מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
מה זה משנה איך..
איך אנחנו אמורים לקחת אליפות כשמכבי תא מביאה את בן הרוש שאנחנו לא מתחרים עליו בכלל, ואנחנו את ג'אבר?
אפשר רק לספר שמתמודדים על האליפות, בלי ממשיות.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
זה עדיין גורם מגביל בשוק. אם כבר מבצעים סקאוטינג טוב, אז עדיין מי שמשלם יותר יש לו יותר סיכוי להביא רכש מוצלח.Smile כתב: 02 יוני 2025, 13:45כנראה שלא.
אבל זה גם לא ממש משנה, לא כל מי שהגיע לפה בחינם נכשל ומי שהגיע בכסף גדול הצליח.
בסוף זה פרופיל השחקן וההתאמה שלו לקבוצה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
נראה כאילו מישהו במועדון ממש לא רוצה שהוא יעצור את ההתקדמות המטאורית של שריף כיוף
נראה כאילו מישהו במועדון ממש לא רוצה שהוא יעצור את ההתקדמות המטאורית של שריף כיוף
אופטימיות במכבי חיפה
כמו שזה נראה הוא לא הולך להגיע. מקווה שלא בונים עליו וכבר מחממים את גלזר על הקוים ולא נגיע לאוגוסט בלי שוער.
איך לקחנו אליפות עם סאן מנחם ומאבוקה שמכבי תל אביב שיחקו עם גראלדש וסבוריט בפריים?HaifaWave כתב: 02 יוני 2025, 14:52 איך אנחנו אמורים לקחת אליפות כשמכבי תא מביאה את בן הרוש שאנחנו לא מתחרים עליו בכלל, ואנחנו את ג'אבר?
מגינים זה לא עמדה קריטית זה יכול לשדרג וצריך לשאוף לשחקנים הכי טובים אבל בסוף מה שיכריע זה מאמן ה6 שיביאו ושחקני הכנף שיביאו.
לא הייתי אומר "לא עמדה קריטית"Hulk כתב: 02 יוני 2025, 18:30איך לקחנו אליפות עם סאן מנחם ומאבוקה שמכבי תל אביב שיחקו עם גראלדש וסבוריט בפריים?HaifaWave כתב: 02 יוני 2025, 14:52 איך אנחנו אמורים לקחת אליפות כשמכבי תא מביאה את בן הרוש שאנחנו לא מתחרים עליו בכלל, ואנחנו את ג'אבר?
מגינים זה לא עמדה קריטית זה יכול לשדרג וצריך לשאוף לשחקנים הכי טובים אבל בסוף מה שיכריע זה מאמן ה6 שיביאו ושחקני הכנף שיביאו.
בסופו של דבר כשיש לך שחקנים שמושכים את הקבוצה כל כך למעלה כמו שרי, לביא ואצילי אז אתה יכול להצליח למרות מגנים חלשים כמו מנחם ומאבוקה
ראינו איך סונדגרן וקורנו שדרגו אותנו בזמנו לצורך העניין
אופטימיות במכבי חיפה
אין ספק שזה משדרג ומאזן את הקבוצה.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:35לא הייתי אומר "לא עמדה קריטית"Hulk כתב: 02 יוני 2025, 18:30איך לקחנו אליפות עם סאן מנחם ומאבוקה שמכבי תל אביב שיחקו עם גראלדש וסבוריט בפריים?HaifaWave כתב: 02 יוני 2025, 14:52 איך אנחנו אמורים לקחת אליפות כשמכבי תא מביאה את בן הרוש שאנחנו לא מתחרים עליו בכלל, ואנחנו את ג'אבר?
בסופו של דבר כשיש לך שחקנים שמושכים את הקבוצה כל כך למעלה כמו שרי, לביא ואצילי אז אתה יכול להצליח למרות מגנים חלשים כמו מנחם ומאבוקה
אבל הטענה שלי היא שלליגה שלנו יש עמדות קריטיות שבכל קבוצה אלופה היו ממנה שחקנים בטופ ובזה חייב להתמקד קודם כל, שזה בלם, 6, ושני קיצוניים או שחקן כנף ו10 איכותייים מאוד אם ישלך את זה אפשר לקחת אליפות גם אם ישלך חולשה בעמדת המגן הימני.
ולעומת זו אם יהיו לך מגנים מעולים אבל לא יהיו לך שוברי שוויון באחת העמדות שציינתי מקודם שום סיכוי שתיקח אליפות
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אמרת בערך חצי קבוצה.Hulk כתב: 02 יוני 2025, 18:40אין ספק שזה משדרג ומאזן את הקבוצה.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:35לא הייתי אומר "לא עמדה קריטית"Hulk כתב: 02 יוני 2025, 18:30
איך לקחנו אליפות עם סאן מנחם ומאבוקה שמכבי תל אביב שיחקו עם גראלדש וסבוריט בפריים?
אבל הטענה שלי היא שלליגה שלנו יש עמדות קריטיות שבכל קבוצה אלופה היו ממנה שחקנים בטופ ובזה חייב להתמקד קודם כל, שזה בלם, 6, ושני קיצוניים או שחקן כנף ו10 איכותייים מאוד אם ישלך את זה אפשר לקחת אליפות גם אם ישלך חולשה בעמדת המגן הימני.
ולעומת זו אם יהיו לך מגנים מעולים אבל לא יהיו לך שוברי שוויון באחת העמדות שציינתי מקודם שום סיכוי שתיקח אליפות
אפשר להחביא כל עמדה ברגע שיש לך תותחים במקום אחר. שהיה לך שוער כמו ג'וש ובלם על כמו פלאניץ' יכולת להחביא מגנים כאלה ואחרים.
ב''ש כמעט לקחה השנה אליפות עם חלוצים כמו תורג'מן וגאריטה כי היא קיבלה מספרים ממקום אחר.
אין "חוקיות" לאליפות, הכל תלוי במה היתרונות והחסרונות של הקבוצה שלך
בטח שיש תמצא לי אלופה אחת בעשור האחרון שלא היה לא לפחות שחקן כנף אחד מעל הליגה, או 6 איכותי.KevinDurant כתב: 02 יוני 2025, 18:45אמרת בערך חצי קבוצה.Hulk כתב: 02 יוני 2025, 18:40אין ספק שזה משדרג ומאזן את הקבוצה.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:35
לא הייתי אומר "לא עמדה קריטית"
אפשר להחביא כל עמדה ברגע שיש לך תותחים במקום אחר. שהיה לך שוער כמו ג'וש ובלם על כמו פלאניץ' יכולת להחביא מגנים כאלה ואחרים.
ב''ש כמעט לקחה השנה אליפות עם חלוצים כמו תורג'מן וגאריטה כי היא קיבלה מספרים ממקום אחר.
אין "חוקיות" לאליפות, הכל תלוי במה היתרונות והחסרונות של הקבוצה שלך
לעומת זאת כמעט כל אלופה בעשור האחרון הייתה עם בעיה בלפחות מאחת מעמדות המגנים.
ובש לא דוגמה טובה כי היא כמעט לקחה אליפות אני מדבר על קבוצות אלופות.
זה או שבמועדון בונים על מכירה שלו או שהסוכן רוצה העלאה/שיתקדם לקבוצה גדולה יותר אחרי העונה האחרונה שלו.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:00 מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
האמת שפשוט עושים קופי פייסט על דיווחים שעולים באוקראינה, וכן אני חייב לציין שמאז שהסתיימה העונה שם הוא מככב עם ראיון כזה או אחר כל יומיים בערך.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:00 מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
לגבי מה שפורסם על אולימפיאקוס - פרסמו את זה באיזה אינסיידר כזה שגם פירסם על סירוטה בזמנו, אולי יש דברים בגו.
באוקראינה מציינים שאנחנו רוצים באזור 700 אלף יורו בשביל למכור.
ברור שיענקלה ימכור אם תיהיה הצעה, העיקר להשאיר את שריף בשער.
עוד כמה שנים בטח נראה אותו בליגה טובה יותר ואנחנו נמשיך לחפש שוער שיחליף את כיוף החלש.
עוד כמה שנים בטח נראה אותו בליגה טובה יותר ואנחנו נמשיך לחפש שוער שיחליף את כיוף החלש.
יענקל'ך!
700 אלף יורו זה בדיחה.Kandaurov כתב: 02 יוני 2025, 18:57האמת שפשוט עושים קופי פייסט על דיווחים שעולים באוקראינה, וכן אני חייב לציין שמאז שהסתיימה העונה שם הוא מככב עם ראיון כזה או אחר כל יומיים בערך.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:00 מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
לגבי מה שפורסם על אולימפיאקוס - פרסמו את זה באיזה אינסיידר כזה שגם פירסם על סירוטה בזמנו, אולי יש דברים בגו.
בכל מקרה אין שום סיבה לשחרר אותו העונה, זה לא שאנחנו מסודרים בעמדת השוער
ברור שיש פער בין האופן שהקהל שלנו תופס אותו לבין הדעה באוקראינה.Kandaurov כתב: 02 יוני 2025, 18:57האמת שפשוט עושים קופי פייסט על דיווחים שעולים באוקראינה, וכן אני חייב לציין שמאז שהסתיימה העונה שם הוא מככב עם ראיון כזה או אחר כל יומיים בערך.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:00 מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
700 אלף יורו זה סכום מגוחך. אם היו מחתימים שוער ישראלי, ניחא, אבל אנחנו עלולים להיתקע עם כיוף בשער לעונה נוספת בגלל זה. אף אחד לא יודע אם גלזר על הפרק וכמה ידרשו על וולף כשהמועדון עם הגב לקיר.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
ולכן זה הכל ספקולציות עד שאין הודעה רשמית כזו או אחרתברק.י כתב: 02 יוני 2025, 19:00ברור שיש פער בין האופן שהקהל שלנו תופס אותו לבין הדעה באוקראינה.Kandaurov כתב: 02 יוני 2025, 18:57האמת שפשוט עושים קופי פייסט על דיווחים שעולים באוקראינה, וכן אני חייב לציין שמאז שהסתיימה העונה שם הוא מככב עם ראיון כזה או אחר כל יומיים בערך.Apoc כתב: 02 יוני 2025, 18:00 מה זה הכתבות האלה על ירמוקוב
700 אלף יורו זה סכום מגוחך. אם היו מחתימים שוער ישראלי, ניחא, אבל אנחנו עלולים להיתקע עם כיוף בשער לעונה נוספת בגלל זה. אף אחד לא יודע אם גלזר על הפרק וכמה ידרשו על וולף כשהמועדון עם הגב לקיר.
עדיף את השוער שנכשל פה על השוער שעוד לא אתה אומר
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני לא חושב שגלזר יחזור לארץ ולדעתי הוא בסכומים הרבה יותר גבוהים (גם שכר)
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 1 פעם
רובין קאזאן הגישה הצעה על ג'אבר ב1.5 מיליון אירו
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507751
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
כן..הרבה זמן לא קיבלנו כתבות של "התפתחות בנוגע לקבלת הכספים מרוסיה" ו-"במכבי חיפה אופטימיים שהכסף יכנס למרות הסנקציות"
לא מסכים.lemmacantor כתב: 02 יוני 2025, 15:18זה עדיין גורם מגביל בשוק. אם כבר מבצעים סקאוטינג טוב, אז עדיין מי שמשלם יותר יש לו יותר סיכוי להביא רכש מוצלח.Smile כתב: 02 יוני 2025, 13:45כנראה שלא.
אבל זה גם לא ממש משנה, לא כל מי שהגיע לפה בחינם נכשל ומי שהגיע בכסף גדול הצליח.
בסוף זה פרופיל השחקן וההתאמה שלו לקבוצה.
אולי יש לך פחות מגבלה מבחינת כמות האופציות לחפש, אבל כמו שכבר כתבתי המחיר ששולם על שחקן לא אומר שום דבר על טיבו לפחות מהניסיון שלנו מהשנים האחרונות. ואני יכול לתת לך כמה דוגמאות ככה בשלוף:
שואו ששילמו עליו מעל מליון יורו והתברר כבלוף
קורנו שהגיע בחינם ואנחנו שואפים למגן ברמה שלו / שיחזור
דיא סבע הגיע בחינם
גוני נאור וזרגרי ששילמו עליהם כל אחד חצי מליון יורו והם במקרה הטוב לליגה לאומית
ציבוטה ששילמו עליו מעל מליון יורו וגם כן לא סיפק את הסחורה
שון גולדברג שהגיע בחינם ונתן פה אחלה עונות אולי למעט האחרונה
שרי שהגיע בחינם
שוראנוב ששילמו עליו מליון יורו ובעיקר חימם פה את הספסל/יציע
בקיצור דמי העברה הם לא ערובה להצלחה.
אם על אזואלי שילמו 1.8 לנתניה ג'אבר בקלות 2.5 אם לא יותרnetanel412 כתב: 02 יוני 2025, 19:51 רובין קאזאן הגישה הצעה על ג'אבר ב1.5 מיליון אירו