אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: אולכסנדר סירוטה - נושא רשמי
לדעתי היה במשחק טוב עד הפנדל
- Kandaurov
- גול ראשון בבוגרים
חושב שכן. אם לא הייתי אוהד של קבוצה שיש לה תקרה על סכום העברה של בערך 1.8 מיליון הייתי אומר שזה אחלה מחיר בשבילו. הציפייה בדינמו הייתה שבעתיד הוא ימכר באזורים של 7 מיליון בערך. אם הוא יגיע אלינו במחיר של 2.5 יעשו לו עוול עם כל התגיות שידביקו לו פה עם ההעברה הכי יקרה בהיסטוריה וכו סטייל פיירו.
נכון שפיזיות זה לא הצד החזק שלו, אבל הוא כן קורא טוב את המשחק ובדינמו ידע להשתמש בזה.
אני לא אנליסט ולא מתיימר להיות אבל נתקלתי באיזה נתון שלו של goal ending sequence פר 90 דקות בשלוש שנים אחרונות בליגה האוקראינית, לפי מה שהבנתי זה אומר מי השחקן שסיים ליריבה את המהלך להגיע לשער על ידי פעולה הגנתית כלשהי. סירוטה היה מקום ראשון בדינמו בשלוש שנים האחרונות עם ממוצע 0.88 מתוך 3,373 דקות.
שאר הבלמים היו בין 0.61 ל 0.65. דוגמא מצוינת לזה ראיתי במשחק מול נתניה, למרות ששבירו כן ברח לו כמה פעמים במחצית הראשונה באזור דקה 40 נדמה לי סירוטה נתן לו יופי של גוף וניצח מאבק פיזי שאם היה מפסיד שבירו היה מדלג בקלילות חצי מגרש לתוך השער, וגם בערך בדקה 87 כשהוא שלח רגל ממש בכניסה לרחבה אחרי שסק פיספס כדור.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הוא בחיים לא זר של 2.5 מיליון יורו
- Liberman
- מנהל הבורד
זה מעניין כי עושה רושם שהוא הובא כדי לשמש בלם מחליף. אני מניח שההירכיה לפניו היא סק, פדרו, שוןKandaurov כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 08:11חושב שכן. אם לא הייתי אוהד של קבוצה שיש לה תקרה על סכום העברה של בערך 1.8 מיליון הייתי אומר שזה אחלה מחיר בשבילו. הציפייה בדינמו הייתה שבעתיד הוא ימכר באזורים של 7 מיליון בערך. אם הוא יגיע אלינו במחיר של 2.5 יעשו לו עוול עם כל התגיות שידביקו לו פה עם ההעברה הכי יקרה בהיסטוריה וכו סטייל פיירו.
נכון שפיזיות זה לא הצד החזק שלו, אבל הוא כן קורא טוב את המשחק ובדינמו ידע להשתמש בזה.
אני לא אנליסט ולא מתיימר להיות אבל נתקלתי באיזה נתון שלו של goal ending sequence פר 90 דקות בשלוש שנים אחרונות בליגה האוקראינית, לפי מה שהבנתי זה אומר מי השחקן שסיים ליריבה את המהלך להגיע לשער על ידי פעולה הגנתית כלשהי. סירוטה היה מקום ראשון בדינמו בשלוש שנים האחרונות עם ממוצע 0.88 מתוך 3,373 דקות.
שאר הבלמים היו בין 0.61 ל 0.65. דוגמא מצוינת לזה ראיתי במשחק מול נתניה, למרות ששבירו כן ברח לו כמה פעמים במחצית הראשונה באזור דקה 40 נדמה לי סירוטה נתן לו יופי של גוף וניצח מאבק פיזי שאם היה מפסיד שבירו היה מדלג בקלילות חצי מגרש לתוך השער, וגם בערך בדקה 87 כשהוא שלח רגל ממש בכניסה לרחבה אחרי שסק פיספס כדור.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Apoc
- יו״ר הבורד
היה במשחק טוב כולל הפנדל שלא היה
איזה שער, רגע מרגש לקחו לו
איזה שער, רגע מרגש לקחו לו
אופטימיות במכבי חיפה
- benrey
- הענק הירוק
- Liberman
- מנהל הבורד
לא ישלמו על סירוטה, יש כבר התערבויות על זה.
פושעי דילן לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Kandaurov
- גול ראשון בבוגרים
מצטרף פה לדעה שאין סיכוי שירכשו אותו גם אם יראה יכולת של פריים בקנבאואר. במידה וכולם יפלו כמו זבובים והוא ישחק באופן קבוע בשלב מסוים הצוות יתחיל לקבל התראות לטלפון בסגנון של "שים לב, סירוטה רחוק חמישה משחקים מהפעלת סעיף רכישה, אנחנו לא משלמים סכומים כאלה, אנא הוצא אותו מחוץ לסגל"
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין שום סיכוי שיקנו אותו בסכום כזה, בטח שיש פה את סק, פדראו ושון שיקבלו עליו עדיפות.
יכול להיות שאם הוא ירשים ויתפסו ממנו שחקן טוב וגם בחדר הלבשה אז ינסו להוריד את המחיר של האופציה
יכול להיות שאם הוא ירשים ויתפסו ממנו שחקן טוב וגם בחדר הלבשה אז ינסו להוריד את המחיר של האופציה
- Liberman
- מנהל הבורד
חחח מדויק.Kandaurov כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:32 מצטרף פה לדעה שאין סיכוי שירכשו אותו גם אם יראה יכולת של פריים בקנבאואר. במידה וכולם יפלו כמו זבובים והוא ישחק באופן קבוע בשלב מסוים הצוות יתחיל לקבל התראות לטלפון בסגנון של "שים לב, סירוטה רחוק חמישה משחקים מהפעלת סעיף רכישה, אנחנו לא משלמים סכומים כאלה, אנא הוצא אותו מחוץ לסגל"
פושעי דילן לדין
- Kandaurov
- גול ראשון בבוגרים
עושה רושם שכל הפיזיות שחסרה לו בהגנה באה לידי ביטוי בנייחים
למרות ששחקן של ק"ש(ג'רדל הזה נדמה לי) ברח לו פעם אחת אני מבסוט עליו.
נתן גם כדור אדיר לדין אם אני לא טועה בתחילת המשחק שהוביל לאחד מהמצבים שדין המחיץ אתמול.
אחלה סירוטה.
למרות ששחקן של ק"ש(ג'רדל הזה נדמה לי) ברח לו פעם אחת אני מבסוט עליו.
נתן גם כדור אדיר לדין אם אני לא טועה בתחילת המשחק שהוביל לאחד מהמצבים שדין המחיץ אתמול.
אחלה סירוטה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מחזיק ממנו
- Judokan
- סמל ירוק
יופי של שחקן בעיניי. קריאת משחק טובה מאוד.
יהיה מעניין לראות איך נבחר לשחק כשסק ושון יחזרו.
לשילוב של סירוטה ופדראו יש יתרון גדול של משחק רגל טוב בהנעת הכדור.
יהיה מעניין לראות איך נבחר לשחק כשסק ושון יחזרו.
לשילוב של סירוטה ופדראו יש יתרון גדול של משחק רגל טוב בהנעת הכדור.
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- מחוזר באירופה
איזה הודעה?Kandaurov כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 12:32 מצטרף פה לדעה שאין סיכוי שירכשו אותו גם אם יראה יכולת של פריים בקנבאואר. במידה וכולם יפלו כמו זבובים והוא ישחק באופן קבוע בשלב מסוים הצוות יתחיל לקבל התראות לטלפון בסגנון של "שים לב, סירוטה רחוק חמישה משחקים מהפעלת סעיף רכישה, אנחנו לא משלמים סכומים כאלה, אנא הוצא אותו מחוץ לסגל"
שחר הולך באופן אישי לצוות ומשתחווה להם כדי שלא יעשו לו עוול כזה
- Kandaurov
- גול ראשון בבוגרים
מאוהב בו קשות.
- Judokan
- סמל ירוק
שחקן מצוין, צובר ביטחון ורואים אצלו איכות גבוהה. גם נכס ענק שהוא ישראלי.
מבאס שברגע שיהיה את סק ופדראו, הוא יימחק מההרכב וזה יגרום לזה שלא יממשו עליו את האופציה. יכול להיות רכש ישראלי נהדר לשנים קדימה.
מבאס שברגע שיהיה את סק ופדראו, הוא יימחק מההרכב וזה יגרום לזה שלא יממשו עליו את האופציה. יכול להיות רכש ישראלי נהדר לשנים קדימה.
-
- הענק הירוק
שחקן מעולה, מאמין שלא יגיעו ל75% במכוון אבל כן שווה לרכוש אותו וזה שהוא ישראלי בכלל בונוס אדיר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- גול ראשון בבוגרים
היה ממש מעולה,
עדיין הוא בקרוב יהיה בלם רביעי ולא נראה אותו כמעט משחק
עדיין הוא בקרוב יהיה בלם רביעי ולא נראה אותו כמעט משחק
- KevinDurant
- חבר בבורד
האופציה של ה2 מיליון יורו לא הייתה ממומשת גם אם הוא היה ואן דייק.
ראינו אגב במקרה של לסובוי שכביכול הייתה אופציה מפוצצת בהרבה כסף ובסוף הוא מצא את עצמו מושאל שוב.
יכול להיות שינסו לנהל שם מו''מ על דמי ההעברה או יבקשו השאלה נוספת אם וכאשר
ראינו אגב במקרה של לסובוי שכביכול הייתה אופציה מפוצצת בהרבה כסף ובסוף הוא מצא את עצמו מושאל שוב.
יכול להיות שינסו לנהל שם מו''מ על דמי ההעברה או יבקשו השאלה נוספת אם וכאשר
- Apoc
- יו״ר הבורד
כבר אתה לא מאמין בעצמך ג'ודו?
בוא תסביר לי איך זה ששחקן שחשבת עוד לפני שהוא שיחק פה משחק שיממשו עליו את האופציה משחק טוב כמה משחקים, גורם לך לחשוב שטעית?
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
כל מה שהוא עשה בזמן שהוא שיחק הצדיק את העמדה המקורית שלי מבחינתי. הוא שחקן מצוין, ששווה את מחיר האופציה כישראלי. ואז עוד היינו בשתי מסגרות והייתה לי ציפייה שהוא יראה המון דקות.
בפועל מאז ההתערבות הודחנו מאירופה + החתמנו את פדראו שנראה (חמסה חמסה) באנקר מהסגנון שברק אוהב. אז סירוטה יכול להיות מלדיני היהודי והוא עדיין לא הולך לשחק בכלל (אלא אם פציעות חמורות נוספות)
אז כן, אני בסבירות של 95% הולך להפסיד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בהנחה שהוא יסכים להיות גם שחקן רוטציה אני לא רואה סיבה גם אם לא לממש את הסעיף לנסות לרכוש אותו. בלם ישראלי שמאלי טוב זה לא בדיוק משהו שגדל פה על העצים. הוא בגיל טוב, שון נהיה די פציע בשנה וחצי האחרונות. לא רואה סיבה לא להשאיר אותו פה לטווח הארוך.
-
- אגדה ירוקה
העם איתך.
אל תוריד את הראש אתה עוד תשחק.
אל תוריד את הראש אתה עוד תשחק.
- KevinDurant
- חבר בבורד
היה בסדר לדעתי, אין לי טענות נגדו וגם החילוף שלו (ולא של בלם אחר בגלל שיטת המשחק) היה הגיוני
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
בלם טוב, הצהבת נתנו לו בכוונה חופש תנועה להניע כדור
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
נתן כמה כדורים אלכסוניים יפים מאוד אתמול + פעולות הגנה יפות כמו עצירת דוידה במתפרצת.
אני בכלל לא בטוח שהוא זה שהיה צריך לצאת במחצית. בטח כשסק רק חזר מהפציעה ואנחנו לקראת עומס גדול.
יש חוסר תיאום עם אנסימבה (אתמול פעם ראשונה ששיחקו בצורה ובמערך הזה עם מצבת השחקנים הללו כך שיש בזה הגיון מסוים). וצריך לעבוד על זה.
אוהב אותו, רכש טוב.
אני בכלל לא בטוח שהוא זה שהיה צריך לצאת במחצית. בטח כשסק רק חזר מהפציעה ואנחנו לקראת עומס גדול.
יש חוסר תיאום עם אנסימבה (אתמול פעם ראשונה ששיחקו בצורה ובמערך הזה עם מצבת השחקנים הללו כך שיש בזה הגיון מסוים). וצריך לעבוד על זה.
אוהב אותו, רכש טוב.
- Kandaurov
- גול ראשון בבוגרים
אני מתגעגע.