חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי Nirgreen »

הוא יותר טוב מויטור.

בשנה הראשונה שלו היה אדיר
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

זה לא שויטור בשיא שלו לא היה מדהים, זה פשוט שפלאניץ' זה חיה אחרת.
מדובר בשחקן שהיה אמור להיות בכלל בקבוצת צמרת בטורקיה וכבר הגיע לשם לחתום ורק בגלל המצב המשפטי שלו לא חתם.
טורקיה זו ליגה יותר חזקה מהיוונית בהרבה. (גם עם הרבה יותר כסף)
אופטימיות במכבי חיפה
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

לדעתי רק אוהדים של מכבי חיפה מסוגלים לחשוב שפלאניץ' טוב מויטור או אפילו שווה לו
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

Daholio כתב: 13 יולי 2022, 21:06 האמת שגם אני בדיעה הלא פופולארית שאם מקבלים עליו 1.3-1.5 מליון יורו אז כדאי. נכון, העתוי על הפנים וזו הבעיה הכי גדולה. מאיפה נביא עכשיו בלם ( בלם על..)
אני חושב שהוא בלם מצויין אבל ממש לא מה שעושים ממנו פה. יש לו לא מעט שטויות לפעמים.

אגב, לא יודע מה אנשים שתו , אבל בחיים הוא לא יותר טוב מויטור.
בשלב הזה, מליון וחצי זה כסף קטן.
אין הרבה בלמים בלי חוזה.
אלו שתקועים בלי חוזה או שהם פח או שהעדיפו להשאר בלי קבוצה עד עכשיו בשביל חוזה שמן.

אלו שהם עם חוזה, או שהם לא שחקני הרכב ולא בתוכנית, ואז זה לא ברמה כנראה.
או שהם שחקני הרכב ויצטרכו לשלם הרבה כדי לשחרר אותם.
בירקי
הענק הירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

רונן, אולי לא תאהב לשמוע, אבל גם שון היום בלם לא פחות טוב מוויטור בעיניי. ויטור אחריי הפציעה נעלמה המהירות. אין בלמים בבליגה אז הוא אחלה, אבל גם שון וגם בוגדאן טובים ממנו.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

גולדברג נכס. השחקן הראשון שאני רושם על הלוח לפני כל משחק. עדיין ויטור טוב ממנו
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 13 יולי 2022, 21:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

"הפלסטר"
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

אני יודע שזו לא דעה פופלארית, אבל הייתי נותן לו עכשיו ללכת ומביא בלם ברמה יותר גבוהה ממנו + בלם ישראלי לספסל .
העניין הוא לדעתי חוץ מזה שפלאניץ נמצא בירידה, זה העובדה שהציוות שלו עם גולדברג פשוט לא עובד .
ההגנה הזו לא תספיק גם לליגה .
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

גם אני הייתי מביא בלם ברמה יותר גבוהה ממנו. הייתי מביא גם קיצוני יותר טוב מאצילי וקשר 10 יותר טוב משרי על הדרך, ומאמן יותר טוב מבכר.

זה כמו שרשמת שג'קי יסכים לקבל כסף תמורת כנעאן.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Apoc כתב: 13 יולי 2022, 22:13 גם אני הייתי מביא בלם ברמה יותר גבוהה ממנו. הייתי מביא גם קיצוני יותר טוב מאצילי וקשר 10 יותר טוב משרי על הדרך, ומאמן יותר טוב מבכר.

מרכז ההגנה שלנו לא טוב ואי אפשר להתעלם מזה, איזה פתרון יש לך? זה שסיימנו את הליגה עם ההגנה שספגה הכי פחות שערים זה לא אומר שההגנה שלנו חזקה .
אנחנו מאוד חדירים ועל אירופה אני בכלל מעדיף לא לדבר .
בנוגע לג׳קי, אם אתה משאיל לו 2 שחקנים אז הכסף שהוא ידרוש על כנעאן יהיה נמוך משמעותית .
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Daniel123 כתב: 13 יולי 2022, 22:16
Apoc כתב: 13 יולי 2022, 22:13 גם אני הייתי מביא בלם ברמה יותר גבוהה ממנו. הייתי מביא גם קיצוני יותר טוב מאצילי וקשר 10 יותר טוב משרי על הדרך, ומאמן יותר טוב מבכר.

מרכז ההגנה שלנו לא טוב ואי אפשר להתעלם מזה, איזה פתרון יש לך? זה שסיימנו את הליגה עם ההגנה שספגה הכי פחות שערים זה לא אומר שההגנה שלנו חזקה .
בנוגע לג׳קי, אם אתה משאיל לו 2 שחקנים אז הכסף שהוא ידרוש על כנעאן יהיה נמוך משמעותית .
דבר עובדות, אל תזרוק סיסמאות.
"מה יהיה באירופה" - תבדוק מה היה מול פראג ופיינורד הגנתית.
"אנחנו מאוד חדירים" - כמה ספגנו כתוצאה מהחדירות הזאת? יש כמה יסודות של עונת כדורגל שאי אפשר לערער עליהם - הקבוצה עם הכי הרבה נקודות היא הכי טובה, עם הכי מעט ספיגות עם ההגנה הכי טובה ועם הכי הרבה כיבושים עם ההתקפה הכי טובה. אנחנו שלושת אלה עונה שעברה.
עובדתית זו ההגנה שספגה הכי מעט למרות שהיו 2 מגנים גרועים מאוד וכולנו בתקווה שהשניים החדשים בתוספת של בלם שלישי נורמלי יקחו את ההגנה הכי טובה בליגה צעד קדימה.

בנוגע לג'קי - לרשום "הוא יקבל כסף" זה מובן מאליו ולא אמרת כלום בזה. תרשום כמה אתה חושב שהוא יקבל. מושאלים מורידים את הסכום, אבל לא עד כדי כך.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

NOSFERATU ZODD כתב: 13 יולי 2022, 20:49 גם לטישיירה לא היה סעיף שיחרור.
אולי אמרו לסוכן באיזה סכום יסכימו לשחרר?
לא סתם הידיעות מסרביה ולא מיוון.
טשיירה אגב היה בלם יותר טוב מפלאניץ.
עמד יפה מול החלוצים בליגת האלופות באותה עונה .
הלוואי שיביאו בלם ברמה שלו .
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

אפוק כועס שלא מסכימים איתו. מתנפל על כל מי שחושב אחרת ממנו. תן לאנשים לכתוב את דעתם בכיף שלהם. קרצי
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

לא נמצא בלם טוב ממנו אחלה פלאניץ שישדרגו לו ושיחזור להיות הבלם הטוב בליגה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

רונן22 כתב: 13 יולי 2022, 22:29 אפוק כועס שלא מסכימים איתו. מתנפל על כל מי שחושב אחרת ממנו. תן לאנשים לכתוב את דעתם בכיף שלהם. קרצי
תתמודד. תציג עובדות. אל תבוא בטענות אליי שאתה לא מצליח לבסס את הדעות שלך על כלום.
אופטימיות במכבי חיפה
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

כל מי ש"בדעה הלא פופולרית שבמחיר הזה הייתי משחרר את פלאניץ' ומביא במקומו מישהו טוב יותר", על סמך מה אתם מתבססים? לא הייתם פה ב20-30 שנים האחרונות?

אם משחררים את פלאניץ' ב2 מליון מביאים צבטקוביץ/סיסה ב1.1 מליון ועוד אלחמיד ב700-900 אלף.
פלאניץ' הוא השלם שגדול מסך חלקיו. הוא זה שלידו צריך שחקנים משלימים דוגמת אלחמיד/צבטקוביץ' ולא במקומו.
זאת בדיוק הבנייה לרוחב ולא לעומק שאפיינה אותנו בשנים האחרונות והשחונות .
גם מבחינה כלכלית לא יצאנו מורווחים, אם בכלל, וגם מקצועית הפסדנו.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

לא מדבר עליי. לי אתה לא מציק, התרגלתי כבר
הטון שלך לאנשים שחושבים אחרת ממך הוא לא נעים. אתה מנסה לכפות עליהם את הדעות שלך. תן לאנשים לכתוב בכיף שלהם. תשחרר קצת. תלמד לקבל דעות שונות משלך
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

רונן22 כתב: 13 יולי 2022, 22:39 לא מדבר עליי. לי אתה לא מציק, התרגלתי כבר
הטון שלך לאנשים שחושבים אחרת ממך הוא לא נעים. אתה מנסה לכפות עליהם את הדעות שלך. תן לאנשים לכתוב בכיף שלהם. תשחרר קצת
האירוניה התאבדה.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Apoc כתב: 13 יולי 2022, 22:25

"אנחנו מאוד חדירים" - כמה ספגנו כתוצאה מהחדירות הזאת? יש כמה יסודות של עונת כדורגל שאי אפשר לערער עליהם - הקבוצה עם הכי הרבה נקודות היא הכי טובה, עם הכי מעט ספיגות עם ההגנה הכי טובה ועם הכי הרבה כיבושים עם ההתקפה הכי טובה. אנחנו שלושת אלה עונה שעברה.
עובדתית זו ההגנה שספגה הכי מעט למרות שהיו 2 מגנים גרועים מאוד וכולנו בתקווה שהשניים החדשים בתוספת של בלם שלישי נורמלי יקחו את ההגנה הכי טובה בליגה צעד קדימה.

בנוגע לג'קי - לרשום "הוא יקבל כסף" זה מובן מאליו ולא אמרת כלום בזה. תרשום כמה אתה חושב שהוא יקבל. מושאלים מורידים את הסכום, אבל לא עד כדי כך.
שוב, אני לא אומר שפלאניץ לא בלם טוב .
אני כן אומר שהציוות עם גולדברג לא עובד, למרות שהיו כמה משחקים שהצליחו להתעלות מול קבוצות טובות באירופה .
אין בליגה שלנו הרבה קבוצות עם חלוצים שיכולים לעשות בלאגן להגנה שלנו, אבל אלה שכן ההגנה שלנו כרגע לא מספיק טובה בכדי להתמודד איתם .
אני בעיקר זוכר את המשחקים נגד מכבי נתניה ואת המשחקים נגד ת״א שהביכו את פלאניץ פעם אחר פעם ועשו ממנו צחוק .
אגב מולם קבוע הוא מחרבן לא רק בעונה הקודמת גם בזאת שהיתה לפניה.
גם ב 2 המשחקים האחרונים נגד ב״ש היה אפשר לראות כמה שההגנה חלשה .
יכול להיות שהשתדרגנו בעמדת המגנים, אבל כשקבוצות עם התקפה סבירה מתקיפות אותנו מהאמצע פלאניץ וגולדברג נופלים פעם אחר פעם .
אני לא רואה איך אנחנו מגיעים רחוק עם ההגנה הזאת, גם בליגה וגם באירופה .

2 שחקנים שיכולים לשדרג את אשדוד + 800 אלף יורו ולדעתי כנעאן אצלנו .
Ohad
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Ohad »

ערב טוב .
מאיפה תביא כסף שהבעלים סגר את הכיס ...?
אותי מטריד האם מישהו מבטיח שבוגדן נמכר יביאו מישהו לפחות ברמתו ולא איזה דגני ללא חוזה .
לגבי כנעאן למיטב ידעתי נכון לכרגע במחיר שהמנוף מבקש אין סיכוי שהוא יחתום בקבוצה .
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

אנשים פה שוכחים כמה זה נדיר להביא בלם זר איכותי שמתאים לכדורגל הישראלי. פלאניץ זה נכס ואסור לוותר עליו בשום צורה.
יש פה מגיבים קבועים שפשוט מנותקים מהשוק הקיים ומהפוזיציה של הליגה הישראלית. חושבים שאם בוגדן הולך מחכה לנו שורה של טשיירות ואמאדורים שרק מתחננים להגיע.
שחקן אדיר לליגה, משחק כבר שנתיים (עד הכניסה של שונגו) עם שחקנים בינוניים מינוס בהגנה ומחזיק אותנו. חווה חצי עונה פחות טובה היה נראה תשוש (גם בסוף עונת 20-21). להשקיע בעוד בלם שייתן קצת אוויר כמה שצריך ולסגור עניין.
Ohad
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Ohad »

The real Tsepo כתב: 13 יולי 2022, 22:46 אנשים פה שוכחים כמה זה נדיר להביא בלם זר איכותי שמתאים לכדורגל הישראלי. פלאניץ זה נכס ואסור לוותר עליו בשום צורה.
יש פה מגיבים קבועים שפשוט מנותקים מהשוק הקיים ומהפוזיציה של הליגה הישראלית. חושבים שאם בוגדן הולך מחכה לנו שורה של טשיירות ואמאדורים שרק מתחננים להגיע.
שחקן אדיר לליגה, משחק כבר שנתיים (עד הכניסה של שונגו) עם שחקנים בינוניים מינוס בהגנה ומחזיק אותנו. חווה חצי עונה פחות טובה היה נראה תשוש (גם בסוף עונת 20-21). להשקיע בעוד בלם שייתן קצת אוויר כמה שצריך ולסגור עניין.
ערב טוב .
תסתכל סביב כולם מבקרים ,סקאוטים וחברי הנהלה .
בפורום מחנה אימון שם רמת התלונות שוברת שיאים .
שוכחים שלהביא שחקן ברמתו של בוגדן גם אם הוא יהודי .
מדובר בסכומים שהמועדון לא ממהר להוציא .
בנוסף אני יודע שלא בנו על מחליף לבוגדן ולכן המשימה קשה עוד יותר .
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

בכתבה בספורט 5 תיקנו ורשמו שיש סעיף שחרור על סך של 2 מיליון יורו.
gargy
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי gargy »

לא מבין איך אפשר לטעון שסבבה לשחרר את פלאניץ ושנביא בלם טוב יותר במקומו. כאילו אנשים לא חיו כאן ב 10 שנים האחרונות.
הוא בטופ בלמים שהגיעו לישראל, וזה נכון למרות שעבר חצי עונה פחות מוצלחת, כמו הקבוצה כולה.
הסיכוי שיגיע לכאן בלם טוב ממנו או ברמה שלו, אני אפילו לא יכול להגיד ששואף לאפס, זה אפס עגול.
אני מאוד מקווה שמדובר במשחקי חוזה ולא במשהו רציני, כי אם הוא עוזב זו מכה אנושה.

הסלב אגב טוען בתוקף שאין אמת בידיעה הזו. חבל שזה לא מישהו שאפשר לסמוך עליו.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא משחרר את פלאניץ בשום סכום ימצחיקים. לא יגיע בלם יותר טוב ממנו. להביא בלם ב3 מיליון יורו סתם דוגמא לא מבטיח לך שהוא יהיה ברמת האמאדור פלאניץ ויטור. תפסיקו עם השטויות בחייאת.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

שחקנים ממציאים הצעות כדי לקבל שדרוג? מה?לא יכול להיות. קונספירציות. כדורגל זה ענף של צדיקים, כולם ישרי דרך.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רונן22 כתב: 14 יולי 2022, 00:00 שחקנים ממציאים הצעות כדי לקבל שדרוג? מה?לא יכול להיות. קונספירציות. כדורגל זה ענף של צדיקים, כולם ישרי דרך.
אז עכשיו גם פלאניץ' המציא הצעה.

והדרך שלו לשכנע את מכבי חיפה באמינות ההצעה הזו? להמציא במסגרתה סעיף שחרור שלא קיים. גאון, איך לא חשבו על זה קודם.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

אני לא יודע אם ההבנה של אנשים פה בכדורגל באמת כזאת נמוכה, או שחצי פה זה טרולים אוהדי מכבי ת"א.
ההגנה שלנו לא רעה, שיחקנו עם מגנים נכים בשני האגפים במשך עונה שלמה ועדיין ספגנו הכי קצת.
משחקים גבוה אז מקבלים גולים מפגרים גם לפעמים, ככה עובד הכדורגל, בניגוד לב"ש שרוב העונה לא ספגו הרבה כי ישבו עם 5 מאחורה.
את מי מעניין הכסף, מגן שמאלי מאמצע ספרדית שנייה לא היינו מסוגלים להביא, מה כבר נביא במקומו?
לקנות בלם חדש, אחרי שכבר עשינו מחנה אימון, זה לקנות חתול בשק שמי יודע אם יתפוס או לא, ואם לא יתפוס אז נצטרך להביא עוד בלמים, וכל השיט הזה יעלה יותר משדרוג של החוזה.
היה בירידה בחצי שנה האחרונה, אבל מי לא היה ככה? גם בירידה שלו ברוב הגדול של המשחקים אי אפשר היה לעבור אותו, והוא היה כבר סחוט בחלק האחרון של העונה.

הבלם היחיד שצריך להגיע בחלון זה בלם מחליף במקום ארד ודהן שלא ברור מה הקשר שלהם לכדורגל כרגע.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

לא יודע אבל נאיבי לחשוב ששחקנים לא ממציאים הצעות. מה זה נאיבי, זו נאיביות מרהיבה. כל שחקן חופשי שמחפש חוזה טוב יגיד שיש לו מספר הצעות. זה א ב. אבל בסדר תמשיך להאמין שדסה מבוקש בספרד וליידנר באיטליה
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 14 יולי 2022, 00:17, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

Daniel123 כתב: 13 יולי 2022, 22:42
Apoc כתב: 13 יולי 2022, 22:25

שוב, אני לא אומר שפלאניץ לא בלם טוב .
אני כן אומר שהציוות עם גולדברג לא עובד, למרות שהיו כמה משחקים שהצליחו להתעלות מול קבוצות טובות באירופה .
אין בליגה שלנו הרבה קבוצות עם חלוצים שיכולים לעשות בלאגן להגנה שלנו, אבל אלה שכן ההגנה שלנו כרגע לא מספיק טובה בכדי להתמודד איתם .
אני בעיקר זוכר את המשחקים נגד מכבי נתניה ואת המשחקים נגד ת״א שהביכו את פלאניץ פעם אחר פעם ועשו ממנו צחוק .
אגב מולם קבוע הוא מחרבן לא רק בעונה הקודמת גם בזאת שהיתה לפניה.
גם ב 2 המשחקים האחרונים נגד ב״ש היה אפשר לראות כמה שההגנה חלשה .
יכול להיות שהשתדרגנו בעמדת המגנים, אבל כשקבוצות עם התקפה סבירה מתקיפות אותנו מהאמצע פלאניץ וגולדברג נופלים פעם אחר פעם .
אני לא רואה איך אנחנו מגיעים רחוק עם ההגנה הזאת, גם בליגה וגם באירופה .

2 שחקנים שיכולים לשדרג את אשדוד + 800 אלף יורו ולדעתי כנעאן אצלנו .
שיחקת עם רז מאיר, סאן מנחם, חוסה רודריגס ואלפונס, אבל הבלמים הם הבעיה שלך, כמובן שרק הם אשמים בזה שהביכו לנו את ההגנה, לא המגנים הנכים ששיחקו פה(אגב אותה נתניה, הגול הראשון ב 3-0 היה על אלפונס, הגול השני היה מקרן לא קשורה של סאן.. אבל פלאניץ' אשם במשחק הזה)
נעול