סקר ציון התנהלות החלון
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- הענק הירוק
סקר ציון התנהלות החלון
שלב הסיכומים הגיע, את התנהלות כבר אפשר לסכם גם אם נהואל ועוד שחקן יגיעו.
הציון שלי 2 מתוך 10
הציון שלי 2 מתוך 10
-
- אגדה ירוקה
Re: סקר ציון התנהלות החלון
כמה היית נותן ציון לחלון של מנהל מקצועי שהביא לקבוצה בחלון את אמבפה, דה בריינה ועוד שמונה כוכבים אבל השאיר אותה בלי שוער ולכן מעלים ילד בן 15 מהנוער?
אז אותו דבר גם פה. גם אם אלברמן פגע בכל השחקנים שהביא ובנה את הקבוצה באופן מושלם (והוא רחוק מאוד משם) עדיין אין לנו סיכוי לקחת אליפות עם חלוץ ראוי אחד בסגל.
לכן הציון שלילי.
ואם יובטיץ' מגיע אז הציון יורד ממינוס 10 למינוס 20.
אז אותו דבר גם פה. גם אם אלברמן פגע בכל השחקנים שהביא ובנה את הקבוצה באופן מושלם (והוא רחוק מאוד משם) עדיין אין לנו סיכוי לקחת אליפות עם חלוץ ראוי אחד בסגל.
לכן הציון שלילי.
ואם יובטיץ' מגיע אז הציון יורד ממינוס 10 למינוס 20.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צהריים טובים לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.
אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותו.
צהריים טובים, חברים.
- Judokan
- סמל ירוק
בקצב הזה, הם רק יורידו את הציון שהם מקבלים בעקבות מהלכי הפאניקהShocking4U כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 13:57צהריים טובים לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.
אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותו.
צהריים טובים, חברים.
- hezildo
- מכונת תארים
נתתי 2 ואני לארג' איתם. לא זוכר ביזיון כזה אצלנו, אפילו לא בעשור השחור.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Smile
- מנהל הבורד
נמתין למחר ונחלק ציונים בהתאם
- KevinDurant
- חבר בבורד
התנהלות 0
השחקנים שהגיעו זה נדע בחודשים הקרובים
השחקנים שהגיעו זה נדע בחודשים הקרובים
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אהיה ענייני
הגיעו- נסימבה, אזולאי, פדראו, סירוטה (גם נראה לא רע).
מדובר ברכש טוב.
הצלחנו להביא רכש טוב אבל עזבו אותנו יותר שחקנים טובים מאשר הבאנו בפועל.
שורה תחתונה
ציון אפס
הגיעו- נסימבה, אזולאי, פדראו, סירוטה (גם נראה לא רע).
מדובר ברכש טוב.
הצלחנו להביא רכש טוב אבל עזבו אותנו יותר שחקנים טובים מאשר הבאנו בפועל.
שורה תחתונה
ציון אפס
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
יוני - ציון 0
יולי - ציון 2
אוגוסט - ציון 4
הימים של ספטמבר - ציון 3
בחישוב ממוצע זה יוצא 2.1666666666.... מעוגל ל - 2
יולי - ציון 2
אוגוסט - ציון 4
הימים של ספטמבר - ציון 3
בחישוב ממוצע זה יוצא 2.1666666666.... מעוגל ל - 2
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- קפטן ירוק
ציון אפס מועדון שמחזיק מעצמו ורוצה להצליח בכל הזירות,לא מחכה לדקה ה99 פלוס מאבד חלוץ של 43 שערים ולא מביא מחליף
-
- קפטן ירוק
שלילי חזק-
בעקרונות המנחים אלברמן ובכר אמרו שחשוב להגיע למוקדמות באירופה עם סגל מוכן או כמעט סגור.
זה לא היה המצב.
ממאי בערך יודעים שחלאילי יעבור, מחליף היה צריך לחתום ממש עם תחילת החלון.
שחרור פיירו כמה ימים לסגירת החלון בלי מחליף זה בזיון.
להחתים את נהואל דקה לסגירת החלון בתנאים שאפשר היה לפני שלושה חודשים- בזיון.
גם ההתנהלות עם דניאל וקורנו היא התנהלות של מועדון מובל ולא מוביל.
עכשיו חסר חלוץ וצריכים לחבר קבוצה עמוק בתוך ספטמבר- זו התנהלות של חדרה לא של מועדון ששואף לתארים.
בעקרונות המנחים אלברמן ובכר אמרו שחשוב להגיע למוקדמות באירופה עם סגל מוכן או כמעט סגור.
זה לא היה המצב.
ממאי בערך יודעים שחלאילי יעבור, מחליף היה צריך לחתום ממש עם תחילת החלון.
שחרור פיירו כמה ימים לסגירת החלון בלי מחליף זה בזיון.
להחתים את נהואל דקה לסגירת החלון בתנאים שאפשר היה לפני שלושה חודשים- בזיון.
גם ההתנהלות עם דניאל וקורנו היא התנהלות של מועדון מובל ולא מוביל.
עכשיו חסר חלוץ וצריכים לחבר קבוצה עמוק בתוך ספטמבר- זו התנהלות של חדרה לא של מועדון ששואף לתארים.
-
- אגדה ירוקה
לא חושב שצריך לנתח פה יותר מדי. להשאיר קבוצה בלי חלוץ זה מחדל ברמה שאני לא זוכר כמוהו. זה לא משנה גם אם היו מגיעים לפה עשרה כוכבים. אין לקבוצה מה לחפש בלי חלוץ בסגל.
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
חייב להגיד שהציונים פה הם רק דעתנו וגם אם מישהו לקראת סיום מבחן מנחש את כל התשובות הנכונות הוא בסוף יקבל 100... אבל גם אם הפעם זה איכשהו יצליח, התנהלות כמו בחלון הנוכחי לא תחזיק מעמד לאורך זמן
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Judokan
- סמל ירוק
היו כמה מהלכים טובים בחלון הזה - אזולאי, ההגעה של נהואל בסופו של דבר, השחרור של סונדגרן, דילול הסגל משחקנים בינוניים, והשקעה כוללת של בערך 7 מיליון יורו ברכש (הכי הרבה אי פעם באיזשהו קיץ על ידי המועדון).
ועדיין, בסופו של דבר אנחנו עדים קיץ שני להתנהלות ביזיונית, ריאקטיבית ומייצגת ארגון לא מקצועי בעליל.
באים לקיץ לא מוכנים עם פתרונות לבעיות העיקריות, מוותרים כמעט לחלוטין על השוק הישראלי, ולא לומדים מבעיות העבר.
הסגל לא מוכן בזמן לליגה, החתמות פאניקה (ותודה לגאנם שמנע את השגיאה ההזויה התורנית הקיץ).
ושלא נדבר על בלבול הביצים העיקרי של "אי אפשר להחזיק שחקן בכוח", אז נמכור שחקן מוביל באמצע ספטמבר אחרי שדחינו עליו הצעות זהות בינואר.
אז שורה תחתונה: פאק יו, הנהלת מכבי חיפה, על שמכרת אותנו עוד עונה. העיקר שהמנויים נמכרים.
ועדיין, בסופו של דבר אנחנו עדים קיץ שני להתנהלות ביזיונית, ריאקטיבית ומייצגת ארגון לא מקצועי בעליל.
באים לקיץ לא מוכנים עם פתרונות לבעיות העיקריות, מוותרים כמעט לחלוטין על השוק הישראלי, ולא לומדים מבעיות העבר.
הסגל לא מוכן בזמן לליגה, החתמות פאניקה (ותודה לגאנם שמנע את השגיאה ההזויה התורנית הקיץ).
ושלא נדבר על בלבול הביצים העיקרי של "אי אפשר להחזיק שחקן בכוח", אז נמכור שחקן מוביל באמצע ספטמבר אחרי שדחינו עליו הצעות זהות בינואר.
אז שורה תחתונה: פאק יו, הנהלת מכבי חיפה, על שמכרת אותנו עוד עונה. העיקר שהמנויים נמכרים.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
- Smile
- מנהל הבורד
על ההתנהלות ומשיכת הזמן בחלון הזה מגיע ציון 0.
באמת שלא זכור לי חלון כל כך מביך מבחינת התנהלות, נניח שהמלחמה היא תירוץ אבל זה עדיין לא מוריד מההתנהלות בחלון הזה.
מבחינת הרכש, על פניו עשו עבודה טובה - אזולאי, סירוטה, פדראו, סברינה ונהואל, נשפוט אותם בהמשך.
סיימנו את החלון עם מקום לזר בסגל, לדעתי זה מחדל אלא אם יחתום שחקן חופשי בקרוב, לא חושב שיש אופציות טובות.
באמת שלא זכור לי חלון כל כך מביך מבחינת התנהלות, נניח שהמלחמה היא תירוץ אבל זה עדיין לא מוריד מההתנהלות בחלון הזה.
מבחינת הרכש, על פניו עשו עבודה טובה - אזולאי, סירוטה, פדראו, סברינה ונהואל, נשפוט אותם בהמשך.
סיימנו את החלון עם מקום לזר בסגל, לדעתי זה מחדל אלא אם יחתום שחקן חופשי בקרוב, לא חושב שיש אופציות טובות.
-
- מכונת תארים
אני לא האמנתי שנסיים את החלון עם חמישה זרים ועוד בעונה שמותר שישה זרים על המגרש זה בכלל כישלון עצום של כל המערכת.
אם אני מסתכל נטו על העברות אז חוץ מהחלוץ השדרגנו ברוב העמדות שזה מעולה.
כל הרכש השמעותי הגיעה אחרי המחנה אימון שזה גם מינוס ענקי אז מבחינת טיימינג של העברות ציון נכשל.
סך הכל נתתי 3.
הייתי אומר שאני מקווה שילמדו מזה ויפיקחו לקחים לקיץ הבא אבל זה בדיוק מה שאמרנו בקיץ הקודם
אם אני מסתכל נטו על העברות אז חוץ מהחלוץ השדרגנו ברוב העמדות שזה מעולה.
כל הרכש השמעותי הגיעה אחרי המחנה אימון שזה גם מינוס ענקי אז מבחינת טיימינג של העברות ציון נכשל.
סך הכל נתתי 3.
הייתי אומר שאני מקווה שילמדו מזה ויפיקחו לקחים לקיץ הבא אבל זה בדיוק מה שאמרנו בקיץ הקודם
- Apoc
- יו״ר הבורד
נתתי 2 אבל בדיעבד זה היה יותר חלון של 1
הייתי אופטימי בזמנו
הייתי אופטימי בזמנו
אופטימיות במכבי חיפה
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
אנחנו מרגישים עכשיו כמו הורים שראו את ההכנה הלקויה של הבן שלהם למבחן אבל בכל זאת מקווים שהוא יצליח
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- benrey
- הענק הירוק
השחקנים שהגיעו - ציון 8 למרות שעוד מוקדם לדעת
על השחקנים שלא הגיעו ( חלוץ, שוער ) - ציון שלילי - הפקרה
על השחקנים שעזבו - ציון שלילי
על התזמון של הגעת שחקני הרכש ( גרם להדחה מאירופה ) - ציון שלילי
על התזמון של עזיבת השחקנים ( לאבד 3 שחקני מפתח אחרי פתיחה הליגה) - ציון שלילי
ציון משוקלל - שלילי
על השחקנים שלא הגיעו ( חלוץ, שוער ) - ציון שלילי - הפקרה
על השחקנים שעזבו - ציון שלילי
על התזמון של הגעת שחקני הרכש ( גרם להדחה מאירופה ) - ציון שלילי
על התזמון של עזיבת השחקנים ( לאבד 3 שחקני מפתח אחרי פתיחה הליגה) - ציון שלילי
ציון משוקלל - שלילי
-
- מכונת תארים
הציון שלי, כמו בכל חלון, נקבע בהתאם ליחס בין הציפיות לתוצאות.
אני חושב שהייתה עבודה רעה מאד מול שחקני הבית הצעירים (דיסטפלד, ירין לוי וכו'), הרכש הגיע הרבה יותר מאוחר ממה שהיה צריך להיות ומעל הכל, העניין עם החלוץ הוא פארסה שעלולה לעלות לנו בהרבה נקודות.
לצד זאת, החזירו את בכר והביאו פרופילים טובים בעסקאות שלא האמנתי שהמועדון יהיה מוכן להם (אזולאי ונהואל בעיקר) וכן ניהלו בצורה טובה את קיצור הסגל אחרי ההדחה מאירופה (שהיא, בעיני, לא הייתה קשורה לענייני רכש, אלא למשחק גרוע של המאמן).
בעניין השוער, אני קצת אמביוולנטי - מצד אחד, אני חושב שהיו צריכים להביא לפה שוער ראשון כי כיוף לא מספיק טוב כרגע וזה עלול לנו לפגוע בתוצאות שלנו לעונה הקרובה.
מצד שני, תחת ההנחה שהדיווחים נכונים ושחר ביקש להריץ את כיוף, עשו קבלת החלטות שיש בה היגיון - החליטו להביא שני שוערים יהודים במגמת עלייה, כך שאנחנו צריכים שאחד מהשלושה ירשים ויתקדם העונה, כדי שיהיה לנו שוער ראשון לשנים הבאות.
לאור כל זה, הציון שלי הוא 4.
אני חושב שהייתה עבודה רעה מאד מול שחקני הבית הצעירים (דיסטפלד, ירין לוי וכו'), הרכש הגיע הרבה יותר מאוחר ממה שהיה צריך להיות ומעל הכל, העניין עם החלוץ הוא פארסה שעלולה לעלות לנו בהרבה נקודות.
לצד זאת, החזירו את בכר והביאו פרופילים טובים בעסקאות שלא האמנתי שהמועדון יהיה מוכן להם (אזולאי ונהואל בעיקר) וכן ניהלו בצורה טובה את קיצור הסגל אחרי ההדחה מאירופה (שהיא, בעיני, לא הייתה קשורה לענייני רכש, אלא למשחק גרוע של המאמן).
בעניין השוער, אני קצת אמביוולנטי - מצד אחד, אני חושב שהיו צריכים להביא לפה שוער ראשון כי כיוף לא מספיק טוב כרגע וזה עלול לנו לפגוע בתוצאות שלנו לעונה הקרובה.
מצד שני, תחת ההנחה שהדיווחים נכונים ושחר ביקש להריץ את כיוף, עשו קבלת החלטות שיש בה היגיון - החליטו להביא שני שוערים יהודים במגמת עלייה, כך שאנחנו צריכים שאחד מהשלושה ירשים ויתקדם העונה, כדי שיהיה לנו שוער ראשון לשנים הבאות.
לאור כל זה, הציון שלי הוא 4.
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- מחוזר באירופה
בחשבון הבנק המאזן חיובי.
זה מה שחשוב
זה מה שחשוב