Smile כתב: 30 יוני 2025, 20:49
בעוד 3 וחצי שבועות משחק ראשון באירופה - אין מגן ימני, קשר אחורי וחלוץ עם חשק.
הרכש היחיד שהגיע עד כה זה קורנו, ג'ורה (שאולי ידפוק ברז כי עדיין לא חתם רשמית) ומושאלים שחוזרים (אם אפשר לקרוא לזה רכש).
באמת שאני לא יודע למה אוהדים ממשיכים לקנות מנוי
אין עוד הרבה דברים אחרים. זה שאנחנו מתמקדים בזה זה פשוט בגלל שזה הכי גרוע אבל למעשה חסר לנו:
מגן ימני
מגן ימני מחליף (אלימלך לא ברמה)
מגן שמאלי מחליף
שוער מחליף (כיוף לא ברמה)
קשר 6
שחקן כנף בצד שמאל
חלוץ
סברינה, קאסה וירמקוב מיועדים להרכב הראשון ובצדק כי אלה ההימורים שצריך לקחת בהתחשב במצב, אבל התפוקה מכל אחד היא סימן שאלה גדול.
Smile כתב: 30 יוני 2025, 20:49
בעוד 3 וחצי שבועות משחק ראשון באירופה - אין מגן ימני, קשר אחורי וחלוץ עם חשק.
הרכש היחיד שהגיע עד כה זה קורנו, ג'ורה (שאולי ידפוק ברז כי עדיין לא חתם רשמית) ומושאלים שחוזרים (אם אפשר לקרוא לזה רכש).
באמת שאני לא יודע למה אוהדים ממשיכים לקנות מנוי
אם הייתה הלימה בין הנוכחות של הקהל לבין ההשקעה והשאפתנות של המועדון היינו רואים 0 אוהדים ביציעים בכל משחק בעונת 25/26
אני חושב שמה שאנחנו רואים עד כה בקיץ הזה זה שיא חדש, אם בשני הקיצים הקודמים התנהלנו שערוריה בגלל יוהרה, מודל ניהולי מיושן, שחצנות וחוסר מקצוענות, בקיץ יש חוסר רצון מובהק להצליח. לא עניין של רצון להשקיע פחות, אלא חוסר רצון מובהק להצליח. הם הולכים לשם בעיניים פקוחות.
אנרגיה שמזכירה את תקופת גאידמק, פשוט ויתור מוחלט ועלוב.
מקווה מאוד שיהיו כמה שליפות מפתיעות שישנו את הדינמיקה של החלון הזה, אבל זה נראה לא טוב.
בעיניי הם פשוט מאוד גרועים בתפקיד שלהם.
אנחנו הפכנו למועדון שכל שחקן באהלן אהלן מבריז לנו וזה כבר ניהיה הרגל. כבר לא פעם אחת עם בקסטר או שם גנרי אחר זה כבר ניהיה דפוס קבוע לחלוטין.
שוב, אנחנו מועדון בגסיסה עם בעלי תפקיד מאוד מאוד גרועים שבכל מקום מתוקן אחר ששואף להצליח הם עפים על טיל ושולחים אותך להיות מתדלקים בסונול או משהו.
דבר אחרון, כל האיחולים הרעים בעולם לאיציק עובדיה שגומר לנו את הבריאות
אני לא חושב שהם בהכרח גרועים בעבודה שלהם כמו זה שיש משהו מעבר שלא מספרים לנו. כנראה שקבוצת מאיר באמת עוזבת בסוף השנה, כמו שרשמו כאן לפני והם מנסים למזער הוצאות ולקצץ הפסדים.
מה שלא ברור לי למה להרוג את המותג לפני עזיבה...
הכל מתחיל ביענקלך
אדם מיושן וחסר אמביציה, תקוע בשנות ה 90.
לא באמת רוצה להתחרות ולמנף הצלחות.
לא מתווה שום אסטרטגיה להנהלה שלו, מגיב במקום ליזום מהלכים.
הכל ישתנה ברגע שיתחלף פה בעלים.
The real Tsepo כתב: 01 יולי 2025, 00:48
אני חושב שמה שאנחנו רואים עד כה בקיץ הזה זה שיא חדש, אם בשני הקיצים הקודמים התנהלנו שערוריה בגלל יוהרה, מודל ניהולי מיושן, שחצנות וחוסר מקצוענות, בקיץ יש חוסר רצון מובהק להצליח. לא עניין של רצון להשקיע פחות, אלא חוסר רצון מובהק להצליח. הם הולכים לשם בעיניים פקוחות.
אנרגיה שמזכירה את תקופת גאידמק, פשוט ויתור מוחלט ועלוב.
מקווה מאוד שיהיו כמה שליפות מפתיעות שישנו את הדינמיקה של החלון הזה, אבל זה נראה לא טוב.
מה הדיבור על סדריק דון? יש באמת מו"מ או שהכל חארטה
בכל אופן הוא שחקן בעלייה אחרי עונה טובה מאוד בקבוצה בינונית.
בשל ויכול לעשות את הצעד קדימה.
והכי חשוב פוטנציאל מכירה כמו שיענקלך אוהב.
ירוק רפואי כתב: 01 יולי 2025, 22:12
מה הדיבור על סדריק דון? יש באמת מו"מ או שהכל חארטה
בכל אופן הוא שחקן בעלייה אחרי עונה טובה מאוד בקבוצה בינונית.
בשל ויכול לעשות את הצעד קדימה.
והכי חשוב פוטנציאל מכירה כמו שיענקלך אוהב.
איפה ראית שיש מו״מ אח יקר ?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים