ברק.י כתב: 08 יולי 2022, 00:09
התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?
עופרי בעיניי שחקן שלו.
אין שום היגיון שנמני יגיד שצריך להביא עוד בלם לסגל במטרה לקדם את עופרי
ברק.י כתב: 08 יולי 2022, 00:09
התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?
עופרי בעיניי שחקן שלו.
אין שום היגיון שנמני יגיד שצריך להביא עוד בלם לסגל במטרה לקדם את עופרי
להביא עוד בלם ממש לא ישפר את המצב שלו פה
לא יודע אם הכוונה שהוא צריך עוד בלם איכותי לידו היא שצריך להביא עוד בלם נוסף, אלא שהצמד הקיים לא מספיק טוב. ממה ששמעתי, דאג להרים לעפרי במשחק האימון ששודר אח״כ בארץ (ויטסה).
בכל אופן, מוזר להתעקש שבוגדן בעייתי במקום לדבר על הקאדר המזעזע שאמור להחליף אותו מהספסל כרגע.
ארד זאת חתיכת נפילה, מאחד הבלמים הטובים בארץ הוא הפך לאחד שלא מפסיק לטעות ואי אפשר לסמוך עליו.
חייבים לחשוב מה עושים איתו כי כרגע אין לו מקום בסגל גם לא בתור מחליף
כובע קש כתב: 13 יולי 2022, 17:07
ארד זאת חתיכת נפילה, מאחד הבלמים הטובים בארץ הוא הפך לאחד שלא מפסיק לטעות ואי אפשר לסמוך עליו.
חייבים לחשוב מה עושים איתו כי כרגע אין לו מקום בסגל גם לא בתור מחליף
משאיל לאשדוד יחד עם אורי דהן + כסף ולוקח את כנעאן .
לא רואה מצב שג'קי לא מסכים .
Apoc כתב: 13 יולי 2022, 18:39
בסדר מה אמרת פה, שהוא יסכים לכסף. גם באיירן יסכימו לכסף בשביל לבנדובסקי.
כן, אבל בגלל שנשאיל לו 2 שחקנים זה יוריד את העלות על כנעאן .
בוא נגיד כזה דבר, אם נשאיל לו 2 שחקנים שיכולים להיות טובים עבור אשדוד הוא לא ידרוש בנוסף עוד 1.5 מיליון יורו אלא סכום הרבה יותר נמוך .
זה כמעט כאילו אם אתה מאריך חוזה ומשדרג את השחקנים המובילים שלך אתה מנטרל סיטואציות כאלה וכשאתה משתהה ומושך זמן אז הם מקבלים הצעות בהרבה יותר כסף ואין לך כוח מיקוח כי הם מסיימים חוזה בסוף העונה
1. סביר שמדובר במסר מצד הסוכן כי יש מו"מ להארכת חוזה.
2. אא"ק הציעה 1.3, אבל אם המועדון לא יסכים יפעילו את סעיף השחרור שעומד על 1.8. אז למה שנסכים להצעה של 1.3?! אם הם גם ככה מתכוונים לקחת אותו ויהי מה, שישלמו 1.8.
רונן22 כתב: 13 יולי 2022, 20:20
פלאניץ' בלם סביר.כל בלם זר סביר ומעלה יכול להיכנס לנעליים שלו. אני לא מודאג ואני בטוח שגם בצוות המקצועי לא מודאגים
ברור. בגלל זה בכר התאבד עליו והמועדון הסתכן בתביעה משפטית בכמה מיליון יורו של בקאלי כדי להביא אותו.
פלאניץ בתקופה לא טובה אבל הוא בלם מעולה ואתה לא תביא בלם יותר טוב ממנו וספק אם גם תביא בלם ברמתו בטח בלוחות זמנים האלה. כדי להחליף את פלאניץ צריך זמן והכנה מראש, לאבד אותו עכשיו זה התרסקות חד משמעית. זה אומר ש3/4 מקו ההגנה הפותח בשנה שעברה מתחלף וזה מבוא להתרסקות מקצועית.
פלאניץ הבלם הכי טוב בקבוצה.
אם הוא הולך חבל על הזמן שלנו.
שון גולדברג לא קרוב אפילו להיות בלם טוב בלי בלם מוביל לידו, לא קרוב.
מתחיל להזכיר את הקטע עם טישיירה שגם הציעו הצעה ולאט לאט עלו.
לצערי אם הסיפור נכון הוא לא יהיה פה בקרוב.
די נו, פלאניץ בלם מעל הליגה.
יתר מחצי עונה (כולל אירופה, כולל גביע, כולל השוקו וכולל אלוף האלופים) הוא היה בלתי עביר ועשה צחוק מכל החלוצים בליגה.
אתם נותנים לסוף העונה לבלבל אתכם ולהעריך שחקנים בחסר. בסוף העונה כבר היינו עם הלשון בחוץ,על אדי דלק האחרונים. הנסיגה ביכולת של שחקנים שכמעט לא זכו לרוטציות דוגמת פלאניץ ומוחמד נבעה כתוצאה מעייפות יתר וזה היה ניכר, ממש לא בגלל ירידה ביכולת.
הכדורגל הישראלי לא עשה את קפיצת המדרגה באירופה וכמעט כל פעם שקבוצה עשתה שלב בתים באירופה היא קרסה בסוף העונה. אנחנו הצלחנו לשמור על התואר ועוד להגיע לגמר גביע ולהפסיד רק בפנדלים.
חרטוטי סוכנים או לא, הגיע הזמן להפסיק לשחק בקקה ולחדש כבר עכשיו חוזים לפלאניץ ואצילי. לשמור על הסגל הקיים זה לא פחות מחיזוק.
רונן22 כתב: 13 יולי 2022, 20:32
אני לא רואה מה שאתם רואים. לדעתי ההגנה שלנו חלשה מאוד בשנתיים האחרונות. לא אומר שזה בגלל פלאניץ' אבל אני לא חושב שבלעדיו זה יכול להיות הרבה יותר גרוע
אנחנו ההגנה הכי טובה בליגה כבר שנתיים. יש בעיות בהגנה והעונה שעברה של פלאניץ הייתה לא יציבה אבל הוא עדיין בלם מצויין לליגה ולא תביא מחליף ברמה שלו.
אגב מגיע למועדון שדבר כזה קורה כי במקום לשבת עם אצילי ופלאניץ על חוזים חדשים ולנעול אותם במועדון עם שדרוג הם התעסקו בלחדש חוזה למאור לוי אחרי ששבועיים לפני הם כבר האריכו לו את החוזה על ידי מימוש אופציה.
מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.
Apoc כתב: 13 יולי 2022, 20:37
מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.
אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זר
Apoc כתב: 13 יולי 2022, 20:37
אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זר
אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.
Kozmo כתב: 13 יולי 2022, 20:32
די נו, פלאניץ בלם מעל הליגה.
יתר מחצי עונה (כולל אירופה, כולל גביע, כולל השוקו וכולל אלוף האלופים) הוא היה בלתי עביר ועשה צחוק מכל החלוצים בליגה.
אתם נותנים לסוף העונה לבלבל אתכם ולהעריך שחקנים בחסר. בסוף העונה כבר היינו עם הלשון בחוץ,על אדי דלק האחרונים. הנסיגה ביכולת של שחקנים שכמעט לא זכו לרוטציות דוגמת פלאניץ ומוחמד נבעה כתוצאה מעייפות יתר וזה היה ניכר, ממש לא בגלל ירידה ביכולת.
הכדורגל הישראלי לא עשה את קפיצת המדרגה באירופה וכמעט כל פעם שקבוצה עשתה שלב בתים באירופה היא קרסה בסוף העונה. אנחנו הצלחנו לשמור על התואר ועוד להגיע לגמר גביע ולהפסיד רק בפנדלים.
חרטוטי סוכנים או לא, הגיע הזמן להפסיק לשחק בקקה ולחדש כבר עכשיו חוזים לפלאניץ ואצילי. לשמור על הסגל הקיים זה לא פחות מחיזוק.