כמו תמיד במכבי חיםה, שאתה מחכה יותר מדיי מצטרפות עוד מתחרות על שחקנים כמו ביתר על גרופררק מכבי כתב: 15 יוני 2025, 13:15כמו שצפיתי, הולכים בכיוון הזה.רק מכבי כתב: 13 יוני 2025, 14:00הוא הושאל מראש לשנתיים. זה היה ההסכם שנחתם בין המועדונים בזמנו.Smile כתב: 12 יוני 2025, 23:34
לא הבנתי את הפארסה הזו
השחקן חתום על חוזה במכבי ומושאל לביתר
מתי חתמו על השאלה? בית"ר קיבלו אותו בהשאלה חינם?
קרה מה שקרה העונ עם ההתפתחות שלו, והמועדון נכנס עם השחקן למו''מ על הארכת חוזה (חוזה שמסתיים בסוף העונה הנוכחית).
המועדון ניסה כביכול לבטל את ההשאלה ולהחזיר אותו אלינו כבר בקיץ הזה, ובית''ר מסרבת. אלו פני הדברים.
בכל מקרה, לאור ההתפתחויות האחרונות, ובלי קשר להגדלת הזרים, טוב ייעשה המועדון אם יסגור את השחקנים הישראליים האפשריים גם אם הם לא הטופ פריוריטי לעמדה (ליידנר, קארצב ושות').
![]()
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
לא מפתיע שמכבי תל אביב רוצה לחטוף לנו את קורנו
אופטימיות במכבי חיפה
קורנו על הנייר זאת אחת העסקאות הכי קלות שיכלנו לעשות, מדהים שגם פה יש בעיות
מה שמדהים הוא שאין מושג לאף אחד.
ביום ראשון נחמני כתב בישראל היום שדני גרופר סגר כאן וזה יהיה רשמי בהמשך השבוע.
אתמול כל האתרים כתבו שהוא מעדיף את מכבי ת"א, וההצעה הכי גבוהה היא בכלל של בית"ר.
אתמול גולדשטיין כתב שקורנו התקרב משמעותית לחזרה.
והיום עולים הדיווחים על מכבי ת"א ואריס סלוניקי.
על כנעאן אתמול בן דור כתב שלא פנינו עדיין, גולדשטיין טוען שיש פער במו"מ מול אשדוד.
מרגיש שאף אחד לא יודע כלום. וזה לא בהכרח טוב כי יש מצב שגם מקבלי ההחלטות לא ממש יודעים מה הם עושים.
אתמול כל האתרים כתבו שהוא מעדיף את מכבי ת"א, וההצעה הכי גבוהה היא בכלל של בית"ר.
על כנעאן אתמול בן דור כתב שלא פנינו עדיין, גולדשטיין טוען שיש פער במו"מ מול אשדוד.
מרגיש שאף אחד לא יודע כלום. וזה לא בהכרח טוב כי יש מצב שגם מקבלי ההחלטות לא ממש יודעים מה הם עושים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לגבי גרופר, משווה ומעלה, היום בכלל כתבו שהוא לא על הפרק מבחינת בית''ר.רק מכבי כתב: 17 יוני 2025, 14:09 מה שמדהים הוא שאין מושג לאף אחד.
תוסיף לזה שפלורס הסתובב בארץ כמה ימים בזמן שהם המשיכו לזרוק שמות של "מועמדים" ושגורה כבר סיכם פה וגילו את זה על סמך תמונה שלו בשדה.
צריך להגיד ביושר, הם באמת לא יודעים כלום.
מועדון בקריסה, קלאסי ומגיע לאידיוטים האלה שקורנו ילך לשם.
בינתיים נראה שאנחנו בדרך לפתוח עונה אירופית (או בכלל) עם קני סייף ורועי אלימלך.
בינתיים נראה שאנחנו בדרך לפתוח עונה אירופית (או בכלל) עם קני סייף ורועי אלימלך.
המוטו של המועדון זה שאם אפשר למרוח עסקה 3 חודשים בשביל אולי לחסוך 50 שקל יעשו את זה בלי למצמץ. ובדר"כ גם לא מצליחים לחסוך את ה50 שקל האלה בסוף.כובע קש כתב: 17 יוני 2025, 14:02 קורנו על הנייר זאת אחת העסקאות הכי קלות שיכלנו לעשות, מדהים שגם פה יש בעיות
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
המוטו של המועדון לשלם פי 2 על 3 מספר ברירות מחדל נכות, במקום פשוט לשים את הכסף על שחקן מצוין. אף פעם לא הבנתי את הלוגיקה הזו. אין לי מושג למה כל פעם עושים את זה.
שחר חוסך על הצלחה ומפזר על כישלון. מדובר באדם לא כשיר ולא שפוי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
תמיד יבזבזו את הכסף איפה שלא צריך וישמרו עליו איפה שכן צריךlemmacantor כתב: 17 יוני 2025, 14:31 המוטו של המועדון לשלם פי 2 על 3 מספר ברירות מחדל נכות, במקום פשוט לשים את הכסף על שחקן מצוין. אף פעם לא הבנתי את הלוגיקה הזו. אין לי מושג למה כל פעם עושים את זה.
קורנו הוא בין הזרים היחידים שיסכימו לבוא לפה כרגע. אין בכלל שאלה צריך לשים עליו כל סכום ואני גם לא מאמין שהצרפתים מבקשים יותר ממה שהם שילמו עליו.
אני לא אשכח את זה שזהבי היה על המדף בחזרה שלו מפלרמו לארץ שחר היה איתו בשיחות וזה נפל על 10,000 יורו ועוד שחר אמר שהוא לא מוכן שליגיונרים יסחטו אותו.
זה הטיפוס הוא חושב שכולם צריכים לנשק לו את הרגליים ולהגיד לו תודה. זה לא עובד ככה אנחנו לא בשנות ה70
לא אתפלא אם קורנו ילך לשם
זה הטיפוס הוא חושב שכולם צריכים לנשק לו את הרגליים ולהגיד לו תודה. זה לא עובד ככה אנחנו לא בשנות ה70
לא אתפלא אם קורנו ילך לשם
הם לא צריכים אותו, השאלה אם קורנו נוחת פה ומגיע גם מגן ימני זר
אין לנו מקום לקשר 6 זר שזה יהיה בעייתי מאוד
אם, כרגע הוא לא הולך לשום מקום. הם גם בבעיית זרים.
בכל מקרה זה ספין עלוב.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני בכלל לא רואה אותו משתחרר. לא רואה קבוצה מאירופה שמה 3 מיליון יורו צפונה על מגן מהליגה פה.
אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.
מצד שני אם יש הזדמנות להביא את קורנו צריך לעשות את זה כי הוא שחקן מוכח וכי אי אפשר לדעת אם יהיה אפשר להביא זרים אחרים בהמשך.
מעניין אם ניב יהושע רלוונטי.
מצד שני אם יש הזדמנות להביא את קורנו צריך לעשות את זה כי הוא שחקן מוכח וכי אי אפשר לדעת אם יהיה אפשר להביא זרים אחרים בהמשך.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינותHaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 17:54 אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.
יש לך הצעה אחרת בהנחה של שישה זרים ושני מגנים זרים?KevinDurant כתב: 17 יוני 2025, 17:57ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינותHaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 17:54 אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין לי מה לחפש עם ניב יהושע, על הנייר יש לי ניב יהושע בבית. הייתי מעדיף לשים את האקסטרה כסף הזה על ירין לוי/נטע לביא כדי לייצר מהלך.HaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 18:15יש לך הצעה אחרת בהנחה של שישה זרים ושני מגנים זרים?KevinDurant כתב: 17 יוני 2025, 17:57ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינותHaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 17:54 אם יסיאו שני מגנים זרים ולא ישחררו את פדראו או סק נהיה בבעיה כי חייב קשר אחורי. אם נשחרר את אחד הבלמים הזרים נצטרך להביא בלם ישראלי מחליף כלשהו.
מספיק לקרוא מה הסוכן של ירין לוי אמר כשהלכנו לשים מיליון יורו צפונה על קאסה במקום לתת לו.
ביתר לא תשחרר את ירין לוי ונטע לביא לא רוצה לחזור לפהKevinDurant כתב: 17 יוני 2025, 18:24אין לי מה לחפש עם ניב יהושע, על הנייר יש לי ניב יהושע בבית. הייתי מעדיף לשים את האקסטרה כסף הזה על ירין לוי/נטע לביא כדי לייצר מהלך.HaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 18:15יש לך הצעה אחרת בהנחה של שישה זרים ושני מגנים זרים?KevinDurant כתב: 17 יוני 2025, 17:57
ניב יהושע זה נראה לך 6 שאתה יכול לרוץ אתו ברצינות? מה ההבדל בינו לבין איתי אהוד? חוץ מזה שניב יהושע גדל במכבי פ''ת? שואל ברצינות
מספיק לקרוא מה הסוכן של ירין לוי אמר כשהלכנו לשים מיליון יורו צפונה על קאסה במקום לתת לו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא השתכנעתי בשום צורה שניב יהושע שחקן יותר טוב/מוכשר מאיתי אהוד לדוגמה.HaifaWave כתב: 17 יוני 2025, 18:32ביתר לא תשחרר את ירין לוי ונטע לביא לא רוצה לחזור לפהKevinDurant כתב: 17 יוני 2025, 18:24אין לי מה לחפש עם ניב יהושע, על הנייר יש לי ניב יהושע בבית. הייתי מעדיף לשים את האקסטרה כסף הזה על ירין לוי/נטע לביא כדי לייצר מהלך.
אם יש 6 זרים אני מוותר על מגן זר באחד הצדדים ומביא מגן ישראלי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
גולדשטיין מפרסם על שיחות עם מופוקנג הדרום אפריקאי.
קשה לי להאמין שהוא יגיע לפה, כישרון גדול בדרום אפריקה, נבחר ב 2024 לשחקן הצעיר של העונה וגם לשחקן הכי מבטיח של העונה. מועמד לתואר גם ב 2025.
דווח בעבר שוולבס וריינג׳רס עוקבות אחריו.
קשה לי להאמין שהוא יגיע לפה, כישרון גדול בדרום אפריקה, נבחר ב 2024 לשחקן הצעיר של העונה וגם לשחקן הכי מבטיח של העונה. מועמד לתואר גם ב 2025.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם בן דור הזכיר את השם שלו שוב בכתבה היוםKaka כתב: 18 יוני 2025, 10:42 גולדשטיין מפרסם על שיחות עם מופוקנג הדרום אפריקאי.
עדכוני סירוטה:
הבוקר בפולין צץ דיווח בקשר לבלם. לכיה גדנסק המקומית מעוניינת לצרף אותו לשורותיה, על אף שיש עליה חרם העברות. לפי אותו דיווח, גדנסק שיחררה בלם מוביל מהסגל, ו"מגלה עניין רציני" בהחתמתו, כשהיא צריכה לקבל אישור מיוחד מההתאחדות הפולנית על מנת להוציא את המעבר לפועל.
הבוקר בפולין צץ דיווח בקשר לבלם. לכיה גדנסק המקומית מעוניינת לצרף אותו לשורותיה, על אף שיש עליה חרם העברות. לפי אותו דיווח, גדנסק שיחררה בלם מוביל מהסגל, ו"מגלה עניין רציני" בהחתמתו, כשהיא צריכה לקבל אישור מיוחד מההתאחדות הפולנית על מנת להוציא את המעבר לפועל.
מופוקנג לא הנפצה.
רציני מאוד. וכמו שכתבו כאן, שחקן מבוקש בעוד מקומות.
רציני מאוד. וכמו שכתבו כאן, שחקן מבוקש בעוד מקומות.
יגאל גולדשטיין טוען שאנחנו רוצים את מיכאל אוחנה
שהאחרון יכבה את האור
שהאחרון יכבה את האור
אופטימיות במכבי חיפה