lemmacantor כתב: ↑09 מרץ 2025, 23:43
Ganjot כתב: ↑09 מרץ 2025, 23:41
lemmacantor כתב: ↑09 מרץ 2025, 23:32
לא צריכים להגיע למצב שמאמן עושה דווקא, ובטח ובטח הזמן לפטר, אם הוא לא רוצה ללכת לבד. אין מהל חכות לבית"ר. פשוט לחתוך.
לא צריכים גם להגיע למצב שמפרקים סגל של ליגת אלופות בשנתיים בלי תחליפים ראויים, לא צריכים להגיע למצב שמשחררים 3 שחקני הרכב רגע לפני סוף החלון ולא מביאים חלוץ, לא צריכים גם להגיע למצב שבינואר במקום לחזק מה שצריך מוכרים את המגן הימני שלך.
יש הרבה דברים שלא צריך לעשות ועשו אותם בכל זאת.
זה עדיין לא נותן אליבי לבכר, שהתחיל לעבוד גרוע גם עם הסגל המעולה של העונה השלישית שלו.
יש דברים שזה רק המאמן. כתות דבר גרוע. אפילו כתות של מנג'רים מוצלחים.
פשוט תשנו דסקט. הוא איבד את כל היכולת שלו כמאמן.
בכר לא באמת מעניין אותי. אתה מדבר על זה שלא צריך להגיע למצב ש...
אבל אז נגיע למצב אחר ש.. עם מאמן אחר, ואז עם זה שאחריו.
זה לא באמת ישתנה ואולי תהיה איזו עונת הבלחה שאיכשהו נפגע בזרים.
שורה תחתונה המצב הזה בגלל הבעלים מבחינתי בראש ובראשונה.
כל הביקורת על בכר מוצדקת, וגם אני חושב שהוא מאמן פשוט רע השנה והיגע למיצוי וכנראה עדיף שיעזוב.
אבל אני אשאל את זה ככה -
שפירקנו את בש עד דקה 60, פירוק טוטאלי שיכל להיות גם יותר אם דין דוד היה מבקיע חלק מהמצבים שקיבל, הוא ידע לאמן?
שהגענו למצבים היום במחצית הראשונה והשחקנים שלך פשוט לא יודעים להבקיע גם אם שלום עולמי היה תלוי בזה שיבקיעו, זה גם הוא?
הסגל פה פשוט רע ובשילוב של מאמן שנמצא בסחרור ומנהל את המשחק בצורה מחפירה עם החלטות הזויות - אז זאת התוצאה.
בתוך קצת יותר משנה כל ההרכב פה התחלף וגם רוב הסגל.
לשנות חצי קבוצה בסוף אוגוסט - ספטמבר, לא תורם לעניין הגיבוש.
שורה תחתונה, הילטות גרועות של בכר לאורך הרבה משחקים, קבוצה צא מאומנת, אבל כל זה היה שטויות אם היה לנו שחקני קלאץ׳ שיכולים לתת גול, במקום זה יש פה שחקני אגף שלא מסוגלים לתת מספרים בשילוב עם מגנים חלשים ואז פשוט אין פה שום משחק אגף.
ולכל זה כמובן מתווסף הטאלנט בשער שחייב לקבל כל בעיטה שבועטים לו וחייב לחרבן כל קרן שמרימים נגדו.