Shocking4U כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:53
שמעתי אנשים אומרים שהיה לו משחק טוב, לפחות מהיציע לדעתי הוא היה במשחק רע. בגול של נתניה הוא פעמיים לא יורד להגנה ועושה חור, בכללי כמעט ולא ירד להגנה וכל ההתקפות המסוכנות שלהם באו מהצד שלו והוא גם לא הצדיק את זה באיכות התקפית בצד השני והיה די לא מעורב.
לבוא אליו בטענות על לקויות בהגנה זה כמו לבוא בטענות לפיירו על זה שמחטיא פנדלים
תשפוט אותו על מה שהוא יודע ואמור לעשות, לא על מה שלא
משחק פחות טוב שלו אבל האמת שיחסית לא שיחקו מהאגף שלו, וגם תפקיד המגן די גמר אותו מבחינת עייפות.
Shocking4U כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:53
שמעתי אנשים אומרים שהיה לו משחק טוב, לפחות מהיציע לדעתי הוא היה במשחק רע. בגול של נתניה הוא פעמיים לא יורד להגנה ועושה חור, בכללי כמעט ולא ירד להגנה וכל ההתקפות המסוכנות שלהם באו מהצד שלו והוא גם לא הצדיק את זה באיכות התקפית בצד השני והיה די לא מעורב.
לבוא אליו בטענות על לקויות בהגנה זה כמו לבוא בטענות לפיירו על זה שמחטיא פנדלים
תשפוט אותו על מה שהוא יודע ואמור לעשות, לא על מה שלא
משחק פחות טוב שלו אבל האמת שיחסית לא שיחקו מהאגף שלו, וגם תפקיד המגן די גמר אותו מבחינת עייפות.
אני מצפה ממנו לרדת להגנה בדקה שלישית. זה מחויבות הגנתית בסיסית. גם אם היינו משחקים 4-3-3 עדיין המחויבות ההגנתית שלו היום הייתה לקויה אז בטח ובטח כשהוא היה מגן כנף.
ושוב מילא היית אומר היה מפצה על זה בצד השני של המשחק אבל הוא היה חלש גם התקפית. דווקא להיפך עם פעולות הגנתיות נכונות הוא היה יכול להכניס את עצמו למשחק
חייב לציין בהקשר שלו שאני רואה איך מדברים עליו כתבים, עושים לו יח"צ מטורף ועושים ממנו ניימאר. כולם כולל כולם. תומר לוי, נחמני, וייס, בן דור, במיוחד תומר. חוששני שהוא מקורב לתקשורת וזה בעדינות.
Daniel123 כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 22:38
מספיק להשאיר את חג׳ג׳ מחוץ לסגל על חשבון קינדה.
מספיק עם זה!
דיי למחוק שחקנים סתם!
כל משחק שחג׳ג׳ לא ישחק אני אקפיץ את הנושא הזה.
הוא לא בסגל בגלל חזיזה, סברינה ונהואל, אין קשר לקינדה
Daniel123 כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 22:38
מספיק להשאיר את חג׳ג׳ מחוץ לסגל על חשבון קינדה.
מספיק עם זה!
דיי למחוק שחקנים סתם!
כל משחק שחג׳ג׳ לא ישחק אני אקפיץ את הנושא הזה.
הוא לא בסגל בגלל חזיזה, סברינה ונהואל, אין קשר לקינדה
הוא יותר טוב מסברינה, לדעתי יכול לשחק גם באגף על העמדה שלו.
Shocking4U כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 05:58
יותר את נהואל וחזיזה. הוא ישחק בשמאל אם הוא ישחק
לא בהכרח. במצב הנוכחי היה יכול לתרום גם בימין.
הוא לא יודע לשחק בימין ולא נוח לו לשחק בימין.
נוח לו לבוא משמאל ולהיכנס עם הכדור לאמצע עם הרגל החזקה
אין ספק שזה העדיפות, אבל כרגע גם בימין הוא יותר טוב משניהם (גם באירופה כשהוא עלה בימין הרגשת שינוי).
אין מה להפסיד, אנחנו בלי שחקן באגף ימין כרגע.
זה או חגג או סבע בימין מבחינתי.
נוח לו לבוא משמאל ולהיכנס עם הכדור לאמצע עם הרגל החזקה
אין ספק שזה העדיפות, אבל כרגע גם בימין הוא יותר טוב משניהם (גם באירופה כשהוא עלה בימין הרגשת שינוי).
אין מה להפסיד, אנחנו בלי שחקן באגף ימין כרגע.
זה או חגג או סבע בימין מבחינתי.
אין לו מה לחפש בכנף ימין והוא לא יתרום משם התקפית. בדיוק כמו שחלאיילי לא הסתדר בצד ימין