hezildo כתב: ↑03 יולי 2022, 12:41
בכושר הנוכחי מי ייקח אותו?
הוא לא הוכיח שהוא חזר לעצמו, אז לצאת לחו"ל עכשיו?
או שזה תרגיל מו"מ לחוזה או שהוא מצא פראיירים אדירים.
מסכים אתך לחלוטין.
לא רואה אף מועדון בעולם מציע עליו מיליון יורו אחרי הפציעה ואיך שהוא חזר.
זה מומנטום גרוע מאוד לצאת לחו''ל.
אם הוא יביא הצעה של 2 מיליון יורו, שיהיה לו בהצלחה
לדעתי יהיה בלאגן איתו והוא יעזוב בקיץ עם כרטיס ביד. לא סתם הוא כל היום בפגישות עם בכר ויענקלה. הוא לא יאריך חוזה עם אופציה גבוהה כמו שהמועדון יכוון אליו. או שאולי אני טועה והכל זה משחקי מו״מ.
מסכים אתך לחלוטין.
לאבד את נטע בשלב הנוכחי יהיה אובדן מקצועי רציני.
יהיה קשה מאוד להשיג קשר אחורי ברמה הזו בסכום של 700 אלף או מיליון יורו - קשה לי לחשוב על קשר אחורי מתאים בליגה שיוכל להגיע.
מקווה שאלה באמת משחקי לחץ של משא ומתן.
אגב, לי באופן אישי אין ספק שנטע יוכל לחזור השנה ליכולות לפני הפציעה - עכשיו שתהיה לו תקופת הכנה טובה לעונה. כבר במשחקי ההכנה, מהתקצירים שעלו, הוא נראה טוב מאוד
מסכים אתך לחלוטין.
Judokan כתב: ↑03 יולי 2022, 19:31
יהיה קשה מאוד להשיג קשר אחורי ברמה הזו בסכום של 700 אלף או מיליון יורו - קשה לי לחשוב על קשר אחורי מתאים בליגה שיוכל להגיע.
אגב, לי באופן אישי אין ספק שנטע יוכל לחזור השנה ליכולות לפני הפציעה - עכשיו שתהיה לו תקופת הכנה טובה לעונה. כבר במשחקי ההכנה, מהתקצירים שעלו, הוא נראה טוב מאוד
Judokan כתב: ↑03 יולי 2022, 19:31
תקצירים ברבים?
דמיינתי שעלה תקציר מהמשחק עם אשדוד?
נתניה בטוח עלה
אגב, יש מצב שהוא יידחק לקצה הספסל או אפילו לא ישחק בכלל אם הוא לא יאריך את החוזה? ככה פועלים אצלנו מול שחקנים שלא מעוניינים להאריך חוזה
הם לא רוצים להתעורר כבר ולהחתים קשר?
רונן22 כתב: ↑04 יולי 2022, 12:26
אגב, יש מצב שהוא יידחק לקצה הספסל או אפילו לא ישחק בכלל אם הוא לא יאריך את החוזה? ככה פועלים אצלנו מול שחקנים שלא מעוניינים להאריך חוזה
גם אם יישלח ליציע, זה לא יקרה לפני סוף המשחקים במוקדמות האירופיות. לא יסכנו את אירופה בשביל זה.
נטע היה מצוין במשחקים ששיחקנו עם אמצע מעובה כמו אשדוד, נתניה וחדרה (בגביע)
היה על הפנים כשדחפו אותו לעמדות של חלוץ, והיה קצת חלוד כשהיה בלאגן במרכז הזה..
אני חושש מאוד מאובדן גם של רודריגז וגם של נטע. אבל אם נטע חושב על יציאה לאירופה, זה זמן טוב בשבילו, כי הוא באמת יכול להצליח שם.. האמנתי מהרגע הראשון
נערך לאחרונה על ידי RakMaccabi31 ב 07 יולי 2022, 10:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
רונן22 כתב: ↑04 יולי 2022, 12:26
גם אם יישלח ליציע, זה לא יקרה לפני סוף המשחקים במוקדמות האירופיות. לא יסכנו את אירופה בשביל זה.
RakMaccabi31 כתב: ↑04 יולי 2022, 13:49
נטע היה מצוין במשחקים ששיחקנו עם אמצע מעובה כמו אשדוד, נתניה וחדרה (בגביע)
היה על הפנים כשדחפו אותו לעמדות של חלוץ, והיה קצת חלוד כשהיה בלאגן במרכז הזה..
אני חושש מאוד מאובדן גם של רודריגז וגם של נטע. אבל אם נטע חושב על יציעה לאירופה, זה זמן טוב בשבילו, כי הוא באמת יכול להצליח שם.. האמנתי מהרגע הראשון
אתעלם מהחלק הראשון של התגובה,
אתה באמת חושב שהוא יכול להצליח באירופה? ואם כן באיזו קבוצה/ליגה? באמת מעניין אותי.
נטע בתקופה ארוכה לא טובה, ואם הוא רוצה לעזוב זה יכול להיות רק מסיבה כלכלית לקראת פרישה - כי באף מקום, בטח באירופה, לא יקבל כמות הזדמנויות להשתקם כמו שמקבל ויקבל אצלנו.
הייתי משאיל אותו ואת ארד לסכנין לחצי שנה.
אריק זה כתב: ↑07 יולי 2022, 09:45
נטע בתקופה ארוכה לא טובה, ואם הוא רוצה לעזוב זה יכול להיות רק מסיבה כלכלית לקראת פרישה - כי באף מקום, בטח באירופה, לא יקבל כמות הזדמנויות להשתקם כמו שמקבל ויקבל אצלנו.
הייתי משאיל אותו ואת ארד לסכנין לחצי שנה.
להשאיל את נטע לסכנין. דוד/ליברמן תבדקו בבקשה את המסתנן הזה.
הוא נראה כמו השחקנים הפנסיונרים שטובים עם הכדור ברגל וחלשים בכל שאר האספקטים. לא יודע אם הוא מסוגל מבחינה פיזית לחזור לעצמו
עצוב בסך הכל. אבל היי יש לנו קישור איכותי ועמוק, לא צריך לחזק את הקישור
היה חסר מאוד נגד קאירט
עכשו אנחנו בפתח של עונה חדשה והוא צריך אמון ותמיכה מלאה לחזור ליכולת שלו מלפני מהאליפות הראשונה
במשחקים הראשונים שהוא חזר מהפציעה גם לפעמים לא היה חד עם הדריבל והתזמון שלו ועכשיו התלונות הן רק הגנתיות. ככה שאני רואה מגמה חיובית
תכף יחזור גם ליכולת החילוץ שלו
זו אחת הסיבות ואולי המרכזית ללמה הוא הולך להיות עבורנו נטל. המעמד שלו בתקשורת ובחדר ההלבשה יקשה מאוד על בכר להוריד אותו לספסל גם אם הוא יהיה ביכולת חלשה או שיהיה מישהו טוב ממנו.
מעניין מתי הוא יתחיל לנסות לחטוף ולחלץ כדורים, ולהיות איכשהו אפקטיבי בצד ההגנתי.
הוא שכח שהתפקיד של קשר אחורי זה לעצור התקפות ולא להתסובב על שחקנים ולסמן עם הידיים.
מאז שבכר החזיר אותו הוא גמר את עלי מוחמד שהיה במוד קאנטה .
RakMaccabi31 כתב: ↑10 יולי 2022, 14:42
היה חסר מאוד נגד קאירט
עכשו אנחנו בפתח של עונה חדשה והוא צריך אמון ותמיכה מלאה לחזור ליכולת שלו מלפני מהאליפות הראשונה
במשחקים הראשונים שהוא חזר מהפציעה גם לפעמים לא היה חד עם הדריבל והתזמון שלו ועכשיו התלונות הן רק הגנתיות. ככה שאני רואה מגמה חיובית
תכף יחזור גם ליכולת החילוץ שלו
אתה עושה לו הנחה גדולה מאוד. מאז שהוא חזר מהפציעה הוא הציג יכולת מביכה שכל שחקן אחר לא היה רואה דקה בהרכב ביכולת כזאת. זה לא ״לפעמים לא היה חד״, זה בכל המשחקים, אולי למעט משחק אחד הוא לא היה בכושר מקצועני לשחקן כדורגל, ליווה שחקנים בצורה פתאטית עד לרחבה שלנו, איחר בתיקולים, ולא תרם שום דבר התקפי נורמלי (אפילו הרס כמה התקפות).
אתה מבין שלהגיד ״עכשיו רק הבעיות הגנתיות אז אני רואה מגמה חיובית״ על קשר 6 זה על הפנים? הוא לא מחזיק אמצע בכושר איתו הוא סיים את העונה האחרונה - נראה איך יתחיל את העונה הזאת..
נראה שבונים עליו להרכב הראשון ואני מאוד מקווה שהוא באמת מוכן לזה והשתפר ושזה לא יעלה לנו יותר מדי.
Rmc כתב: ↑14 יולי 2022, 10:02 ולא תרם שום דבר התקפי נורמלי (אפילו הרס כמה התקפות).
נראה שבונים עליו להרכב הראשון ואני מאוד מקווה שהוא באמת מוכן לזה והשתפר ושזה לא יעלה לנו יותר מדי.
בהרבה משחקים כשתופקד בתפקיד שלו היתה לו תרומה התקפית אדירה
כמו נגד אשדוד, קטמון,
גם נוף הגליל בבית הראה שהוא עדיין מספר אחת אצלנו בניהול התקפת פוזשן ודחיפה שלו קדימה
ויש עוד הרבה דוגמאות למשחקים שהיה מספר אחד על המגרש