לגבי שרי טעיתי. חשבתי שהוא כבר יתרום פחות ופחות בגלל הגיל אבל מסתבר שהוא היה מעולה אחרי שעזב.KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 11:23מה הלהט לקחת את השחקן הכי טוב בקבוצה ולרצות לשחרר אותו? אני זוכר שגם רצית לשחרר את שרי בזמנוHaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 00:27 דל"פ: אם כנעאן מגיע צריך לשקול לשחרר את סבע (במידה וזה ללא פיצוי).
אידיאלית גם את נהואל צריך להעזיב, אבל זה פחות ריאלי כי סבע עשוי לכוון ליציאה ואת נהואל אין מי שיקח, בנוסף לזה ששנאת ההפסד מבחינת המועדון תגרום ואולי כבר גורמת לשיקולים פחות רציונליים בעיניי. את ה2.5 כבר שמו עליו ולא רואה מצב שמוכרים אותו גם בעוד שנה שנתיים לסכום שיגרד את זה.
לגבי סבע אני לא טוען שאני רוצה לשחרר, אבל זה משהו שצריך לשקול. סבע השחקן הכי איכותי בקבוצה. זה לא רק שיש לו מספרים יוצאי דופן, יש לו איכויות יוצאות דופן.
יחד עם זאת צריך גם לחשוב על החסרונות פה:
1. סבע הכי טוב כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וזה יוצר מצב שבו אנחנו צאיכים לשחק עם שני שחקנים בקישור, מה שיוצר נחיצוצ מול הקבוצות הגדולות בליגה.
2. אם מביאים את כנעאן, אז סבע וכנעאן ידרכו אחד על השני. אם סבע עוזב - כנעאן יתן את המספרים שלו וזה יכסה באופן מסוים על המספרים שסבע אמור לתת.
ממילא אם ישחקו ביחד המספרים האלה לא יתווספו אלא יחפפו באופן מסוים.
3. המשכורת של סבע היא הכי גבוהה בקבוצה. חיסכון של המשכורת הזו יכול לפנות תקציב לחיזוק בעמדות אחרות שיאזנו את הסגל.
שורה תחתונה - הסגל שיש פה הוא עקום וזה לא חדש. זו הייתה בעיניי הבעיה הכי גדולה בעונה האחרונה. צריך לסדר את זה ובשביל זה עושים ויתורים, בשביל המכלול. יכול להיות שאני טועה, אבל תן לי 11 טובים שכל אחד נשחק בעמדה שלו מאשר שיהיו כוכבים בקבוצה אבל סגל עקום.