שמועות ולחשושים לקראת חלון העברות ינואר 25
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: שמועות ולחשושים לקראת חלון העברות ינואר 25
די מדהים ש2 חלונות ברצף אין להם בושה למכור עוגנים של הקבוצה בלי למצמץ בכלל
-
- אגדה ירוקה
למה לא להביא את ניקולאסקו? אחלה חלוץ לליגה שלנו והוא על המדף.
שיתעוררו כבר!
שיתעוררו כבר!
-
- הענק הירוק
לא מאמין שיימכרו את פיינגולד ולא יביאו במקומו את בן הרוש זה המהלך המתבקש.
-
- מכונת תארים
לגבי הפועל חיפה, אתה צודק. פשוט אצלם נראה לי שלכץ פחות אכפת מתי יהיה לו חלוץ. חושב שהמשכורת והרעש התקשורתי השלילי מטרידים אותו יותר.KevinDurant כתב: ↑היום, 10:44גם הפועל חיפה צריכים כבר להתקדם הלאה ולהביא לו מחליפים ולא לגרור עד זה עד הרגע האחרון.ברק.י כתב: ↑היום, 10:43 אין היגיון עבור אף צד שמלמד ישאר בהפועל חיפה. מהצד שלהם, זה רעש במועדון ומשכורת. מהצד שלנו, זה הצורך האקוטי בחלוץ, חוסר נעימות מול מלמד שתקוע בבין לבין כרגע ושיקול בבחירת העמדה של הזר השישי שצריך להתניע מולו כבר. השאלה רק מי יחתוך את הסאגה הזו מוקדם יותר.
לגבי המגנים, אני מתקשה להאמין שיביאו גם את בן הרוש וגם את קורנו. אנחנו כבר מכירים את הנפשות הפועלות. מאמין שזה או קורנו וסייף בשמאל וקנדיל ואלימלך בימין או שיביאו את בן הרוש שיסתום חורים לשתי העמדות (במילים אחרות, יהיה מגן ימני ראשון ומשן שמאלי שני לקני).
צריכים להיות פה גם קורנו וגם מגן ימני לבחירתם, קנדיל ואלימלך זה לא מספיק.
לגבי המגנים, מסכים איתך. רק אומר מה שאני חושב שיקרה.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
נועם בן הרוש פוטנציאל גדול מאוד, אני מאוד אוהב את פיינגולד אבל לדעתי הוא יותר מוכשר ממנו
נועם בן הרוש פוטנציאל גדול מאוד, אני מאוד אוהב את פיינגולד אבל לדעתי הוא יותר מוכשר ממנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo כתב: ↑היום, 11:12 לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
אולי עוד 100 אלף דולר ולזרוק להם איזה שחקן-שתיים בטרייד שגם ככה פחות רוצים פה (אולי מישהו כמו אלימלך שגם ישחק שם ויתקדם אצל רוני), זרגרי, שוראנוב. דברים בסגנון הזה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- הענק הירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
בפיינגולד יש המון אופי וגישה שאני אוהב, שזה משהו שאני לא יודע לקבוע אם בבן הרוש יש (וזו תכונה מאוד חשובה לשחקן אצלנו)KevinDurant כתב: ↑היום, 11:13לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo כתב: ↑היום, 11:12 לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
אולי עוד 100 אלף דולר ולזרוק להם איזה שחקן-שתיים בטרייד שגם ככה פחות רוצים פה (אולי מישהו כמו אלימלך שגם ישחק שם ויתקדם אצל רוני), זרגרי, שוראנוב. דברים בסגנון הזה
מבחינת כישרון כדורגל נטו, בן הרוש טוב ממנו. לא יודע לומר אם הוא יצליח יותר ממנו פה, אבל לדעתי ממה שאני ראיתי, התקרת זכוכית שלו קצת יותר גבוהה משל פיינגולד.
אבל שוב, יש הבדל בין להראות את זה בפועל חיפה לבין פה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים אתך. צריך לזכור שגם בן הרוש סה''כ בן 19.The real Tsepo כתב: ↑היום, 11:37בפיינגולד יש המון אופי וגישה שאני אוהב, שזה משהו שאני לא יודע לקבוע אם בבן הרוש יש (וזו תכונה מאוד חשובה לשחקן אצלנו)KevinDurant כתב: ↑היום, 11:13לא ראיתי מספיק את בן הרוש אז לא רוצה להתיימר לדעת אבל החלק הראשון נכון ב100%The real Tsepo כתב: ↑היום, 11:12 לשים ליואב כץ 1.2 מיליון דולר היום על מלמד ובן הרוש והוא גם מסיע אותם לכפר גלים.
מבחינת כישרון כדורגל נטו, בן הרוש טוב ממנו. לא יודע לומר אם הוא יצליח יותר ממנו פה, אבל לדעתי ממה שאני ראיתי, התקרת זכוכית שלו קצת יותר גבוהה משל פיינגולד.
אבל שוב, יש הבדל בין להראות את זה בפועל חיפה לבין פה
אני חושב שאם אכן מדובר בהצעה בסדר גודל של 2.5 מיליון דולר (סכום גדול על שחקן שכרגע די בינוני, צריך לומר ביושר) הייתי הולך על זה ובכסף הזה מביא את בן הרוש במיליון דולר בערך וזו אחלה עסקה לטעמי
-
- גול ראשון בבוגרים
אם מוכרים את פיינגולד ומביאים את בן הרוש זה חיזוק לקבוצה וישאר גם כסף. לפיינגולד יש אופי של לוחם, אבל זה עדיין לא מספיק בשביל לחפר על הטעויות כמעט כל משחק, החוסר פיזיות והמהירות.
נערך לאחרונה על ידי Gutti ב 15 ינואר 2025, 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קפטן ירוק
הנהלה מייאשת איפה לעשות מהלכים מעניינים? רק למכור הם יודעים
תחזקו את הקבוצה אם או בלי המכירה המסתמנת של פיינגולד יש לנו כל כך הרבה מחסור בשחקנים. על מה אנשים במערכת מקבלים משכורות? נשגב מבינתי
תחזקו את הקבוצה אם או בלי המכירה המסתמנת של פיינגולד יש לנו כל כך הרבה מחסור בשחקנים. על מה אנשים במערכת מקבלים משכורות? נשגב מבינתי
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים לגמרי.
כבר שבוע בתוך החלון עם לא מעט בעיות בסגל והם מג'עג'עים כדי לחסוך 50-100 אלף דולר על מלמד ועוד כמה דולרים על קורנו כדי להרוויח עליו
-
- גול ראשון בבוגרים
אני במקום מלמד חוזר בי וחותם במ. תל אביב כשאני רואה את כל ההתנהלות איתו. מה זה הדבר הזה? ביזיון
-
- אלוף המדינה
על הסיטואציה של גיא מלמד אמר יואב כץ: "אני נוטה לא לשחרר אותו עד תום חוזהו בסיום העונה. אם מכבי חיפה תגיש הצעה, יודעים שם בדיוק כמה אני רוצה עליו ואין לי כוונה לרדת מהדרישה הזאת". כידוע, בעלי הפועל חיפה דורש שני מיליון שקלים.
-
- הענק הירוק
- DelPiero
- הענק הירוק
יואב קץ רוצה 2 מליון שקל שהם חצי מליון דולר
זה לא אמור להיות ביג דיל בשביל מכבי - למה לא סוגרים את הסיפור ?
זה לא אמור להיות ביג דיל בשביל מכבי - למה לא סוגרים את הסיפור ?
- KevinDurant
- חבר בבורד
שים לב אגב שלפי הדיווחים בתקשורת הצענו כבר 1.2
כלומר הפער בעסקה זה 800 אלף שקל. אני מניח שאם מרימים אליו טלפון ומציעים עוד 400 אלף שקל ונפגשים באמצע הוא מסכים. על 100 אלף דולר כל הבלאגן
-
- קפטן ירוק
רק מוכרים אצלנו לא יודעים לשלם ולקנות
העיקר לחסוך על קהל של 30,000 כל משחק בית.
לא מצליח להבין איך באמת לא נפתחה מחאה אמיתית,מוכרים לנו את כל הנכסים בלי להביא תחליפים ראויים
העיקר לחסוך על קהל של 30,000 כל משחק בית.
לא מצליח להבין איך באמת לא נפתחה מחאה אמיתית,מוכרים לנו את כל הנכסים בלי להביא תחליפים ראויים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין להם זמן לסגור את מלמד כי הם עסוקים למכור חצי קבוצה
-
- הענק הירוק
כנראה הם מנסים לתפור עסקה של מלמד+ בן הרוש.
-
- קפטן ירוק
הכי מכבי חיפה - סגל עם מיליון חורים, שחקן פצוע בגיד ה-MLS והדבר הראשון שעושים בחלון זה למכור שחקן.KevinDurant כתב: ↑היום, 12:16מסכים לגמרי.
כבר שבוע בתוך החלון עם לא מעט בעיות בסגל והם מג'עג'עים כדי לחסוך 50-100 אלף דולר על מלמד ועוד כמה דולרים על קורנו כדי להרוויח עליו
-
- קודם כל נאמנות
ייש הרבה ביקורת על ההתנהלות של מכבי בחלון ההעברות הזה והקודמים, אבל האמת? במקרה הספיציפי הזה זה מובן לחלוטין. עשו חתיכת אקזיט. לדעתי זאת ההעברה (רכישה/מכירה) הכי גבוהה בפער שהייתה בכדורגל הישראלי לשחקן הגנה.
יותר מסביר שלא תהיינה הצעה שתתקרב לאזורים האלו.
שיהיה בהצלחה לעילאי. אחלה אישיות, מאוד אוהב את הלחימה והמחויבות שלו. חושב שהוא יכל לכוון לקבוצה באירופה, אבל אם זה מה שהחליט שיהיה בהצלחה.
-
- שחקן החודש
נותן 6 מיליון לכץ עבור מלמד ובן הרוש ונשאר לך 4 ביד.
-
- הענק הירוק
כל מילה, זה גם שחקן שאותם אנשים שעכשיו מתלוננים ששיחררו אותו ביקרו אותו מתחילת העונה ואמרו שהוא לא לרמה..Kozmo כתב: ↑היום, 15:33ייש הרבה ביקורת על ההתנהלות של מכבי בחלון ההעברות הזה והקודמים, אבל האמת? במקרה הספיציפי הזה זה מובן לחלוטין. עשו חתיכת אקזיט. לדעתי זאת ההעברה (רכישה/מכירה) הכי גבוהה בפער שהייתה בכדורגל הישראלי לשחקן הגנה.
יותר מסביר שלא תהיינה הצעה שתתקרב לאזורים האלו.
שיהיה בהצלחה לעילאי. אחלה אישיות, מאוד אוהב את הלחימה והמחויבות שלו. חושב שהוא יכל לכוון לקבוצה באירופה, אבל אם זה מה שהחליט שיהיה בהצלחה.
לא מכיר מועדון שהאוהדים רק מחפשים את השלילי ואיך עובדים עליהם ודופקים אותם.
-
- קפטן ירוק
- DelPiero
- הענק הירוק
לא יאמןKevinDurant כתב: ↑היום, 14:59שים לב אגב שלפי הדיווחים בתקשורת הצענו כבר 1.2
כלומר הפער בעסקה זה 800 אלף שקל. אני מניח שאם מרימים אליו טלפון ומציעים עוד 400 אלף שקל ונפגשים באמצע הוא מסכים. על 100 אלף דולר כל הבלאגן
ובינתיים מוכרים שחקן בשתיים וחצי מליון דולר (!)
מה שמרתיח אותי זה שכולם מבינים שאנחנו לא בפוזיציה של leverage במשא ומתן
אין לנו פאקינג חלוץ אחד כרגע שיכול לשחק
אנחנו נואשים ואפשר וצריך להודות בזה, כולם רואים את זה גם ככה
תסגרו כבר פעם אחת משהו כמו שצריך
-
- אלוף המדינה
כץ:
"הם לא הציעו כלום, אנחנו דרשו סכום והם לא ענו"
"אני לא רוצה להיות גרידי וסחטן, אני רוצה להיות פייר"
"הם לא הציעו כלום, אנחנו דרשו סכום והם לא ענו"
"אני לא רוצה להיות גרידי וסחטן, אני רוצה להיות פייר"
-
- קפטן ירוק
איזה כיף שאין שחקנים אבל מקבלים כסף.
לא רואה טעם לנוער מבחינה מקצועית, כל חצי שחקן שיצליח מוכרים.
לא רואה טעם לנוער מבחינה מקצועית, כל חצי שחקן שיצליח מוכרים.
-
- אלוף המדינה
השוואה בין בן הרוש לבין ג'אבר