זה מה שאני גם כתבתי בהתחלה אבל בחייאת לשים 2.4 על כנעאן? אם זה 1.2 זה משהו אחד אבל אתה לא שם את כל הביצים שלך על שחקן שהעמדה שלו ממילא חופפת לעמדה של סבע, ולא מעניין אותי מה יגידו פה, בעיניי הם אחד על השני.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:04 לא מעניין אותי ואני מודע לזה שיש עניינים מאוד גבוליים בין ג׳קי ודודו דהאן ולכן גם התערבתי עם חבר על 800 שקל שהוא יחתום שם ולא כאן.
זה עוד כישלון פסיכי של איציק עובדיה, רפאלוב ושחר והבורד שלו. מכבי חיפה הפכה לבחירה שלישית בואכה רביעית של שחקנים בכירים. הפסדנו את הישראלי היחיד הכי טוב בשוק ואנחנו מחתימים את אוחנה.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
שורה תחתונה זה קבוצה שבשנה הצליחה לייצר את גאנם, סילה, אצילי, כנעאן וזה רק מה שאנחנו יודעים.
מה שמדהים זה שהם לא לומדים לקח. כמה פעמים אפשר לחזור על אותה טעות?KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 21:53 בשורה התחתונה יש פה ישראלי בכיר שרצינו מאוד ולא הצלחנו להגיע לעסקה, שוב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
בסדר, אם רפאלוב לא יוכל לייצר חלון נורמלי, אז שיתפטר.KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 22:09 שורה תחתונה זה קבוצה שבשנה הצליחה לייצר את גאנם, סילה, אצילי, כנעאן וזה רק מה שאנחנו יודעים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אין ספק שיש סתירה אבל אני נוטה להאמין למה שרשמו פה במיוחד שזה המתווה שפורסם גם בוואלה.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:04 רק לסכם את כל הבלאגן;
אם הסכום היה 2.4 מיליון אירו כמו שטוענים פה - היו רושמים שהסכום הוא 2.4.
גם כשמשלמים בתשלומים רושמים את הסכום הכולל כסכום רכישה.
לא רשמו. רשמו 1.2. כי כל השאר זה סעיפים שלא בהכרח יתממשו.
כנראה היה פה עניין בין ג'קי לאלונה שקשור למחוץ למגרש.
זה לא מעניין על כמה זה נרשם, כרגע זה 1.2 מיליון ו-50 אחוז ממכירה הבאה. אם הוא לא יימכר ב״ש תשלם עוד 1.2 מיליון. ברגע שהסעיף זה יתממש (אם בכלל) זה יגיע ל2.4. שורה תחתונה זאת הצעה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה שהציעה 1.4 ואחוזים ממכירה הבאה. מבחינת פוטנציאל עסקה, אלונה נתנה הצעה הרבה יותר משתלמת.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:04 רק לסכם את כל הבלאגן;
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הסכומים האלה לא אמיתיים. כל הסכומים שקשורים בג׳קי בן זקן ואלונה ברקת אני מציע לך להתעלם. יש פה דברים מעבר ואני לא אומר את זה כדי להוריד מכמה זה כישלון מחפיר לא להצליח להחתים אותוHaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 22:08זה מה שאני גם כתבתי בהתחלה אבל בחייאת לשים 2.4 על כנעאן? אם זה 1.2 זה משהו אחד אבל אתה לא שם את כל הביצים שלך על שחקן שהעמדה שלו ממילא חופפת לעמדה של סבע, ולא מעניין אותי מה יגידו פה, בעיניי הם אחד על השני.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:04 לא מעניין אותי ואני מודע לזה שיש עניינים מאוד גבוליים בין ג׳קי ודודו דהאן ולכן גם התערבתי עם חבר על 800 שקל שהוא יחתום שם ולא כאן.
זה עוד כישלון פסיכי של איציק עובדיה, רפאלוב ושחר והבורד שלו. מכבי חיפה הפכה לבחירה שלישית בואכה רביעית של שחקנים בכירים. הפסדנו את הישראלי היחיד הכי טוב בשוק ואנחנו מחתימים את אוחנה.
צודק במאה אחוז. כמו שהיה בין אלונה לחוגג בזמנו.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:10הסכומים האלה לא אמיתיים. כל הסכומים שקשורים בג׳קי בן זקן ואלונה ברקת אני מציע לך להתעלם. יש פה דברים מעבר ואני לא אומר את זה כדי להוריד מכמה זה כישלון מחפיר לא להצליח להחתים אותוHaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 22:08זה מה שאני גם כתבתי בהתחלה אבל בחייאת לשים 2.4 על כנעאן? אם זה 1.2 זה משהו אחד אבל אתה לא שם את כל הביצים שלך על שחקן שהעמדה שלו ממילא חופפת לעמדה של סבע, ולא מעניין אותי מה יגידו פה, בעיניי הם אחד על השני.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:04 לא מעניין אותי ואני מודע לזה שיש עניינים מאוד גבוליים בין ג׳קי ודודו דהאן ולכן גם התערבתי עם חבר על 800 שקל שהוא יחתום שם ולא כאן.
אופטימיות במכבי חיפה
יותר סביר שהוא יהיה פצוע חלק לא קטן מהעונה.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:06לפחות תוכל להמשיך לחפור על כנעאן כל פעם שהוא יתן שער או בישול.Shocking4U כתב: 21 יוני 2025, 22:04 לא מעניין אותי ואני מודע לזה שיש עניינים מאוד גבוליים בין ג׳קי ודודו דהאן ולכן גם התערבתי עם חבר על 800 שקל שהוא יחתום שם ולא כאן.
זה עוד כישלון פסיכי של איציק עובדיה, רפאלוב ושחר והבורד שלו. מכבי חיפה הפכה לבחירה שלישית בואכה רביעית של שחקנים בכירים. הפסדנו את הישראלי היחיד הכי טוב בשוק ואנחנו מחתימים את אוחנה.![]()
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
המועדון צריך להתאבד על הדרום אפריקאי הזה. אם לא יעלו את מכסת הזרים נצטרך להתחיל לחתוך בבשר החי. אין מה לעשות.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 21 יוני 2025, 22:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
על זה אני מסכים ושוב כנראה שיש דברים מעבר שלא מפורסמים. לא מסכים רק לטעון שזה 2.4 כשרוב הסיכויים שב"ש לא תשלם יותר מ1.2 והוא יימכר לחו"ל לשם הוא מכוון מלכתחילה. (יש לו את הוירוס של ג'אבר ואבופאני)Kaka כתב: 21 יוני 2025, 22:10זה לא מעניין על כמה זה נרשם, כרגע זה 1.2 מיליון ו-50 אחוז ממכירה הבאה. אם הוא לא יימכר ב״ש תשלם עוד 1.2 מיליון. ברגע שהסעיף זה יתממש (אם בכלל) זה יגיע ל2.4. שורה תחתונה זאת הצעה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה שהציעה 1.4 ואחוזים ממכירה הבאה. מבחינת פוטנציאל עסקה, אלונה נתנה הצעה הרבה יותר משתלמת.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:04 רק לסכם את כל הבלאגן;
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כנעאן היסטוריה, מה הלאה? חסר פה מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אחורי ולדעתי גם לא יזיק חיזוק באחת הכנפיים ועוד חלוץ 9.
לא צריך להוציא כסף. יש את נהואל סברינה ואת הנוער (או איזה זר פח שיגיע בסוף כרגיל).HaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 22:13 המועדון צריך להתאבד על הדרום אפריקאי הזה. אם לא יעלו את מכסת הזרים נצטרך להתחיל לחתוך בבשר החי. אין מה לעשות.
העסקה הזו תהיה כבר מעבר למקצועית, להפסיד גם כאן ליריבה זו פגיעה תדמיתית קשה.HaifaWave כתב: 21 יוני 2025, 22:13 המועדון צריך להתאבד על הדרום אפריקאי הזה. אם לא יעלו את מכסת הזרים נצטרך להתחיל לחתוך בבשר החי. אין מה לעשות.
לא יגיע מגן שמאלי מעבר לקורנו לדעתיKevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 22:16 כנעאן היסטוריה, מה הלאה? חסר פה מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אחורי ולדעתי גם לא יזיק חיזוק באחת הכנפיים ועוד חלוץ 9.
אלא אם כן אתה מתכוון לזה שגם קורנו כנראה יפול בהמשך
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מתכוון לזה שקורנו עוד לא חתום רשמית במועדון ועד שזה לא קורה אי אפשר לדעת מה יהיה.Apoc כתב: 21 יוני 2025, 22:19לא יגיע מגן שמאלי מעבר לקורנו לדעתיKevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 22:16 כנעאן היסטוריה, מה הלאה? חסר פה מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אחורי ולדעתי גם לא יזיק חיזוק באחת הכנפיים ועוד חלוץ 9.
אלא אם כן אתה מתכוון לזה שגם קורנו כנראה יפול בהמשך
שישאיר אותו בכלא עד סוף החוזה, בבקשה.Hulk כתב: 21 יוני 2025, 21:56אתה כנראה לא מכיר את ג׳קי, אם תנסה לעשות קטע כזה על הפרינציפ הוא ישאיר אותו בכלא באשדוד עד סוף החוזהKozmo כתב: 21 יוני 2025, 21:54 עכשיו מה הקטע?
לפי הפרסומים בתקשורת כנעאן רוצה לבוא אלינו והצענו לו 100 אלף יותר לעונה. מועדון רעב שמנוהל על ידי אנשי עסקים שמטרתם להצליח עוד הערב מפעיל לחץ על כנעאן ונכנס All-in במטרה לחתום אצלנו ועושה בלאגן, אם צריך, בשביל שזה ייקרה. לא זורם עם כל מיני דילים של ג׳קי ואלונה ולא מתדרך כל מיני כתבים על העלבויות ועל שטויות.
אדון יענקל׳ה מוזמן להתקשר לחמודי ולדבר איתו.
באשדוד מגיבים לטענות של מכבי חיפה: ״בעוד שהפועל ב״ש כל יום התקשרו וישבו לנו על העורק, מכבי חיפה העדיפה לנהל את המשא ומתן דרך התקשורת ודוד דהאן. לא קיימו אותנו כלל שיחות ישירות על השחקן. ב״ש רצו את חמודי יותר, זה הסיפור.״
בקיצור, כלום לא השתנה.
מועדון שחושב שהוא ריאל מדריד.
חבורת יהירים שעל התזמורת מנצח דודו בזק והכתבי חצר שלו כדי לעשות רושם שמהסים ורוצים.
בספק שאנחנו במאבק על הדרום אםריקאי בכלל
בקיצור, כלום לא השתנה.
חבורת יהירים שעל התזמורת מנצח דודו בזק והכתבי חצר שלו כדי לעשות רושם שמהסים ורוצים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אפסים גנבי דעת. העיקר סיפרו סיפורים והוציאו תדרוכים שהנה הוא תכף חותם פה בזמן שהוא מצטלם בב''ש עם רן קוזוך
מאמין לכל מילה של אשדוד. מתחילת העונה אנחנו כבר עם 3 שחקנים חתומים בתקשורת אבל בפועל אף אחד לא הגיע. אנחנו לגמרי מנהלים מומ דרך התקשורת. נראה למישהו הגיוני שכנעאן, גורה הזהב וקורנו כבר שבועיים מפמפמים את השמות שלהם כשחקנים סגורים אצלנו? אנחנו לחלוטין מועדון חולה.
אגב, העבודה הכי קשה השנה היא לא של ליאור או עובדיה אלא של דודו בזק הארור
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
צריך קשרי אמצע. מה עם זה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה לא מתחילת העונה זה מזמן. גם במקרה של סילה, גם בקסטר, גם גאנם. לא מעט שחקנים גם הגיעו לארץ ולא חתמוToniKroos כתב: 21 יוני 2025, 22:51 מאמין לכל מילה של אשדוד. מתחילת העונה אנחנו כבר עם 3 שחקנים חתומים בתקשורת אבל בפועל אף אחד לא הגיע. אנחנו לגמרי מנהלים מומ דרך התקשורת. נראה למישהו הגיוני שכנעאן, גורה הזהב וקורנו כבר שבועיים מפמפמים את השמות שלהם כשחקנים סגורים אצלנו? אנחנו לחלוטין מועדון חולה.
לא יודע אם זה נכון אבל מה שבטוח שככה בדיוק הפסדנו את אצילי. ביתר פשוט רצתה יותר.Ganjot כתב: 21 יוני 2025, 22:49 באשדוד מגיבים לטענות של מכבי חיפה: ״בעוד שהפועל ב״ש כל יום התקשרו וישבו לנו על העורק, מכבי חיפה העדיפה לנהל את המשא ומתן דרך התקשורת ודוד דהאן. לא קיימו אותנו כלל שיחות ישירות על השחקן. ב״ש רצו את חמודי יותר, זה הסיפור.״
בקיצור, כלום לא השתנה.
אבל זה כל הרעיון, גם שיענקלה זרק את ליאור לתפקיד . שיהיה את מי להאשים והקהל לא יתהפך על יענקלה.
עובדיה מעורב פה גם במקצועי והוא לא מסוגל לסגור עסקאות גם אם החיים שלו תלויים בזה. הוא חייב לעוף.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אבל עובדיה היה גם ב2022.
- KevinDurant
- חבר בבורד
באמת לא ברור איך ב2022 סגרו את הסגל תוך חודש, ומאז כל חלון זה נמרח ונמרח, ואל תגידו לי מאור בורג כי בקיץ 23 גם מלא עסקאות נמרחו ולקח חודשיים להביא 6.