מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אז לא מנסים להביא את בן ברוש באמתלה שאין מאמן?
יביאו מאמן ואז יראו מה הוא רוצה. אולי הוא יחליט שאלימלך מזפיק טוב, מי יודע
בשורה התחתונה ממשיכים את הקו מהשנים האחרונות. מכבי תל אביב תמשיך לקחת כל ישראלי שזז ואנחנו נישארעם השאריות ונמכור לאוהדים שרצים על האליפות
זה שלא מסתערים על בן הרוש, בין הישראלים הבודדים ברמה גבוהה לעמדה שאנחנו צריכים, זו הצהרת כוונות של המועדון. נביא שחקנים דרג ז' בליגה ונמכור לכם שבונים פה סגל איכותי.
יביאו מאמן ואז יראו מה הוא רוצה. אולי הוא יחליט שאלימלך מזפיק טוב, מי יודע
בשורה התחתונה ממשיכים את הקו מהשנים האחרונות. מכבי תל אביב תמשיך לקחת כל ישראלי שזז ואנחנו נישארעם השאריות ונמכור לאוהדים שרצים על האליפות
זה שלא מסתערים על בן הרוש, בין הישראלים הבודדים ברמה גבוהה לעמדה שאנחנו צריכים, זו הצהרת כוונות של המועדון. נביא שחקנים דרג ז' בליגה ונמכור לכם שבונים פה סגל איכותי.
ספוילר: לא יגיע רכש חוץ משני זרים חלשים להחריד שיחתמו בחינם.
כבר התחלנן עם הכתבות שכנעאן עסקה יקרה ומורכבת.
דיארה ילך להפועל / מכבי תא ואנחנו אפילו לא נשקול אותו כי יש חזיזה וחגג ולא רוצים לפגוע בהתקדמות שלהם.
בן הרוש למכבי תא, ליידנר ילך להפועל ויבכו על זה אצלנו אחרי שלא יצליחו לקנות את קורנו למרות הצעה חסרת תקדים ושוברת קופות של דון יענקלה על סך 200 אלף יורו, והמועדון יהיה בהלם שסנט אטיין לא הסכימו להצעה.
סברינה יישאר (התחילו כבר לנרמל אותו אצל כתבי החצר של המועדון) ואז באוקטובר יגידו שהוא לא מספיק טוב ולמה לא הביאו זר אחר (אם מגדילים ל 8 זרים אגב אין לי בעיה לקבל את זה שיישאר).
מהלחץ יחתימו את דין דוד על חוזה של חצי מיליון יורו כדי שחלחלה לא יברח לנו, וכמובן שהוא יהרוס עוד עונה.
במחנה אימון ינרמלי את אלימלך ויגידו שעשה שיפור אדיר ומרוצים ממנו.
יכול להמשיך עד מחר, יהיה פה מחזור כתבות מהעשור השחור.
טה וכמובן איך לא, נהואל יחזור מפציעה ויגידו לנו שזה הרכש של הקיץ
כבר התחלנן עם הכתבות שכנעאן עסקה יקרה ומורכבת.
דיארה ילך להפועל / מכבי תא ואנחנו אפילו לא נשקול אותו כי יש חזיזה וחגג ולא רוצים לפגוע בהתקדמות שלהם.
בן הרוש למכבי תא, ליידנר ילך להפועל ויבכו על זה אצלנו אחרי שלא יצליחו לקנות את קורנו למרות הצעה חסרת תקדים ושוברת קופות של דון יענקלה על סך 200 אלף יורו, והמועדון יהיה בהלם שסנט אטיין לא הסכימו להצעה.
סברינה יישאר (התחילו כבר לנרמל אותו אצל כתבי החצר של המועדון) ואז באוקטובר יגידו שהוא לא מספיק טוב ולמה לא הביאו זר אחר (אם מגדילים ל 8 זרים אגב אין לי בעיה לקבל את זה שיישאר).
מהלחץ יחתימו את דין דוד על חוזה של חצי מיליון יורו כדי שחלחלה לא יברח לנו, וכמובן שהוא יהרוס עוד עונה.
במחנה אימון ינרמלי את אלימלך ויגידו שעשה שיפור אדיר ומרוצים ממנו.
יכול להמשיך עד מחר, יהיה פה מחזור כתבות מהעשור השחור.
טה וכמובן איך לא, נהואל יחזור מפציעה ויגידו לנו שזה הרכש של הקיץ
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לדעתי מכבי חיפה הולכת לעונה פיננסית על מלא (זה מתיישר גם עם דברים שרפאלוב אמר).
יש להם הרבה חוזים שמנים וכבדים על הפיירול, המצב של הסגל גרוע ולא מתכוונים לעשות פה חיתוכים ומהלכים יקרים.
ינסו לקדם ולהוציא משהו מהצעירים כמו אלימלך, עיסאת, אהוד, ארזי, חרמש, חלאיילי, חג'ג', קאסה, סוף ובתוספת 2 זרים אם לא תהיה הגדלה וירוצו עם אותו סגל
יש להם הרבה חוזים שמנים וכבדים על הפיירול, המצב של הסגל גרוע ולא מתכוונים לעשות פה חיתוכים ומהלכים יקרים.
ינסו לקדם ולהוציא משהו מהצעירים כמו אלימלך, עיסאת, אהוד, ארזי, חרמש, חלאיילי, חג'ג', קאסה, סוף ובתוספת 2 זרים אם לא תהיה הגדלה וירוצו עם אותו סגל
אם זה קורה פשוט לא לחדש מנויים
שגם אנחנו האוהדים נהיה בעונה פיננסית וישחקו מול יציעים ריקים. יש גבול כמה אפשר להתעלל בנו ולעשות מאיתנו צחוק
שגם אנחנו האוהדים נהיה בעונה פיננסית וישחקו מול יציעים ריקים. יש גבול כמה אפשר להתעלל בנו ולעשות מאיתנו צחוק
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא צריך מאמן זר ולא צריך רפאלוב בשביל זה. אין שום סיבה אובייקטיבית לעונה פיננסית במועדון עם הכנסות של מכבי חיפה.
ולא צריך למכור תקופה שחורה עם מילים יפות. יש לי פיתרון קל לכאב ראש הזה של השקעה - למכור את המועדון. וכל החום יעבור לשחר.
ולא צריך למכור תקופה שחורה עם מילים יפות. יש לי פיתרון קל לכאב ראש הזה של השקעה - למכור את המועדון. וכל החום יעבור לשחר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
יש סיבה. זו לא באמת עונה פיננסית כי התקציב לא יהיה נמוך יותר מבעונה שעברה. יש הרבה מאוד שחקנים שצריך לחתוך. יש מאמן שמקבל פיצוי על השנה הבאה. זה מה שאני כותב כאן כבר כמה חודשים. יהיה קשה להחליף את רוב הסגל עם כל החוזים שיש.
שנה שעברה לא הכניסו את היד לכיס בכלל.HaifaWave כתב: 28 מאי 2025, 13:45 יש סיבה. זו לא באמת עונה פיננסית כי התקציב לא יהיה נמוך יותר מבעונה שעברה. יש הרבה מאוד שחקנים שצריך לחתוך. יש מאמן שמקבל פיצוי על השנה הבאה. זה מה שאני כותב כאן כבר כמה חודשים. יהיה קשה להחליף את רוב הסגל עם כל החוזים שיש.
אתה שוכח 4 עונות של הכנסות שיא והשקעה כמעט אפסית.
אז העונה זה יתאזן קצת "לטובת" ההוצאות.
אם יתקמצנו העונה ולא ישחררו כספים אנחנו נהיה בים עוד לפני ינואר וההכנסות של המועדון יפגעו עוד יותר.
מנהלים את המועדון הזה חבורה של דבילים שמבחינתם למלא את סמי וכל היתר לא מעניין.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
רוצים כמו בשנים 2008-10 לעשות אליפות וצ'מפיונס בתקציב של בלפוריה. לכן אני אומר שבגישה הזו נולדה התקופה השחורה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אני לא בא לסנגר פה אני רק אומר שאני חושב שהתקציב יהיה זהה לשנה שעברה אבל נראה פחות שחקני רכש.Smile כתב: 28 מאי 2025, 14:59שנה שעברה לא הכניסו את היד לכיס בכלל.HaifaWave כתב: 28 מאי 2025, 13:45 יש סיבה. זו לא באמת עונה פיננסית כי התקציב לא יהיה נמוך יותר מבעונה שעברה. יש הרבה מאוד שחקנים שצריך לחתוך. יש מאמן שמקבל פיצוי על השנה הבאה. זה מה שאני כותב כאן כבר כמה חודשים. יהיה קשה להחליף את רוב הסגל עם כל החוזים שיש.
אתה שוכח 4 עונות של הכנסות שיא והשקעה כמעט אפסית.
אז העונה זה יתאזן קצת "לטובת" ההוצאות.
אם יתקמצנו העונה ולא ישחררו כספים אנחנו נהיה בים עוד לפני ינואר וההכנסות של המועדון יפגעו עוד יותר.
מנהלים את המועדון הזה חבורה של דבילים שמבחינתם למלא את סמי וכל היתר לא מעניין.
ויביאו מורה לספורט (מאמן נוער) כי הוא מכיר אותםKevinDurant כתב: 28 מאי 2025, 11:15 לדעתי מכבי חיפה הולכת לעונה פיננסית על מלא (זה מתיישר גם עם דברים שרפאלוב אמר).
מה שמסמל יותר מכל שחזרנו 30 צעדים אחורה זה חוזר המוכנות ללכת על בן הרוש. מכבי תל אביב תיקח את כל הישראלים האיכותיים ואנחנו נסתפק בשאריות. ככה לעולם לא נתקדם.
גולדשטיין משפרר לנו את המועדון
4 זרים ישארו
"מדובר בעסקאות יקרות"
בקיצור, עוד עונה שחורה בפתח.
4 זרים ישארו
"מדובר בעסקאות יקרות"
בקיצור, עוד עונה שחורה בפתח.
גם דני גרופר במקום קורנו כי למה לא
איזה מועדון מסריח בחיי
מנצ'סטר באנגליה מכבי בישראל
איזה מועדון מסריח בחיי
מנצ'סטר באנגליה מכבי בישראל
אופטימיות במכבי חיפה
לא הייתי לוקח את מה שגולדשטיין אומר ברצינות, הוא צריך למלא את הכתבה היומית עלינו
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מה הרמה של גרופר מישהו עקב אחריו בשנה/שנתיים האחרונות?
אם הולכים על גרופר בשביל להביא מגן ימני זר ברמה אני יכול להבין את המהלך.
הבעיה שאנחנו צריכים גם קשר 6+8 זרים
אם הולכים על גרופר בשביל להביא מגן ימני זר ברמה אני יכול להבין את המהלך.
הבעיה שאנחנו צריכים גם קשר 6+8 זרים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
זה ברור שנהואל ישאר. באופן אישי הייתי משאיר את סברינה גם. גם בגלל שהוא יכול להשתפר בעונה השנייה פה וגם בגלל שיהיה קושי תקציבי בעונה הבאה בגלל כל החוזים ואת הכסף עדיף לשים במקום אחר.
בלם זר אחד צריך לעזוב. אין טעם להחזיק שניים זרים.
קורנו חייב להיות פה. עדיף להמר על מגן אחד בצד ימין מאשר על שניים.
בלם זר אחד צריך לעזוב. אין טעם להחזיק שניים זרים.
קורנו חייב להיות פה. עדיף להמר על מגן אחד בצד ימין מאשר על שניים.
מיום ליום מתגברת אצלי התחושה שלא יהיה כלום כי אין כלום.
המסרים שיוצאים מהמועדון נשלפים הישר מהבוידם של 2018 ומטה על כמה המצב חרבנה וכמה הכל יקר וכמובן שלקינוח בן דור מפרסם הכל מהמשרד של דודו בזק.
אנחנו מועדון במצב הכי עלוב שלו בשנים האחרונות, לא משנה מי יגיע ומה יגיע.
עד שהזקן לא יעזוב אנחנו נשאר כאלה
תפנימו
המסרים שיוצאים מהמועדון נשלפים הישר מהבוידם של 2018 ומטה על כמה המצב חרבנה וכמה הכל יקר וכמובן שלקינוח בן דור מפרסם הכל מהמשרד של דודו בזק.
אנחנו מועדון במצב הכי עלוב שלו בשנים האחרונות, לא משנה מי יגיע ומה יגיע.
עד שהזקן לא יעזוב אנחנו נשאר כאלה
תפנימו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מקווה שיאפשרו 8 זרים (יכול להיות שזה מה שבוחשים מאחורי הקלעים ובגלל זה גם מתכננים להשאיר את הארבעה)
אם תהיה יכולת להביא 4 זרים חדשים ולהשלים עליהם 3-4 ישראלים זה להחליף חצי קבוצה.
אם תהיה יכולת להביא 4 זרים חדשים ולהשלים עליהם 3-4 ישראלים זה להחליף חצי קבוצה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
עוד מגן ישראלי סוגר אצל יריבה, ליידנר בהפועל תל אביב.
אבל היי אצלנו יש את סייף שלא יודע לשחק מגן ואת אלימלך שלא שווה סגל בקבוצת פלייאוף עליון אז הכל בסדר.
אבל היי אצלנו יש את סייף שלא יודע לשחק מגן ואת אלימלך שלא שווה סגל בקבוצת פלייאוף עליון אז הכל בסדר.
אופטימיות במכבי חיפה
לא צריך לרשום כל אחד שהולך לקבוצה אחרת, ליידנר פציע מאוד ובקושי שיחק ב 3 העונות האחרונות.
יענקל'ך!
בסופו של דבר אתה חייב לפחות 2 מגנים ישראלים בסגל. עם כל מגן שהולך וסוגר אצל יריבה אתה נשאר עם פחות אופציות.
אני לא יודע איך ליידנר יהיה בהפועל ת"א ואם הוא יזכיר את היכולת של פעם, אבל אני מעדיף לקחת את הסיכון איתו מאשר להישאר עם אלימלך וסייף כגיבוי.
אני לא יודע איך ליידנר יהיה בהפועל ת"א ואם הוא יזכיר את היכולת של פעם, אבל אני מעדיף לקחת את הסיכון איתו מאשר להישאר עם אלימלך וסייף כגיבוי.
אופטימיות במכבי חיפה
איך לא פונים לסדריק דון? כןכב כדורגל.Kaka כתב: 30 מאי 2025, 10:21 לא צריך לרשום כל אחד שהולך לקבוצה אחרת, ליידנר פציע מאוד ובקושי שיחק ב 3 העונות האחרונות.
חייבים מגנים אבל לא כל אחד. ליידנר עם כל הפציעות התדרדר כבר למשחקי קבוצת המילואים של ציריך שמשחקת בליגה השלישית.
יענקל'ך!
אם הפרסומים נכונים ואני בספק, הפועל ירושלים דורשת לפחות 2 מיליון יורו.
יענקל'ך!
היו תקופות שהייתי מתנחם בזה שאולי עובדים בשקט ובגלל זה לא שומעים כלום אבל עכשיו אני יודע שאין כלום כי אין כלום וזה הכי מדכא