חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
-
אריק זה
- משחק בשביל הסמל
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אני בדעה הלא פופולרית ש1.8 מיליון יורו עבורו זו עסקה טובה עבורנו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
פלאניץ. לא תביא בלם זר ברמה שלו. זה שהוא הגיע לכאן זה רק בגלל שקבוצות אחרות פחדו לגעת בו בגלל האיום בתביעה אחרת הוא היה בקבוצת צמרת ביוון כבר ממזמןJerry כתב: 13 יולי 2022, 20:38 מה הייתם מעדיפים, פלאניץ' או אלחמיד ובלם זר נוסף? שוב 2 מיליון יורו + החסכון של המשכורת שלו זה המון כסף, השאלה אם ירצו להשקיע
-
Jerry
- אלוף המדינה
אתונה זה מועדון ענק, פי 2 מאיתנו ומגרמניה, תראה איזה שחקנים עברו שמה בשנים האחרונות עזוב זה לא אותו קנה מידה כמו שלנו. פלאניץ' יהיה בן 31 בינואר והוא נפצע הרבה, כמו שאמרתי אם ישקיעו את הכסף הזה בחיזוק רוחבי להגנה זה יהיה בסדר, רק חבל על הטיימינג המסריח הזה שבוע לפני הצ'מפיונסShocking4U כתב: 13 יולי 2022, 20:39אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.Jerry כתב: 13 יולי 2022, 20:37אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זרApoc כתב: 13 יולי 2022, 20:37 מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ומה תעשה עם הכסף הזה בדיוק? אתה לא מביא בלם ברמתו בכסף הזה. אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי להתקיים ולא חסר כסף.
-
Jerry
- אלוף המדינה
הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שנראה שננעלו על סבטקוביץ' הבינוני הזה, בלם גמלוני עם רגליים עקומות, מזכיר לי את פילאבסקי
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
הדעה שלי תמיד על זרים זה שאם הן מקבלים דולר אחד יותר במקום אחר הם עוזבים.
אין שום סיבה להישאר.
אין שום סיבה להישאר.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
ומי תביא במקומו?
תראה את מכבי תל אביב כמה הם התקשים להנחית בלם ברמה גבוהה, והם מוכנים לשלם יותר מאיתנו.
בשביל להביא שחקן מהליגה הצרפתית השניה בכמעט 2 מיליון עשינו שמיניות באוויר ועדיין הוא עשה עלינו פוזה. ככה זה יהיה עם כל שחקן שנרצה. הם לא לא חולמים להגיע לליגה שלנו, ומחפשים אופציות טובות יותר.
לוותר על פלאניץ זה סוג של אסון מקצועי וסיכון גדול מאוד.
מאיפה הבאת את זה שמציעים לו פי 2 ממה שאנחנו מציעים בשדרוג?Jerry כתב: 13 יולי 2022, 20:37אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זרApoc כתב: 13 יולי 2022, 20:37 מה יעזור הכסף אם בחיים לא תביא איתו בלם ברמה הזאת. לא ישחררו לדעתי וגם בוגדאן ישמח להשאר פה גם בקצת כסף פחות. גם ככה אמורים לשדרג אותו כלכלית בחוזה החדש.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא פציע. הוא יוצא לפעמים ממשחקים בעיקר כאמצעי לצמצום סיכונים של הצוות המקצועי. תבדוק כמה משחקים הוא פספס בשנתיים האחרונות עם פציעות ותראה כמה מעט פעמים זה היה. המשחקים שהוא מפספס זה בגלל צהובים או עונשיםJerry כתב: 13 יולי 2022, 20:40אתונה זה מועדון ענק, פי 2 מאיתנו ומגרמניה, תראה איזה שחקנים עברו שמה בשנים האחרונות עזוב זה לא אותו קנה מידה כמו שלנו. פלאניץ' יהיה בן 31 בינואר והוא נפצע הרבה, כמו שאמרתי אם ישקיעו את הכסף הזה בחיזוק רוחבי להגנה זה יהיה בסדר, רק חבל על הטיימינג המסריח הזה שבוע לפני הצ'מפיונסShocking4U כתב: 13 יולי 2022, 20:39אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.Jerry כתב: 13 יולי 2022, 20:37
אין מה לעשות עם כמה שהוא התחבר לכאן עדיין הכסף יעוור את כולם, אם מציעים לו פי 2 אין מה להשאיר אותו, לא יצא מזה טוב. הייתי משקיע בכסף הזה ומביא את אלחמיד ובלם זר
-
רונן22
- שחקן העונה
רואים גם שלא טוב לו פה בתקופה האחרונה. יכול להיות שזה בגלל שהוא משחק לצד בלם שלא משלים אותו בצורה טובה בלשון המעטה
יכול להיות שזה בגלל שהוא רוצה שדרוג, יכול להיות גם וגם, ויכול להיות גם שיש סיבות נוספות, אבל לא טוב לו פה בתקופה האחרונה וזה משפיע על היכולת שלו במגרש
יכול להיות שזה בגלל שהוא רוצה שדרוג, יכול להיות גם וגם, ויכול להיות גם שיש סיבות נוספות, אבל לא טוב לו פה בתקופה האחרונה וזה משפיע על היכולת שלו במגרש
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 13 יולי 2022, 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אריק זה
- משחק בשביל הסמל
בלמים בגיל, במשכורת ובסטטוס שלו עולים סביבות מיליון יורו.Shocking4U כתב: 13 יולי 2022, 20:40ומה תעשה עם הכסף הזה בדיוק? אתה לא מביא בלם ברמתו בכסף הזה. אנחנו לא מועדון שצריך למכור כדי להתקיים ולא חסר כסף.
לא אומר שיהיו טובים כמוהו בהכרח אבל זה סדר הגודל.
מקווה שהקבוצה יש תוכניות מגירה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
אמרתי להחליף את פלאניץ' בבלם זר ראש בראש זה יהיה טמטום, אם ישקיעו את הכסף הזה בלהביא שני בלמים ולשפץ מחדש את מרכז ההגנה עם האין עומק שיש כרגע זה יהיה סבבה, כמו שאמרתי אלחמיד ובלם זר. בכל מקרה הולכים לקראת עונה קשה מהבחינה הזאת, פלאניץ' נפצע הרבה בתקופה האחרונה והמחליף שלו זה ארדירוק זה אני כתב: 13 יולי 2022, 20:42ומי תביא במקומו?
תראה את מכבי תל אביב כמה הם התקשים להנחית בלם ברמה גבוהה, והם מוכנים לשלם יותר מאיתנו.
בשביל להביא שחקן מהליגה הצרפתית השניה בכמעט 2 מיליון עשינו שמיניות באוויר ועדיין הוא עשה עלינו פוזה. ככה זה יהיה עם כל שחקן שנרצה. הם לא לא חולמים להגיע לליגה שלנו, ומחפשים אופציות טובות יותר.
-
Jerry
- אלוף המדינה
נכון, אולי פציע זאת לא המילה הנכונה, אבל הוא משחק עם המון פציעות וכל הזמן על זריקות ותחבושות מכף רגל עד ראש, מה שבטוח שהוא לא בשיא הכשירות שלו כבר הרבה זמן. זה שחקן שעושה המון ספרינטים ונכנס להרבה מאבקים פיזיים, מן הסתם שעם הגיל הוא יתקשה לעמוד בקצב הרגיל שלוShocking4U כתב: 13 יולי 2022, 20:43הוא לא פציע. הוא יוצא לפעמים ממשחקים בעיקר כאמצעי לצמצום סיכונים של הצוות המקצועי. תבדוק כמה משחקים הוא פספס בשנתיים האחרונות עם פציעות ותראה כמה מעט פעמים זה היה. המשחקים שהוא מפספס זה בגלל צהובים או עונשיםJerry כתב: 13 יולי 2022, 20:40אתונה זה מועדון ענק, פי 2 מאיתנו ומגרמניה, תראה איזה שחקנים עברו שמה בשנים האחרונות עזוב זה לא אותו קנה מידה כמו שלנו. פלאניץ' יהיה בן 31 בינואר והוא נפצע הרבה, כמו שאמרתי אם ישקיעו את הכסף הזה בחיזוק רוחבי להגנה זה יהיה בסדר, רק חבל על הטיימינג המסריח הזה שבוע לפני הצ'מפיונסShocking4U כתב: 13 יולי 2022, 20:39
אתה משדרג אותו, נותן לו חוזה לשנתיים עם אופציה ולדעתי הוא יעדיף להישאר. כסף ביוון זה על קרח והוא התאקלם פה טוב.
-
David
- מחוזר באירופה
לא חושב שיש לו בכלל סעיף יציאה למיטב זכרוני לאף שחקן אין סעיף יציאה וגם אם כן שילך ב1.8 מליון יורו באהבה ושישקיעו בסכום שקיבלו ויביאו בלם יותר טוב אבל זה סתם ספינים של סוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב ובסוף הוא ישאר
-
Jerry
- אלוף המדינה
במועדון אומרים שאין לו סעיף שחרור, אולי זה אומר הכל על אמינות הידיעה, בכל מקרה אם פלאניץ' ובלי פלאניץ' חייב להגיע עוד בלם, עצוב להגיד את זה אבל אי אפשר כבר לסמוך על ארד אפילו במשחקים מול ריינה וחדרה
נערך לאחרונה על ידי Jerry ב 13 יולי 2022, 20:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
בלם זר זה סתם שם קוד שנשמע טוב, בפועל אין לנו מושג מי יגיע במקומו. אנחנו בקלות יכולים ליפול איתו כמו שקרה המון בשנים האחרונות.Jerry כתב: 13 יולי 2022, 20:44אמרתי להחליף את פלאניץ' בבלם זר ראש בראש זה יהיה טמטום, אם ישקיעו את הכסף הזה בלהביא שני בלמים ולשפץ מחדש את מרכז ההגנה עם האין עומק שיש כרגע זה יהיה סבבה, כמו שאמרתי אלחמיד ובלם זר. בכל מקרה הולכים לקראת עונה קשה מהבחינה הזאת, פלאניץ' נפצע הרבה בתקופה האחרונה והמחליף שלו זה ארדירוק זה אני כתב: 13 יולי 2022, 20:42ומי תביא במקומו?
עד שהגיע בלם כמו פלאניץ, זה יהיה טיפשות לוותר עליו, במיוחד שהוא כבר שנתיים פה והתאקלם יפה.
לגבי אלחמיד, אני לא בטוח שכסף הייתה הבעיה, אלא העובדה שאלונה לא רוצה לשחרר אותו אלינו בכל מצב.
אולי משהו ישתנה בעתיד, אבל אי אפשר לבנות על זה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
גם לטישיירה לא היה סעיף שיחרור.
אולי אמרו לסוכן באיזה סכום יסכימו לשחרר?
לא סתם הידיעות מסרביה ולא מיוון.
אולי אמרו לסוכן באיזה סכום יסכימו לשחרר?
לא סתם הידיעות מסרביה ולא מיוון.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
Kozmo כתב: 13 יולי 2022, 20:32 די נו, פלאניץ בלם מעל הליגה.
יתר מחצי עונה (כולל אירופה, כולל גביע, כולל השוקו וכולל אלוף האלופים) הוא היה בלתי עביר ועשה צחוק מכל החלוצים בליגה.
אתם נותנים לסוף העונה לבלבל אתכם ולהעריך שחקנים בחסר. בסוף העונה כבר היינו עם הלשון בחוץ,על אדי דלק האחרונים. הנסיגה ביכולת של שחקנים שכמעט לא זכו לרוטציות דוגמת פלאניץ ומוחמד נבעה כתוצאה מעייפות יתר וזה היה ניכר, ממש לא בגלל ירידה ביכולת.
הכדורגל הישראלי לא עשה את קפיצת המדרגה באירופה וכמעט כל פעם שקבוצה עשתה שלב בתים באירופה היא קרסה בסוף העונה. אנחנו הצלחנו לשמור על התואר ועוד להגיע לגמר גביע ולהפסיד רק בפנדלים.
חרטוטי סוכנים או לא, הגיע הזמן להפסיק לשחק בקקה ולחדש כבר עכשיו חוזים לפלאניץ ואצילי. לשמור על הסגל הקיים זה לא פחות מחיזוק.
-
David
- מחוזר באירופה
מאיפה לך שלא טוב לו תפסיק להמציא דברים שלא באמת קיימים הוא פשוט לא נראה טוב כי גולדברג לא משלים אותו טוב אבל דווקא פלאניץ נראה מבסוט אצלנורונן22 כתב: 13 יולי 2022, 20:43 רואים גם שלא טוב לו פה בתקופה האחרונה. יכול להיות שזה בגלל שהוא משחק לצד בלם שלא משלים אותו בצורה טובה בלשון המעטה
רונן אומר שבוגדאן בלם סביר, אני לא זוכר בלם שמנער שחקנים כל כך בקלות
וכן לדעתי הוא יותר טוב מאמאדור וויטור.
-
רונן22
- שחקן העונה
חלום שלי בלם ברמה של ויטור במכבי חיפה. הוא הרבה מעבר לשיאו ועדיין הוא מספר 1 בליגה בלי תחרות
-
David
- מחוזר באירופה
מוויטור כן מאמאדור קשה לקבוע עמדה כי אמאדור היה פה עונה אחת אבל חושב שאמאדור יותר טוב לא רואה את פאסיץ ופריצה מתעללים באמאדור כמו שהם התעללו בפלאניץ וראו שקשה לו איתםNirgreen כתב: 13 יולי 2022, 20:50 רונן אומר שבוגדאן בלם סביר, אני לא זוכר בלם שמנער שחקנים כל כך בקלות
אחרי עשור של סיינסברים רייננים בולייאטים וכולי, אין לנו פריבלגיה לוותר על שחקן על כמו פלאניץ'.
מאמין שהוא ישאר. אני לא טוען שאין הצעה, אבל יש הרבה אינטרס לסוכנים בזמן שמתנהל מו"מ על שדרוג להוציא את זה לתקשורת ולנפח אולי התעניינות בסיסית לרדיפה בכל מחיר. בכל מקרה עם אאק אתונה אנחנו בהחלט מסוגלים להתחרות, זה פשוט יעלה לנו המון.
מאמין שהוא ישאר. אני לא טוען שאין הצעה, אבל יש הרבה אינטרס לסוכנים בזמן שמתנהל מו"מ על שדרוג להוציא את זה לתקשורת ולנפח אולי התעניינות בסיסית לרדיפה בכל מחיר. בכל מקרה עם אאק אתונה אנחנו בהחלט מסוגלים להתחרות, זה פשוט יעלה לנו המון.
אופטימיות במכבי חיפה
עם כל הכבוד לויטור זה לא כוחות. בוגדאן של היכולת הרגילה של השנה וחצי הראשונות שלו פה זה טופ 3 בלמים בהיסטוריה של הליגה הזאת אולי. (לא שזה כזה הישג אם נהיה ריאלים)
השילוב של המהירות המסחררת עם היכולת תיקול, לראות את בוגדאן מתעלל פה בחלוצים משחק אחרי משחק, זה כמו לראות את שרי עושה את הקסמים שלו וזה אומר הרבה.
השילוב של המהירות המסחררת עם היכולת תיקול, לראות את בוגדאן מתעלל פה בחלוצים משחק אחרי משחק, זה כמו לראות את שרי עושה את הקסמים שלו וזה אומר הרבה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
David
- מחוזר באירופה
אתה חיי בסרט מין הסתם שהוא יבלוט בסגנון הגנתי אם הוא היה אצלנו היינו קורסים הגנתית אצלנו לבלם חייב להיות מהירות בלי זה הוא לא יכול להיות אצלנו קח למשל את עופרי ארד שכול הנתונים שלו אומרים שאנחנו צריכים לעיף אותו נמוך איטי רק אצלנו דבר כזה יכול להישאררונן22 כתב: 13 יולי 2022, 20:52 חלום שלי בלם ברמה של ויטור במכבי חיפה. הוא הרבה מעבר לשיאו ועדיין הוא מספר 1 בליגה בלי תחרות
-
David
- מחוזר באירופה
דווקא סינסבורי היה בלם איכותי מאוד פשוט באותה עונה הייתה בלי אמצעApoc כתב: 13 יולי 2022, 20:53 אחרי עשור של סיינסברים רייננים בולייאטים וכולי, אין לנו פריבלגיה לוותר על שחקן על כמו פלאניץ'.
-
רונן22
- שחקן העונה
ויטור בלט גם בסגנון התקפי תחת בכר. הוא בלם אדיר. בלם טוב לא צריך לרוץ יותר מדי כדי לסגור ולתקל. פלאניץ' מסתמך על מהירות וכוח
ויטור מסתמך על שכל, ויש לו פיזיות, טכניקה ומשחק ראש
ויטור מסתמך על שכל, ויש לו פיזיות, טכניקה ומשחק ראש
-
Daholio
- תוקע יתד בהרכב
האמת שגם אני בדיעה הלא פופולארית שאם מקבלים עליו 1.3-1.5 מליון יורו אז כדאי. נכון, העתוי על הפנים וזו הבעיה הכי גדולה. מאיפה נביא עכשיו בלם ( בלם על..)
אני חושב שהוא בלם מצויין אבל ממש לא מה שעושים ממנו פה. יש לו לא מעט שטויות לפעמים.
אגב, לא יודע מה אנשים שתו , אבל בחיים הוא לא יותר טוב מויטור.
אני חושב שהוא בלם מצויין אבל ממש לא מה שעושים ממנו פה. יש לו לא מעט שטויות לפעמים.
אגב, לא יודע מה אנשים שתו , אבל בחיים הוא לא יותר טוב מויטור.