מכבי חיפה 2024/2025 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: מכבי חיפה 2024/2025 - נושא רשמי
הייתי משאיר את דין אם אפשר אבל עם חלוץ בכיר לידו
- benrey
- קפטן ירוק
רוב ה"כוכבים" הישראלים של ב"ש הם שחקנים בינוניים שלא ירקנו לכיוון שלהם... דן ביטון, אליאל פרץ, בלטקסה, אלון תורג'מן כל אלו הם שחקנים שבוא נגיד שאם היינו רוצים הם היו חותמים אצלנו ולא אצלם, ואם היו חותמים אצלנו.
הישראלים שלנו משמעותית יותר טובים מאלו שלהם ( להוציא שוער כמובן שאנחנו ברמה הכי נמוכה בליגה )
ההצלחה של ב"ש היא בזרים... אם קנגוואה וונטורה גומרים את העונה מחר, ב"ש תסיים את העונה בלי אף תואר, יהיו שווים בפליאוף במקרה הטוב 14 נקודות.
בסוף העונה הגדולה שלנו הייתה שהיו פה שרי, סק, דילן, קורנו סונדגרן ופיירו. תחליף אותם בנהואל, סברינה, אנסימבה וריקרדיניו - אנחנו לא עושים ליגת אלופות ולא לוקחים אליפות.
שישמרו על מה שיש מבחנת ישראלים, ויביאו לפה 4 זרים חדשים בעמדות מפתח, ושנה הבאה יהיה על מה לדבר ( אה וכמובן שוער )
הישראלים שלנו משמעותית יותר טובים מאלו שלהם ( להוציא שוער כמובן שאנחנו ברמה הכי נמוכה בליגה )
ההצלחה של ב"ש היא בזרים... אם קנגוואה וונטורה גומרים את העונה מחר, ב"ש תסיים את העונה בלי אף תואר, יהיו שווים בפליאוף במקרה הטוב 14 נקודות.
בסוף העונה הגדולה שלנו הייתה שהיו פה שרי, סק, דילן, קורנו סונדגרן ופיירו. תחליף אותם בנהואל, סברינה, אנסימבה וריקרדיניו - אנחנו לא עושים ליגת אלופות ולא לוקחים אליפות.
שישמרו על מה שיש מבחנת ישראלים, ויביאו לפה 4 זרים חדשים בעמדות מפתח, ושנה הבאה יהיה על מה לדבר ( אה וכמובן שוער )
-
- קפטן ירוק
חד משמעית, יפגעו בשחקן כנף איכותי וקשר 6 ואפשר לקחת פה אליפות.benrey כתב: ↑28 פברואר 2025, 18:06 רוב ה"כוכבים" הישראלים של ב"ש הם שחקנים בינוניים שלא ירקנו לכיוון שלהם... דן ביטון, אליאל פרץ, בלטקסה, אלון תורג'מן כל אלו הם שחקנים שבוא נגיד שאם היינו רוצים הם היו חותמים אצלנו ולא אצלם, ואם היו חותמים אצלנו.
מקווה מאוד רק שהמועדון לא מתכנן לעשות מהפכה גדולה בסגל כי בצורה הזאת מהר מאוד נחזור לעשור השחור
-
- שחקן העונה
צריך להביא קודם כל קשר ושוער. להחזיר את קורנו, לבדוק מה המצב עם גלזר בכוכב ועם נטע לביא.
אחר כך לעבור לכנפיים. לדעתי נהואל נשאר וסברינה להעיף
אחר כך לעבור לכנפיים. לדעתי נהואל נשאר וסברינה להעיף
-
- קפטן ירוק
מי שלא מבין שצריך 2 קשרים לאמצע לפני כל דבר שיביאו לא יצליח עונה הבאה.
-
- קפטן ירוק
עיסאת מעולה להחזיר עונה הבאה
- Apoc
- יו״ר הבורד
אופטימיות במכבי חיפה
- Kandaurov
- תוקע יתד בהרכב
ניחוס יפה מה שנקרא.
-
- סמל ירוק
יש לנו כרגע בהרכב שני בלמים ו-10. אולי גם חלוץ.
זה אומר שצריך להביא 7 שחקני הרכב.
מהזרים הייתי משאיר רק את סק/פדראו.
קיצור להביא את גראפי וירמוקוב.
קורנו ובן הרוש.
נטע/זר + ירין לוי וליאור קאסה.
שני זרים לכנפיים וזר חלוץ.
לשחרר את כיוף (בהשאלה), גרשון, סק/פדראו (למכור אצ מי שתגיע עליו הצעה ראשון), קנדיל, סברינה, נהואל, ריקרדיניו, ג'אבר מן הסתם ימכר ואת קינדה (רק אם מביאים מחליף ברמה).
הסגל יראה ככה:
גראפי (ירמוקוב)
קורנו (סייף), גולדברג, סק (עיסאת, בלם רביעי כלשהו), בן הרוש (אלימלך)
נטע/זר (מוחמד), קאסה (אזולאי, ירין לוי)
סבע (קינדה)
זר/חג'ג', זר (חזיזה, כנף שמאל נוסף עם רגל שמאל)
דין דוד/מלמד/זר
זה אומר שצריך להביא 7 שחקני הרכב.
מהזרים הייתי משאיר רק את סק/פדראו.
קיצור להביא את גראפי וירמוקוב.
קורנו ובן הרוש.
נטע/זר + ירין לוי וליאור קאסה.
שני זרים לכנפיים וזר חלוץ.
לשחרר את כיוף (בהשאלה), גרשון, סק/פדראו (למכור אצ מי שתגיע עליו הצעה ראשון), קנדיל, סברינה, נהואל, ריקרדיניו, ג'אבר מן הסתם ימכר ואת קינדה (רק אם מביאים מחליף ברמה).
הסגל יראה ככה:
גראפי (ירמוקוב)
קורנו (סייף), גולדברג, סק (עיסאת, בלם רביעי כלשהו), בן הרוש (אלימלך)
נטע/זר (מוחמד), קאסה (אזולאי, ירין לוי)
סבע (קינדה)
זר/חג'ג', זר (חזיזה, כנף שמאל נוסף עם רגל שמאל)
דין דוד/מלמד/זר
-
- אלוף המדינה
- DelPiero
- קפטן ירוק
כשישאלו את ההנהלה במכבי מה קרה השנה הם יאשימו את בתיה סהר על זה שהטילה כישוף על בכר

-
- מכונת תארים
איומים של היריבה למסגרת (שערים של היריבה) במשחקים האחרונים:
בית״ר - 5 (3)
אשדוד - 2 (2)
בש - 4 (3)
פת - 3 (0)
הפועל ים - 5 (3)
הפועל חיפה - 0 (1)
מביך.
בית״ר - 5 (3)
אשדוד - 2 (2)
בש - 4 (3)
פת - 3 (0)
הפועל ים - 5 (3)
הפועל חיפה - 0 (1)
מביך.
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
הטבלה בסוף העונה צפויה להיות:
1. ב"ש
2. גרמניה
3. ביט"ר
4. סרדינים
5. נתניה
6. מכבי חיפה
1. ב"ש
2. גרמניה
3. ביט"ר
4. סרדינים
5. נתניה
6. מכבי חיפה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!

גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
- DelPiero
- קפטן ירוק
כותב פה את מה שכתבתי בנושא של ברק גם:
מה שאני לוקח מהשלושים דקות הראשונות אתמול, החצי הראשון מבש וגם המחצית הראשונה בטוטו נגד תל אביב שכולם שכחו ממנה זה שהוא לא שכח לאמן ובעיקר להכין קבוצה ליריב. בעיות עם חילופים ותכובה למשחק היו תמיד - גם בעונות הטובות.
אני חושב שהוא מעביר פה מסר ברור - יש יותר מדי בעיות מעבר לשליטתו - השוער, הסגל המאוד לא מאוזן, כושר וכנראה ענייני הנהלה ודברים אחרים שאני לא חשבתי עליהם.
גל אלברמן מחר חייב לעוף מפה על טיל שיהיה לברק יותר זמן לעבוד על העונה הבאה וזה יהיה המבחן האחרון שלו מבחינתי. הקיץ לא יספיק, חייבים עכשיו שיתחילו לעבוד בלי שיהיה מכשול בדרך (אם גל יודע שהוא עוזב בקיץ הוא יעשה הכל להתקע באמצע הדרך לכל דבר לעונה הבאה כנראה)
יענקלך
מה שאני לוקח מהשלושים דקות הראשונות אתמול, החצי הראשון מבש וגם המחצית הראשונה בטוטו נגד תל אביב שכולם שכחו ממנה זה שהוא לא שכח לאמן ובעיקר להכין קבוצה ליריב. בעיות עם חילופים ותכובה למשחק היו תמיד - גם בעונות הטובות.
אני חושב שהוא מעביר פה מסר ברור - יש יותר מדי בעיות מעבר לשליטתו - השוער, הסגל המאוד לא מאוזן, כושר וכנראה ענייני הנהלה ודברים אחרים שאני לא חשבתי עליהם.
גל אלברמן מחר חייב לעוף מפה על טיל שיהיה לברק יותר זמן לעבוד על העונה הבאה וזה יהיה המבחן האחרון שלו מבחינתי. הקיץ לא יספיק, חייבים עכשיו שיתחילו לעבוד בלי שיהיה מכשול בדרך (אם גל יודע שהוא עוזב בקיץ הוא יעשה הכל להתקע באמצע הדרך לכל דבר לעונה הבאה כנראה)

- KevinDurant
- חבר בבורד
אני בעיקר מאשים אותו בהכנה לעונה ובדברים אחרים (לא יודע כמה הוא אשם, אבל עדיין) כמו כיוף, הזרים (איכות וזמן הגעה) וכו'DelPiero כתב: ↑17 מרץ 2025, 16:23 כותב פה את מה שכתבתי בנושא של ברק גם:
יענקלך
מהסגל הנוכחי אי אפשר להפיק יותר מדי.
אנשים יבינו כמה חלש הסגל פה עוד שנה-שנתיים שנראה לאן יגיעו כל הטאלנטים שהיו פה בשנתיים האחרונות (כמו מה שמוריניו אמר ביונייטד)
-
- סמל ירוק
הסיבה שלט מנצחים משחקים העונה היא לא מנטלית. הסיבה היא שאין שחקנים איכותיים בקבוצה. אפשר לתת הבלחות יפות עם סבע רפאלוב ודין דוד לפעמים, אבל כשהמגנים הפותחים שלך הם סייף וחזיזה, והשוער שלך הוא כיוף אז מה הפלא?
צריך לבנות בסיס יציב קודם כל.
צריך לבנות בסיס יציב קודם כל.
-
- אלוף המדינה
שימי לב שמבחינת סכומים אנחנו מתחילים להציע פחות מבית״ר ירושלים.
אם הסכומים אכן נכונים על מור בוסקילה.
זאת אומרת שעכשיו הגרמנים וביתר מציעים יותר מאיתנו על ישראלים(לא רלוונטי אם באמת צריך אותו או לא)
אם הסכומים אכן נכונים על מור בוסקילה.
זאת אומרת שעכשיו הגרמנים וביתר מציעים יותר מאיתנו על ישראלים(לא רלוונטי אם באמת צריך אותו או לא)
-
- מכונת תארים
מור בוסקילה שחקן. הבעיה היא שהוא משחק בצד שמאל עם רגל ימין ויש לנו על העמדה הזאת כבר יותר מידי שחקנים ככה שאין לנו צורך בו
-
- מכונת תארים
אף אחד לא פותח נושא משחק?
-
- מכונת תארים