הרכבים ודיבורים לקראת חדרה בשני
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
הרכבים ודיבורים לקראת חדרה בשני
לדעתי צריך לחזור ליסודות כדורגל ולייצב ולחבר את הקבוצה ולהקפיד על לחץ גבוה ומדויק, אגרסיביות והנעת כדור מאחורה.
כיוף
נסימבה - שון/סירוטה - סק - קנדיל
ג'אבר
נהואל - אזולאי
חזיזה - דוד - סבע
מוחמד נראה רע מאוד וצריך לרדת לספסל לדעתי, אולי לעלות מהספסל דקה 60-70 יעשה לו קצת יותר טוב ויחזיר לו ביטחון כשהיריבה קצת יותר עייפה.
אני מעדיף כרגע את קנדיל ולא את פיינגולד, קנדיל שחקן יותר "רע", מניע כדור יותר טוב מאחורה ומצטרף טוב להתקפה וגם יוכל לתפוס את הקו כשסבע נכנס יותר לאמצע לכיוון דין.
נהואל יודע לעשות את ה8-10 בצד טוב מאוד וגם יוכל להחליף מקומות עם חזיזה ולייצר משולש מאוד איכותי בצד שמאל עם נסימבה וחזיזה וגם הוא שחקן מחויב שעובד על המגרש.
כיוף
נסימבה - שון/סירוטה - סק - קנדיל
ג'אבר
נהואל - אזולאי
חזיזה - דוד - סבע
מוחמד נראה רע מאוד וצריך לרדת לספסל לדעתי, אולי לעלות מהספסל דקה 60-70 יעשה לו קצת יותר טוב ויחזיר לו ביטחון כשהיריבה קצת יותר עייפה.
אני מעדיף כרגע את קנדיל ולא את פיינגולד, קנדיל שחקן יותר "רע", מניע כדור יותר טוב מאחורה ומצטרף טוב להתקפה וגם יוכל לתפוס את הקו כשסבע נכנס יותר לאמצע לכיוון דין.
נהואל יודע לעשות את ה8-10 בצד טוב מאוד וגם יוכל להחליף מקומות עם חזיזה ולייצר משולש מאוד איכותי בצד שמאל עם נסימבה וחזיזה וגם הוא שחקן מחויב שעובד על המגרש.
-
- אלוף המדינה
Re: הרכבים ודיבורים לקראת חדרה בשני
אזולאי זה שחקן פחות
לשם שינוי נותן לרפאלוב לפתוח ולנסות לסיים את המשחק במחצית הראשונה
לשם שינוי נותן לרפאלוב לפתוח ולנסות לסיים את המשחק במחצית הראשונה
-
- מכונת תארים
גם אני שם את רפאלוב בהרכב, נגד חדרה הוא יכול לשחק את ה8, הייתי שמח לראות גם את חג'ג' בהרכב אבל זה לא יקרה, אז ממשיך עם נהואל וסברינה.
מסכים איתך לגבי קנדיל, מחזיר גם את סירוטה להרכב.
הייתי עולה ככה:
כיוף
אנסימבה סירוטה פדראו קנדיל
ג'אבר
רפאלוב סבע
נהואל דוד סברינה
הייתי עולה ככה:
כיוף
ג'אבר
רפאלוב סבע
נהואל דוד סברינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כיוף
אנסימבה סירוטה סק פיינגולד
ג׳אבר רפאלוב סבע
סברינה דין נהואל
צריך לפצח את הבונקר המפחיד שהם יבואו איתו.
אנסימבה סירוטה סק פיינגולד
ג׳אבר רפאלוב סבע
סברינה דין נהואל
צריך לפצח את הבונקר המפחיד שהם יבואו איתו.
- benrey
- הענק הירוק
זה מזכיר את ההרכב של בכר מודל פליאוף 22/23כובע קש כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 17:34 גם אני שם את רפאלוב בהרכב, נגד חדרה הוא יכול לשחק את ה8, הייתי שמח לראות גם את חג'ג' בהרכב אבל זה לא יקרה, אז ממשיך עם נהואל וסברינה.
הייתי עולה ככה:
כיוף
ג'אבר
רפאלוב סבע
נהואל דוד סברינה
אצילי שרי חזיזה סבע ופיירו, הבבדל הוא במשחק הלחץ… כדי לשחק עם 5 שחקני התקפה, צריך שהם יהיו מחויבים הגנתית ויתרמו במשחק הלחץ, ואני פחות רואה את זה קורה מהחמישיה הזאת
-
- סמל ירוק
אין בעיה במערך עצמו שעלה מול בית"ר. יש בעיה שהקבוצה לא הייתה מאומנת מספיק ומתואמת.
לכן הייתי עולה עם אותו מערך רק שג'אבר הוא 6 ומנהל משחק מאחורה ועלי קצת יותר קדמי.
לכן הייתי עולה עם אותו מערך רק שג'אבר הוא 6 ומנהל משחק מאחורה ועלי קצת יותר קדמי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אנשים שוכחים שההרכב ההוא היה מאוד מתואם ולמעט סבע שהתחבר נפלא, השחקנים שם רצו המון זמן והקבוצה הייתה מלוכדת, מגובשת והמעבר להרכב היה בשלב מאוד מאוחר של העונה אחרי שהקבוצה כבר רצה.benrey כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 09:56זה מזכיר את ההרכב של בכר מודל פליאוף 22/23כובע קש כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 17:34 גם אני שם את רפאלוב בהרכב, נגד חדרה הוא יכול לשחק את ה8, הייתי שמח לראות גם את חג'ג' בהרכב אבל זה לא יקרה, אז ממשיך עם נהואל וסברינה.
הייתי עולה ככה:
כיוף
ג'אבר
רפאלוב סבע
נהואל דוד סברינה
אצילי שרי חזיזה סבע ופיירו, הבבדל הוא במשחק הלחץ… כדי לשחק עם 5 שחקני התקפה, צריך שהם יהיו מחויבים הגנתית ויתרמו במשחק הלחץ, ואני פחות רואה את זה קורה מהחמישיה הזאת
במצב שלנו הקבוצה לא מלוכדת, לא מגובשת ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה על המגרש.
- hezildo
- מכונת תארים
סולטאני
אנסימבה סק פדראו קנדיל
ג'אבר עלי חזיזה
נהואל
סבע דוד
אני שם את חזיזה בקישור ואת נהואל מתחת לשני חלוצים: דוד וסבע.
אנסימבה סק פדראו קנדיל
ג'אבר עלי חזיזה
נהואל
סבע דוד
אני שם את חזיזה בקישור ואת נהואל מתחת לשני חלוצים: דוד וסבע.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
כמו שכתבתי בנושא המקביל, צריך לעשות את ההתאמות לסגל הנוכחי ולא לנסות לחזור לדברים שעבדו בעבר עם מצבת שחקנים אחרת.
מעבר לכך, לקראת ההרכב צריך לקחת בחשבון 2 נקודות מרכזיות:
1. יש עומס על השחקנים. שבת - מכבי ת''א, שלישי בית''ר, שני - חדרה. צריך לדעת לחלק עומסים. ויש שחקנים שעוד סחובים עומס מהנבחרות, חזרו מפציעות וכו'. צריך לקחת את זה בחשבון.
2. נכון לנקודת הזמו הנוכחית כשאנחנו עם הגב אחרי 2 הפסדים ונראים כמו עדר ללא רועה, צריך סוג של מנהיג בהרכב שייתן קצת שקט גם לשחקנים וגם למאמן. מספיק שעשרים דקות אתה לא כובש נגד חדרה, הקהל יתחיל לאבד סבלנות, השחקנים נכנסים ללחץ, והדרך לאיבוד עשתונות קצרה. זו הזדמנות טובה לתת לשחקן כמו רפאלוב לפתוח בהרכב.
ההרכב שלי בנסיבות העניין:
כיוף
נסימבה(סייף)-סירוטה-פדראו-קנדיל
ג'אבר-אזולאי
נהואל-רפאלוב-סבע
דוד
המחשבה היא שסבע אוהב להיכנס לאמצע מה שיפנה את הקו לקנדיל שהוא הרבה יותר התקפי מפיינגולד שלא יכול להחזיק את הקו כמגן התקפי בלי עזרה של שחקן אגף ''קלאסי''.
הרבה חילופי מקום בין נהואל לרפאלוב. נהואל אוהב לבוא לאמצע, רפאלוב נוטה לעיתים להיצמד שמאלה. ויכולים ליצור שם משולש טוב עם אנסימבה/סייף (אני מבין שאנסימבה לא כשיר ב-100%).
אשמח לראות את ג'אבר כ-6, ולתת לאזולאי את התפקיד הקלאסי שלו -8. מה גם שמוחמד חייב ספסל אחרי שבוע בלהות.
סק רק חזר מפציעה והיה גם עם סנגל, אפשר לתת לו להתחיל בספסל ולרוץ עם פדראו וסירוטה שהיו נראים לא רע בכלל.
זה משאיר על הספסל אפשרות להכניס את חזיזה וסברינה בצדדים, ולהסיט את סבע לאמצע, ובמידת הצורך לשלב את מוחמד שיעזור בהחזקת כדור, או קינדה לתפקיד ה-10 במקום רפאלוב/סבע לפי העניין.
1. יש עומס על השחקנים. שבת - מכבי ת''א, שלישי בית''ר, שני - חדרה. צריך לדעת לחלק עומסים. ויש שחקנים שעוד סחובים עומס מהנבחרות, חזרו מפציעות וכו'. צריך לקחת את זה בחשבון.
2. נכון לנקודת הזמו הנוכחית כשאנחנו עם הגב אחרי 2 הפסדים ונראים כמו עדר ללא רועה, צריך סוג של מנהיג בהרכב שייתן קצת שקט גם לשחקנים וגם למאמן. מספיק שעשרים דקות אתה לא כובש נגד חדרה, הקהל יתחיל לאבד סבלנות, השחקנים נכנסים ללחץ, והדרך לאיבוד עשתונות קצרה. זו הזדמנות טובה לתת לשחקן כמו רפאלוב לפתוח בהרכב.
כיוף
ג'אבר-אזולאי
נהואל-רפאלוב-סבע
דוד
המחשבה היא שסבע אוהב להיכנס לאמצע מה שיפנה את הקו לקנדיל שהוא הרבה יותר התקפי מפיינגולד שלא יכול להחזיק את הקו כמגן התקפי בלי עזרה של שחקן אגף ''קלאסי''.
הרבה חילופי מקום בין נהואל לרפאלוב. נהואל אוהב לבוא לאמצע, רפאלוב נוטה לעיתים להיצמד שמאלה. ויכולים ליצור שם משולש טוב עם אנסימבה/סייף (אני מבין שאנסימבה לא כשיר ב-100%).
אשמח לראות את ג'אבר כ-6, ולתת לאזולאי את התפקיד הקלאסי שלו -8. מה גם שמוחמד חייב ספסל אחרי שבוע בלהות.
סק רק חזר מפציעה והיה גם עם סנגל, אפשר לתת לו להתחיל בספסל ולרוץ עם פדראו וסירוטה שהיו נראים לא רע בכלל.
זה משאיר על הספסל אפשרות להכניס את חזיזה וסברינה בצדדים, ולהסיט את סבע לאמצע, ובמידת הצורך לשלב את מוחמד שיעזור בהחזקת כדור, או קינדה לתפקיד ה-10 במקום רפאלוב/סבע לפי העניין.
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
הצפוני לקראת סולד אאוט, כל השאר אפילו לא קרובים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא חושב שצריך להיות עומס משלישי לשני, בטח שהמשחק אחרי הוא גם בשני.רק מכבי כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 13:56 כמו שכתבתי בנושא המקביל, צריך לעשות את ההתאמות לסגל הנוכחי ולא לנסות לחזור לדברים שעבדו בעבר עם מצבת שחקנים אחרת.
כיוף
ג'אבר-אזולאי
נהואל-רפאלוב-סבע
דוד
אני יכול להבין למה לפתוח את רפאלוב אבל מנגד הוא מצוין כמחליף ויכול להכריע את המשחק ואם נצטרך את זה לקראת הסוף הוא יכול לנצח את המשחק
-
- סמל ירוק
חלק מהכתבה של בן דור היום:
"לגבי השוער שריף כיוף שקיבל לא מעט ביקורות בעקבות יכולתו במשחק מול בית"ר, בקבוצה מאמינים שהוא יחזור ליכולת הטובה שהציג עד למחזור השישי ולשם כך יצטרך מאמן השוערים גיא ויזינגר להיות האיש שידאג להכנה המקצועית והטובה ביותר לשוער."
זה משעשע ממש
"לגבי השוער שריף כיוף שקיבל לא מעט ביקורות בעקבות יכולתו במשחק מול בית"ר, בקבוצה מאמינים שהוא יחזור ליכולת הטובה שהציג עד למחזור השישי ולשם כך יצטרך מאמן השוערים גיא ויזינגר להיות האיש שידאג להכנה המקצועית והטובה ביותר לשוער."
זה משעשע ממש
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא בעטו לו לשער באף משחק חוץ ממכבי ת''א בערך, איזה יכולת טובהHaifaWave כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 13:36 חלק מהכתבה של בן דור היום:
זה משעשע ממש
- yanivst9
- משחק בשביל הסמל
כיוף
אנסימבה/שון סק פדראו פיינגולד
ג'אבר עלי חזיזה
סבע
נהואל דוד
אנסימבה/שון סק פדראו פיינגולד
ג'אבר עלי חזיזה
סבע
נהואל דוד
-
- קפטן ירוק
לפי בן דור הגולים של ביתר באשמת סולטאני שלא נותן פייט לכיוף.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- yanivst9
- משחק בשביל הסמל
-
- סמל ירוק
מה שמשעשע זה הרפרנס למאמן השוערים חחחחחKevinDurant כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 15:26לא בעטו לו לשער באף משחק חוץ ממכבי ת''א בערך, איזה יכולת טובהHaifaWave כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 13:36 חלק מהכתבה של בן דור היום:
זה משעשע ממש
-
- קפטן ירוק
קבוצה מבאסת. על מוחמד עם פתיחת עונה מזעזעת מה שמשפיע באופן ישיר על היכולת שלנו.
אין לנו איזון ואין באמת מנהיג על המגרש שיכוון את כל זה. אולי שנה הבאה זה יעבוד אם נטע יחזור ועוד חלוץ וכנפיים משמעותי.ולצערי כיוף ה לא זה
נקווה שנראה היום קבוצה יותר ממושמעת טקטית
אין לנו איזון ואין באמת מנהיג על המגרש שיכוון את כל זה. אולי שנה הבאה זה יעבוד אם נטע יחזור ועוד חלוץ וכנפיים משמעותי.ולצערי כיוף ה לא זה
נקווה שנראה היום קבוצה יותר ממושמעת טקטית
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
מקום שישי בעוד 3... 2... 1.....
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- DelPiero
- הענק הירוק
- Liberman
- מנהל הבורד
אין נושא רשמי?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד