זר ששיחק כבר בארץ, יש בכל זאת הבדל.ToniKroos כתב: 25 יוני 2025, 16:09 לדעתי רק בחיפה עדיין המלחמה ממשיכה להתקיים
אחרת אין סיבה שהצהבת החתימו זר
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
עזוב אותך רק מכבי
יש יותר מ10 שחקנים שהשמות שלהם יצאו לתקשורת כשחקנים שכבר סיכמו ע"י דודו בזק ואף אחד עדיין לא חתם
אנחנו בעיקר עסוקים בתירוצים ועובדים על עצמנו
תכף תקבל פוש על מיכאל ברך אחת אוחנה
זה לא עניין של תירוצים.ToniKroos כתב: 25 יוני 2025, 16:17עזוב אותך רק מכבי
יש יותר מ10 שחקנים שהשמות שלהם יצאו לתקשורת כשחקנים שכבר סיכמו ע"י דודו בזק ואף אחד עדיין לא חתם
אנחנו בעיקר עסוקים בתירוצים ועובדים על עצמנו
תכף תקבל פוש על מיכאל ברך אחת אוחנה
אני אומר שיותר קל להביא שחקן שכבר שיחק בארץ.
זאת הסיבה שגם ב"ש פנתה ל-בנדה.
אין קשר לזה שצריכים לעשות מה שצריך ולהביא את השחקנים.
האם המלחמה משפיעה? באופן כללי כן, והסיבוב מול איראן בא בזמן ממש לטוס מבחינת חלון ההעברות. אבל גם זה נגמר.
אין תירוצים.
אני כן חושב שלהחלטה על כמות הזרים יש משמעות, וממתינים גם לעניין הזה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ברדיו אומרים את מה שמכבי חיפה אמרו להםDelPiero כתב: 25 יוני 2025, 15:58 אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
בכל מקרה אמרו ברדיו שנוסע להסדיר את עניין המיסים ביורוקרטית, אולי חסרים מסמכים או משהו לא לחתום בקבוצה כדי להסדיר את המיסים אם זה היה לא ברור
שמכבי חיפה שלנו תשקר?

-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אתם צריכים לצאת מנקודת הנחה שמכבי חיפה בתור מערכת חלשה, שחיה על גחמות הרבה פעמים, תינזק הכי הרבה מכוח עליון.
ב 7.10 זה היו אנחנו והפועל ת"א.
ב 7.10 זה היו אנחנו והפועל ת"א.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
במכבי בעיקר ממתינים ואז כשמתעוררים השחקנים לא רלוונטים. בדיוק כמו במקרה כנעאן.רק מכבי כתב: 25 יוני 2025, 16:20זה לא עניין של תירוצים.
אני אומר שיותר קל להביא שחקן שכבר שיחק בארץ.
זאת הסיבה שגם ב"ש פנתה ל-בנדה.
אין קשר לזה שצריכים לעשות מה שצריך ולהביא את השחקנים.
האם המלחמה משפיעה? באופן כללי כן, והסיבוב מול איראן בא בזמן ממש לטוס מבחינת חלון ההעברות. אבל גם זה נגמר.
אין תירוצים.
אני כן חושב שלהחלטה על כמות הזרים יש משמעות, וממתינים גם לעניין הזה.
עסוקים במועדון שלנו להמתין ולהתנהל בתקשורת ולא לנהל מועדון כדורגל
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אני לא אתפלא אם משקרים אבל זה מה שאמרוShocking4U כתב: 25 יוני 2025, 16:21ברדיו אומרים את מה שמכבי חיפה אמרו להםDelPiero כתב: 25 יוני 2025, 15:58 אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
בכל מקרה אמרו ברדיו שנוסע להסדיר את עניין המיסים ביורוקרטית, אולי חסרים מסמכים או משהו לא לחתום בקבוצה כדי להסדיר את המיסים אם זה היה לא ברור
שמכבי חיפה שלנו תשקר?![]()
ואני מקווה מאוד שזה לא בשביל לחתום שם כי בלעדיו אנחנו עוד עלולים לרדת ליגה
תחסירו את המספרים שלו שנה שעברה ותדמיינו איפה היינו
זה לא משנה שניקולסקו כבר שיחק בארץ. הצהבת הראו פה חשיבה נכונה, והביאו שחקן טוב שאפשר היה להביא. גם אנחנו צריכים חלוץ, וכנראה לא נביא מישהו טוב יותר ממנו. אז למה לא ניסו פה להביא אותו? אצלנו לא עושים כלום, רק מספרים סיפורים בזמן שהצהבת ובאר שבע מחתימות את השחקנים שאפשר להחתים, וחלקם גם החתמות טובות.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
הייתי מחתים אותו עוד בקיץ שעבר. ידעו שפיירו רוצה לעזוב, אז הייתי מחליף אותו ביון. עזוב לשחר היו את כל הקלפים בידיים לפני שנתיים. הוא כרגיל הוריד הכל לאסלה, כמו במקרים הקודמים. אין לי מושג למה הוא תמיד נהנה מכזו תמיכה, מה גם שהוא תמיד הביע זלזול וסלידה מהאוהדים.HaifaWave כתב: 25 יוני 2025, 16:45 זה לא משנה שניקולסקו כבר שיחק בארץ. הצהבת הראו פה חשיבה נכונה, והביאו שחקן טוב שאפשר היה להביא. גם אנחנו צריכים חלוץ, וכנראה לא נביא מישהו טוב יותר ממנו. אז למה לא ניסו פה להביא אותו? אצלנו לא עושים כלום, רק מספרים סיפורים בזמן שהצהבת ובאר שבע מחתימות את השחקנים שאפשר להחתים, וחלקם גם החתמות טובות.
שוב אני עומד על כך בתקופה שחורה ובתקופה טובה, הוא הבעלים הכי גרוע שאפשר לקבל. אני בונה על זה שהוא יעלם מכאן בקרוב. עצוב אם רפאלוב יפול גם קורבן בדרך.
כדורגל הוא קודם כל הנאה. אם כשמצליחים, אתה רועד מפחד ומזיע ומקבל צורה של יואב כץ, לא חושב שיש עוד סיבה טובה מזו, מאשר למכור ולפתור את כל הבעיות. הוא אפילו יכל סתם להפוך לאוהד ולהנות. אין לי מושג למה הוא עדיין מחזיק בנו. רציונל אין כבר.
עובדים עלינו. אין פה רצון של המערכת
צריך להתפלל שיגיע רוכש בקרוב יש פה פוטנציאל לנזק יותר מהעשור השחור.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
כל נזק בעלים נורמלי יתקן די מהר. כסף לא פותר הכל, אבל פותר הרבה בעיות. הנזק לתקופה ארוכה, זה אומר שכל התקופה תהיה בעלות נוכחית.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
אמת לאמיתה..אנחנו בכלל לא בתחרות...קבוצת פליאוף עליון בלבד....מקום שלישי זה נס.greenguy כתב: 25 יוני 2025, 17:30 עובדים עלינו. אין פה רצון של המערכת
עד שיענקלה לא ישחרר לבעלים שבאמת רוצים להשקיע סטייל עופר ינאי אז חבל על הזמן ועל העצבים.
מה שבעיקר רואים אצלם זה את הרעב. שכאן כל כך חסר.HaifaWave כתב: 25 יוני 2025, 16:45 זה לא משנה שניקולסקו כבר שיחק בארץ. הצהבת הראו פה חשיבה נכונה, והביאו שחקן טוב שאפשר היה להביא. גם אנחנו צריכים חלוץ, וכנראה לא נביא מישהו טוב יותר ממנו. אז למה לא ניסו פה להביא אותו? אצלנו לא עושים כלום, רק מספרים סיפורים בזמן שהצהבת ובאר שבע מחתימות את השחקנים שאפשר להחתים, וחלקם גם החתמות טובות.
לגבי ניקולאסקו, אנחנו לא מחפשים חלוץ בסגנון הזה.
מחפשים חלוץ אחר לגמרי. יותר בסגנון של פיירו.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
ככה מתנהלת קבוצה שרוצה להצליח...
אצלנו מנסים לסגור קצוות מול קורנו ומיכאל אוחנה...ממש בדיחה.
אצלנו מנסים לסגור קצוות מול קורנו ומיכאל אוחנה...ממש בדיחה.
פונק זאת דוגמא מצויינתApoc כתב: 25 יוני 2025, 16:06כל פעם שאומרים לך שמישהו נמצא איפשהו רק בשביל להסדיר משהו בירוקרטי תחשודDelPiero כתב: 25 יוני 2025, 15:58 אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
זה שיהיה לבריאות.
מה הקשר לפונק? אין פה שום קונספירציה. הכל ידוע לכולם. שם פונק רצה לחתוך להם, כאן סבע הצהיר באופן ברור שרוצה להשאר.כובע קש כתב: 25 יוני 2025, 18:29פונק זאת דוגמא מצויינתApoc כתב: 25 יוני 2025, 16:06כל פעם שאומרים לך שמישהו נמצא איפשהו רק בשביל להסדיר משהו בירוקרטי תחשודDelPiero כתב: 25 יוני 2025, 15:58 אם היה תושב ישראל בזמן אז זה מובן אבל לא נראה לי הוא בעצמו יתווכח על זה
אם לא ירצו את סבע פה, אז הוא לא יהיה.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 25 יוני 2025, 18:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
מתי מודיעים שהעסקה עם קורנו נפלה כי הוא רצה מכונת נספרסו בדירה ולא הסכימו, ואז נפתח עונה עם קני סייף אחרי שנגמרו המגנים הישראליים בשוק?
זה הרכש השישי שלהם כשאנחנו בפועל עוד לא הודענו על חתימה אחת אפילו, רק אומר.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הם לא מעניינים וזה גם לא הכמות.Apoc כתב: 25 יוני 2025, 18:41 זה הרכש השישי שלהם כשאנחנו בפועל עוד לא הודענו על חתימה אחת אפילו, רק אומר.
מכבי חיפה צריכה להתרכז בעצמה ובאינספור הבעיות שלה ולטפל בהן. כל רכש כזה או אחר שלהם (לרבות גרופר) לא מפריע אלא זה שמכבי חיפה פשטה רגל ולא הודיעה לאוהדים
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
ב"ש ומכבי ת"א גם בלי רכש לוקחות אותנו בהליכה אנחנו בכלל לא במשחק....
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
הודענו על אחת של ירמקובApoc כתב: 25 יוני 2025, 18:41 זה הרכש השישי שלהם כשאנחנו בפועל עוד לא הודענו על חתימה אחת אפילו, רק אומר.
הודיעו על ירמקוב וגורה.
אבל כמו שדוראנט כתב. לא צריך בכלל להסתכל עליהם.
יש לנו חוסרים בעמדות רבות ובעיות בסגל מכאן עד איראן.
אבל כמו שדוראנט כתב. לא צריך בכלל להסתכל עליהם.
יש לנו חוסרים בעמדות רבות ובעיות בסגל מכאן עד איראן.
זה כאילו המועדון לקח על עצמו להחתים כל שנה איזה שחקן שגם ההורים שלו לא היו מחתימים אותו נטו בשביל להכעיס את הקהל
יציאות הזויות כמו ניצן, איתמר ישראלי, קייס גאנם ועכשיו אוחנה די מדהים
יציאות הזויות כמו ניצן, איתמר ישראלי, קייס גאנם ועכשיו אוחנה די מדהים