אתה אוהב לסלף אה
אמרתי שאני לא יודע אם יש לו הצעה
לפי התדרוכים של השופר הבכיר היום, זה נראה שמכינים את הקהל למכירה שלו
עשינו הכל כדי לנסות להשאיר אותו אך הוא בחר לעזוב וכו
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 15 יולי 2022, 12:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא ראיתי הכחשות על סעיף שיחרור אלא שהוא 2 מיליון ולא 1.8.
לא רואה את שחר מוותר על יותר ממיליון יורו על שחקן ששנה הבאה יילך בחינם.
אם הוא לא מאריך חוזה בקרוב הוא יימכר, זה ההימור שלי לצערי.
NOSFERATU ZODD כתב: 15 יולי 2022, 12:41
לא ראיתי הכחשות על סעיף שיחרור אלא שהוא 2 מיליון ולא 1.8.
לא רואה את שחר מוותר על יותר ממיליון יורו על שחקן ששנה הבאה יילך בחינם.
אם הוא לא מאריך חוזה בקרוב הוא יימכר, זה ההימור שלי לצערי.
אני דווקא חושב שהם לא רוצים למכור ויעדיפו לתת לו ללכת בחינם. פשוט שאם הם יממשו את הסעיף יציאה ופלאניץ ירצה ללכת אז לא יהיה למועדון ממש say בעניין
אני לא אתבאס אם פלאניץ' ימכר ב-1.8 מיליון ויביאו את סבטקוביץ'.
אותו סגנון של בלם, נראה סבבה לגמרי. לא מאמין שההגנה נחלשת בהחלפה כזו. (בהנחה שבאמת סבטקוביץ' ריאלי)
אם לעומת זאת צריך לחפש בלם זר שגם יתאקלם... פחות מתאים.
סבטקוביץ' אם יגיע זה כדי להיות גיבוי או לשחק בלם שלישי במערך שלושה בלמים מדי פעם.
זה לא בלם להרכב של מכבי חיפה, ובטח לא תחליף לאחד הבלמים הגדולים בהיסטוריה של הליגה.
איזה מזל שהאוהדים שלנו לא מחליטים.
לשחרר את עלי ופלאניץ אנשים פה חיים בסרט.
רונן כמו שחר בדעה ששחקנים טובים לא שווים כסף. שחקני כדורגל דורשים סכומים ואם אתה לא יכול לעמוד בסכומים ובשדרוגים אז אל תיהיה בעלים תזוז הצידה.
מחדל ענקי עם פלאניץ ואצילי מקווה מאוד שזה יסגר מוקדם ושבכר ידע בדיוק מה לעשות. אני סומך עליו ומקווה שיתעקש להשאיר את הכוכבים,אין מחיר לסגל שרץ טוב יחד כמה שנים ויציבות עם כמה תוספות,בכר יודע את זה,נקווה שככה יהיה
כי פלאניץ ואצילי משחקים בחינם?
אני לא חושב שהם גדולים כמו שעושים מהם פה. אתה יודע שבגלל שאצילי יכול לשחק רק בכנף ימין אנחנו לא יכולים עם שלישיית קישור אגרסיבית שכולם פה כל כך רוצים לראות? הוא שחקן לא גמיש טקטית. זו גם הסיבה שבכר במשחקים באירופה משתמש בו פחות. וזו גם הסיבה שהוא מקבל פירורים בנבחרת
לא אבכה אם ימכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו, אבל שלא יחשבו אפילו להביא את סבטקוביץ כמחליף הוא לא ברמה ובחיים לא יכול להיות פה שחקן הרכב.
צריך להביא זר בסגנון של ויטור.
silvas כתב: 15 יולי 2022, 13:28
אותו סגנון של בלם, נראה סבבה לגמרי. לא מאמין שההגנה נחלשת בהחלפה כזו. (בהנחה שבאמת סבטקוביץ' ריאלי)
גם אני חושב שההגנה לא תיפגע משמעותית אם סבטקוביץ יגיע במקום פלאניץ', אבל בכסף שנקבל על פלאניץ אפשר יהיה להביא בלם הרבה יותר טוב מסבטקוביץ
אני גם לא בטוח שסבטקוביץ כול להשלים טוב את גולדברג
silvas כתב: 15 יולי 2022, 13:28
גם אני חושב שההגנה לא תיפגע משמעותית אם סבטקוביץ יגיע במקום פלאניץ', אבל בכסף שנקבל על פלאניץ אפשר יהיה להביא בלם הרבה יותר טוב מסבטקוביץ
אני גם לא בטוח שסבטקוביץ כול להשלים טוב את גולדברג
לא חושב שסבטקוביץ ישלים את גולדברג, יש לו משחק ראש טוב מפלאניץ אבל הוא מוגבל מאוד מבחינה טכניקה, והנעת כדור, הרבה יותר מפלאניץ, מזכיר את דוס סנטוס שהיה אדיר בפתח תקווה ואצלינו כישלון טוטאלי ברגע שהיה צריך להניע כדור.