נבחרת ישראל
ליגת העל, כדורסל, כדורגל עולמי
מנהל: Shocking4U
Re: נבחרת ישראל
כל הכבוד לנבחרת. באמת שני משחקים יוצאים מהכלל טובים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
פרץ זה חתיכת שוער. לא הדרש היום להצלות יוצאות דופן, אבל איזו עמידה, איזו נוכחות, כמה שקט הוא מקרין.
ג'אבר זה מפלץ- כמה עוצמה, תזמון מצויין לתיקולים, כמה חילוצים.
ג'אבר זה מפלץ- כמה עוצמה, תזמון מצויין לתיקולים, כמה חילוצים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
נזכרתי בדקה ה - 30 בערך שיש משחק וזה היה באמצע שאני חוגג את ההצלחה הרבה של להיות רווק לבד בבית בשבת בערב באמצע שנות השלושים ככה שלא יכולתי שלסרב למשחק של הנבחרת
ואז ראיתי כמה דקות וחשבתי "וואו הם גורמים למכבי להראות טוב" וסגרתי
ואז ראיתי כמה דקות וחשבתי "וואו הם גורמים למכבי להראות טוב" וסגרתי
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
שהנורווגים ישברו את הרגליים לשחקני צהבת. מבחינתי זה יחשב ניצחון.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
אזעקות צבע אדום הופעלו בדברצן והסביבה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
נורבגיה כבשה מטווח קרוב, התייחסתי לטיל של אבו פאני
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
לא משנה כמה התקפה טובה תהיה לנו, בסוף שחוליית ההגנה מורכבת מדסה, רביבו, רז שלמה, נחמיאס וגולדברג אי אפשר לנצח נבחרות דרג ב' +
- DelPiero
- אלוף המדינה
נורבגיה נבחרת בחמש מאות רמות מעל הנבחרת
אני חושב שבסך הכל ברוב המשחק עמדו יפה אבל מראש לא היה להם שום סיכוי
אני חושב שבסך הכל ברוב המשחק עמדו יפה אבל מראש לא היה להם שום סיכוי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני בעיקר מתרשם שעבדה שחקן אוברייטד עצום בעיקר אחרי הפציעות. איבד מהמהירות שהייתה הנשק העיקרי שלו, לא פיזי, אין לו דריבל יוצא דופן והוא לא מצליח לייצר כמעט שום דבר. עזבו שהוא לא מתאים בשום צורה כמגן כנף, לא ראיתי משחק טוב שלו בנבחרת עדיין.
שחקן גדול, גם רק בן 21 עוד לא ראינו ממנו כלום.
תחשוב שבניון רק יצא לראסינג בגיל 22 וברקוביץ׳ בגיל 24, הוא רק בן 21 והולך להיות שנה שלישית כבר בליגת האלופות
שחקן טוב אבל לא גדול כמו שעושים ממנו. יש לו מכונת יחצ משומנת.
הוא מאוד מפוזר, לא מספיק אינטנסיבי, מול נבחרת כמו מולדובה הצליח לעשות דברים יפים רק בסוף כשהם כבר נופלים מהרגליים.
מסכים עם האוברייטד. כל מה שכתבו עליו בהולנד כשהוא הגיע נכון.
הוא בורח ממגע, מזייף במשחק הלחץ ואנוכי באזור הרחבה. מותר לעשות את הדברים האלה כשאתה מסי או רונאלדו, לא כשאתה עוד שחקן שעוד לא עשה כלום.
נראה שיש לו יכולת בעיטה טובה עם הרגל החלשה שזה יחסית נדיר, לפעמים מספק כדורי עומק שלא כל אחד יכול אבל לא מספיק
הוא בורח ממגע, מזייף במשחק הלחץ ואנוכי באזור הרחבה. מותר לעשות את הדברים האלה כשאתה מסי או רונאלדו, לא כשאתה עוד שחקן שעוד לא עשה כלום.
נראה שיש לו יכולת בעיטה טובה עם הרגל החלשה שזה יחסית נדיר, לפעמים מספק כדורי עומק שלא כל אחד יכול אבל לא מספיק
- DelPiero
- אלוף המדינה
יש מישהו שמבין איטלקית וראה את הראיון של גטוסו ?
לפי התרגום שראיתי שבספורט חמש הוא אמר שזה ביש מזל שקיבלו את ישראל ושהוא "איש של שלום" ושהוא לא אוהב לראות אנשים או ילדים מתים - משהו בסגנון הזה.
כמה מתנשא אתה בן אדם שחי במדינה בלי מלחמה ואז אומר שאתה איש של שלום פיי
במשחקים האלה המטרה המרכזית היא לא להתבזות ולא לעשות טעויות מפגרות. לא אראה את המשחק כי הנבחרת לא מעניינת אותי אבל רק בגלל האמירות האלו שמאמנים אירופאים מטומטמים כל הזמן אשמח 'ישראל תנצח
לפי התרגום שראיתי שבספורט חמש הוא אמר שזה ביש מזל שקיבלו את ישראל ושהוא "איש של שלום" ושהוא לא אוהב לראות אנשים או ילדים מתים - משהו בסגנון הזה.
כמה מתנשא אתה בן אדם שחי במדינה בלי מלחמה ואז אומר שאתה איש של שלום פיי
במשחקים האלה המטרה המרכזית היא לא להתבזות ולא לעשות טעויות מפגרות. לא אראה את המשחק כי הנבחרת לא מעניינת אותי אבל רק בגלל האמירות האלו שמאמנים אירופאים מטומטמים כל הזמן אשמח 'ישראל תנצח
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
ממי שלא יהודי/ישראלי/חי בישראל אני לא מצפה שפתאום יהפוך לחובב ציון מושבע... המינימום מבחינתי זה שלא יצדד בפלסטינים בלי רבע מושג על מה שבאמת מתרחש פה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
האירופאים המתנשאים תמיד היו בעד הפלסטינים כדי למרק לעצמם את המצפון על מה שהם עשו ליהודים.
נכון שעכשיו בגלל המלחמה והסיקור התקשורתי המוטה על גבול האנטישמי (הניו יורק טיימס בקושי התנצל על התמונה
המזויפת של הילד, המירור באנגליה ממשיך להפיץ את העלילה),
יש להם לכאורה סיבה לבקר אותנו, אבל זה סתם תירוץ.
אני רוצה להזכיר לכם, שבתחילת שנות ה-2000 בזמן שהתפוצצו כאן אוטובוסים ומסעדות על בסיס שבועי,
גם אז האירופאים היו נגדנו והעבירו עלינו ביקורת, וזה עוד לפני אפילו שהתחלנו במבצע חומת מגן.
זה היה כל כך חמור, שאני זוכר שאפילו רזי ברקאי התלונן על כך ואמר משהו בסגנון "אני שמח שהנבחרות
האירופאיות מפסידות במונדיאל" (זה היה במונדיאל 2002).
נכון שעכשיו בגלל המלחמה והסיקור התקשורתי המוטה על גבול האנטישמי (הניו יורק טיימס בקושי התנצל על התמונה
אני רוצה להזכיר לכם, שבתחילת שנות ה-2000 בזמן שהתפוצצו כאן אוטובוסים ומסעדות על בסיס שבועי,
גם אז האירופאים היו נגדנו והעבירו עלינו ביקורת, וזה עוד לפני אפילו שהתחלנו במבצע חומת מגן.
זה היה כל כך חמור, שאני זוכר שאפילו רזי ברקאי התלונן על כך ואמר משהו בסגנון "אני שמח שהנבחרות
- DelPiero
- אלוף המדינה
אל תכליל. האירופאים מתנשאים ואולי בורים, אבל ברובם ממש לא אנטישמים. אני מתייחס ספציפית לאדם האירופאי הממוצע במדינות מערב אירופה (כמו איטליה) ולא מהגרים.hezildo כתב: 07 ספטמבר 2025, 19:02 האירופאים המתנשאים תמיד היו בעד הפלסטינים כדי למרק לעצמם את המצפון על מה שהם עשו ליהודים.
התקשורת של ימי האינתיפאדה הייתה ברובה שמאלנית קיצונית והם רואים את העולם בזווית בינאריות של שולט ונשלט. הם ל-א מייצגים את האדם ברחוב בכלל.
עכשיו כשגופי התקשורת לאט לאט מתפרקים בזכות התחרות על עולם הנרטיבים שיש לנו את האינטרנט להודות לו, יש גם הרבה מאוד קולות בתקשורת בעדנו אבל הם יגיעו ממקומות מסוימים רק.
האמת היא שהאדם הממוצע, במיוחד ליברלים, עסוקים כל היום בעצמם וישראל לא מעניינת אותם אבל סטינו מספיק מהנושא פה חח
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
לדעתי לחשוב שהאמירה של גאטוסו היא פרו פלסטינית זה בעצם לשחק לידיים של הנראטיב שלהם שאנחנו רוצחים ילדים ומחרחרי מלחמה. לדעתי מדובר בסתם אמירה פוליטיקלי קורקט שרוצה פיס אנד לאב באזור מוכה מלחמה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
בהצלחה לנבחרת ביום הקשה הזה. הרכב קצת מוזר של רב"ש אבל שיהיה בהצלחה.
מחצית טובה. חבל על השער שספגנו, דניאל פרץ
היה יכול לקחת את הכדור הזה.
היה יכול לקחת את הכדור הזה.