אתה חושב שהוא שכח לשחק כדורגל?Hulk כתב: 12 יולי 2022, 21:59 מצטער אבל פלאניץ ירד משמעותית ברמה ולא מתאים לציוות עם גולדברג, היית שוקל מכירה שלו אחרי אולימפיאקוס והבאת בלם בכיר עם משחק ראש ורגל טוב יותר ולא אחד שמתבסס על מהירות וכוח.
מכבי חיפה במחנה אימונים 2022-2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מכבי חיפה במחנה אימונים 2022-2023 - נושא רשמי
אני חושב שהמהירות שזה היה היתרון הגדול שלו נפגעה משמעותית ועכשיו מתגלות הרבה חולשת אצלו
המהירות שלו ממש לא נפגעה. הייתה לו ירידה ברמה שהיא בדיוק אותה ירידה של אצילי חזיזה וכל השאר. אלה עדיין שחקנים טובים מאוד שבתקווה יציגו את היכולת הרגילה שלהם עם פתיחת העונה.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:05אני חושב שהמהירות שזה היה היתרון הגדול שלו נפגעה משמעותית ועכשיו מתגלות הרבה חולשת אצלו
אופטימיות במכבי חיפה
המהירות שלו נפגעה מאוד משחקן שתסכל את עבדה הוא הפך לשחקן שכל שחקן טיפה מהיר לוקח בספרינט.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 22:07המהירות שלו ממש לא נפגעה. הייתה לו ירידה ברמה שהיא בדיוק אותה ירידה של אצילי חזיזה וכל השאר. אלה עדיין שחקנים טובים מאוד שבתקווה יציגו את היכולת הרגילה שלהם עם פתיחת העונה.
אני רושם את זה בכאב כי פלאניץ זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב והיה אדיר במשך עונה וחצי, אבל הירידה שלו מאוד מטרידה.
וממה זה נובע?Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:05אני חושב שהמהירות שזה היה היתרון הגדול שלו נפגעה משמעותית ועכשיו מתגלות הרבה חולשת אצלו
שחקן מהיר יום אחד קם בבוקר ונהיה איטי?
הוא לא עבר איזו פציעה משמעותית או משהו.
לדעתי זה עניין מנטאלי
הוא שיחק חצי מהעונה שעברה עם פציעה, ושחקן מאבד את המהירות עם הגיל/ פציעות הוא גם לא בן 20 בפעם האחרונה שבדקתי.benrey כתב: 12 יולי 2022, 22:13וממה זה נובע?
שחקן מהיר יום אחד קם בבוקר ונהיה איטי?
הוא לא עבר איזו פציעה משמעותית או משהו.
לדעתי זה עניין מנטאלי
-
רונן22
- שחקן העונה
זה קודם כל בעיה מקצועית, הוא וגולדברג לא משלימים אחד את השני. זה מרכז הגנה פארטייה, זה להסתמך נטו על המהירות שלהם. יכול מאוד להיות שזה מתסכל את פלאניץ' ופוגע עוד יותר ביכולת שלו.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 12 יולי 2022, 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Judokan
- סמל ירוק
לא, סתם לא בא עם דעה מהבית על שחקן בלי קשר לשאלה מה הוא עושה בפועל על המגרש.
תראה כאן 10 פעמים קודמות שאמרתי שהוא לא ברמה אלינו. אבל במשחק הפעם, מה לעשות שהוא השחקן היחיד שעשה פעולות התקפיות מועילות במחצית השנייה
-
רונן22
- שחקן העונה
עשה 2 פעולות נאות עם הכדור ברגל. תבחן אותו גם על מה שהוא לא עשה, מה מצופה משחקן בעמדה שלו לעשות
הוא היה מספייק נייד ודמוניננטי לדעתך? הוא הכתיב קצב משחק נורמלי? ניווט בצורה טובה את משחק ההתקפה שלנו? הוא לחץ טוב? תרם במשחק ההגנה? זה שחקן חילוש לכל דבר.
הוא היה מספייק נייד ודמוניננטי לדעתך? הוא הכתיב קצב משחק נורמלי? ניווט בצורה טובה את משחק ההתקפה שלנו? הוא לחץ טוב? תרם במשחק ההגנה? זה שחקן חילוש לכל דבר.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 12 יולי 2022, 22:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.
רק שהוא לא איבד את המהירות. לא מאבדים גם בפתאומיות בלי פציעה משמעותית ואין לו פציעה משמעותית. הוא גם לא זקן בניגוד לאיך שאתה מנסה לתאר את זה. אם אתה רוצה להעיף את כל מי שטוב בקבוצה בגלל שהם נעלמו עונה שעברה לפרקים ארוכים תפדל, אבל זו דעה מגוחכת, הרי אם כולם לא טובים אז הבעיה היא לא שחקן מסוים שהוכיח כבר שהוא מעל הרמה של הליגה הזאת לתקופה של מעל שנה וחצי ברצף.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:16הוא שיחק חצי מהעונה שעברה עם פציעה, ושחקן מאבד את המהירות עם הגיל/ פציעות הוא גם לא בן 20 בפעם האחרונה שבדקתי.
אופטימיות במכבי חיפה
הירידה אצלו היא הכי חדה ומדאיגה מאצילי אני לא דואג וגם לא ממוחמד, פלאניץ מדאיג אותי בעיקר כי עם הוא לא יהיה טוב אנחנו בצרה גדולה.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 22:23רק שהוא לא איבד את המהירות. לא מאבדים גם בפתאומיות בלי פציעה משמעותית ואין לו פציעה משמעותית. הוא גם לא זקן בניגוד לאיך שאתה מנסה לתאר את זה. אם אתה רוצה להעיף את כל מי שטוב בקבוצה בגלל שהם נעלמו עונה שעברה לפרקים ארוכים תפדל, אבל זו דעה מגוחכת, הרי אם כולם לא טובים אז הבעיה היא לא שחקן מסוים שהוכיח כבר שהוא מעל הרמה של הליגה הזאת לתקופה של מעל שנה וחצי ברצף.
ומבחינת תיאום הוא לא מתאים לגולדברג מה שפוגע במרכז ההגנה עוד יותר, אם היה בלם ישראלי עם משחק ראש טוב וטכני אז היה אפשר להשאיר אותו אבל כל עוד אין חייב להביא זר שיתאים יותר לגולדברג ולוותר על פלאניץ.
מי קבע שהיא הירידה הכי חדה? אצילי נתן סיום עונה בהתקפה לא יותר טוב ממה שפלאניץ' נתן בהגנה. שרי נעלם לגמרי כמעט עונה שלמה עד הפלייאוף. חזיזה בכלל.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:28 הירידה אצלו היא הכי חדה ומדאיגה מאצילי אני לא דואג וגם לא ממוחמד, פלאניץ מדאיג אותי בעיקר כי עם הוא לא יהיה טוב אנחנו בצרה גדולה.
ומבחינת תיאום הוא לא מתאים לגולדברג מה שפוגע במרכז ההגנה עוד יותר, אם היה בלם ישראלי עם משחק ראש טוב וטכני אז היה אפשר להשאיר אותו אבל כל עוד אין חייב להביא זר שיתאים יותר לגולדברג ולוותר על פלאניץ.
למה לא להעיף את כל אלה אז? אם אצילי לא טוב אנחנו לא בצרה גדולה? לדעתי אנחנו בצרה אפילו גדולה יותר.
ובכלל, הקבוצה עצמה ירדה ברמה בסיום העונה. אז בכר אשם. אז אתה רוצה להעיף גם את בכר?
קח עסקת חבילה, תעיף את כל מי שממש טוב לליגה הזאת ומשחק במכבי חיפה כי כל אחד כזה חוץ מגולדברג חווה ירידה משמעותית ברמה לפרק זמן ארוך.
אלה טענות הזויות.
ובנוגע לגולדברג, הציוות שלו עם פלאניץ' נתן את ההגנה הכי טובה בליגה, למרות הגולים שאכלנו בגלל סאן מנחם ואלפונס ואחרים.
זה נראה טוב מאוד במהלך העונה החולפת.
צריך לשמוח שיש לנו את שני הבלמים הטובים בליגה ולחפש בלם שלישי שיוכל לשדרג את הסגל ולאפשר גיבוי ראוי.
אופטימיות במכבי חיפה
הוא בסך הכל בן 30Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:16הוא שיחק חצי מהעונה שעברה עם פציעה, ושחקן מאבד את המהירות עם הגיל/ פציעות הוא גם לא בן 20 בפעם האחרונה שבדקתי.
זה לא גיל ששחקן מאבד מהירות
בלי קשר, אני לא חושב שהבעיה היא מהירות, אלא חדות, ולדעתי זה רק עניין של בטחון ואין מה לזרוק אותו כבר למחזורית
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
לא מתפלא שאחרי הירידות פה על נטע ועלי הקורבן הבא זה פלאניץ'
אלה לא דברים ששרי מספק תרומה בהםרונן22 כתב: 12 יולי 2022, 22:22 עשה 2 פעולות נאות עם הכדור ברגל. תבחן אותו גם על מה שהוא לא עשה, מה מצופה משחקן בעמדה שלו לעשות
הסתדרנו ללא התרומה ההתקפית של אצילי ושרי ואפשר לראות גם שקצב צבירת הנקודות שלנו לא ירד דרסטית משאצילי הפסיק לכבוש, והעונה הנוכחית התלות בו אמורה להיות קטנה יותר מהעונה שעברה.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 22:36מי קבע שהיא הירידה הכי חדה? אצילי נתן סיום עונה בהתקפה לא יותר טוב ממה שפלאניץ' נתן בהגנה. שרי נעלם לגמרי כמעט עונה שלמה עד הפלייאוף. חזיזה בכלל.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:28 הירידה אצלו היא הכי חדה ומדאיגה מאצילי אני לא דואג וגם לא ממוחמד, פלאניץ מדאיג אותי בעיקר כי עם הוא לא יהיה טוב אנחנו בצרה גדולה.
למה לא להעיף את כל אלה אז? אם אצילי לא טוב אנחנו לא בצרה גדולה? לדעתי אנחנו בצרה אפילו גדולה יותר.
ובכלל, הקבוצה עצמה ירדה ברמה בסיום העונה. אז בכר אשם. אז אתה רוצה להעיף גם את בכר?
קח עסקת חבילה, תעיף את כל מי שממש טוב לליגה הזאת ומשחק במכבי חיפה כי כל אחד כזה חוץ מגולדברג חווה ירידה משמעותית ברמה לפרק זמן ארוך.
אלה טענות הזויות.
ובנוגע לגולדברג, הציוות שלו עם פלאניץ' נתן את ההגנה הכי טובה בליגה, למרות הגולים שאכלנו בגלל סאן מנחם ואלפונס ואחרים.
צריך לשמוח שיש לנו את שני הבלמים הטובים בליגה ולחפש בלם שלישי שיוכל לשדרג את הסגל ולאפשר גיבוי ראוי.
לפי דעתי הירידה הכי חדה הייתה של פלאניץ ככה לפחות אני רואה את זה.
ההגנה שלנו הייתה הכי טובה כי השאר היו מזוויעות למעט של בש, הנקודות תורפה הגדולות שלנו בהגנה זה משחק ראש ויכולות להניע כדור בצורה רגועה ומסודרת ולא פריצה של אחד הבלמים עד החצי, לא פלאניץ ולא שון פותרים לי את הבעיות האלו ואין גם בלם ישראלי שיפתור לנו את זה, ( אלחמיד אותו סגנון כמו פלאניץ)
לכן צריך להביא בלם זר במקום פלאניץ אחד בסגנון של ויטור גוסאה סה של הצהבת.
שרי תורם המון בהגנה, ועוזר במשחק הלחץ.RakMaccabi31 כתב: 12 יולי 2022, 22:58 לא מתפלא שאחרי הירידות פה על נטע ועלי הקורבן הבא זה פלאניץ'
אלה לא דברים ששרי מספק תרומה בהםרונן22 כתב: 12 יולי 2022, 22:22 עשה 2 פעולות נאות עם הכדור ברגל. תבחן אותו גם על מה שהוא לא עשה, מה מצופה משחקן בעמדה שלו לעשות
הלוואי והיה לו 50% משרי
-
רונן22
- שחקן העונה
נכון אבל לשרי יש איכויות אחרות שמפצות על החולשה שלו באפסקטים שציינתי. מאור לוי זה כלום, שחקן אוויר לכל דבר. אנחנו משחקים עם 10 שחקנים נגד 12 של היריבה כשהוא על המגרש
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
במה שרי תורם בדיוק בהגנה?benrey כתב: 12 יולי 2022, 23:00שרי תורם המון בהגנה, ועוזר במשחק הלחץ.RakMaccabi31 כתב: 12 יולי 2022, 22:58 לא מתפלא שאחרי הירידות פה על נטע ועלי הקורבן הבא זה פלאניץ'
הלוואי והיה לו 50% משרי
הלחץ שלו לא באמת משהו קיים ואפקטיבי, והוא בדכ מאבד את השחקן שלו
מאבקי 50/50 הוא הופך ל30/70 ואני מפרגן. לפעמים הוא בכלל עושה שהוא מסתכל על הכדור באזור שלו במקום באמת לנסות להאבק עליו
הטעות שלך היא שאתה לוקח חיסרון שיש לנו והופך אותו לחזות הכל כאילו הכל מתחיל ונגמר בנתון מסוים וזה לא עובד ככה.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:59הסתדרנו ללא התרומה ההתקפית של אצילי ושרי ואפשר לראות גם שקצב צבירת הנקודות שלנו לא ירד דרסטית משאצילי הפסיק לכבוש, והעונה הנוכחית התלות בו אמורה להיות קטנה יותר מהעונה שעברה.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 22:36מי קבע שהיא הירידה הכי חדה? אצילי נתן סיום עונה בהתקפה לא יותר טוב ממה שפלאניץ' נתן בהגנה. שרי נעלם לגמרי כמעט עונה שלמה עד הפלייאוף. חזיזה בכלל.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:28 הירידה אצלו היא הכי חדה ומדאיגה מאצילי אני לא דואג וגם לא ממוחמד, פלאניץ מדאיג אותי בעיקר כי עם הוא לא יהיה טוב אנחנו בצרה גדולה.
אלה טענות הזויות.
ההגנה שלנו הייתה הכי טובה כי השאר היו מזוויעות למעט של בש, הנקודות תורפה הגדולות שלנו בהגנה זה משחק ראש ויכולות להניע כדור בצורה רגועה ומסודרת ולא פריצה של אחד הבלמים עד החצי, לא פלאניץ ולא שון פותרים לי את הבעיות האלו ואין גם בלם ישראלי שיפתור לנו את זה, ( אלחמיד אותו סגנון כמו פלאניץ)
אתה טוען שהסתדרנו בלי אף תרומה משרי ואצילי? (ואני לא מסכים בעליל) אז הסתדרנו אפילו יותר בלי משחק ראש ועם הסגנון של פלאניץ' וגולדברג במשך עונה שלמה.
ההגנה תלויה בהתקפות של היריבות לא בהגנה שלהן. היא הייתה הכי טובה כי היא יותר טובה משל ב"ש הסגנית, וההגנה של ב"ש הייתה גם דווקא מאוד טובה, פשוט שלנו אפילו יותר.
בכל מקרה זה דיון מיותר, לא יחליפו את פלאניץ' מאותה סיבה שלא יחליפו את אצילי ושרי. כי לקבוצה יש אינטרס להצליח בסופו של דבר.
אופטימיות במכבי חיפה
לא חלילה להשוות בין שחקן על לליגה שלנו לבין מאור לוי.
אבל שרי לא תורם כלום בהגנה ויפסיד במאבק לכל שחקן בליגה שיעשה לו פו.
אני לא זוכר מתי ראיתי אותו מחלץ כדור או מנצח במאבק על כדור ביניים.
אופטימיות במכבי חיפה
לתרום בהגנה זה לאו דווקא לחלץ כדורים, הוא לא 6 ולא 8.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:11לא חלילה להשוות בין שחקן על לליגה שלנו לבין מאור לוי.
שחקנים שהם גם וגם וגם זה רק באולפן ליגת האלופות כגון דה בריינה או לוקאס פקאטה.
הוא עוזר במשחק הלחץ, ואם יש חור בהגנה או שהוא איבד כדור, אתה יכול לסמוך עליו שהוא ירד עד למטה כדי לנסות להחזיר.
עבור קשר 10 זה מעל המצופה.
-
רונן22
- שחקן העונה
אכן. שרי קרוב לאירועים. מאור לוי לא קרוב לאירועים. הוא עושה חורים כשהוא יוצא ללחוץ. הוא לא קשור בשום צורה לקצב המשחק שלנו. זה בדיחה. הוא פלקושצ'נקו לעניים
הסגנון של פלאניץ וגולדברג גרם לנו מבוכה כל פעם שפגשנו שחקן עם משחק ראש מסוכן במיוחד באירופה.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:08הטעות שלך היא שאתה לוקח חיסרון שיש לנו והופך אותו לחזות הכל כאילו הכל מתחיל ונגמר בנתון מסוים וזה לא עובד ככה.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 22:59הסתדרנו ללא התרומה ההתקפית של אצילי ושרי ואפשר לראות גם שקצב צבירת הנקודות שלנו לא ירד דרסטית משאצילי הפסיק לכבוש, והעונה הנוכחית התלות בו אמורה להיות קטנה יותר מהעונה שעברה.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 22:36
מי קבע שהיא הירידה הכי חדה? אצילי נתן סיום עונה בהתקפה לא יותר טוב ממה שפלאניץ' נתן בהגנה. שרי נעלם לגמרי כמעט עונה שלמה עד הפלייאוף. חזיזה בכלל.
אלה טענות הזויות.
אתה טוען שהסתדרנו בלי אף תרומה משרי ואצילי? (ואני לא מסכים בעליל) אז הסתדרנו אפילו יותר בלי משחק ראש ועם הסגנון של פלאניץ' וגולדברג במשך עונה שלמה.
ההגנה תלויה בהתקפות של היריבות לא בהגנה שלהן. היא הייתה הכי טובה כי היא יותר טובה משל ב"ש הסגנית, וההגנה של ב"ש הייתה גם דווקא מאוד טובה, פשוט שלנו אפילו יותר.
בכל מקרה זה דיון מיותר, לא יחליפו את פלאניץ' מאותה סיבה שלא יחליפו את אצילי ושרי. כי לקבוצה יש אינטרס להצליח בסופו של דבר.
חייב איזון בקבוצת כדורגל וחלק מהאיזון זה שבצמד בלמים יהיו שני בלמים שונים שישלימו את החסרונות של האחר כי בלם מושלם אין פה, בכל זאת אנחנו לא סיטי.
אפשר להגיד שהכל ורוד אבל בפועל ממש לא ומי שלא מנסה להשתפר הולך אחורה.
איזו מבוכה ראית מפלאניץ' וגולדברג במשחקים באירופה? כי אני דיי פספסתי את זה חייב להודות.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 23:28 הסגנון של פלאניץ וגולדברג גרם לנו מבוכה כל פעם שפגשנו שחקן עם משחק ראש מסוכן במיוחד באירופה.
חייב איזון בקבוצת כדורגל וחלק מהאיזון זה שבצמד בלמים יהיו שני בלמים שונים שישלימו את החסרונות של האחר כי בלם מושלם אין פה, בכל זאת אנחנו לא סיטי.
נשמע שאתה לא מודע לעובדות.
ושוב, הבעיה אצלך זה שאתה לוקח חיסרון ספציפי והופך אותו לחזות הכל. יש דברים חשובים יותר ממשחק ראש.
ברק בכר ידע כשהוא החליט ללכת משום מקום פתאום על שון גולדברג כבלם שזה הסגנון שהוא יקבל וזה הסגנון שהוא רצה גם.
שני בלמים מהירים שמסוגלים לתת לנו קו הגנה גבוה. זה מה שרצה וזה מה שקיבל.
זה ש"חייב שני בלמים שישלימו את התכונות זה של זה" זה דיי שטות. לא חייב. אתה חוזר על מנטרה אוטומטית רק לשם החזרה על המנטרה בלי להבין מה נאמר.
יש יתרונות ויש חסרונות. אני מרוצה מאיך שההגנה תפקדה בעונה החולפת ואני מקווה שההבאה של שני מגנים זרים ושל בלם גיבוי נורמלי תשדרג אותה עוד הרבה יותר.
אופטימיות במכבי חיפה
תתפלא אבל גם 10 ו9 ו7 ו11 מחלצים כדורים. לא רק 6 ו8. לא באותה תדירות, אבל עדיין, אצילי כן מסוגל וכן מחלץ וכך גם פיירו ודוד וחזיזה ומי לא.benrey כתב: 12 יולי 2022, 23:20לתרום בהגנה זה לאו דווקא לחלץ כדורים, הוא לא 6 ולא 8.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:11לא חלילה להשוות בין שחקן על לליגה שלנו לבין מאור לוי.
הוא עוזר במשחק הלחץ, ואם יש חור בהגנה או שהוא איבד כדור, אתה יכול לסמוך עליו שהוא ירד עד למטה כדי לנסות להחזיר.
שרי לא מסוגל פשוט לנצח במאבק, בקטע מטורף. מזכיר את שלומי אזולאי הקשר בקטע הזה, רק כמובן הרבה יותר דינמי.
מאור לוי האמת יותר טוב ממנו בזה (במשחק האחרון שהוא שיחק נראה לי היה לו חילוץ שהוביל לגול של דוניו נגד נתניה לא?) ובמאבקים פיזיים וכו'.
בנוגע למשפט שאמרת על חור או שאיבד כדור, אז זה קורה לו כל הזמן, ועוד לא ראיתי אותו פעם אחת אפילו מחזיר את הכדור. אשמח אם תזכיר לי אחרת.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
העובדות הן שרצו להביא בלם זר, בסוף העדיפו ללכת על מגן זר. בצוות המקצועי מבינים שיש לנו בעיה קשה במרכז ההגנה. אתה יכול להמשיך לטמון את הראש בחול. ברוך השם יש מאמן שאצלו שמות לא משחקים. יגיע בלם להרכב, אם לא הקיץ אז בינואר
"העובדות הן שרצו להביא בלם זר, וראינו את זה כשהביאו מגן שמאלי זר במקום". טוב שלך, סתירה עצמית ברמות האלון מזרחי.
בצוות המקצועי יודעים שצריך בלם שלישי נורמלי ויביאו אחד כזה בלי ספק.
בצוות המקצועי יודעים שצריך בלם שלישי נורמלי ויביאו אחד כזה בלי ספק.
אופטימיות במכבי חיפה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
קשר 10 זה די תפקיד שנעלם מהעולם בין היתר מהסיבה הזו שהם לא תורמים בהגנה ודווקא שרי הוא זה שמייצר חורים כאלה יותר מכולם כמו בגול שנפסל ב-3-1 לצהבת שקרה רק בגלל היתרון המספרי שלהם שם.benrey כתב: 12 יולי 2022, 23:20
לתרום בהגנה זה לאו דווקא לחלץ כדורים, הוא לא 6 ולא 8.
אתה מתבלבל בין תיקולים גליצ'ים וחילוצים לבין מאבקי כדור. מאבקי כדור זה משהו שכל שחקן במגרש פוגש ואי אפשר להתחמק ולא לצפות ממנו לא לעשות את זה
נערך לאחרונה על ידי RakMaccabi31 ב 12 יולי 2022, 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין לי אינדוקס של כל המהלכים שלו בראש, אז אני לא יכול לתת לך דוגמא.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:40תתפלא אבל גם 10 ו9 ו7 ו11 מחלצים כדורים. לא רק 6 ו8. לא באותה תדירות, אבל עדיין, אצילי כן מסוגל וכן מחלץ וכך גם פיירו ודוד וחזיזה ומי לא.benrey כתב: 12 יולי 2022, 23:20לתרום בהגנה זה לאו דווקא לחלץ כדורים, הוא לא 6 ולא 8.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:11
לא חלילה להשוות בין שחקן על לליגה שלנו לבין מאור לוי.
שרי לא מסוגל פשוט לנצח במאבק, בקטע מטורף. מזכיר את שלומי אזולאי הקשר בקטע הזה, רק כמובן הרבה יותר דינמי.
מאור לוי האמת יותר טוב ממנו בזה (במשחק האחרון שהוא שיחק נראה לי היה לו חילוץ שהוביל לגול של דוניו נגד נתניה לא?) ובמאבקים פיזיים וכו'.
בנוגע למשפט שאמרת על חור או שאיבד כדור, אז זה קורה לו כל הזמן, ועוד לא ראיתי אותו פעם אחת אפילו מחזיר את הכדור. אשמח אם תזכיר לי אחרת.
אבל מקווה שהוא יוכל לתת לך דוגמא בשבת או ברביעי.
תחזור למשחקים מול אוניון שהתעללו בנו בכדורי גובה, גם מול הצהבת התקשנו מאוד כי הם חיפשו הרבה פריצה ויבואנוביץ.Apoc כתב: 12 יולי 2022, 23:36איזו מבוכה ראית מפלאניץ' וגולדברג במשחקים באירופה? כי אני דיי פספסתי את זה חייב להודות.Hulk כתב: 12 יולי 2022, 23:28 הסגנון של פלאניץ וגולדברג גרם לנו מבוכה כל פעם שפגשנו שחקן עם משחק ראש מסוכן במיוחד באירופה.
נשמע שאתה לא מודע לעובדות.
ושוב, הבעיה אצלך זה שאתה לוקח חיסרון ספציפי והופך אותו לחזות הכל. יש דברים חשובים יותר ממשחק ראש.
ברק בכר ידע כשהוא החליט ללכת משום מקום פתאום על שון גולדברג כבלם שזה הסגנון שהוא יקבל וזה הסגנון שהוא רצה גם.
שני בלמים מהירים שמסוגלים לתת לנו קו הגנה גבוה. זה מה שרצה וזה מה שקיבל.
זה ש"חייב שני בלמים שישלימו את התכונות זה של זה" זה דיי שטות. לא חייב. אתה חוזר על מנטרה אוטומטית רק לשם החזרה על המנטרה בלי להבין מה נאמר.
יש יתרונות ויש חסרונות. אני מרוצה מאיך שההגנה תפקדה בעונה החולפת ואני מקווה שההבאה של שני מגנים זרים ושל בלם גיבוי נורמלי תשדרג אותה עוד הרבה יותר.
וכן חייב כי מבחינתי 2 מהתכונות החשובות לבלם זה משחק ראש איכותי, וטיפול טוב בכדור ויכולת מסירה לקבוצה יוזמת כמונו, הרבה לפני פרמטרים כמו מהירות או כוח שבהם שון ופלאניץ מצטיינים.