חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מה לעשות שכדורגל משחקים 90 דקות. לפתוח חזק זה אסטרטגיה שלנו, אנחנו מחפשים הכרעה מוקדמת ולוקחים בחשבון שבחצי השני אנחנו עלולים להיות נחותים בכושר הגופני מהיריבה.
באר שבע מחלקים כוחות בצורה אחרת
באר שבע מחלקים כוחות בצורה אחרת
סגנון שונה לגמרי.
בכר רוצה משחק לחץ ופותחים בליץ על יריבות, לצערנו זה לא ריאל ואין פה מאמן כושר ראוי אז זה מספיק מקסימום ל30 דק במשחק שלם.
בכר רוצה משחק לחץ ופותחים בליץ על יריבות, לצערנו זה לא ריאל ואין פה מאמן כושר ראוי אז זה מספיק מקסימום ל30 דק במשחק שלם.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
לא קשור למאמן כושר. שחקנים ישראלים וגם רובם המכריע של הזרים שמגיעים לפה לא יכולים לשחק 90 דקות בקצב גבוה. אם אתה שואל אותי למה אנחנו מחפשים הכרעה מוקדמת יותר מכל קבוצה אחרת בליגה? לדעתי זהבגלל שאנחנו לא סומכים על משחק ההגנה שלנו ורוצים לנצל גם את הרעננות של שחקני ההתקפה המוכשרים שלנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
גם ריאל לא מסוגלים ללחוץ גבוה 90 דק'Liberman כתב: 17 יולי 2022, 13:02 סגנון שונה לגמרי.
העניין הוא מה ריאל וקבוצות אחרות עושות כשהם לא לוחצות ושם הפער.
אם היינו מגנים ויודעים לשמור על התוצאה כמו שאנחנו יודעים ללחוץ גבוה היינו במצב אחר.
אבל אין מה לעשות, גם הסגל בנוי יותר ללחץ גבוה מאשר ללספוג התקפות ומנסים לנצל את היתרונות שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
״אנחנו שומעים כבר כמה ימים טובים על הלחץ שמפעילה א.א.ק אתונה על פלאניץ׳, ומהאנשים שאני מכיר שם אני שומע בעיקר שפלאניץ׳ יהיה שחקן א.א.ק.
הם בטוחים בזה ברמה כזאת שמישהו שם אמר לי ככה: ׳לפלאניץ׳ יש סעיף שחרור של 1.8 מיליון אירו וא.א.ק די בטוחה שהוא יעבור אליה גם באיזור ה-1.2. הם הולכים להגיד למכבי חיפה שיסכימו על המחיר כי אם לא, אז הם יפעילו את סעיף השחרור לפני המשחק נגד אולימפיאקוס ואז הוא לא יוכל לשחק׳.
אם זה קורה, והסיכוי הוא לא נמוך, מכבי חיפה מוצאת את עצמה בלי בלם קרוב מאוד לפתיחת העונה, ואז כל הדיבורים על זה שסגרו את הסגל מוקדם די מתפוצצים. זו בעיה גדולה״.
—אורי קופר | הפודיום 894
הם בטוחים בזה ברמה כזאת שמישהו שם אמר לי ככה: ׳לפלאניץ׳ יש סעיף שחרור של 1.8 מיליון אירו וא.א.ק די בטוחה שהוא יעבור אליה גם באיזור ה-1.2. הם הולכים להגיד למכבי חיפה שיסכימו על המחיר כי אם לא, אז הם יפעילו את סעיף השחרור לפני המשחק נגד אולימפיאקוס ואז הוא לא יוכל לשחק׳.
אם זה קורה, והסיכוי הוא לא נמוך, מכבי חיפה מוצאת את עצמה בלי בלם קרוב מאוד לפתיחת העונה, ואז כל הדיבורים על זה שסגרו את הסגל מוקדם די מתפוצצים. זו בעיה גדולה״.
—אורי קופר | הפודיום 894
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קיצר היוונים זיינו אותנו והמועדון זורם איתם. פירקו לנו את העוגן של ההגנה רגע לפני תחילת העונה וההנהלה מאפשרת לזה לקרות. ויביאו את סבטקוביץ הבינוני להחריד מאשדוד וימכרו לנו אותו כבלם בכיר. דוחה. להקיא על כל מי שמעורב בביזיון הזה.Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:16 ״אנחנו שומעים כבר כמה ימים טובים על הלחץ שמפעילה א.א.ק אתונה על פלאניץ׳, ומהאנשים שאני מכיר שם אני שומע בעיקר שפלאניץ׳ יהיה שחקן א.א.ק.
—אורי קופר | הפודיום 894
-
רונן22
- שחקן העונה
ומי יביא אותו? דודול'ה. ג'סטות זה בדם. מקווה לפחות שבכר מקבל אחוזים, שהוא לא סמרטוט על מלא של דודו
גם בוא אחיKevinDurant כתב: 17 יולי 2022, 13:14גם ריאל לא מסוגלים ללחוץ גבוה 90 דק'Liberman כתב: 17 יולי 2022, 13:02 סגנון שונה לגמרי.
העניין הוא מה ריאל וקבוצות אחרות עושות כשהם לא לוחצות ושם הפער.
אם היינו מגנים ויודעים לשמור על התוצאה כמו שאנחנו יודעים ללחוץ גבוה היינו במצב אחר.
אבל אין מה לעשות, גם הסגל בנוי יותר ללחץ גבוה מאשר ללספוג התקפות ומנסים לנצל את היתרונות שלנו
איזה שער כבר קיבלנו
ניסינו לצאת לנבדל, יוג׳ין אנסה תפס אותנו על קטנה. בש הגיעה ל2 מצבים כל המשחק.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
לא מאמין שסבטקוביץ זה יהיה המחליף לפלאניץ .Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:23קיצר היוונים זיינו אותנו והמועדון זורם איתם. פירקו לנו את העוגן של ההגנה רגע לפני תחילת העונה וההנהלה מאפשרת לזה לקרות. ויביאו את סבטקוביץ הבינוני להחריד מאשדוד וימכרו לנו אותו כבלם בכיר. דוחה. להקיא על כל מי שמעורב בביזיון הזה.Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:16 ״אנחנו שומעים כבר כמה ימים טובים על הלחץ שמפעילה א.א.ק אתונה על פלאניץ׳, ומהאנשים שאני מכיר שם אני שומע בעיקר שפלאניץ׳ יהיה שחקן א.א.ק.
—אורי קופר | הפודיום 894
אפשר למצוא משהו טוב, ב 1.8 אתה מביא בלם פצצה יותר טוב ממנו .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1. אתה לא תביא בלם יותר טוב ממנוDaniel123 כתב: 17 יולי 2022, 13:38לא מאמין שסבטקוביץ זה יהיה המחליף לפלאניץ .Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:23קיצר היוונים זיינו אותנו והמועדון זורם איתם. פירקו לנו את העוגן של ההגנה רגע לפני תחילת העונה וההנהלה מאפשרת לזה לקרות. ויביאו את סבטקוביץ הבינוני להחריד מאשדוד וימכרו לנו אותו כבלם בכיר. דוחה. להקיא על כל מי שמעורב בביזיון הזה.Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:16 ״אנחנו שומעים כבר כמה ימים טובים על הלחץ שמפעילה א.א.ק אתונה על פלאניץ׳, ומהאנשים שאני מכיר שם אני שומע בעיקר שפלאניץ׳ יהיה שחקן א.א.ק.
—אורי קופר | הפודיום 894
2. סבטקוביץ יהיה המחליף לפלאניץ והוא יעלה את
כל הסכום שתקבל על פלאניץ. כלומר אתה אפילו לא באמת תרוויח כסף על פלאניץ אלא תעשה שנמוך מטורפת מבחינת איכות בבלמים
לדעתי אתה טועה לגבי שני הדברים שרשמת אבל נחכה ונראה .Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:401. אתה לא תביא בלם יותר טוב ממנוDaniel123 כתב: 17 יולי 2022, 13:38לא מאמין שסבטקוביץ זה יהיה המחליף לפלאניץ .Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 13:23
קיצר היוונים זיינו אותנו והמועדון זורם איתם. פירקו לנו את העוגן של ההגנה רגע לפני תחילת העונה וההנהלה מאפשרת לזה לקרות. ויביאו את סבטקוביץ הבינוני להחריד מאשדוד וימכרו לנו אותו כבלם בכיר. דוחה. להקיא על כל מי שמעורב בביזיון הזה.
2. סבטקוביץ יהיה המחליף לפלאניץ והוא יעלה את
כל הסכום שתקבל על פלאניץ. כלומר אתה אפילו לא באמת תרוויח כסף על פלאניץ אלא תעשה שנמוך מטורפת מבחינת איכות בבלמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מסכים אכן נחכה ונראה. אני מאוד אשמח להיות מופתע לטובה אבל אני מציע להתכונן לפרידה מפלאניץ ולהגעה של בלם בינוני להחריד כמחליף
-
SaTla
- אלוף המדינה
הוא יבקיע את רוב הגולים שלו בנגיחות כי זה מה שבש משחקת רוב הזמן
אני מוכן להתערב עם מי שרוצה שיגיע בלם פחות טוב מפלאניץ
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
היוונים אמרו שהם מוכנים לשלם סביבות 1.5 מיליון יורו. המועדון בכל מקרה מתכוון לשבת איתו על חוזה חדש אבל אם הוא לא יסכים להצעה לא תיהיה ברירה אלא למכור אותו.
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
למה לא תהיה ברירה אלא למכור אותו? זה השחקן הראשון שמסיים חוזה ועוזב בחינם? עדיף לאבד את העוגן של ההגנה שלך בסכום שבקושי קונה לך סבטקוביץ מאשדוד?
עדיף להשאיר אותו ולהתחרות באירופה ולקחת אליפות, זה גם יותר כסף וגם מקצועית יותר טוב.
כי ברור לך שההנהלה תעדיף לקבל סכום כסף מאשר לתת לו לעזוב בחינם.Shocking4U כתב: 17 יולי 2022, 14:17למה לא תהיה ברירה אלא למכור אותו? זה השחקן הראשון שמסיים חוזה ועוזב בחינם? עדיף לאבד את העוגן של ההגנה שלך בסכום שבקושי קונה לך סבטקוביץ מאשדוד?
עדיף להשאיר אותו ולהתחרות באירופה ולקחת אליפות, זה גם יותר כסף וגם מקצועית יותר טוב.
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
סבבה אז שיבואו ויגידו שהם מקריבים את ההצלחה המקצועית של הקבוצה תמורת מיליון יורו והקהל ישפוט בהתאם
אין לי בעיה עם מכירה של פלאניץ בסכומים המדוברים, לדעתי הוא ירד ברמה לעומת הבלם שהגיע והוא לא מצדיק פתיחת חוזה בטח שהוא יגיע לגיל מבוגר וזה עוד לפני שדיברתי על חוסר ההתאמה בינו לבין לגולדברג.
מה שכן אם יחשבו להביא את סבטקוביץ כמחליף זה ביזיון וצריך לבעוט את בכר ואלברמן אופציה עצלנית וגרועה.
סומך עליהם שיביאו בלם טוב אפילו יותר מפלאניץ הנוכחי או אחד שמתאים לנו יותר בסגנון.
מה שכן אם יחשבו להביא את סבטקוביץ כמחליף זה ביזיון וצריך לבעוט את בכר ואלברמן אופציה עצלנית וגרועה.
סומך עליהם שיביאו בלם טוב אפילו יותר מפלאניץ הנוכחי או אחד שמתאים לנו יותר בסגנון.
-
רונן22
- שחקן העונה
זה לא עצלנות, זה עוד ג'סטה של בכר לדודו. אלברמן חייב לעוף מפה על טיל אם הוא מביא את סבטקוביץ'.
מאז שבכר הצטרף אלינו לא ראיתי יותר מידי גסטות שעשה לדודו בטח לא קרוב בהשוואה למה שהלך בבאר שבע או אצלינו בעונה שלוזן בנה את הסגל.רונן22 כתב: 17 יולי 2022, 14:39 זה לא עצלנות, זה עוד ג'סטה של בכר לדודו. אלברמן חייב לעוף מפה על טיל אם הוא מביא את סבטקוביץ'.
אם בכר היה עושה גסטות מזמן דודו היה מעמיס אותנו בבינוניים סטייל קני סייף.
-
רונן22
- שחקן העונה
השארת גרשון+ הארכת חוזה
אבו אלשיך הדייג במיליון ש''ח
טוואטחה
אורי דהן ב-800 אלף יורו
דין דוד ב1.1
צ'יבוטה גם שלו?
טוואטחה
אורי דהן ב-800 אלף יורו
דין דוד ב1.1
צ'יבוטה גם שלו?
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
עזוב אין מה להתייחס, כל חלון הוא מנסה לפמפם פה שבכר עושה ג'סטות לדודו, העונה לא חתם עדיין שחקן אחד של דודו, הבן אדם לא יודע איפה לקבור את עצמוHulk כתב: 17 יולי 2022, 14:44מאז שבכר הצטרף אלינו לא ראיתי יותר מידי גסטות שעשה לדודו בטח לא קרוב בהשוואה למה שהלך בבאר שבע או אצלינו בעונה שלוזן בנה את הסגל.רונן22 כתב: 17 יולי 2022, 14:39 זה לא עצלנות, זה עוד ג'סטה של בכר לדודו. אלברמן חייב לעוף מפה על טיל אם הוא מביא את סבטקוביץ'.
אם בכר היה עושה גסטות מזמן דודו היה מעמיס אותנו בבינוניים סטייל קני סייף.
אורי דהן,דוד, וטאלב זה לא ג’סטה זה שחקנים חמים שכל קבוצה גדולה בארץ הייתה קונה בזמנו.רונן22 כתב: 17 יולי 2022, 14:45 השארת גרשון+ הארכת חוזה
טוואטחה
אורי דהן ב-800 אלף יורו
דין דוד ב1.1
צ'יבוטה גם שלו?
כנל לגבי מאוויס.
גרשון מקבל פרוטות בחוזה החדש אז פחות אכפת לי זה לא שהוא תופס מקום של בלם בכיר, אלשיך היה הימור.
שורה תחתונה אין את השכונה שהיה בבש לא קרוב אפילו אי אפשר להגיד על כל שחקן של דודו בפרופיל גבוה להגיד שזה גסטה, אם היו מביאים את ביטון או כנעאן זה גם גסטה? או כל שחקן בכיר אחר של דודו.
-
רונן22
- שחקן העונה
לא מסכים. כולם לדעתי זה גסטות לדודו. אולי רק טוואטחה זה לא ג'סטה. תכף תגיד לי שסבטקוביץ במיליון יורו זה גם לא ג'סטה . רק תגיד לי מי חוץ מאיתנו ישלם עליו סכום כזה
סתם בולשיט כל הדיון הזה על דודו דהאן
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
זו בדיוק הנקודה שלי לא רואה אותם מביאים את סבטקוביץ במיליון יורו כמחליף פלאניץ ואם כן זה ביזיון ובכר ואלברמן צריכים לעוףרונן22 כתב: 17 יולי 2022, 15:02 לא מסכים. כולם לדעתי זה גסטות לדודו. אולי רק טוואטחה זה לא ג'סטה. תכף תגיד לי שסבטקוביץ במיליון יורו זה גם לא ג'סטה . רק תגיד לי מי חוץ מאיתנו ישלם עליו סכום כזה
-
רונן22
- שחקן העונה
נחיה ונראה. הקיץ עדיין שילמנו מס דהאן
לא מאמין שנסגור חלון בלי לשלם מס לסוכן העל
לא מאמין שנסגור חלון בלי לשלם מס לסוכן העל