זה היה בציניות
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: ברק בכר - נושא רשמי
-
- הענק הירוק
אני גם לא בעד פיטורים שלו, אבל אלה לא טיעונים טובים.Shocking4U כתב: ↑05 דצמבר 2024, 18:07כי לא מפטרים מאמן כשאתה 4 נקודות ממקום ראשון. מי האלטרנטיבה שלך? וכן, לעובדה שבכר הצליח פה כל כך בעבר יש משקל ויש לו אשראי גדול משל אחרים.
4 נקודות ממקום ראשון במקרה, כי לקבוצה אחת חסרות 4 נקודות (כנראה), ביתר לא קבוצה שהייתה באמת אמורה לרוץ לאליפות והם מעליך, ומכבי תא משחקים באירופה וגמורים מהטיסות.
אלטרנטיבה יש וקוראים לה ברדה, אם נניח ונגיע למצב הזה.
שוב, לא בעד הפיטורים כי גם אני לא חושב שזה יוביל למשהו אחר או יעזור בצורה כלשהי, וצריך לתת לו פה כמה שיותר שנים ולקחת בחשבון שיגיעו גם עונות רעות.
מה שכן, נתן את החותמת שאסור לו להתעסק ברכש.
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
אם בית מנורה שורף כל כך הרבה מנורות מחליפים אותו, לא את המנורה הכי טובה שהותקנה בו
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
לא בהכרח, גם מולנסטיין סביר להניח שעשה עבודה טובה בתור עוזר. לא כל עוזר בנוי לאמן
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- מכונת תארים
מי שמדבר על פיטורים שלו צריך להתאשפז, עם כל הביקורות שיש לי אליו מתחילת העונה בחיים לא נביא מישהו טוב ממנו
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- תוקע יתד בהרכב
מודה שהמשפט שלו אתמול "הנה ראיתי שבשבוע שעבר שיחקנו עם קו של 4 ובכל זאת הפסדנו" קצת מטריד..
-
- קפטן ירוק
לפטר את בכר זאת ההזיה הכי גדולה. האיכותי היחיד בסגל שלנו
וברצינות השנה זה לא חוכמה הקבוצה גרועה שחקנים בינוניים. בוא נראה מה יהיה בקיץ
וברצינות השנה זה לא חוכמה הקבוצה גרועה שחקנים בינוניים. בוא נראה מה יהיה בקיץ
- Smile
- מנהל הבורד
הבניה של הסגל זה גם עליו.
היו לו הנחתות מלמעלה כמו המכירה של פיירו, קורונו ודניאל אבל המחליפים שהוא בחר לא מספיק טובים
נהואל, סברינה, אנסימבה - לא תורמים כלום בינתיים.
-
- מכונת תארים
רע מאוד
-
- אלוף המדינה
אין מאמן
-
- הענק הירוק
מה שהכי מפריע לי במשחק, שאין שלב שבו מישהו מהצוות לוחש לו/ מתייעץ איתו. תמיד צריכה עין נוספת.
-
- אגדה ירוקה
דבר אחד ברור - שברק בכר לא יודע לבנות קבוצות.
עם כוכבים קל מאוד להצליח.
עם כוכבים קל מאוד להצליח.
-
- קפטן ירוק
לדעתי הוא יודע שאנחנו נמצאים בבעיה ענקית באמצע.
זאת הסיבה אגב שאנחנו פתחנו הרבה עם 3 בלמים.
הבעיה היא שהחיסרון באמצע הוא גם בהגנה וגם בהתקפה.
סבע מבחינתי לא קשר אמצע הוא חלוץ שני ולא יודע בכלל לנהל משחק.
ג'אבר שחקן טוב אבל גם הגנתית לא אחראי כל כך וגם התקפית הוא לא יודע לנהל משחק.
תוסיפו את עלי שבירידה ואין לנו מה למכור.
מקווה שיהיה לו אומץ לעשות שינויים מרחיקי לכת בינואר.
זאת הסיבה אגב שאנחנו פתחנו הרבה עם 3 בלמים.
הבעיה היא שהחיסרון באמצע הוא גם בהגנה וגם בהתקפה.
סבע מבחינתי לא קשר אמצע הוא חלוץ שני ולא יודע בכלל לנהל משחק.
ג'אבר שחקן טוב אבל גם הגנתית לא אחראי כל כך וגם התקפית הוא לא יודע לנהל משחק.
תוסיפו את עלי שבירידה ואין לנו מה למכור.
מקווה שיהיה לו אומץ לעשות שינויים מרחיקי לכת בינואר.
-
- הענק הירוק
שימשיך לגמור את עלי, הולך טוב בלעדיו
מה הערך המוסף של בכר? באמת מנסה להבין
לא רואה דבר אחד שהתקדמנו בו השנה, לא רואה שום דבר שמצביע על משהו שעובדים באימונים. הכל מקרי לגמרי על המגרש
מה הערך המוסף של בכר? באמת מנסה להבין
לא רואה דבר אחד שהתקדמנו בו השנה, לא רואה שום דבר שמצביע על משהו שעובדים באימונים. הכל מקרי לגמרי על המגרש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא רואה סיבות לאופטימיות. ייאוש.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
וואו ברק. כמה החלטות רעות במשחק אחד.
התקשורת מפמפמת שאתה לא פותח באותו הרכב ב-2 משחקים רצוף אז רצת לעלות באותו הרכב בשביל להשתיק אותם?
איפה ההתאמות ליריבה? איפה להתאים את עצמך לשלושה בלמים שהם משחקים?
זה היה אולי אחד המשחקים היחידים שבאמת היה צריך 3 בלמים עם כנפיים התקפיות סטייל חלאיילי וחזיזה (במיוחד שבמחצית השנייה בסיבוב הראשון זה הראה כמה זה אפקטיבי נגדם).
וגם אם לא פתחת ככה, תעשה את ההתאמות תוך כדי משחק.
איפה להעביר את סבע להיות חלוץ שני? איפה לנסות את סבע 9 מזויף?
איפה נהואל אולי כ-10 יחד עם רפאלוב?
למה להוציא את חלאיילי שהיה היחיד שעשה משהו?
אלימלך? באמת? אלימלך? על מה ולמה? הוא לא הראה דקה אחת שהוא שווה פה חולצת הרכב. למה קנדיל לא בסגל?
כמה החלטות רעות. כמה חוסר יכולת להגיב למתרחש.
זה לא ברק בכר שהתרגלנו לראות.
והכי גרוע? נראה שאין לו שום פתרון או אמונה שמשהו ישתנה.
זה פער 6 שמרגיש כמו 15. אנחנו לא בתמונה בכלל ורק התחיל הסיבוב השני. מזעזע
התקשורת מפמפמת שאתה לא פותח באותו הרכב ב-2 משחקים רצוף אז רצת לעלות באותו הרכב בשביל להשתיק אותם?
זה היה אולי אחד המשחקים היחידים שבאמת היה צריך 3 בלמים עם כנפיים התקפיות סטייל חלאיילי וחזיזה (במיוחד שבמחצית השנייה בסיבוב הראשון זה הראה כמה זה אפקטיבי נגדם).
אלימלך? באמת? אלימלך? על מה ולמה? הוא לא הראה דקה אחת שהוא שווה פה חולצת הרכב. למה קנדיל לא בסגל?
-
- הענק הירוק
לדעתי הבעיה יותר חמורה מלהקשיב לתקשורת. הוא חושב שבאמת ניצחנו באשדוד כי ההרכב היה טוב, והוא לא מבין שזה היה בזכות זה שאשדוד שיחקו פתוח ועם קו הגנה גבוה אז היו שטחים. וזה הרבה יותר גרוע, שהוא לא הצליח להבין את זה.רק מכבי כתב: ↑15 דצמבר 2024, 22:57 וואו ברק. כמה החלטות רעות במשחק אחד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דעתי המורכבת:
בכר לא הגיע לעונה הזאת, מכל מיני סיבות ועדיין אני חושב שצריך לעשות כל דבר אפשרי כדי שהוא יסיים אותה במכבי חיפה וגם יפתח את הבאה.
כל העונה הזאת היא בגדר התפשרויות. בכר בבירור לא מאמין בפיינגולד אבל הוא המגן הימני שלנו ברגע שסונדגרן הלך. הוא לא מאמין בכיוף אבל שחר מתעקש שישלבו אותו. הוא לא מאמין בקני סייף אבל אין מגן שמאלי אחר כרגע בסגל. הוא לא מאמין בעומר דהן אבל אין חלוץ מחליף אחר ולכן גם דין דוד משחק כל משחק 90 דקות.
הסגל כרגע בנוי בצורה עקומה ככה שאי אפשר לשחק בצורה טובה באף מערך. אין לנו את השחקני קו התוקפים כדי לשחק בקו של שלושה בלמים או את שני החלוצים ואין לנו כנפיים מתפקדות או מגנים תוקפים ברמה סבירה כדי לאפשר לנו לשחק 4-3-3 בצורה טובה.
אני לצערי לא רואה את המצב משתפר בזמן הקרוב, כל פעם שאנחנו חושבים שהנה זה קורה ואנחנו מנצחים ומתחילים לייצר מומנטום אנחנו מיד לאחר מכן חוטפים מכה. גם כל פעם אנחנו נראים רע אבל אומרים לעצמנו העיקר שמנצחים רק כדי שזה יתפוצץ לנו בפרצוף במשחק אחרי זה כשהיכולת רק הולכת ומתדרדרת. עם מאמן אחר לדעתי ובמומנטום והסגל הקיים היינו כרגע במקום 8/9 כמו מכבי חיפה הקלאסית של העשור השחור. אני הזהרתי כבר בקיץ של המינוי של דגו וגל העזיבות שמכבי חיפה מכניסה את עצמה לסחרור ושזה מועדון שמתקשה לעצור סחרורים.
כשהולך למכבי חיפה אז הולך לה בטירוף וכשלא הולך לה אז היא מתרסקת. אין לנו אמצע. אנחנו ממשיכים מגמה שהתחילה בחלון ינואר של העונה האחרונה של בכר עם הרכישה של גוני נאור והמשיכה בקיץ ההוא, מכבי חיפה לא הביאה כבר הרבה זמן אף שחקן שמשדרג אותה. התרסקנו בקיץ עם החלוץ אחרי שפיירו עזב והם החליטו להביא חלוץ הזייה בינואר במקום. נפילה אבסלוטית עם כל הזרים (לדעתי בכולם יש כדורגל אבל כל אחד מהם לא מתאים לפה ולא יתחבר מסיבותיו) ובעיקר אין בקבוצה הזאת כמעט שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברשת. אנחנו תלויים לחלוטין ביכולת של דין דוד (שאלוהים ישמור אותנו) ודיא סבע כדי לייצר מצבים ולהבקיע שערים. ברגע ששניהם במשחק לא טוב אפשר לשרוק לסיום כי אלא אם כן רפאלוב יבקיע בבעיטה חופשית אין לנו בט לשים גול. אין לנו אף קשר שתורם מספרים מהקישור, המגנים שלנו לא יודעים לתמוך בהתקפה ושחקני הכנף שלנו לא מביאים מספרים או תורמים בצורה כלשהי.
העונה הזאת תהיה עונה קשה, כנראה נסיים מקום 4/5 ונחטוף לא מעט מפלות. אני הייתי מתחיל את התיקון בלהחתים את אצילי בינואר, לשחרר את אנסימבה ולהביא מגן שמאלי זר כשיר במקום גם אם זה זר סטייל אלפונס שיהיה סותם חורים לחצי שנה לקראת הקיץ.
אני חושב שאם מכבי חיפה תפטר את בכר היא תעשה טעות קשה כי אין אף מאמן ישראלי אחר בשוק שיכול להוביל אותה למקומות יותר טובים ויעקב שחר לא מסוגל או רוצה להתנהל ביחד עם מאמן זר. בכר כרגע לא הגיע לעונה, הוא לא מתפקד טוב ואני עדיין חושב שהאלטרנטיבה שבה הוא לא מאמן את מכבי חיפה גרועה משמעותית יותר מלהמשיך להאמין בו ולתת לו את הכלים לתקן את המצב.
מציע לשנס מותניים כי הולכים להמשך עונה קשה.
בכר לא הגיע לעונה הזאת, מכל מיני סיבות ועדיין אני חושב שצריך לעשות כל דבר אפשרי כדי שהוא יסיים אותה במכבי חיפה וגם יפתח את הבאה.
כל העונה הזאת היא בגדר התפשרויות. בכר בבירור לא מאמין בפיינגולד אבל הוא המגן הימני שלנו ברגע שסונדגרן הלך. הוא לא מאמין בכיוף אבל שחר מתעקש שישלבו אותו. הוא לא מאמין בקני סייף אבל אין מגן שמאלי אחר כרגע בסגל. הוא לא מאמין בעומר דהן אבל אין חלוץ מחליף אחר ולכן גם דין דוד משחק כל משחק 90 דקות.
הסגל כרגע בנוי בצורה עקומה ככה שאי אפשר לשחק בצורה טובה באף מערך. אין לנו את השחקני קו התוקפים כדי לשחק בקו של שלושה בלמים או את שני החלוצים ואין לנו כנפיים מתפקדות או מגנים תוקפים ברמה סבירה כדי לאפשר לנו לשחק 4-3-3 בצורה טובה.
אני לצערי לא רואה את המצב משתפר בזמן הקרוב, כל פעם שאנחנו חושבים שהנה זה קורה ואנחנו מנצחים ומתחילים לייצר מומנטום אנחנו מיד לאחר מכן חוטפים מכה. גם כל פעם אנחנו נראים רע אבל אומרים לעצמנו העיקר שמנצחים רק כדי שזה יתפוצץ לנו בפרצוף במשחק אחרי זה כשהיכולת רק הולכת ומתדרדרת. עם מאמן אחר לדעתי ובמומנטום והסגל הקיים היינו כרגע במקום 8/9 כמו מכבי חיפה הקלאסית של העשור השחור. אני הזהרתי כבר בקיץ של המינוי של דגו וגל העזיבות שמכבי חיפה מכניסה את עצמה לסחרור ושזה מועדון שמתקשה לעצור סחרורים.
כשהולך למכבי חיפה אז הולך לה בטירוף וכשלא הולך לה אז היא מתרסקת. אין לנו אמצע. אנחנו ממשיכים מגמה שהתחילה בחלון ינואר של העונה האחרונה של בכר עם הרכישה של גוני נאור והמשיכה בקיץ ההוא, מכבי חיפה לא הביאה כבר הרבה זמן אף שחקן שמשדרג אותה. התרסקנו בקיץ עם החלוץ אחרי שפיירו עזב והם החליטו להביא חלוץ הזייה בינואר במקום. נפילה אבסלוטית עם כל הזרים (לדעתי בכולם יש כדורגל אבל כל אחד מהם לא מתאים לפה ולא יתחבר מסיבותיו) ובעיקר אין בקבוצה הזאת כמעט שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברשת. אנחנו תלויים לחלוטין ביכולת של דין דוד (שאלוהים ישמור אותנו) ודיא סבע כדי לייצר מצבים ולהבקיע שערים. ברגע ששניהם במשחק לא טוב אפשר לשרוק לסיום כי אלא אם כן רפאלוב יבקיע בבעיטה חופשית אין לנו בט לשים גול. אין לנו אף קשר שתורם מספרים מהקישור, המגנים שלנו לא יודעים לתמוך בהתקפה ושחקני הכנף שלנו לא מביאים מספרים או תורמים בצורה כלשהי.
העונה הזאת תהיה עונה קשה, כנראה נסיים מקום 4/5 ונחטוף לא מעט מפלות. אני הייתי מתחיל את התיקון בלהחתים את אצילי בינואר, לשחרר את אנסימבה ולהביא מגן שמאלי זר כשיר במקום גם אם זה זר סטייל אלפונס שיהיה סותם חורים לחצי שנה לקראת הקיץ.
אני חושב שאם מכבי חיפה תפטר את בכר היא תעשה טעות קשה כי אין אף מאמן ישראלי אחר בשוק שיכול להוביל אותה למקומות יותר טובים ויעקב שחר לא מסוגל או רוצה להתנהל ביחד עם מאמן זר. בכר כרגע לא הגיע לעונה, הוא לא מתפקד טוב ואני עדיין חושב שהאלטרנטיבה שבה הוא לא מאמן את מכבי חיפה גרועה משמעותית יותר מלהמשיך להאמין בו ולתת לו את הכלים לתקן את המצב.
מציע לשנס מותניים כי הולכים להמשך עונה קשה.
-
- תוקע יתד בהרכב
לא הביאו אותו בישביל לסיים במקום 3-4..
כל הזמן שידרו לנו על הכוח שלו ברכש. בגלל זה בינואר מביאים לך חלוץ מליגה גיארגית שמשחק 5 שנים בליגה מקצוענית ושוער שכל משחק עולה לנו בגול.
כל הזמן שידרו לנו על הכוח שלו ברכש. בגלל זה בינואר מביאים לך חלוץ מליגה גיארגית שמשחק 5 שנים בליגה מקצוענית ושוער שכל משחק עולה לנו בגול.
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
אם אתם רוצים לשחרר או למסמר שחקנים אז אל תביאו את בכר, תביאו מאמן שאין לו בעיה עם הנחתות מלמעלה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- הענק הירוק
מה שהכי מטריד אצל בכר זה זה היכולת (או האי יכולת) לבחור שחקני רכש ברמה. זה שלא רק שהוא ראה את קנגוואה, הוא אימן אותו ולא זיהה כמה הוא טוב, בנוסף לזה הוא ראה את סברינה במהלך העונה ואמר לעצמו זה מה שאני רוצה במכבי חיפה. היכולת בחירת שחקנים שלו רעה לאורך שנים, נראה שאין לו עין לשחקנים.
קנגוואה זה גם כשלון מערכתי, שנתיים כתבתי פה להביא אותו, היה אפשר להביא גם בינואר אחרי השחרור של שרי בקלות.
קנגוואה זה גם כשלון מערכתי, שנתיים כתבתי פה להביא אותו, היה אפשר להביא גם בינואר אחרי השחרור של שרי בקלות.
- DelPiero
- הענק הירוק
לדעתי הוא לא באמת מאמין בסגל וכנראה שהוא מתוסכל מההתנהלות של המועדון
ע"ע אצילי וההחתמה ההזויה האחרונה
ע"ע אצילי וההחתמה ההזויה האחרונה
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
כל כך צפוי שבקיץ יתפרסם סקופ שבקיץ הקודם קנגאווה הציע את עצמו למכבי חיפה והם לא הביעו עניין בשחקן
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- hezildo
- מכונת תארים
המצב שלנו כרגע הוא כמו המצב של בכר בב"ש אחרי האליפויות. הוא בנה שם קבוצה וזה נכשל והוא לא מצא פתרונות.
העונה הזו גמורה כמו שכולם רואים, אני רק מקווה שבעונה הבאה המועדון יצליח לעזור לבכר לבנות קבוצה חזקה, אבל לפי ההתנהלות בשנתיים האחרונות
אני מאוד חושש שזה לא יקרה.
העונה הזו גמורה כמו שכולם רואים, אני רק מקווה שבעונה הבאה המועדון יצליח לעזור לבכר לבנות קבוצה חזקה, אבל לפי ההתנהלות בשנתיים האחרונות
אני מאוד חושש שזה לא יקרה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אומרים שהציעו אותו לכל קבוצות הצמרת חוץ מאלינו כי הוא לא רוצה לשחק אצל בכר.MH13 TILL I DIE כתב: ↑16 דצמבר 2024, 16:03 כל כך צפוי שבקיץ יתפרסם סקופ שבקיץ הקודם קנגאווה הציע את עצמו למכבי חיפה והם לא הביעו עניין בשחקן
-
- קפטן ירוק
לפחות ברק לא מערבב תמיד הערכתי אותו על זה. אנחנו בינוניים והקהל סובל. הוא גם הגיע בינוני מאוד העונה מקווה שהפתרונות אצלו לפחות לקיץ הבא
-
- אגדה ירוקה
אפשר להוציא מהסגל הזה יותר.
אני חושב ש90% מהאוהדים חושבים ככה.
הבעיה זה ברק בכר שמגיע עם הרכבים מהבית ואצלו משחקים קודם כל שמות.
חזיזה שחקן גמור,סייף לא שחקן למכבי חיפה כנ"ל אזולאי.
אבל הוא לא יתן לשחקן כמו חרמש לשחק ועם חג'ג' יש לו משהו.
- Smile
- מנהל הבורד
את מי תעלה במקום סייף?
פיינגולד מפחד לעבור את החצי.
חזיזה אחרי פציעה ממושכת, יקח לו זמן לחזור לעניינים ובינתיים הוא מקבל דקות פה ושם למטרה הזו.
והעניין עם חגג באמת לא מובן.