מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דל״פ עם כמה שהכול נראה שחור עכשיו, מספיק שיביאו את מרטין מאשדוד ל6 ואת מופקנג ויש לנו את ההרכב הכי חזק בליגה.
מסכים הרבה יותר עם הטענה הזו מאשר הטענה שאנחנו ריאל מדריד…DelPiero כתב: 27 יוני 2025, 17:43 אי אפשר להשוות את הניהול של מכבי לאף מועדון בחול נטו בגלל הבדלי המנטליות בין ישראל לאירופה ובמיוחד מערב אירופה
אומר לכם את זה מישהו שגר בחול כבר 10 שנים
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
צריך 2 קשרים
זה שהקישור שלנו עמוס בשחקנים גרועים לא אומר שצריך רק קשר אחד
יעקב נחנקנו
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא רואה הבדל. לא חסר בחו"ל דוגמאות של בעלים מתעללים במועדונים שלהם. ליגות ברומניה ותורכיב זה שיטשואו אחד גדול. יש גם את יונייטד, שלמעשה מובילים אותה להתרסקות מקצועית וכלכלית גם יחד.DelPiero כתב: 27 יוני 2025, 17:43 אי אפשר להשוות את הניהול של מכבי לאף מועדון בחול נטו בגלל הבדלי המנטליות בין ישראל לאירופה ובמיוחד מערב אירופה
אומר לכם את זה מישהו שגר בחול כבר 10 שנים
כאילו בלי להמכר לצד שלישי במלואה, לא רחוק היום שהיא תפשוט רגל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הרגיש כמו לידת עכוז אבל כל הכבוד למועדון שלפחות את האירוע הזה הצליח לסגור.
יש עוד הרבה עבודה והמחנה קרוב מאוד, אני מאמין שלא יצליחו לסגור שחקן נוסף עד המחנה ואני בכלל לא בטוח שירמקוב וגורה יגיעו למחנה. (בעיקר גורה שסיים את המשימות הלאומיות מאוחר מאוד).
בשורה התחתונה, עושה רושם שעונה נוספת אנחנו הולכים להגיע למחנה אימונים עם סגל חסר ב3-4 שחקנים לפחות בעמדות מפתח.
יש עוד הרבה עבודה והמחנה קרוב מאוד, אני מאמין שלא יצליחו לסגור שחקן נוסף עד המחנה ואני בכלל לא בטוח שירמקוב וגורה יגיעו למחנה. (בעיקר גורה שסיים את המשימות הלאומיות מאוחר מאוד).
בשורה התחתונה, עושה רושם שעונה נוספת אנחנו הולכים להגיע למחנה אימונים עם סגל חסר ב3-4 שחקנים לפחות בעמדות מפתח.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אם נתנו לחורה חופש, מה שבהחלט הגיוני, אז הוא לא יגיע לשם. לא מבין את הרעש סביב ירמקוב. יש לו חוזה ואין לו סיבה להפר אותו.
וולקאם בק קורנו המגן השמאלי הזר הכי טוב בהיסטוריה של הליגה אחרי מסיללה
מנהלים אולי תפתחו את הנושא הנעול שלו
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?t=138&start=690
אופטימיות במכבי חיפה
ירמקוב יעשה פה עונה אחת לפחות.
אגב הוא וקאסה אחלה חיזוקים שבעולם שהם שחקני רכש טריים ולא מושאלים שחזרו כל האווירה סביב המועדון היתה אחרת
אגב הוא וקאסה אחלה חיזוקים שבעולם שהם שחקני רכש טריים ולא מושאלים שחזרו כל האווירה סביב המועדון היתה אחרת
מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
ב6 עוד אפשר לחלטר עד ינואר ולהתאבד על לביא.
אופטימיות במכבי חיפה
ממש לא מסכים, בלי 6 אין לך שום תאוריה לאליפות ועד ינואר אתה לא במשחק.Apoc כתב: 27 יוני 2025, 18:36 מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
בלי מגן ימני אפשר לקחת אליפות, לקחנו אליפות עם מאבוקה ורז מאיר בצד אחד וסאן מנחם צד שני, ועונה אחרי עם אלפונס ורודריגז כמגנים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני אפילו שם אותו לפני מסיללה.Apoc כתב: 27 יוני 2025, 18:35 וולקאם בק קורנו המגן השמאלי הזר הכי טוב בהיסטוריה של הליגה אחרי מסיללה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
חייב להודות שקורנו הרגיע אותי קצת
חייבים גם 6 וגם ימני דחוף זה לא או זה או זה
חייבים גם 6 וגם ימני דחוף זה לא או זה או זה
- KevinDurant
- חבר בבורד
המועדון קצת צפון קוריאה בנושא הזה (כרגיל) ויוצר פתח לקלישאות.lemmacantor כתב: 27 יוני 2025, 18:30 אם נתנו לחורה חופש, מה שבהחלט הגיוני, אז הוא לא יגיע לשם. לא מבין את הרעש סביב ירמקוב. יש לו חוזה ואין לו סיבה להפר אותו.
ראשית, לא הודיעו על רשימת השחקנים שיוצאים למחנה אימונים.
שנית, לא היה מזיק אם היו מוציאים הודעה מסודרת לגבי מצב פצועים כמו נהואל ופדראו וכו' במקום שנהיה ניזונים ממידע של עיתונאים עילגים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)Apoc כתב: 27 יוני 2025, 18:36 מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
ברור שאנחנו חלשים באמצע כשיש שם רק את קאסה, מוחמד, אזולאי ושחקנים פוטנציאלים מהנוער.KevinDurant כתב: 27 יוני 2025, 18:54אני לא מסכים אתך. בלי קשר לזה שאלימלך גרוע, אין לנו אמצע בכלל וגם איבדנו את ג'אבר (למרות שאני לא מחזיק ממנו)Apoc כתב: 27 יוני 2025, 18:36 מקווה שמרכזים את כל המאמצים עכשיו במגן ימני זר אכזר כי זו העמדה שהכי חסרה אצלנו יש שם רק את אלימלך שהוא לא שחקן ראוי לסגל במכבי.
אבל בעמדת המגן הימני יש לך כלום מכלום. איפה ההשוואה בכלל?
אופטימיות במכבי חיפה
דסה גופה, אני בדעת מיעוט פה אבל לא חושב שאלימלך כזה גרוע כמו שעושים ממנו.
שיתמקדו ב6 וכנף עם יפגעו בעמדות האלה אפשר לחיות עם אלימלך בשלום.
שיתמקדו ב6 וכנף עם יפגעו בעמדות האלה אפשר לחיות עם אלימלך בשלום.
יובאנוביץ מועמד.
אחרי עונה רעה מאוד בפרטיזן בתוספת עונה חלשה לפני בבאזל.
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת
מצד שני בגיל טוב, ולפחות בתקופה שלו בארץ היה נראה חלוץ אדיר, מסוג ההימורים שלדעתי כן נכון לקחת
א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.Hulk כתב: 27 יוני 2025, 20:02 יובאנוביץ מועמד.
ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).
לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.ברק.י כתב: 27 יוני 2025, 20:13א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.Hulk כתב: 27 יוני 2025, 20:02 יובאנוביץ מועמד.
ב. להביא חלוץ זר משמעותו להתפשר על הקיים או להביא ישראלי לעמדת המגן הימני, הקשר האחורי או הכנף (בהנחה שסבע ודין בדרך החוצה).
בסופו של דבר ב80% מהמשחקים פה קבוצות אמורות לא לעבור נגדנו את החצי אם שחקן אחד חלש מתוך ה4 בהגנה אפשר להסתדר, אבל לרוץ עוד עונה עם דין שעושה טובה שהוא משחק ומלמד שלא ברמה הרבה יותר בעייתי לדעתי.
מדהים בעיניי שכל הזרים כמעט שמקושרים/נוחתים בארץ בקבוצות הגדולות בחלון הזה הם כאלה ששיחקו פה כבר (יובאנוביץ', ניקולסקו, קורנו, קאיודה)
מראה שממש אף אחד לא רוצה להגיע לפה חחח
מראה שממש אף אחד לא רוצה להגיע לפה חחח
אופטימיות במכבי חיפה
יובאנוביץ סימן שאלה אבל זה כנראה עדיף מכל דבר אחר שמערכת הסקאוטינג העלובה שלנו תנחית פה.
מסכים לגבי עניין העמדות. לוקח ג׳אבר, אלימלך, חלוץ זר, מלמד וחלוץ שלישי על פני מגן ימני זר, אלימלך, מלמד ושני חלוצים מחליפים ישראלים.Hulk כתב: 27 יוני 2025, 20:19לדעתי האימפקט שיובאנוביץ בכושר טוב ייתן לקבוצה הוא פי 10 יותר משמעותי מהאימפקט שתקבל ממגן ימני מעולה.ברק.י כתב: 27 יוני 2025, 20:13א. תוסיף על זה - לפי טרנפרמרקט, הוא פצוע.Hulk כתב: 27 יוני 2025, 20:02 יובאנוביץ מועמד.
בסופו של דבר ב80% מהמשחקים פה קבוצות אמורות לא לעבור נגדנו את החצי אם שחקן אחד חלש מתוך ה4 בהגנה אפשר להסתדר, אבל לרוץ עוד עונה עם דין שעושה טובה שהוא משחק ומלמד שלא ברמה הרבה יותר בעייתי לדעתי.
מה גם שאנחנו צריכים בלם ימני מחליף וג׳אבר אולי, איך שהוא, יצליח לסגור ינה, כי לא נשמע שבמועדון בונים על בלם נוסף, משום מה.
ספציפית יובנאוביץ׳, לא יודע מה מצבו, אבל הפציעות יכולות להיות עניין בעייתי.
בלי קשר זר אכזר מפלצתי לאמצע אין לנו מה למכור חבל על הזמן של כולנו.
איזה כיף שקורנו חזר לפחות משהו טוב בכל החלטורה שהולכת אצלנו
איזה כיף שקורנו חזר לפחות משהו טוב בכל החלטורה שהולכת אצלנו
שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים
זה לא טוב. לא צריך שהם יזבלו מבפנים דיוניי אוהדים עם מסרים מטעם...Gutti כתב: 27 יוני 2025, 22:09 שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
הכל עניין של חשיפהGutti כתב: 27 יוני 2025, 22:09 שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים
הפודקאסטרים המצליחים באמריקה ובמיוחד הסטרימרים שעושים לייב מרוויחים כמו שחקנים בהוליווד מהחשיפה המטורפת
כל העיתונים וערוצי הטלוויזיה המסורתיים לא יכולים להתחרות בחשיפה של המדיה החדשה
לא יודע כמה עוקבים יש לימודי טלגרם האלה אבל אני מניח שלא מעט
באחד אני נמצא ויש להם 21KDelPiero כתב: 27 יוני 2025, 22:29הכל עניין של חשיפהGutti כתב: 27 יוני 2025, 22:09 שני ערוצי טלגרם של מכבי חיפה הביאו לצוות שלהם את קניאס ושלמה וייס. לאן הגענו שעיתונאים מגיעים לקבוצות אוהדים
הפודקאסטרים המצליחים באמריקה ובמיוחד הסטרימרים שעושים לייב מרוויחים כמו שחקנים בהוליווד מהחשיפה המטורפת
כל העיתונים וערוצי הטלוויזיה המסורתיים לא יכולים להתחרות בחשיפה של המדיה החדשה
לא יודע כמה עוקבים יש לימודי טלגרם האלה אבל אני מניח שלא מעט
צירפו את שלמה וייס
לא יודע אם משלמים או מה ההסכם ביניהם