כי אנחנו מביאים הרבה יותר טראפיק מהם
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
כתבות על מכבי חיפה מביאה הכי הרבה כניסות לאתרים.
כשיש "מוצר" שיש לו ביקוש, אז הם פשוט מייצרים כלום, העיקר שיהיה "מוצר" למכור באתר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הקטע עם מלמד זה לא המצאהירוק רפואי כתב: 24 יוני 2025, 12:03 דורון בן דור זה האדם הטיפש בעולם ואיכשהו יצא שהוא מסקר אותנו
הוא אומר טוב מחפשים חלוץ זר, אני אעלה כתבה שדהן יעזוב כנראה, אבל רגע זה לא מספיק מעניין, בוא נוסיף גם את מלמד ונייצר כותרת מיותרת.
מדהים איך אנשים עוד לוקחים אותו ברצינות
מהמעט מאד שראיתי, פלורס אוהב לשחק עם החלוץ עם הגב לשער כדי לקדם את הנעת הכדור במעברים. לא אתפלא אם זו הסיבה שכבר מההתחלה עלו דיווחים על זה שחשוב לו להביא חלוץ זר.רק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 11:06 אני בדעה שאנחנו כן צריכים חלוץ זר בסגנון "גדול" פיזי ועם משחק ראש טוב.
במיוחד כשלא יודעים מה מצבו של דין דוד.
אני גם חושב שבסגל המתגבש יש יתרון לשחקן שיודע לשחק עם הגב, לשבור לחץ, ולשחק כ"קיר".
אני אגב מאמין לדיווח הזה.
ככל הנראה הוא בדרך ללבסקי סופיה לפי הדיווחים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
זה הגיוני גם בלי קשר אליו.ברק.י כתב: 24 יוני 2025, 12:29מהמעט מאד שראיתי, פלורס אוהב לשחק עם החלוץ עם הגב לשער כדי לקדם את הנעת הכדור במעברים. לא אתפלא אם זו הסיבה שכבר מההתחלה עלו דיווחים על זה שחשוב לו להביא חלוץ זר.רק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 11:06 אני בדעה שאנחנו כן צריכים חלוץ זר בסגנון "גדול" פיזי ועם משחק ראש טוב.
במיוחד כשלא יודעים מה מצבו של דין דוד.
אני גם חושב שבסגל המתגבש יש יתרון לשחקן שיודע לשחק עם הגב, לשבור לחץ, ולשחק כ"קיר".
אני אגב מאמין לדיווח הזה.
ככל הנראה הוא בדרך ללבסקי סופיה לפי הדיווחים.
גם בכר התעקש על חלוץ בסגנון הזה (פיירו) והוא עזר לנו מאוד בקטע הזה.
ראינו בשנה שעברה שהיה חסר לנו מאוד חלוץ בסגנון הזה ומלמד למרות שהוא גולר מצוין ברחבה לא משחק עם הגב, לא לוחץ, לא עושה מספיק טוב את הקיר ודין בכלל לא באירוע הזה.
רק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 12:25כתבות על מכבי חיפה מביאה הכי הרבה כניסות לאתרים.
כשיש "מוצר" שיש לו ביקוש, אז הם פשוט מייצרים כלום, העיקר שיהיה "מוצר" למכור באתר.
בעניין זה לדעתי זה יותר דודו בזק שדואג לזה… אנחנו מועדון של ספינים בעיקר וכיסתוח
אביו של רלבוהילה מופוקנג, שמועמד למכבי ת"א ומכבי חיפה: "הטלפון שלי לא מפסיק לצלצל מרוב הצעות. אין לי זמן אפילו לאכול. הבן שלי יכול לשחק בריאל או בברצלונה"
צריך להתרחק משחקנים עם אבות כאלה
צריך להתרחק משחקנים עם אבות כאלה
https://x.com/Santi_J_FM/status/1937467 ... uhvaw&s=19
לכל אלו שלא רגועים לגבי קורנו
נ. ב. מנהלים, תחזירו את האפשרות לתצוגה מוקדמת של ציוץ, במובן של הטמעה. זה היה בעבר, ומשום מה בוטל.
לכל אלו שלא רגועים לגבי קורנו
נ. ב. מנהלים, תחזירו את האפשרות לתצוגה מוקדמת של ציוץ, במובן של הטמעה. זה היה בעבר, ומשום מה בוטל.
אין מאמן כושר
יש איתי זליפה שחושב שכיוף השוער הטוב לגילו
המאמן הזה עד חנוכה כבר לא יהיה איתנו.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
זהו גם לי עולה ריח לא טוב של סטונוייביץ' 2. כאילו אם אתם לא בנויים לקטע של זרים, אז בסדר, לא צריך להוכיח שאתם לא בנויים, כדי להגיד אמרנו לכם.Nirgreen כתב: 24 יוני 2025, 16:25 אין מאמן כושר
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
כל איש מקצוע שלא מבין שהעמדה הראשונה שצריכה חיזוק זה 6 זר, אין לו שמץ של מושג. ולכן אין לי אלא להסיק שלרפאלוב אין מושג, לאיציק עובדיה אני כבר יודע שאין מושג.
אולי ליאור מוכשר מספיק לעבוד על מספר עמדות ביחד?Shocking4U כתב: 24 יוני 2025, 16:59 כל איש מקצוע שלא מבין שהעמדה הראשונה שצריכה חיזוק זה 6 זר, אין לו שמץ של מושג. ולכן אין לי אלא להסיק שלרפאלוב אין מושג, לאיציק עובדיה אני כבר יודע שאין מושג.
למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.
לא אמרו פעם שאנחנו מעוניינים בו?
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
איזה עמדות ביחד? עוד שנייה אין לך מקום לזרים.Smile כתב: 24 יוני 2025, 17:02אולי ליאור מוכשר מספיק לעבוד על מספר עמדות ביחד?Shocking4U כתב: 24 יוני 2025, 16:59 כל איש מקצוע שלא מבין שהעמדה הראשונה שצריכה חיזוק זה 6 זר, אין לו שמץ של מושג. ולכן אין לי אלא להסיק שלרפאלוב אין מושג, לאיציק עובדיה אני כבר יודע שאין מושג.
קודם כל, מסכים שהוא שחקן מאוד מעניין.Apoc כתב: 24 יוני 2025, 17:49 למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.
ברמת ההתאמה לקבוצה, אני לא בטוח איפה בדיוק הוא מיועד. איפה אתה דוחף אותו?
לגבי המחיר, אני דווקא חושב שהפועל ירושלים ירצו עליו באזור של 1.5 בערך. זה לא זול(שווי שוק שלו 1.6 לפי טרנספרמרקט. לא שזה מדד, ובכל זאת).
אנחנו גם מכירים את הפועל ירושלים. הם אוהבים "לסחוט" את הלימון.
אני הייתי מציע מיליון יורו ונאור ואולי גם ויתור החוב על דיסטלפלד ולייש(ככל ונותר) + השאלה של אחד מהילדים שהם רוצים.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
"בכך, מכבי חיפה עשויה לראות כיצד עסקה מבטיחה נוחתת במקום אחר, לא בגלל שיקול מקצועי, אלא בשל מצב ביטחוני מורכב שמרחיק שחקנים פוטנציאליים מלהצטרף לליגת העל."
התחלנו
"בכך, מכבי חיפה עשויה לראות כיצד עסקה מבטיחה נוחתת במקום אחר, לא בגלל שיקול מקצועי, אלא בשל מצב ביטחוני מורכב שמרחיק שחקנים פוטנציאליים מלהצטרף לליגת העל."
התחלנו
המלחמה נגמרה, אפשר לעבור לתירוץ הבא.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
שומע את זה לא בפעם הראשונה ומנסה להבין איך הגיעו לזה?Undertheknife כתב: 24 יוני 2025, 18:15 מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.
הוא 3 שנים בארץ, מה הוא מתכוון להתחתן עם יהודיה?
יענקל'ך!
יכול לשחק כ8 ובכנףרק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 18:11קודם כל, מסכים שהוא שחקן מאוד מעניין.Apoc כתב: 24 יוני 2025, 17:49 למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.
לגבי המחיר, אני דווקא חושב שהפועל ירושלים ירצו עליו באזור של 1.5 בערך. זה לא זול(שווי שוק שלו 1.6 לפי טרנספרמרקט. לא שזה מדד, ובכל זאת).
אני הייתי מציע מיליון יורו ונאור ואולי גם ויתור החוב על דיסטלפלד ולייש(ככל ונותר) + השאלה של אחד מהילדים שהם רוצים.
אין לו יכולת מסירה יותר מדי טובה אבל יודע להשתחרר מלחץ ולאיים מרחוק, ולא מאבד בקלות כדורים ממה שראיתי העונה
אופטימיות במכבי חיפה
לא מכירUndertheknife כתב: 24 יוני 2025, 18:15 מעבר לזה שדון שחקן מצוין מה שעוד יותר מעניין לגביו זה שהוא אמור לקבל אזרחות בקרוב לפי מה שאני יודע.
אופטימיות במכבי חיפה
זאת בדיוק הנקודה.Apoc כתב: 24 יוני 2025, 18:53יכול לשחק כ8 ובכנףרק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 18:11קודם כל, מסכים שהוא שחקן מאוד מעניין.Apoc כתב: 24 יוני 2025, 17:49 למה אנחנו לא חושבים בכיוון של סדריק דון? שחקן עם פוטנציאל מאוד גדול שכבר נמצא פה בארץ ולא יעלה יותר מדי.
אין לו יכולת מסירה יותר מדי טובה אבל יודע להשתחרר מלחץ ולאיים מרחוק, ולא מאבד בקלות כדורים ממה שראיתי העונה
אני חושב שאנחנו עם כרגע מלאי של שחקני 8(מוחמד, קאסה, אזולאי). ובעמדת הכנף אני מעדיף מישהו שהוא שחקן קו קלאסי.
אגב, עולות בסרביה ידיעות שמכבי ת"א במו"מ עם פרסטיז' אמבונגו ששיחק אצל לזאטיץ' בבאצ'קה טופולה.
בלי קשר שמדבר בשחקן מאוד איכותי, ומעניין יהיה לראות אם באמת יגיע לכאן.
מהזווית שלנו - האם זה אומר שמופוקנג דחה אותם, או העביר מסר שהוא לא רוצה לארץ, ומתקדם עם קבוצות אחרות?
בשני המקרים מדובר בשחקן קו שמאל עם רגל ימין.
מעניין.
טענה הגיונית, למרות שקשה לי לפספס כישרון כמו דון שיכול להתפוצץ, הוא רק בן 21 והיה אפשר להביא אותו במיליון יורו + שחקנים.רק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 19:12זאת בדיוק הנקודה.Apoc כתב: 24 יוני 2025, 18:53יכול לשחק כ8 ובכנףרק מכבי כתב: 24 יוני 2025, 18:11
קודם כל, מסכים שהוא שחקן מאוד מעניין.
אני חושב שאנחנו עם כרגע מלאי של שחקני 8(מוחמד, קאסה, אזולאי). ובעמדת הכנף אני מעדיף מישהו שהוא שחקן קו קלאסי.
אגב, עולות בסרביה ידיעות שמכבי ת"א במו"מ עם פרסטיז' אמבונגו ששיחק אצל לזאטיץ' בבאצ'קה טופולה.
בלי קשר שמדבר בשחקן מאוד איכותי, ומעניין יהיה לראות אם באמת יגיע לכאן.
מהזווית שלנו - האם זה אומר שמופוקנג דחה אותם, או העביר מסר שהוא לא רוצה לארץ, ומתקדם עם קבוצות אחרות?
בשני המקרים מדובר בשחקן קו שמאל עם רגל ימין.
מעניין.
אופטימיות במכבי חיפה
דון אחלה שחקן.
עוד אחד שזרקו את השם שלו מלא פעמים ובפועל לא קורה כלום.
אנחנו זועקים לשחקנים שמבקיעים מקו שני.
אין להם שום תירוץ עכשיו להנהלה היהירה שלנו נראה מה הם יעשו.
עוד אחד שזרקו את השם שלו מלא פעמים ובפועל לא קורה כלום.
אנחנו זועקים לשחקנים שמבקיעים מקו שני.
אין להם שום תירוץ עכשיו להנהלה היהירה שלנו נראה מה הם יעשו.