מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אם היו שמים על כנעאן 2 מליון הייתם אומרים ששחר דפוק ולמה להשקיע על שחקן כזה פציע כל כך הרבה במקום לחזק עמדות אחרות כמו קשר אחורי.
טוב שלא הגיע, עם הצוות הרפואי פה היה מסיים את העונה בספטמבר.
אלונה הביאה אותו ב1.2 מיליון יורו אז לא יודע על איזה 2 מיליון אתה מדבר אבל הוא שחקן של 17 שערים ו8 בישולים אז שווה לקחת את הצ'אנס לדעתי.Smile כתב: 22 יוני 2025, 16:28 אם היו שמים על כנעאן 2 מליון הייתם אומרים ששחר דפוק ולמה להשקיע על שחקן כזה פציע כל כך הרבה במקום לחזק עמדות אחרות כמו קשר אחורי.
זה לא שיש לך אופציות אחרות. כאילו, תראה, יש את עידן ורד וטל בן חיים החלוץ ואולי גם ערן לוי עוד יכול לזוז. אה ומיכאל אוחנה.
אופטימיות במכבי חיפה
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
ערן לוי ישתלב בול עם הניתוק של ההנהלהApoc כתב: 22 יוני 2025, 16:38אלונה הביאה אותו ב1.2 מיליון יורו אז לא יודע על איזה 2 מיליון אתה מדבר אבל הוא שחקן של 17 שערים ו8 בישולים אז שווה לקחת את הצ'אנס לדעתי.Smile כתב: 22 יוני 2025, 16:28 אם היו שמים על כנעאן 2 מליון הייתם אומרים ששחר דפוק ולמה להשקיע על שחקן כזה פציע כל כך הרבה במקום לחזק עמדות אחרות כמו קשר אחורי.
זה לא שיש לך אופציות אחרות. כאילו, תראה, יש את עידן ורד וטל בן חיים החלוץ ואולי גם ערן לוי עוד יכול לזוז. אה ומיכאל אוחנה.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
ערן לוי אכל את מיכאל אוחנה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
פוליטיקהHaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 16:55ברור. אבל בסוף הכוח הוא אצל הקבוצות. יש כאן מנוף לחץ אדיר שהן יכולות להפעיל. אתם תשבתו? אז נפרוץ לגמרי את מגבלת הזרים כדי שנוכל להמשיך את הפעילות שלנן. בינתיים אתם לא תקבלו משכורת. מתי שהוא זה ברור שהם ירדו מהעץ, אבל גם הם מבינים שאם פורצים לגמרי את מגבלת הזרים זה הרבה יותר גרוע בשבילם.רק מכבי כתב: 20 יוני 2025, 16:50זה לא כזה פשוט. יש לובי גדול שמתנגד. יש כאן הרבה פוליטיקה.HaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 16:49 למה לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את מספר הזרים פה ל8?
ברור לכולם שזה מה שצריך לקרות ויש רוב למהלך. זה משהו שכבר היה צריך להצביע עליו לפני חודש כדי שקבוצות יוכלו להתכונן לקיץ.
אם ארגון השחקנים ישבות אפשר פשוט לעשות בלי מגבלת זרים בכלל ואז לשחק איתם רק.
קיצור, הכוח הוא אצל הקבוצות.
קווים לדמותה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 95006.html
דרך מצוינת לתקוע תקציב על שחקן שיצא לטיול אחרי צבא ובזבז שנתיים וחצי.
היום נטע פתח בהרכב ביפן והוא הבהיר בכל פעם ששאלו אותו שאין סיכוי שהוא יחזור, עד ינואר אין מה לדון בזה בכלל
שילכו להפנות את התקציב של חמודי בנטע. אם באמת יענקלה יישב לו על הראש הוא חוזר.רק מכבי כתב: 22 יוני 2025, 17:35פוליטיקהHaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 16:55ברור. אבל בסוף הכוח הוא אצל הקבוצות. יש כאן מנוף לחץ אדיר שהן יכולות להפעיל. אתם תשבתו? אז נפרוץ לגמרי את מגבלת הזרים כדי שנוכל להמשיך את הפעילות שלנן. בינתיים אתם לא תקבלו משכורת. מתי שהוא זה ברור שהם ירדו מהעץ, אבל גם הם מבינים שאם פורצים לגמרי את מגבלת הזרים זה הרבה יותר גרוע בשבילם.
קווים לדמותה
אהבתי שזה מאוד חשוב לו לקיים את הפגישה הזו פיזית אבל מצד שני לפני שישי הוא לא יגיע לארץ. אחלה דרך למרוח זמן.רק מכבי כתב: 22 יוני 2025, 17:35פוליטיקהHaifaWave כתב: 20 יוני 2025, 16:55ברור. אבל בסוף הכוח הוא אצל הקבוצות. יש כאן מנוף לחץ אדיר שהן יכולות להפעיל. אתם תשבתו? אז נפרוץ לגמרי את מגבלת הזרים כדי שנוכל להמשיך את הפעילות שלנן. בינתיים אתם לא תקבלו משכורת. מתי שהוא זה ברור שהם ירדו מהעץ, אבל גם הם מבינים שאם פורצים לגמרי את מגבלת הזרים זה הרבה יותר גרוע בשבילם.
קווים לדמותה
נטע לביא זה סתם ספין של המועדון כי אין להם מה להגיד אחרי כנעאן
הרי הוא כבר אמר שהוא שם עד ינואר לכל הפחות
אופטימיות במכבי חיפה
+1Apoc כתב: 22 יוני 2025, 17:43 נטע לביא זה סתם ספין של המועדון כי אין להם מה להגיד אחרי כנעאן
מחר נראה כתבה: מכבי חיפה פנתה למנור סולומון.
אם המועדון נמדד על סמך הפניות אז הייתי הולך הרבה יותר גבוה, השמיים הם הגבול. בונה פה קבוצה של גמר צמפיונס לפחות. החבר'ה שם אלופים בזה.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
זה ששחקנים בוחרים קבוצות אחרות עלינו אומר הרבה, במיוחד כשהן לא תל אביב (וגם זה פעם לא היה מתקבל)
י-ע-נ-ק-ל-ך
י-ע-נ-ק-ל-ך
המועדון נואש להגדיל את מספר הזרים כי לא מתחרים על אף ישראלי טוב: אצילי, בן הרוש, כנעאן. כל ישראלי איכותי הולך ליריבות. כמאמר הקלישאה: במועדום כמו מכבי חיפה צריך לרצות לשחק. ואנחנו האוהדים הם אלה שאוכלים את החרא.
טוב, אני יודע שאני בדעת מיעוט בעניין הזה, ובכל זאת אני אגיד.
אין לי טענות למועדון בכל מה שקשור לעסקת כנעאן.
אלו דברים שהם מעבר לעסקאות רגילות. זה גם ג'קי והקשר העסקי למשפחת ברק, אבל זה גם דודו.
וכמו שכתבתי כאן בשבוע שעבר, זה היה נראה שדברים הולכים בכיוון הזה. אבל דודו הוליך את החבר'ה אצלנו שולל.
לא סתם יצאו הדיווחים כאילו הוא קרוב לסגור אצלנו. זה היה שם. וזה היה רציני.
סתם בשביל לסבר את האוזן, תראו מה אומר איסלם(הדוד, ושחקן העבר):

את עסקי דודו - ג'קי אנשים מכירים, יש שם הרבה...
ואני גם שומע שדודו לא ממש אהב את הפיטורים של ברק, ואת הדרך. אז אני לא אתפלא אם גם לכך יש משקל.
זה לא אומר שהמועדון מתנהל טוב בקיץ הזה, ובכלל בתקופה האחרונה.
אבל אני לא משתגע על האווירת הדיכאון כי הפסדנו את כנעאן
מכבי ת"א הפסידה לנו את סבע, את קינדה קאסה ומלמד, ולא ראיתי אותם מאבדים את זה כמו שהמועדון שלנו מתדרך מאז ההודעה שהוא סגר בב"ש אתמול.
קבוצות מנצחות ומפסידות שחקנים. אתה לא תנצח תמיד. אבל אתה צריך להיות שם. ובעסקה הזאת היינו כאן.
הבעיה האמיתית היא שבחלק גדול מהמקרים אנחנו לא פקטור, למשל, עסקת בן הרוש שלא היינו בתמונה למרות שזו עמדה שאנחנו צריכים.
הבעיה של הקבוצה הזאת זה שזה חסר אחריות לבוא ולחשוב ששחקן שתכנן שאת העונה הקרובה הוא ייעשה על הדשא, בתוך שבועיים יתחיל להכין קבוצה לראשונה בקריירה שלו. אין דברים אלה. בטח כשאין לו לצידו אנשי מקצוע נורמטיבים אלא להפך(איך דווקא אנשים כמו עובדיה ובזק שורדים את כל הניפויים במועדון).
רק 8 זרים יכולים לגרום לעונה הבאה להיראות אחרת. וגם שם יצטרכו הרבה מזל ובול פגיעה.
אלו דברים שהם מעבר לעסקאות רגילות. זה גם ג'קי והקשר העסקי למשפחת ברק, אבל זה גם דודו.
וכמו שכתבתי כאן בשבוע שעבר, זה היה נראה שדברים הולכים בכיוון הזה. אבל דודו הוליך את החבר'ה אצלנו שולל.

ואני גם שומע שדודו לא ממש אהב את הפיטורים של ברק, ואת הדרך. אז אני לא אתפלא אם גם לכך יש משקל.
מכבי ת"א הפסידה לנו את סבע, את קינדה קאסה ומלמד, ולא ראיתי אותם מאבדים את זה כמו שהמועדון שלנו מתדרך מאז ההודעה שהוא סגר בב"ש אתמול.
קבוצות מנצחות ומפסידות שחקנים. אתה לא תנצח תמיד. אבל אתה צריך להיות שם. ובעסקה הזאת היינו כאן.
הבעיה האמיתית היא שבחלק גדול מהמקרים אנחנו לא פקטור, למשל, עסקת בן הרוש שלא היינו בתמונה למרות שזו עמדה שאנחנו צריכים.
הבעיה של הקבוצה הזאת זה שזה חסר אחריות לבוא ולחשוב ששחקן שתכנן שאת העונה הקרובה הוא ייעשה על הדשא, בתוך שבועיים יתחיל להכין קבוצה לראשונה בקריירה שלו. אין דברים אלה. בטח כשאין לו לצידו אנשי מקצוע נורמטיבים אלא להפך(איך דווקא אנשים כמו עובדיה ובזק שורדים את כל הניפויים במועדון).
רק 8 זרים יכולים לגרום לעונה הבאה להיראות אחרת. וגם שם יצטרכו הרבה מזל ובול פגיעה.
הבעיה המרכזית בעניין כנעאן היא הפן התקשורתי. כשנגמרה העונה, דובר בתקשורת בעיקר על צורך במגנים ו-6. כנעאן היה בגדר פריווליגיה גם בגלל העמדות שהוא משחק בהן (שדורשות חיזוק, אבל פחות אקוטיות) וגם בגלל שהוא שחקן פציע במחיר גבוה. המועדון התחיל את המו״מ על כנעאן והוציא כל הזמן לתקשורת הדלפות על זה שהוא רוצה להיות פה, מתקרב, בונים עליו והוא כמעט נעול פה. אם היו מתנהלים בשקט, לא הייתה כזו מחאה על זה שלא חתם. חלקים בקהל ובתקשורת היו חושבים שב״ש עסקה יקרה מאד על שחקן שיכול גם לא להיות כשיר חצי עונה. עכשיו המועדון תקוע לא רק עם הבעיה המקצועית, אלא גם עם התדמיתית - אנחנו גם לא מצליחים לסגור מו״מים וגם שחקנים מעדיפים ללכת לקבוצות יריבות.
לא רק זה, המועדון הוסיף לטעות וסגר עם אוחנה. זה גם גרר תסכול על רמת הרכש וגם שיקף לקהל שה-10 זו עמדה אקוטית לחיזוק בשני שחקנים. בעקבות זה, נותרה תחושה שהמועדון אוסף את השאריות של הליגה ותקוע כרגע בלי פתרונות ל-10 (למרות שלפחות כרגע, יש לנו גם את סבע ונהואל שיכולים לשחקן שם אם יגיעו שחקני כנף ראויים).
הדרך היחידה לפצות על העניין התדמיתי היא להנחית פה שחקן בפרופיל גבוה, כזה שקשה להחתים. ״הפנייה לנטע״ נועדה לענות על זה, אבל מדובר בספין בעייתי גם כי נטע לא יגיע בפועל וגם כי ידוע לכל אוהד שהוא לא יגיע. אם היו מדברים על שחקן שלא ברור מצבו, זה אולי היה נותן שקט לכמה ימים עד שהייה יוצא שזה נפל. כדי שיהיה להם שקט לאורך זמן, אין להם מנוס עכשיו, אלא להנחית פה שחקן בפרופיל שתיארתי.
לא רק זה, המועדון הוסיף לטעות וסגר עם אוחנה. זה גם גרר תסכול על רמת הרכש וגם שיקף לקהל שה-10 זו עמדה אקוטית לחיזוק בשני שחקנים. בעקבות זה, נותרה תחושה שהמועדון אוסף את השאריות של הליגה ותקוע כרגע בלי פתרונות ל-10 (למרות שלפחות כרגע, יש לנו גם את סבע ונהואל שיכולים לשחקן שם אם יגיעו שחקני כנף ראויים).
הדרך היחידה לפצות על העניין התדמיתי היא להנחית פה שחקן בפרופיל גבוה, כזה שקשה להחתים. ״הפנייה לנטע״ נועדה לענות על זה, אבל מדובר בספין בעייתי גם כי נטע לא יגיע בפועל וגם כי ידוע לכל אוהד שהוא לא יגיע. אם היו מדברים על שחקן שלא ברור מצבו, זה אולי היה נותן שקט לכמה ימים עד שהייה יוצא שזה נפל. כדי שיהיה להם שקט לאורך זמן, אין להם מנוס עכשיו, אלא להנחית פה שחקן בפרופיל שתיארתי.
רק מכבי , שאלת את עצמך למה דודו העדיף שילך לבש? חוץ מהדברים שציינת?…. קוזוק שלו. הוא הסוכן שלו. כמו שאין לי ספק שדודו עשה הכל ששחקנים שלו הבכירים יגיעו לברק בכר / שתהיה לברק אופציה עליהם… גם כן דאג לקליינט שלו.
אלונה הביאה אותו ב1.2 "רשמית" ,לך תדע מה עוד דחפו שם בניהם מתחת לשולחן. כדי להביא אותו לפה ההצעה היתה צריכה להיות גבוהה יותר.Apoc כתב: 22 יוני 2025, 16:38אלונה הביאה אותו ב1.2 מיליון יורו אז לא יודע על איזה 2 מיליון אתה מדבר אבל הוא שחקן של 17 שערים ו8 בישולים אז שווה לקחת את הצ'אנס לדעתי.Smile כתב: 22 יוני 2025, 16:28 אם היו שמים על כנעאן 2 מליון הייתם אומרים ששחר דפוק ולמה להשקיע על שחקן כזה פציע כל כך הרבה במקום לחזק עמדות אחרות כמו קשר אחורי.
בלי שום קשר, יש את סבע ואת נהואל על העמדה שלו ואת אוחנה כגיבוי.
למה להשכיב סכום כזה על שחקן בעמדה שלא דחוף לך לחזק?
תביאו קשר אחורי וחלוץ.
אני לא יודע אם אתה כותב את זה מפוזיציה או לא (בלי להפגע כן?),רק מכבי כתב: 22 יוני 2025, 20:24 טוב, אני יודע שאני בדעת מיעוט בעניין הזה, ובכל זאת אני אגיד.
אבל בוא אחי... נוציא רגע את בן הרוש מהמשוואה,
אני בטוח שמכבי חיפה לא פנתה אפילו לאשדוד, הכל חרטא.
שלחו את רפאלוב לקשקש עם דודו דהאן בזמן שחודש לפני כנעאן כבר סגור בבש.
למה פאניקה? פשוט וקל. שחקן ברמה של כנעאן חייב להיות בהינתן השוק הישראלי. חייב חייב חייב.
בקושי את קורנו הצליחו להחזיר שזו העסקה הכי קלה בעולם בערך.
להתחיל קיץ עם קורנו, כנעאן, בן הרוש ואנחנו חצי רגל מועמדים לתואר.
כנעאן זה הפסד דרמטי ליריבה על תואר, כמו שאצילי זה הפסד דרמטי.
בשני המקרים ניכר כי מכבי חיפה לא עשתה מספיק.
יושבים שם אנשים שחושבים שהשם מכבי חיפה מחתים להם שחקנים.
תהנה ממיכאל אוחנה אחי, אני בטוח שהוא בעצמו לא מאמין שהוא לובש ירוק.
אני אזכור את ההודעה ששלחת לאמצע העונה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
בסוף השחקן הוא זה שמחליט.רק מכבי כתב: 22 יוני 2025, 20:24 טוב, אני יודע שאני בדעת מיעוט בעניין הזה, ובכל זאת אני אגיד.
אין לי ספק שהופעלו עליו המון לחצים מדודו/אלונה/ג'קי ומשהו שם לא מריח כשר אבל אין לי ספק שאם היינו יותר אקטיבים במו"מ הוא היה חותם פה בסופו של דבר
כנעאן אחלה שחקן וקיוויתי שהוא יהיה פה, אבל המכה הרצינית היא עם בן הרוש, כי לעמדה של כנעאן יש לנו סבע ונהואל.
מה שקרה עם בן הרוש זו חרפה של ממש. קיבלו 2.5 מיליון דולר מהאמריקאים על פיינגולד. במקום לשים מיליון בינואר על בן הרוש שהוא טוב יותר ף המשיכו להפקיר את הקבוצה.
אי אפשר להסתמך רק על זרים, גם אם יהיו שמונה, זה לא עובד ככה.
מה שקרה עם בן הרוש זו חרפה של ממש. קיבלו 2.5 מיליון דולר מהאמריקאים על פיינגולד. במקום לשים מיליון בינואר על בן הרוש שהוא טוב יותר ף המשיכו להפקיר את הקבוצה.
אי אפשר להסתמך רק על זרים, גם אם יהיו שמונה, זה לא עובד ככה.
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
לא שזה מפתיע אבל במועדון עדיין מתנהלים כאילו אנחנו הקבוצה היחידה ששולטת בליגה.
הציעו לשחקן 400 אלף קבוצות אחרות? אז אנחנו נציע 350 כי "זאת מכבי חיפה גם בפחות ירצו להגיע". זה כבר לא מחזיק מים. אתה רוצה ששחקן מבוקש יהיה אצלך, אז תשלם.
הציעו לשחקן 400 אלף קבוצות אחרות? אז אנחנו נציע 350 כי "זאת מכבי חיפה גם בפחות ירצו להגיע". זה כבר לא מחזיק מים. אתה רוצה ששחקן מבוקש יהיה אצלך, אז תשלם.
תקשיבו הסיפור עם כנעאן מכעיס בגלל שכאילו הפסידו אותו אבל מקצועית זה בכלל לא נורא. נשחק 433 עם נהואל או 4411 עם סבע. מעבר לזה לא צריך עוד קשרי אמצע התקפיים. מה שצריך זה מגן ימני, קשר אחורי, קיצוני שמאלי וחלוץ, כשחלוץ בעדיפות נמוכה יותר, כי דין דוד ומלמד זה בסדר אם כי לא שוברי שיוויון לטעמי.
אם יגדילו את מספר הזרים ל-8 זה יהיה בסדר. אם לא יצטרכו להתחיל לחתוך שחקנים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אני לא יודע אם אני מסכים כי לא עקבתי אחריו אבל נוטה לחשוב שבהתחשב במצב השוק היה צריך אותו. ואם לא ובזבזו עליו זמן סתם ובסוף הפסידו אותו לקבוצה שלא נראה לי בחיים שחקן העדיף אותה אלינו בעבר - זה לא רק מכעיס זה בזיון והתנהלות מביכהHaifaWave כתב: 23 יוני 2025, 09:02 תקשיבו הסיפור עם כנעאן מכעיס בגלל שכאילו הפסידו אותו אבל מקצועית זה בכלל לא נורא. נשחק 433 עם נהואל או 4411 עם סבע. מעבר לזה לא צריך עוד קשרי אמצע התקפיים. מה שצריך זה מגן ימני, קשר אחורי, קיצוני שמאלי וחלוץ, כשחלוץ בעדיפות נמוכה יותר, כי דין דוד ומלמד זה בסדר אם כי לא שוברי שיוויון לטעמי.
מכבי משדרת מצוקה וחייבת להתאשת
כל ישראלי בכיר צריך להיות אצלנו או לפחות לא להפסיד אותו לב״ש.
אם אנחנו מאבדים שחקנים איכותיים לבית״ר וב״ש זה מראה את המצב שלנו.
עד שיהיו 8 זרים יקח זמן אי אפשר לבנות על זה. חייבים סגל עמוק ואיכותי,זה רחוק מלהיות כזה וגם היח״צ שלנו כמועדון רחוק מלהיות כזה.
Haifa wave אתה אופטימי מאוד,אבל אח שלי אתה לא ממציא את הגלגל ההתנהלות היהירה תמיד הייתה ותמיד תיהיה. לדעתי הוא רוצה למכור ומנסה לחסוך כמה שיותר
אם אנחנו מאבדים שחקנים איכותיים לבית״ר וב״ש זה מראה את המצב שלנו.
עד שיהיו 8 זרים יקח זמן אי אפשר לבנות על זה. חייבים סגל עמוק ואיכותי,זה רחוק מלהיות כזה וגם היח״צ שלנו כמועדון רחוק מלהיות כזה.
Haifa wave אתה אופטימי מאוד,אבל אח שלי אתה לא ממציא את הגלגל ההתנהלות היהירה תמיד הייתה ותמיד תיהיה. לדעתי הוא רוצה למכור ומנסה לחסוך כמה שיותר
עכשיו גולדשטיין השופר יעני מדווח שאנחנו ״לוחצים חזק״ על הדרום אפריקאי הזה כדי להראות ש״מקרה כנעאן לא יחזור״
עוד שפרור עלוב של דודו בזק, הם חושבים שאנחנו מטומטמים אני לא מבין?
עוד שפרור עלוב של דודו בזק, הם חושבים שאנחנו מטומטמים אני לא מבין?
כמה כבר ראית מנהואל שאתה כלכך רגוע לגביו?HaifaWave כתב: 23 יוני 2025, 09:02 תקשיבו הסיפור עם כנעאן מכעיס בגלל שכאילו הפסידו אותו אבל מקצועית זה בכלל לא נורא. נשחק 433 עם נהואל או 4411 עם סבע. מעבר לזה לא צריך עוד קשרי אמצע התקפיים. מה שצריך זה מגן ימני, קשר אחורי, קיצוני שמאלי וחלוץ, כשחלוץ בעדיפות נמוכה יותר, כי דין דוד ומלמד זה בסדר אם כי לא שוברי שיוויון לטעמי.
בן דור: מוחמד יהיה קשר אחורי ויביאו חלוץ זר.
גולדשטיין והסלב: במועדון הולכים חזק על נטע.
טלגרם: יש מו״מ עם קשר אחורי זר.
גולדשטיין והסלב: במועדון הולכים חזק על נטע.
טלגרם: יש מו״מ עם קשר אחורי זר.