Kaka כתב: 30 מאי 2025, 10:21
לא צריך לרשום כל אחד שהולך לקבוצה אחרת, ליידנר פציע מאוד ובקושי שיחק ב 3 העונות האחרונות.
איך לא פונים לסדריק דון? כןכב כדורגל.
אם הפרסומים נכונים ואני בספק, הפועל ירושלים דורשת לפחות 2 מיליון יורו.
כמו שרוצים על בן הרוש מעל 1.5 מ ובסוף נמכר ב800 אלף.
כשרוצים שחקן וחושבים שהוא מתאים אפשר למצוא דרכים יצירתיות לסגור עסקה.
לדוגמה- הם לא יירצו את גוני נאור? אין לנו שחקני ״נוער״ שאפשר להשאיל להם והם לבטח יירצו?
יש לנו לא מעט ״שומן עודף״ של שחקנים שאנחנו רוצים לשחרר או להשאיל. במקום להשאיל אותם בחינם אין כסף או לשחרר עם פיצוי, אפשר למצוא מתווה שיספק את כל הצדדים.
אפשר הכל. אין אצלנו מעוף ויותר גרוע- אין רעב.
אם הפרסומים נכונים ואני בספק, הפועל ירושלים דורשת לפחות 2 מיליון יורו.
כמו שרוצים על בן הרוש מעל 1.5 מ ובסוף נמכר ב800 אלף.
כשרוצים שחקן וחושבים שהוא מתאים אפשר למצוא דרכים יצירתיות לסגור עסקה.
לדוגמה- הם לא יירצו את גוני נאור? אין לנו שחקני ״נוער״ שאפשר להשאיל להם והם לבטח יירצו?
יש לנו לא מעט ״שומן עודף״ של שחקנים שאנחנו רוצים לשחרר או להשאיל. במקום להשאיל אותם בחינם אין כסף או לשחרר עם פיצוי, אפשר למצוא מתווה שיספק את כל הצדדים.
אפשר הכל. אין אצלנו מעוף ויותר גרוע- אין רעב.
המצב בהפועל חיפה שונה לגמרי מהפועל ירושלים. הם רוצים לסגור עסקה ולהכניס כסף כי יואב כץ מפסיק את התמיכה שלו.
פורסם לפני כמה חודשים שהיו קבוצות בטורקיה שרצו את דון, גם הפועל ירושלים ידועה במו״מ הקשוח שלה, לא מאמין שיורידו לסכום ששחר ירצה לשלם.
silvas כתב: 31 מאי 2025, 12:55
גם בן לדרמן הלך.
יפה. כאילו יש לנו סגל שדורש חיזוק קוסמטי.
ניהול כושל לחלוטין.
מתי אם בכלל ילמדו שצריך לתכנן עונה חצי שנה קודם?
אולי אם היו מפטרים את אלברמן כשהבינו שהסיפור איתו גמור (עם סיום הקיץ האחרון לצורך העניין) ולא מורחים את זה בצורה קיצונית אז כבר היה מנהל מקצועי שמתכונן מראש לעונה הקרובה ולא היינו צריכים לחכות עכשיו שיגיע מאמן שיקבל החלטות של מנהל מקצועי ויביא רכש.
silvas כתב: 31 מאי 2025, 12:55
גם בן לדרמן הלך.
יפה. כאילו יש לנו סגל שדורש חיזוק קוסמטי.
ניהול כושל לחלוטין.
מתי אם בכלל ילמדו שצריך לתכנן עונה חצי שנה קודם?
אולי אם היו מפטרים את אלברמן כשהבינו שהסיפור איתו גמור (עם סיום הקיץ האחרון לצורך העניין) ולא מורחים את זה בצורה קיצונית אז כבר היה מנהל מקצועי שמתכונן מראש לעונה הקרובה ולא היינו צריכים לחכות עכשיו שיגיע מאמן שיקבל החלטות של מנהל מקצועי ויביא רכש.
שחר לא מוכן לכזה מנהל מקצועי. אפילו שהוא מינה אחד כזה מבחוץ (אלאך, קרלסן היה סתם גוזר קופונים עלוב), הוא כבר קבע לו הכל לפני זה. ובסוף כולם יודעים איך זה הסתיים.
כובע קש כתב: 31 מאי 2025, 14:16
לדרמן וליידנר זה רכש לא טוב, במיוחד במצב הנוכחי שלנו.
אנחנו חייבים שחקנים בכושר ומנהיגים ולא כאלו שכבר שנתיים לא משחקים כדורגל.
לגמרי
ליידנר זה נחמד כמגן מחליף במקום סייף, לא כמגן ראשון במצבינו
KevinDurant כתב: 31 מאי 2025, 13:34
אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'
היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים
במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.
מה שיקרה בסוף זה שהמאמן החדש ייתן הזדמנות לשואו.
כן הייתי שוקל לפנות לואן אובריים ו/או עדן קארצב. אין מצאי של ישראלים בשוק.
אני אשמח מאוד לרדת על המועדון אבל לדעתי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מליידנר, לדרמן וכו'
היחיד שהייתי מביא מכל השמות בשוק כרגע זה בן הרוש. לא חסר לנו שחקנים משלימים וכו', צריך תותחים
במצבת הקשרי אמצע שלנו, בהנחה וג׳אבר עוזב, יש את עלי מוחמד ואיתן אזולאי. לא חושב שיש לנו פריבילגיה להגיד לא לבן לדרמן... בטח כשאנחנו תקועים מבחינת זרים.
סביר שבונים על אחד מחרמש/ארזי.
והשופרות דיברו על קשר אחורי זר.
ואן אובריים לא ריאלי, הוא לא רוצה להישאר בארץ, אחרת היה נשאר במכבי ת''א, אנחנו לא מיוחדים.
אני חושב שצריך להתרכז באופציות יותר איכותיות מלדרמן. יש לנו מספיק סימני שאלה בקישור כמו קאסה, חרמש, אהוד, ארזי שאתה לא יודע מה אתה מקבל מהם (לדרמן אומנם יותר מנוסה מהם, אבל מבחינתי הוא סימן שאלה).
אם מכבי ת''א הייתה מביאה לדוגמה את קאסה כולם היו מתלהבים איך הם מביאים ישראלי מהסרייה א' ששיחק וקיבל דק' וכו
ואן אובריים לא ריאלי, הוא לא רוצה להישאר בארץ, אחרת היה נשאר במכבי ת''א, אנחנו לא מיוחדים.
אני חושב שצריך להתרכז באופציות יותר איכותיות מלדרמן. יש לנו מספיק סימני שאלה בקישור כמו קאסה, חרמש, אהוד, ארזי שאתה לא יודע מה אתה מקבל מהם (לדרמן אומנם יותר מנוסה מהם, אבל מבחינתי הוא סימן שאלה).
אם מכבי ת''א הייתה מביאה לדוגמה את קאסה כולם היו מתלהבים איך הם מביאים ישראלי מהסרייה א' ששיחק וקיבל דק' וכו
השאלה אם קאסה יקבל דקות משמעותיות. לתחושתי, כרגיל במכבי חיפה, לא.
אולי אם יהיה מאמן עם ביצים.
לאור איך שהסגל שלנו נראה, צריך לתת הזדמנויות. גם סוף הוא אופציה לדקות משמעותיות ואולי להשתדרג.
הנהלה של חובבנים.
בקיצור כמו שחשבנו אנחנו בדרך לשנים קשות שנראה את הצהובים חוגגים ואני חותם שגם הפועל ת״א יהיו טובים מאיתנו.
כל מי שחושב אחרת צר לי. זאת בדיוק אותה התנהלות. איזה עצוב הבדיחה על חשבוננו
greenguy כתב: 01 יוני 2025, 12:54
הנהלה של חובבנים.
בקיצור כמו שחשבנו אנחנו בדרך לשנים קשות שנראה את הצהובים חוגגים ואני חותם שגם הפועל ת״א יהיו טובים מאיתנו.
כל מי שחושב אחרת צר לי. זאת בדיוק אותה התנהלות. איזה עצוב הבדיחה על חשבוננו
אני גם מריח את זה. נחכה חודשיים ונראה. ממליץ גם לרפאלוב לא להשאר אם אין כלים רציניים להצליח. בשביל תקופה שחורה לא צריך אותו.
מספיק שבן דור ינהל את העסק.