חזיזוש כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:36
KevinDurant כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:35
חזיזוש כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:29
זה מאוד מטומטם מבחינתו לחתום פה
הוא כבר גם ככה סוג של אגדה בהפועל חיפה כבר, יש לו את כל האופציות על השולחן, למה שיבחר בהימור הכי גדול על השם שלו
אם יש לי אופציה לחתום היום במכבי חיפה שבונים עלי מאוד ואומרים לי שאני שחקן משמעותי ונותנים שכר משמעותי (350 אלף יורו נניח) אני חותם פה ולא במכבי ת''א לקיץ (או כל קבוצה אחרת).
אתה לא יודע מי יהיה המאמן שם בקיץ, מה יהיה הסיטואציה עם החלוצים, חצי שנה בכדורגל זה נצח. זה לקחת הימור גדול מאוד על מה יקרה שם
אתה באמת חושב שהוא יהיה פה חלוץ ראשון?
אם אנחנו משחקים עם 2 חלוצים, למה לא בעצם?
Hulk כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:41
KevinDurant כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:27
Hulk כתב: ↑08 ינואר 2025, 18:24
כל הדיבורים פה על להחליף 8 שחקנים בשביל שנוכל לרוץ לאליפות זה ניתוק מהרמה הנמוכה של הליגה פה.
בש נראו נוראי בתחילת העונה למי ששכח הצירוף של קגאווה וונטורה זה מה שהקפיץ אותה רמה אחרת הם מתחרים עם הפועל חיפה על המקום הרביעי.
מספיק להביא את קורנו, ושבכר ישחק כמו באליפות הראשונה ולא כמו בשלישית ואנחנו לא פחות טובים מהיריבות שלנו.
אתה שקוע בקונספציה ותקוע עמוק מאחורה.
הבלוק של ב''ש עם ונטורה וקנגוואה באמצע שווה הרבה יותר ממה שאתה חושב ואתה גם הרבה מאחורה בשער עם שוער שלא מסוגל לייצר הדיפה.
המגנים שלך לא טובים, יש לך בעיה בציוותים באמצע, יש לך בעיה בכנפיים, אין לך אופציות מהספסל בהתקפה והשוער שלך מהגרועים בליגה.
שים לב למשחק האחרון של ב''ש נגד מכבי ת''א, נקלעו לפיגור 2-1, המאמן מכניס 2(!!) חלוצים מהספסל שעשו לו את השוויון.
כשאנחנו צריכים גול השנה אנחנו מכניסים קשרים כי אין לנו חלוצים בסגל.
עם המגנים שלי לא טובים אז מה עם מרכז הגנה שמורכב מבלוריאן גיא מזרחי ויטור בגיל 90?
יש לי בעיה בכנפיים זה נכון אבל לא תשכנע אותי שזאהי אחמד זה כוכב כדורגל שיותר איכותי מחגג או חלאילי.
גריטה זה לא שחקן כדורגל זה נכה בדיוק כמו סילה.
הבעיה שלי היא מאמן שחושב שהוא יכול לשחק כמו בקבוצה של הצמפיונס ולא מבין שהוא חייב להעמיד בלוק באמצע של 3 שחקנים כמו באליפות הראשונה, הסגל אז אגב היה חלש יותר מהסגל שיש היום.
ויטור בגיל 90 טופ 3 בלמים בליגה ושחקן אחראי מאוד, איכותי עם הכדור ומנהיג ברמה גבוהה.
גיא מזרחי מגן יותר טוב מפיינגולד.
זאהי אחמד חלוץ שלישי-רביעי בב''ש. גריטה שחקן נחמד שתורם להם הרבה עם הגודל והפיזיות שלו ו100 רמות מעל עומר דהן והכלום שיש לך, הם לפחות יכולים להכניס חלוץ מהספסל ואני בכלל לא מדבר על מכבי ת''א.
הם הביאו 2 שוברי שוויון ענקיים ב6 וב8 כשאנחנו כבר 3 שנים קונים קשרי אמצע בלמעלה מ4-5 מיליון יורו ולא גרדנו שחקן כזה.
במה הסגל של היום טוב? מה יש בו חוץ משמות? הסגל של השנה לא יותר טוב מאף סגל שהיה פה ב4 שנים האחרונות, כולל בשנה שעברה.
עם מי תעמיד בלוק של 3 שחקני באמצע? אתה ראית את עלי מוחמד השנה? שאתה משחק 4-3-3 עם שלישיית אמצע אתה צריך 2 ווינגרים איכותיים (ספוילר, אין לך), אתה צריך מישהו מהאמצע שיתן מספרים (ספוילר, אין לך) ואתה צריך מגנים התקפיים שיעזרו במשחק ההתקפה (ספוילר, אין לך)
ובכלל לא דיברנו על זה שיש לך שוער שמקבל גול כל בעיטה למסגרת