סופסוף חדשות טובות
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
מניח שתדמיתית לא יחתימו אותו עכשיו.
יודיעו על הוולקאם שלו מקסימום יום לפני רכש אחר, אולי אפילו אחרי שיחתום מישהו נוסף.
מבחינת רמת הכשירות,סבתא שלך יכולה לעזור לו להביא קפה מהמטבח ולא מיכאל אוחנה לסבתא.gargy כתב: 19 יוני 2025, 10:33 אני מחפש מישהו שיעזור לסבתא שלי להביא לה קפה מהמטבח לסלון, אתם חושבים שאוחנה מבחינה גופנית כשיר לזה?
קורנו זה מדהים אם וכאשר
אוחנה זאת בדיחה לא מצחיקה. מקווה מאוד שלא יקרה
אוחנה זאת בדיחה לא מצחיקה. מקווה מאוד שלא יקרה
מצויין אם הוא יהיה כשיר הוא שחקן. הבעיה שאני לא סומך על הצוות כושר שלנו
הכתב של ב"ש מחזק ואומר שההצעה של חיפה גבוהה יותר הם לא יוכלו לעמוד בה.
יענקל'ך!
כדי לחתום הוא צריך לעשות בדיקות והמועדון יעדיף שזה יהיה בפיקוח שלו. מניח שבמקום להטיס אותו כרגע, יחתימו אותו במחנה.
ירמקוב
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
זה כבר נראה יותר טוב מהשנה שעברה.
מבחינת התאמה למערך יש סימן שאלה לגבי נהואל וסבע. כי נהואל לא באמת קיצוני שמאלי לדעתי, וסבע כחלוץ בודד מדומה? לא בטוח. אבל יש מצב שזה הכי טוב שאפשר לעשות עם שישה זרים.
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
מבחינת התאמה למערך יש סימן שאלה לגבי נהואל וסבע. כי נהואל לא באמת קיצוני שמאלי לדעתי, וסבע כחלוץ בודד מדומה? לא בטוח. אבל יש מצב שזה הכי טוב שאפשר לעשות עם שישה זרים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
סבע לא ישחק חלוץ מדומה, בטח לא ליד עוד חלוץ, זה לא התפקיד שלו.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:25 ירמקוב
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
בתקווה שאכן ייסגר סופית הסיפור עם קורנו וכנעאן על הנייר מדובר ב2 שדרוגים גדולים מאוד.
לדעתי ולא מידיעה, אני מקווה קודם כל שנקבל את ההגדלה ל8 זרים ואז כבר נפתח לנו משבצת לעוד 2 זרים נוספים ואני בכלל לא בטוח שנהואל, סברינה ופדראו יישארו.
קורנו וכנעאן זה כבר אחלה חיזוקים.
הקיצוני האפריקאי וחיזוק ב6 ואנחנו כבר עם הרכב מאוד חזק
הקיצוני האפריקאי וחיזוק ב6 ואנחנו כבר עם הרכב מאוד חזק
נהואל לא יעזוב. אף קבוצה לא תיקח אותו אחרי העונה האחרונה. הוא תוקע את המערך וזה ברור. גם כנעאן וסבע יושבים אחד על המשבצת של השני וזה בעייתי.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 12:31סבע לא ישחק חלוץ מדומה, בטח לא ליד עוד חלוץ, זה לא התפקיד שלו.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:25 ירמקוב
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
בתקווה שאכן ייסגר סופית הסיפור עם קורנו וכנעאן על הנייר מדובר ב2 שדרוגים גדולים מאוד.
לדעתי ולא מידיעה, אני מקווה קודם כל שנקבל את ההגדלה ל8 זרים ואז כבר נפתח לנו משבצת לעוד 2 זרים נוספים ואני בכלל לא בטוח שנהואל, סברינה ופדראו יישארו.
אם יהיו לנו 8 זרים זה משחרר קצת את הפקק אבל עדיין יש בעייתיות בסגל כי שוב יש הרבה קשרים התקפיים ומצד שני חוסר בשחקני כנף איכותיים.
את סברינה באופן אישי הייתי משאיר. לדעתי יש לו מה לתת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא חסר קבוצות שייקחו את נהואל. נניח ומכבי חיפה מגיעה אתו עכשיו להסדר ומשחררת אותו ונותנת לו פיצוי, אף קבוצה לא תיקח אותו?HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:52נהואל לא יעזוב. אף קבוצה לא תיקח אותו אחרי העונה האחרונה. הוא תוקע את המערך וזה ברור. גם כנעאן וסבע יושבים אחד על המשבצת של השני וזה בעייתי.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 12:31סבע לא ישחק חלוץ מדומה, בטח לא ליד עוד חלוץ, זה לא התפקיד שלו.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:25 ירמקוב
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
אם יהיו לנו 8 זרים זה משחרר קצת את הפקק אבל עדיין יש בעייתיות בסגל כי שוב יש הרבה קשרים התקפיים ומצד שני חוסר בשחקני כנף איכותיים.
השאלה היא כמה אתה רוצה לחתוך אותו וכמה אתה מוכן לשלם בשביל זה.
אני חושב שכנעאן וסבע יכולים לשחק בכיף ביחד. אומנם בשנה האחרונה סבע שיחק הרבה יותר גבוה (הרבה פעמים כחלוץ מדומה) אבל צריך לזכור שבקדנציה הראשונה אצל בכר וגם בטורקיה הוא שיחק יותר נמוך, לכיוון ה8.
כנעאן שיחק בעונה האחרונה הרבה גם כחלוץ מדומה, גם ככנף שמאל ולדעתי העמדה האידיאלית שלו בליגה היא בכלל באזור ה8. אני לא חושב שהם דורכים אחד על השני יותר מדי
ישמע הזוי אבל בהנחה ומאשרים 8 זרים לא פוסל לשחרר את סבע.
נהואל וכנעאן ב10 זה מעל ומעבר.
בכסף שהוא מפנה מתאבד על הקיצוני האפריקאי.
סבע שחקן אדיר מבחינת יכולת אבל הוא מביא איתו יותר מידי אגו וריבים ובסוף זה משהו שמחלחל ופוגע בקבוצה
סבע שחקן אדיר מבחינת יכולת אבל הוא מביא איתו יותר מידי אגו וריבים ובסוף זה משהו שמחלחל ופוגע בקבוצה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מזכיר לי את התגובות של להיפרד משרי ומאצילי.Hulk כתב: 20 יוני 2025, 13:00 ישמע הזוי אבל בהנחה ומאשרים 8 זרים לא פוסל לשחרר את סבע.
אם כבר שייפרדו מנהואל ויביאו עוד זר.
מנהואל לא ייפרדו אחרי ששמו 2.5 מיליון.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 13:02מזכיר לי את התגובות של להיפרד משרי ומאצילי.Hulk כתב: 20 יוני 2025, 13:00 ישמע הזוי אבל בהנחה ומאשרים 8 זרים לא פוסל לשחרר את סבע.
אם כבר שייפרדו מנהואל ויביאו עוד זר.
ויש גם בזה הרבה היגיון אני חושב שכולם פה מסכימים שכדורגל יש לו ועכשיו עם מאמן שדובר את השפה שלו אחרי שהתאקלם בארץ לא רואה סיבה שהוא לא יתחיל לתת יכולות טובה, הוא יכול להיות כמו ואן אובריים שהיה נוראי בעונה הראשונה.
כל הדיבורים על כנאען מסיתים את לב הבעיה של הקבוצה
חסר פה 6 זר שיחזיק את הקישור
מה שיש לנו כרגע לא מספיק אפילו לליגת העל.
בונים עקום כרגיל
חסר פה 6 זר שיחזיק את הקישור
מה שיש לנו כרגע לא מספיק אפילו לליגת העל.
בונים עקום כרגיל
אף אחד לא ישחרר את נהואל בחינם או יתן לו פיצוי מסוים אחרי ששמו עליו 2.5 מיליון יורו רק לפני פחות משנה. וגם לא תהיה קבוצה שתשלם לו את החוזה הזה. הוא שחקן טוב אבל זה באג רציני שאלברמן ובכר תפרו לסגל כי הוא פשוט לא מה שצריך.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 12:58לא חסר קבוצות שייקחו את נהואל. נניח ומכבי חיפה מגיעה אתו עכשיו להסדר ומשחררת אותו ונותנת לו פיצוי, אף קבוצה לא תיקח אותו?HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:52נהואל לא יעזוב. אף קבוצה לא תיקח אותו אחרי העונה האחרונה. הוא תוקע את המערך וזה ברור. גם כנעאן וסבע יושבים אחד על המשבצת של השני וזה בעייתי.KevinDurant כתב: 20 יוני 2025, 12:31
סבע לא ישחק חלוץ מדומה, בטח לא ליד עוד חלוץ, זה לא התפקיד שלו.
השאלה היא כמה אתה רוצה לחתוך אותו וכמה אתה מוכן לשלם בשביל זה.
אני חושב שכנעאן וסבע יכולים לשחק בכיף ביחד. אומנם בשנה האחרונה סבע שיחק הרבה יותר גבוה (הרבה פעמים כחלוץ מדומה) אבל צריך לזכור שבקדנציה הראשונה אצל בכר וגם בטורקיה הוא שיחק יותר נמוך, לכיוון ה8.
כנעאן שיחק בעונה האחרונה הרבה גם כחלוץ מדומה, גם ככנף שמאל ולדעתי העמדה האידיאלית שלו בליגה היא בכלל באזור ה8. אני לא חושב שהם דורכים אחד על השני יותר מדי
כנעאן וסבע יכולים לשחק ביחד בכל מיני מערכים אבל זה לא יהיה אידיאלי. אחד מהם זה ה433 עם סבע בשפיץ. אפשר גם להמשיך עם סבע מאחורי החלוץ כמו ששיחק בעונה שעברה, וכנעאן ישחק כ8. זה גם לא אידיאלי אבל זו אפשרות.
לדעתי לא יהיה מקום ל-6 זר. התכנון יהיה: קורנו, סק, פדראו, מגן ימין, נהואל, מופוקנג/סברינה. אם בכל זאת יפנו מקום לזר נוסף, משער שפלורס יעדיף חלוץ זר שמתאים לו טקטית, על פני 6. הוא יעדיף להתפשר על קישור שכולל את עלי, אזולאי, קאסה, ארזי/חרמש או לעשות סקאוטינג דרכונים לאזורים האלו במגרש.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 12:25 ירמקוב
קורנו גולדברג סק x (זר)
x (זר)
קאסה חמודי
נהואל סברינה
סבע
יחכו בשביל לביא לינואר אולי.
יש גם את איתי אהוד שאמור להיות הכשרון הכי גדול כרגע מבחינת הצעירים אבל אני בספק שהוא יקבל צ'אנס העונה.
יש גם את איתי אהוד שאמור להיות הכשרון הכי גדול כרגע מבחינת הצעירים אבל אני בספק שהוא יקבל צ'אנס העונה.
אופטימיות במכבי חיפה
מסכים, אבל חלק מהאידיאולוגיה הטקטית של המועדון זה לשחק בלי קישור.
וברצינות, נראה שהם פשוט מאד סגורים על מכסת הזרים שהם מתכננים (להוציא את עניין מופוקנג שלא ברור על חשבון מי זה יבוא וכמה זה באמת ריאלי).
מכאן, ניתן להבין שהם מתעדפים את ה-6 במקום יותר נמוך ובונים על אחד משלושה תרחישים שיכולים לקרות בקיץ או בינואר: 1. הגדלת מכסת הזרים; 2. מציאת 6 יהודי זר; 3. הסכמה של נטע לחזור בינואר.
מחזיק מאד מאהוד, אבל יהיו שחקנים אחרים בתעדוף לפניו ולא ירצו לשרוף אותו על הספסל כקשר אחרון.Apoc כתב: 20 יוני 2025, 13:27 יחכו בשביל לביא לינואר אולי.
יעדיפו לקבור את חרמש בקצה הספסל ושאהוד יקבל דקות בקבוצה אחרת בינתיים.
אגב, אני משער לעצמי שנראה משהו דומה גם עם עיסאת ולנס.