שמועות ולחשושים לקראת חלון העברות ינואר 25
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: שמועות ולחשושים לקראת חלון העברות ינואר 25
אני מתוסכל. עובדים עלינו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך אפשר להביא את החלוץ הזה ולהביא את אצילי חברים? איפה סיילה ישחק? ישימו כוכב כזה על הספסל?
-
- מכונת תארים
איזה מוזר זה... מהלך מאד מאד מוזר.
החלון עוד לא נפתח. אם זה לא שחקן שממש בטוחים בו, למה למהר ככה? ואיך אני יודע שלא בטוחים בו במועדון? לא בגלל הרזומה, אלא פשוט כי מחתימים אותו לעונה וחצי עם אופציה.
אם המטרה לחסוך בעמדת החלוץ כדי להשקיע כלכלית בעמדה אחרת, אני יכול להבין את ההתפשרות, אבל אז, למה לא להביא פשוט חלוץ ישראלי כל שהוא?
החלון עוד לא נפתח. אם זה לא שחקן שממש בטוחים בו, למה למהר ככה? ואיך אני יודע שלא בטוחים בו במועדון? לא בגלל הרזומה, אלא פשוט כי מחתימים אותו לעונה וחצי עם אופציה.
אם המטרה לחסוך בעמדת החלוץ כדי להשקיע כלכלית בעמדה אחרת, אני יכול להבין את ההתפשרות, אבל אז, למה לא להביא פשוט חלוץ ישראלי כל שהוא?
-
- שחקן העונה
רכש של נתניה/חדרה
לא זוכר מתי פעם אחרונה הבאנו כזה רכש הזייה.
צוחקים עלינו מלמעלה
לא זוכר מתי פעם אחרונה הבאנו כזה רכש הזייה.
צוחקים עלינו מלמעלה
-
- מכונת תארים
זה חלוץ שהולך לשחק פה 10 משחקים בלחץ ולהיות משוחרר בקיץ, אני לא מאמין שזה מי שהביאו זאת הזייה מוחלטת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין נוכלים כמו תקשורת הספורט הישראליתבשל העלויות הנמוכות של סילה (רק שכר), שכאמור יחתום בהעברה חופשית, אופציית החתמתו של עומר אצילי עשויה לחזור אל השולחן במכבי חיפה.
-
- שחקן העונה
איזה צפוי.Shocking4U כתב: ↑10 דצמבר 2024, 23:41אין נוכלים כמו תקשורת הספורט הישראליתבשל העלויות הנמוכות של סילה (רק שכר), שכאמור יחתום בהעברה חופשית, אופציית החתמתו של עומר אצילי עשויה לחזור אל השולחן במכבי חיפה.
-
- אלוף המדינה
נערך לאחרונה על ידי SaTla ב 10 דצמבר 2024, 23:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחShocking4U כתב: ↑10 דצמבר 2024, 23:41אין נוכלים כמו תקשורת הספורט הישראליתבשל העלויות הנמוכות של סילה (רק שכר), שכאמור יחתום בהעברה חופשית, אופציית החתמתו של עומר אצילי עשויה לחזור אל השולחן במכבי חיפה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חתם חלוץ בכלום כסף? אז אופציית אצילי חזרה לשולחן. עזוב שעד לפני רגע אמרתי שיביאו חלוץ ב1.5 מיליון יורו ושאי אפשר להביא את אצילי בגלל שיש עומס בכנפייםכובע קש כתב: ↑10 דצמבר 2024, 23:51חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחShocking4U כתב: ↑10 דצמבר 2024, 23:41אין נוכלים כמו תקשורת הספורט הישראליתבשל העלויות הנמוכות של סילה (רק שכר), שכאמור יחתום בהעברה חופשית, אופציית החתמתו של עומר אצילי עשויה לחזור אל השולחן במכבי חיפה.
- benrey
- הענק הירוק
עם ההכנסות של 24, היה צריך לבוא לפה גם אצילי וגם חלוץ בכיר יותר.
לגבי סרטון הביצועים - רואים שהרמה שם בגיאורגיה נמוכה מאוד, זה מזכיר סרטוני ביצועים של שחקני נוער.
מקצועית - הוא כן מזכיר בסגנון משחק שלו את פיירו באופן שבו הוא מושך שחקנים, ומשחק עם הגב, סיומת סבירה בשתי הרגליים, אבל משחק ראש? זכור לי בקושי שער אחד מהסרטון
לגבי סרטון הביצועים - רואים שהרמה שם בגיאורגיה נמוכה מאוד, זה מזכיר סרטוני ביצועים של שחקני נוער.
מקצועית - הוא כן מזכיר בסגנון משחק שלו את פיירו באופן שבו הוא מושך שחקנים, ומשחק עם הגב, סיומת סבירה בשתי הרגליים, אבל משחק ראש? זכור לי בקושי שער אחד מהסרטון
-
- קפטן ירוק
זה דוטרה 2.0.
-
- קודם כל נאמנות
נקווה שלא יעבור בדיקות רפואיות
אין דרך אחרת למנוע את המעבר ההזוי הזה
אין דרך אחרת למנוע את המעבר ההזוי הזה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מודה שאין לי שום בעיה אם זה שבא חלוץ כדי לטפל בעיקר בעומק בעמדה עד סוף העונה, במיוחד שיש לנו בעיות מהותיות יותר לטפל בהן בסגל, אבל לא ציפיתי לפרופיל כזה נמוך. בעיניי מלמד היה חייב להיות פה, ובקיץ עם אירופה (מקווה) לצרף חלוץ בכיר.
המטרה בחלון הזה חייבת להיות קודם כל עומר אצילי ושוער. אין, פשוט אין פריווילגיה לוותר על אצילי, הריזיקה פה ברורה לכולם, ועדיין אין פה שום שאלה.
המטרה בחלון הזה חייבת להיות קודם כל עומר אצילי ושוער. אין, פשוט אין פריווילגיה לוותר על אצילי, הריזיקה פה ברורה לכולם, ועדיין אין פה שום שאלה.
-
- הענק הירוק
לא יודע מי אחראי להחתמה הזו מהלך מאוד מאוד מוזר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני אהיה פה אופוזיציה לכולם ואנסה לתת את הכיוון של מכבי חיפה (להערכתי כמובן):
בשחקן בעלייה, מגיע בכושר שיא (שיחק עד לפני שלושה ימים בקבוצה שלו שלקחה אליפות), יוכל להגיע להתאמן עם הקבוצה עד פתיחת החלון ולשחק בגביע הטוטו נגד מכבי ת''א ויהיה יותר קל לשלב אותו. מהלך עם 0 סיכון ולא רצו לצאת לטיולים בינואר עם שחקנים שבדרך כלל מגיעים לפה אחרי שלא שיחקו כל העונה או שיחקו דק' בודדות ונמצאים בכושר לא טוב ויצטרכו "לשקם" אותם (מישהו אמר עומר אצילי?)
רצו לסגור פינה עד הקיץ ואני מניח שלשם יבואו יותר מוכנים על הנייר.
אגב, בעלויות כאלה נמוכות ואם הוא יבוא לפה וממש לא ירשים עד שיוכל להירשם לליגה עוד חודש, לא אתפלא אם ינסו לחתוך אותו או להזיז אותו בדרך
בשחקן בעלייה, מגיע בכושר שיא (שיחק עד לפני שלושה ימים בקבוצה שלו שלקחה אליפות), יוכל להגיע להתאמן עם הקבוצה עד פתיחת החלון ולשחק בגביע הטוטו נגד מכבי ת''א ויהיה יותר קל לשלב אותו. מהלך עם 0 סיכון ולא רצו לצאת לטיולים בינואר עם שחקנים שבדרך כלל מגיעים לפה אחרי שלא שיחקו כל העונה או שיחקו דק' בודדות ונמצאים בכושר לא טוב ויצטרכו "לשקם" אותם (מישהו אמר עומר אצילי?)
אגב, בעלויות כאלה נמוכות ואם הוא יבוא לפה וממש לא ירשים עד שיוכל להירשם לליגה עוד חודש, לא אתפלא אם ינסו לחתוך אותו או להזיז אותו בדרך
- Smile
- מנהל הבורד
חלוץ שהוצע לקבוצות לאומית ואף אחת לא רצתה לא מתאים לפה אפילו כגיבוי.KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 09:46 אני אהיה פה אופוזיציה לכולם ואנסה לתת את הכיוון של מכבי חיפה (להערכתי כמובן):
אין סיכוי שיפילו את זה עד פתיחת החלון גם אם הוא השחקן הגרוע ביקום. החתימו כדי להגיד החתמנו ויתקדמו לעמדה הבאה שצריכה חיזוק. נקווה ששם יעשו עבודה טובה יותר.
אגב בשביל מה צריך מחלקת סקאוטינג אם אלה ההחתמות שלנו? מביך ביותר.
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
מביאים שחקן מליגת חובבנים וביציע יושב שחקן בונדסליגה שנייה בגרמניה שהיה עד לפני שנה שחקן נבחרת צעירה בגרמניה.
יש לבכר החלטות הזויות לפעמים לגבי שחקנים כמו שוראנוב או קנגאווה
יש לבכר החלטות הזויות לפעמים לגבי שחקנים כמו שוראנוב או קנגאווה
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
מצד אחד על פניו הוא לא שובר שוויון ובספק רב אם בכלל חיזוק במשהו לסגל הנוכחי, מצד שני גם דוניו הספיק ל - 2 אליפויות כשהיה מוקף באנשים הנכונים...
מאמין שהחלון יקום ויפול בעיקר על שאר העמדות, וככה גם כנראה ההצלחה שלו
מאמין שהחלון יקום ויפול בעיקר על שאר העמדות, וככה גם כנראה ההצלחה שלו
נערך לאחרונה על ידי MH13 TILL I DIE ב 11 דצמבר 2024, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שהלכו עליו גם כל כך מוקדם בחלון בגלל שהוא כביכול סיים עונה עכשיו והוא יכול להגיע כבר עכשיו לאימונים ולהקל על ההתאקלמות וההשתלבות ובא בכושר משחק והכל.
בדר''כ השמות הזרים שמגיעים פה בינואר זה שחקנים שלא שיחקו בקבוצות שלהם ובאים בתקופה פחות טובה וצריכים להתאקלם ומגיעים מאוחר בחלון (כמו לסובוי) ואז כבר נגמר להם הסוס
בדר''כ השמות הזרים שמגיעים פה בינואר זה שחקנים שלא שיחקו בקבוצות שלהם ובאים בתקופה פחות טובה וצריכים להתאקלם ומגיעים מאוחר בחלון (כמו לסובוי) ואז כבר נגמר להם הסוס
-
- מכונת תארים
אז במקום להביא שחקן שלא מתאים להפועל פתח תקווה תשים חצי מיליון יורו על מלמד ותביא חלוץ בכושר משחק ופי 10 יותר טוב מהשחקן ההזוי הזה (ואני בכלל לא מחזיק ממלמד).KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:15 אני חושב שהלכו עליו גם כל כך מוקדם בחלון בגלל שהוא כביכול סיים עונה עכשיו והוא יכול להגיע כבר עכשיו לאימונים ולהקל על ההתאקלמות וההשתלבות ובא בכושר משחק והכל.
אפשר גם להביא שחקנים אחרים שסיימו חוזה בליגות הפוכות שיבואו בכושר, היה להם מהקיץ לעקוב אחרי כל הליגות האלה ולמצוא שם מישהו מתאים, זאת הזייה שבסוף זה השחקן שהם הביאו
- DelPiero
- הענק הירוק
הרגשה שלי יתן כמה אימונים ואז יושאל לקבוצה אחרת שיענקלה הבטיח להיות ג'נטלמן ולעזור להם
-
- קפטן ירוק
מרגיש שהביאו שחקן רק להגיד שהביאו.
מקווה שאצילי באמת יהיה פה.
מקווה שאצילי באמת יהיה פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כנראה שזה השחקן שמצאו מליגות הפוכות שסיים חוזה. אין כל כך הרבה ליגות כאלה ושחקנים משבדיה ונורבגיה לא מתים על לבוא לשחק בישראל (ראינו בקיץ איזה אחד שאמר שאנחנו רוצחי ילדים ואנטישמים עם אף גדול)כובע קש כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:21אז במקום להביא שחקן שלא מתאים להפועל פתח תקווה תשים חצי מיליון יורו על מלמד ותביא חלוץ בכושר משחק ופי 10 יותר טוב מהשחקן ההזוי הזה (ואני בכלל לא מחזיק ממלמד).KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:15 אני חושב שהלכו עליו גם כל כך מוקדם בחלון בגלל שהוא כביכול סיים עונה עכשיו והוא יכול להגיע כבר עכשיו לאימונים ולהקל על ההתאקלמות וההשתלבות ובא בכושר משחק והכל.
אפשר גם להביא שחקנים אחרים שסיימו חוזה בליגות הפוכות שיבואו בכושר, היה להם מהקיץ לעקוב אחרי כל הליגות האלה ולמצוא שם מישהו מתאים, זאת הזייה שבסוף זה השחקן שהם הביאו
לא רצו לשים על מלמד את הכסף, אומרים שאלברמן לא רוצה אותו, שבקיץ לא התלהבו.
אני מניח שהסיפור עם מלמד מעבר למקצועי אם קיים, זה שהוא יושב על משכורת גבוהה בהפועל חיפה ועם דמי העברה וגם ככה מתכננים להביא בקיץ חלוץ זר ואז "ייתקעו" אתו
-
- מכונת תארים
אם זה השחקן היחיד שהם מצאו שיסגרו את כל המחלקת סקאוטינג ויחזירו את חרזי להיות האחראי, אפילו הוא הביא שחקנים יותר טובים.KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 13:06כנראה שזה השחקן שמצאו מליגות הפוכות שסיים חוזה. אין כל כך הרבה ליגות כאלה ושחקנים משבדיה ונורבגיה לא מתים על לבוא לשחק בישראל (ראינו בקיץ איזה אחד שאמר שאנחנו רוצחי ילדים ואנטישמים עם אף גדול)כובע קש כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:21אז במקום להביא שחקן שלא מתאים להפועל פתח תקווה תשים חצי מיליון יורו על מלמד ותביא חלוץ בכושר משחק ופי 10 יותר טוב מהשחקן ההזוי הזה (ואני בכלל לא מחזיק ממלמד).KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:15 אני חושב שהלכו עליו גם כל כך מוקדם בחלון בגלל שהוא כביכול סיים עונה עכשיו והוא יכול להגיע כבר עכשיו לאימונים ולהקל על ההתאקלמות וההשתלבות ובא בכושר משחק והכל.
אני מניח שהסיפור עם מלמד מעבר למקצועי אם קיים, זה שהוא יושב על משכורת גבוהה בהפועל חיפה ועם דמי העברה וגם ככה מתכננים להביא בקיץ חלוץ זר ואז "ייתקעו" אתו
אין שום סיבה מוצדקת להחתים שחקן שאפילו קבוצות בלאומית לא רצו לגעת בו.
אני מעדיף כבר שיתנו דקות לעומר דהן או שוראנוב שכבר נמצאים בסגל מאשר להביא שחקן כזה
- Smile
- מנהל הבורד
זו אפילו לא פעילות אקטיבית של מחלקת הסקאוטינג, מדובר בסוכן שהציע את השחקן למספר קבוצות. הסקאוטינג פשוט ראו כמה סרטונים ועברו על הפרופיל שלו בתוכנות הסטטיסטיקה השונות והחליטו להחתים.
-
- אלוף המדינה
- Apoc
- יו״ר הבורד
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
הוא ספציפית רבע פקיסטני אז אני לא בטוח שהוא מייצג שם את הדעות של כולםKevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 13:06כנראה שזה השחקן שמצאו מליגות הפוכות שסיים חוזה. אין כל כך הרבה ליגות כאלה ושחקנים משבדיה ונורבגיה לא מתים על לבוא לשחק בישראל (ראינו בקיץ איזה אחד שאמר שאנחנו רוצחי ילדים ואנטישמים עם אף גדול)כובע קש כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:21אז במקום להביא שחקן שלא מתאים להפועל פתח תקווה תשים חצי מיליון יורו על מלמד ותביא חלוץ בכושר משחק ופי 10 יותר טוב מהשחקן ההזוי הזה (ואני בכלל לא מחזיק ממלמד).KevinDurant כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:15 אני חושב שהלכו עליו גם כל כך מוקדם בחלון בגלל שהוא כביכול סיים עונה עכשיו והוא יכול להגיע כבר עכשיו לאימונים ולהקל על ההתאקלמות וההשתלבות ובא בכושר משחק והכל.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!