לא יודע מה עובר על השחקנים זה כאילו לא אותם שחקנים.
כי זה באמת לא אותם שחקנים.
בן אדם נכנס לבית בושת ומתלונן על עירום. מה שעשו לקבוצה הזאת זה בית זונות ואין מה להיות מופתע שעכשיו אנחנו נראים רע.
מאמן טוב צריך שחקנים טובים אנחנו לא מ.ס אשדוד
מנהל: Shocking4U
לא יודע מה עובר על השחקנים זה כאילו לא אותם שחקנים.
יכול להיות שעם קורנו ופיירו זה היה עובד יותר טוב... המועדון שחרר לו 2 ברגים מרכזיים ברגע האחרון
אולי פחות צריך להתעקש על שחקנים ספציפיים אבל לפחות להתעקש על תפקיד שחקנים
לא חושב שנהואל לא איכותי. מעבר לזה, בפולין דיברו עליו בתור מנהיג, ווינר, וזה דבר שנחוץ לנו. אני מאמין שהבעיה אצלו באמת מנטלית ותקשורתית. השאלה אם יהיו מוכנים לתת לו כמה זמן שצריך או יחתכו את זה בשלב מסוים.
אני מקווה שיתנו לו את הזמן ולא יחתכו אותו.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2024, 14:20לא חושב שנהואל לא איכותי. מעבר לזה, בפולין דיברו עליו בתור מנהיג, ווינר, וזה דבר שנחוץ לנו. אני מאמין שהבעיה אצלו באמת מנטלית ותקשורתית. השאלה אם יהיו מוכנים לתת לו כמה זמן שצריך או יחתכו את זה בשלב מסוים.
בדיוק אתמול עלה ראיון, לא זוכר כבר עם מי ממקורביי אצילי, שהסביר שאצילי מתקשה בחו״ל כי הוא מרגיש ביטחון כשהוא דומיננטי בחדר הלבשה ובחו״ל הוא מתקשה להיות כזה בדיוק מהסיבות שציינתי בהקשר של נהואל.
בעיני, זה העניין. שחקן שלא דובר אנגלית לא יכול להוביל את חדר ההלבשה, להכווין אחרים בקלות ובהתאם, לקבל החלטות טובות ומהירות על המגרש. זה מה שמביא אותו לנסות לפעול בעצמו, לעשות עוד דריבל באמצע המגרש, להתעכב עם הוצאת כדור חד קדימה כדי להשתלט טוב על הכדור ולראות את הפריסה של השחקנים סביבו.
זה מעל הכל בעיקר מראה שהמערכת איבדה כל דרך ואסטרטגיה שפיתחה במשך השנים.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2024, 14:20לא חושב שנהואל לא איכותי. מעבר לזה, בפולין דיברו עליו בתור מנהיג, ווינר, וזה דבר שנחוץ לנו. אני מאמין שהבעיה אצלו באמת מנטלית ותקשורתית. השאלה אם יהיו מוכנים לתת לו כמה זמן שצריך או יחתכו את זה בשלב מסוים.
בדיוק אתמול עלה ראיון, לא זוכר כבר עם מי ממקורביי אצילי, שהסביר שאצילי מתקשה בחו״ל כי הוא מרגיש ביטחון כשהוא דומיננטי בחדר הלבשה ובחו״ל הוא מתקשה להיות כזה בדיוק מהסיבות שציינתי בהקשר של נהואל.
בעיני, זה העניין. שחקן שלא דובר אנגלית לא יכול להוביל את חדר ההלבשה, להכווין אחרים בקלות ובהתאם, לקבל החלטות טובות ומהירות על המגרש. זה מה שמביא אותו לנסות לפעול בעצמו, לעשות עוד דריבל באמצע המגרש, להתעכב עם הוצאת כדור חד קדימה כדי להשתלט טוב על הכדור ולראות את הפריסה של השחקנים סביבו.
שני הדברים קשורים זה בזה בעיני.Greengo כתב: ↑26 דצמבר 2024, 16:39אני מקווה שיתנו לו את הזמן ולא יחתכו אותו.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2024, 14:20לא חושב שנהואל לא איכותי. מעבר לזה, בפולין דיברו עליו בתור מנהיג, ווינר, וזה דבר שנחוץ לנו. אני מאמין שהבעיה אצלו באמת מנטלית ותקשורתית. השאלה אם יהיו מוכנים לתת לו כמה זמן שצריך או יחתכו את זה בשלב מסוים.
לא בטוח שהאנגלית זה אישו כי גם בפולין הוא לא ידע אנגלית ובכל זאת כתבו שהיה מנהיג.
אני חושב שזה עדיין קשור להתאקלמות, במיוחד כשהוא הגיע לקבוצה עם לחץ ברמות אחרות ממה שהיה לו בקבוצה הפולנית
מה עם העובדה שאלברמן התגאה בכל ראיון בזה שהוא בנה סגל מוקדם וכמה שזה חשוב ומאז 2 עונות עושה בדיוק ההפך?ToniKroos כתב: ↑26 דצמבר 2024, 17:21זה מעל הכל בעיקר מראה שהמערכת איבדה כל דרך ואסטרטגיה שפיתחה במשך השנים.ברק.י כתב: ↑26 דצמבר 2024, 14:20לא חושב שנהואל לא איכותי. מעבר לזה, בפולין דיברו עליו בתור מנהיג, ווינר, וזה דבר שנחוץ לנו. אני מאמין שהבעיה אצלו באמת מנטלית ותקשורתית. השאלה אם יהיו מוכנים לתת לו כמה זמן שצריך או יחתכו את זה בשלב מסוים.
היו לנו בעונות של השושלת תמיד זרים שיש להם היכרות עם שחקנים בקבוצה/שיחקו איתם/דוברים את אותה השפה
פה רואים שלא הייתה דרך, הזניחו הכל והביאו אוסף של שחקנים לא קשורים אחד לשני.
הכל על גל אלברמן.
אני מסכים.DelPiero כתב: ↑30 דצמבר 2024, 16:46 עם כל הביקורת המוצדקת על ברק, ובדגש על הביקורת בנושא הרכש:
השחקנים שהגיעו לא רק הגיעו מאוחר, הם נבחרו בהנחה שמס' שחקנים משמעותיים שעזבו ברגע האחרון נשארים .
מבחינה הזאת אני יכול להבין שלא הצליחו לחבר את הקבוצה הקיימת.
פיירו, סונדגרן וקורנו הלכו ממש ברגע האחרון. תוסיפו לזה שהשוער נקבע על ידי יענקל'ה ויש וטו על זה. איך אפשר לעבוד ככה ברצינות בחייאת?
כולם אשמים
עכשיו, יש להם צ'אנס לתקן עם לפחות 5 שחקני רכש משמעותיים. לא יעשו את זה כנראה, אבל זה המינימום שצריך
זה כן.
איבדתי אמון בו. ליאור במשחק מזעזע, קצת פצוע ושופך לאגר.
הוא תמיד היה כזה....
מצד שני אני גם זוכר איך מול הכוכב בחוץ ועוד כמה משחקים הוא ידע לבוא טקטי ומאורגן פה זה פשוט התאבדות התקפית גם שאין סיבה.
למה שיעשה All in נגד הכוכב האדום? הוא בשום שלב לא היה בפיגור במחצית השניה.Hulk כתב: ↑06 ינואר 2025, 22:51מצד שני אני גם זוכר איך מול הכוכב בחוץ ועוד כמה משחקים הוא ידע לבוא טקטי ומאורגן פה זה פשוט התאבדות התקפית גם שאין סיבה.