אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David כתב: 20 יוני 2022, 16:21 מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
מוחמד אבו פאני - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מוחמד אבו פאני - נושא רשמי
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
-
David
- מחוזר באירופה
כול דבר בזמנו אומר לך הוא לא ימשיך פה זה ברור לי ב100 אחוז מי שחושב שהוא ישאר תמים רק עונה שעברה הוא עשה בעיות לצאת לחול אבל לא היה הצעות עכשיו שיש לו הוא יברחKevinDurant כתב: 20 יוני 2022, 16:50אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David כתב: 20 יוני 2022, 16:21 מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לא אמרתי שהוא לא יישאר, אבל אם זה היה סגור ומסוכם זה היה מפורסם.David כתב: 20 יוני 2022, 16:54כול דבר בזמנו אומר לך הוא לא ימשיך פה זה ברור לי ב100 אחוז מי שחושב שהוא ישאר תמים רק עונה שעברה הוא עשה בעיות לצאת לחול אבל לא היה הצעות עכשיו שיש לו הוא יברחKevinDurant כתב: 20 יוני 2022, 16:50אם הוא סגור בסלטיק למה זה לא פורסם? מה מונע מזה לקרות?David כתב: 20 יוני 2022, 16:21 מעניין עם הסיבה שהוא לא שותף בנבחרת זה כי הכול סגור והוא עובר ל סלטיק אני חושב שהוא לא ימשיך איתנו בסוף עונה
אתה מדבר על התמונה שהוא העלה מאיביזה ? כי אני לא רואה משהו אחר
אם כן לא הבנתי איך הסקת מהתמונה הזאת שהוא נפרד ?
-
David
- מחוזר באירופה
רמזו לזה באנליסטים והאמת יש בזה היגיון גם יש להם הסכם שיהיה לו הצעה לשחרר אותו בעד 1.5 מליון יורו גם בן דור חופר על זה שהוא לא ישאר פשוט אבו פאני כרגע בחופשה שהוא יחזור הוא יהיה בסלטיק רשמית מהבחינה הזאת אני רגוע כי יש את ג’אבר וגם מאמין שבאסם זערורה ישאר בסגל ואולי יביאו את עדן שמיר או שי אליאס שיתנו בשר בעומק
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
סלטיק כמעט סגורים עם מועמד אחר. ככה שכמו תמיד קבסה מחרטט.David כתב: 20 יוני 2022, 16:38לא יודע שמעתי תפודקאסט של קבסה ואמרו שכנראה דודו דהן נתן להם הוראה לא לשתף אותו כי הכול סגור מול סלטיק בגלל זה אבו פאני אפילו לא התלונן שלא שותף גם אחרי זה העלה פוסט בפייסבוק כאילו רמז שהוא נפרד
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- Judokan
- סמל ירוק
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
נכנס לא טוב.
ההיגיון אומר שכניסה שלו הייתה צריכה לחזק את השליטה שלנו במרכז המגרש, כי הוא שחקן שיודע לשמור על הכדור, ומה שקרה זה בדיוק ההפך.
אולי הראש שלו לא היה ממש במשחק.
בכל מקרה, זה שחקן שחייבים לנסות להשאיר.
ההיגיון אומר שכניסה שלו הייתה צריכה לחזק את השליטה שלנו במרכז המגרש, כי הוא שחקן שיודע לשמור על הכדור, ומה שקרה זה בדיוק ההפך.
אולי הראש שלו לא היה ממש במשחק.
בכל מקרה, זה שחקן שחייבים לנסות להשאיר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
ידעתי שקורה שם משהו .
- Judokan
- סמל ירוק
-
Jerry
- אלוף המדינה
רק רע יצא מהשילוב עם דודו דהאן, כל המועדונים שהתערבבו איתו יותר מדי התרסקו, למה להכניס את הנגע רע הזה לקבוצהDaniel123 כתב: 20 יולי 2022, 18:35 ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
מה יהיה עם ההצפה של הפורום בדעות של הגאון הדגול אייל "בעיטה לראש לא סידרה" ברקוביץ'?
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
דהאן לא רוצה שיצא לאירופה למה?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Smurk
- אגדה ירוקה
השילוב איתו השאיר את פאני בקבוצהJerry כתב: 20 יולי 2022, 19:15רק רע יצא מהשילוב עם דודו דהאן, כל המועדונים שהתערבבו איתו יותר מדי התרסקו, למה להכניס את הנגע רע הזה לקבוצהDaniel123 כתב: 20 יולי 2022, 18:35 ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
דווקא אתמול נכנס טוב למשחק.
מקווה שיתאמץ להציג יכולת גבוהה כל עוד הוא פה.
משחק לא חכם, הוא עצבני אש בכר חייב להרגיע אותו כי אם היה VAR אתמול יש מצב שהוא היה מורחק .silvas כתב: 21 יולי 2022, 09:41 דווקא אתמול נכנס טוב למשחק.
ברקו גם אמר שגורם בכיר במועדון אמר לו שנפלנו עם פיירו.Daniel123 כתב: 20 יולי 2022, 18:35 ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
בסופו של דבר, גם אם קורה משהו כזה מאחורי הקלעים, פאני יכול לפטר את דהאן ולנסות את מזלו עם סוכן אחר.
מה גם שקשה לי להבין מה האינטרס של דהאן להשאיר אותו פה ולוותר על עוד עסקה אפשרית מבחינתו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לכאורה כי הוא גם הסוכן של בכר וגם עובד הרבה עם מכבי חיפה אז יכול להיות שהסך הכולל של היתרונות במערכת יחסים טובה עם מכבי חיפה שווה יותר מהעמלה על מכירת אבו פאניברק.י כתב: 21 יולי 2022, 13:09ברקו גם אמר שגורם בכיר במועדון אמר לו שנפלנו עם פיירו.Daniel123 כתב: 20 יולי 2022, 18:35 ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
בסופו של דבר, גם אם קורה משהו כזה מאחורי הקלעים, פאני יכול לפטר את דהאן ולנסות את מזלו עם סוכן אחר.
מה גם שקשה לי להבין מה האינטרס של דהאן להשאיר אותו פה ולוותר על עוד עסקה אפשרית מבחינתו.
אז שפאני יעזוב אותו, אם זה הסיפור.Shocking4U כתב: 21 יולי 2022, 13:12לכאורה כי הוא גם הסוכן של בכר וגם עובד הרבה עם מכבי חיפה אז יכול להיות שהסך הכולל של היתרונות במערכת יחסים טובה עם מכבי חיפה שווה יותר מהעמלה על מכירת אבו פאניברק.י כתב: 21 יולי 2022, 13:09ברקו גם אמר שגורם בכיר במועדון אמר לו שנפלנו עם פיירו.Daniel123 כתב: 20 יולי 2022, 18:35 ברקו אמר עכשיו ברדיו שהוא יודע ממקור ראשון, שאבו פאני כועס על מכבי חיפה כי הוא טוען שדודו דהאן ומכבי חיפה עושים יד אחת בכדי שלא יצא עכשיו לאירופה .
ידעתי שקורה שם משהו .
אני פשוט מתקשה להאמין לסיפור כזה כשפאני יכול לעזוב את הסוכן והתקשה לצאת לחו"ל גם בעונה הקודמת (כשהיה אצל ויקי), כשלסוכן ברמת ההיגיון יש אינטרס לעסקה וכשהמועדון די שיווק את פאני למכירה בעצמו במשך כל החודשיים האחרונים.
- Judokan
- סמל ירוק
חרטא גדולה הסיפור לגביו.
מה יש לכם להקשיב לברקוביץ' והנפצותיו? באמת נראה לכם שמישהו נותן לו מידע כזה? כשיודעים שזה הפה הכי גדול בעולם?
מה יש לכם להקשיב לברקוביץ' והנפצותיו? באמת נראה לכם שמישהו נותן לו מידע כזה? כשיודעים שזה הפה הכי גדול בעולם?
חבל עליו, ברור שמשהו יושב עליו
בכר צריך לפתור גם את זה, גם זאת משימה חשובה שלו
בכר צריך לפתור גם את זה, גם זאת משימה חשובה שלו
אופטימיות במכבי חיפה