שמע על סמך סרטון אפשר להסיק לגבי טכניקה ודברים כאלה.
לגבי הסטטיסטיקה, יש לו 13 שערים בעונה שעברה בליגה הסרבית ו16 בכל המסגרות. שיחק בקבוצה בחלק התחתון של הטבלה. הוא בגרף התקדמות בקריירה.
אני בכל אופן פחות התלהבתי. לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.
מנהל: Shocking4U
שמע על סמך סרטון אפשר להסיק לגבי טכניקה ודברים כאלה.
ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.ברק.י כתב: 03 יולי 2025, 23:35 קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.
אומרים עכשיו שכן.HaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:37ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.ברק.י כתב: 03 יולי 2025, 23:35 קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.
אבל זה מה שכתבוHaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:37ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.ברק.י כתב: 03 יולי 2025, 23:35 קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.
קורנו לא מקבל 500 אלף יורו שכר בסיס. אולי אחרי מענקים ואז, זה כנראה לא רלוונטי.KevinDurant כתב: 03 יולי 2025, 23:40אומרים עכשיו שכן.HaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:37ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.ברק.י כתב: 03 יולי 2025, 23:35 קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.
יש מצב שקורנו יתפוס את התקן הזה למרות שאני בכלל לא בטוח שיהיה 8 זרים בכדורגל ואצלנו בפרט (לא רואה את המועדון משלם "קנס" של מיליון יורו כדי להביא עוד זר)
לגבי סטיוארט, זה בדיוק מה שמחפשים במועדון לדעתי. 9 גדול, מהיר, פיזי, שיכול לשחק עם הגב לשער, גיל טוב, בהתקדמות. כל מה שאין בחלוצים שלנו
רק במדינה שלנו יכולים להמציא קריטריונים מטומטמים כאלהApoc כתב: 03 יולי 2025, 23:40אבל זה מה שכתבוHaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:37ממה שהבנתי הזר השמיני לא צריך לחתום הקיץ. יש לנו כבר זרים שעומדים בקריטריונים האלה.ברק.י כתב: 03 יולי 2025, 23:35 קשה לי להאמין שיביאו זר שמיני לפי מה שפורסם בוואן (השחקן ״השמיני״ צריך להיות כזה שחתם העונה). לא יביאו לפה מגן וכנראה גם לא קשר אחורי שלפי הפרסומים נמצא בעדיפות נמוכה ב-500 אלף יורו שכר. זה אומר שאם הם חושבים ללכת על שמונה זרים, הם יצטרכו חלוץ שמקבל שכר גבוה.
שגם אם יש מישהו שכבר עומד בקריטריונים כמו סק אז זה לא רלוונטי כי לא חתם לעונה הקרובה
מניח שאם וכאשר יאושר בהתאחדות נדע יותר
טוב, אז זה סעיף מגוחך. כל אחת מהגדולות יכולה בקלות לשלם את זה על זר שמיני. זה חסר משמעות ונועד רק להרגיע את השחקנים הישראלים.HaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:48 עוד נושא שרלוונטי מאוד לקבוצות הגדולות הוא נושא איך מחושב השכר כדי ששחקן יעמוד בקריטריון, בדגש על הזר השמיני שהוא היקר יותר. על פי המתווה, הזר השמיני צריך להיות בשכר של 500 אלף יורו ברוטו, אבל, ויש כאן אבל גדול - ה-500 האלה כוללים בתוכם דמי העברה על שחקן. כך למשל, פייר קורנו מרוויח 350 אלף יורו נטו בחוזה החדש שלו במכבי חיפה, כשמכבי חיפה שילמה עליו 850 אלף יורו. השחקן כבר עומד בקריטריון לזר שמיני רק מחישוב דמי ההעברה שלו. קבוצות כמו ב"ש, מכבי ת"א ומכבי חיפה שרוכשות שחקנים, מיד יעמדו בקריטריון
ספורט 5
פיירו וסברינה הם דוגמא לשחקנים שהם בול מה שהם נראו בסרטון. אפשר לראות בבירור פה כמה דברים בסיסיים לגביו, ולא מאוד מעודדים.HaifaWave כתב: 03 יולי 2025, 23:34שמע על סמך סרטון אפשר להסיק לגבי טכניקה ודברים כאלה.
לגבי הסטטיסטיקה, יש לו 13 שערים בעונה שעברה בליגה הסרבית ו16 בכל המסגרות. שיחק בקבוצה בחלק התחתון של הטבלה. הוא בגרף התקדמות בקריירה.
אני בכל אופן פחות התלהבתי. לא אוהב שחקנים בסגנון הזה.
הוא מחליט על התקציבים שמשרד הספורט מביא לקבוצות על שיתוף ישראלים.Apoc כתב: 03 יולי 2025, 23:49 מה ליפקין כותב עכשיו שזוהר מחליט על 7 זרים, לא הבנתי, מה קשור שר במדינה להחלטה של ההתאחדות? הוא מכתיב לקבוצות אילו החלטות להעביר בכדורגל?
בטח נקבל היום וולקאם שלו, לצד דיווחים זהים לאלו שהיו השבוע, בשבוע שעבר ולפני שבועיים - ״מכבי חיפה מתקדמת מול זרים וההערכה היא שבשבוע הבא ולכל היותר עוד שבועיים יחתמו במועדון שני זרים. יש שחקנים שנמצאים במו״מ מתקדם ופלורס מאד מחכה לרכש שצפוי להגיע״.
לכאורה סבע ונהואל הם על התקן הזהamitoima כתב: 04 יולי 2025, 13:02 לא מבין למה אין דיבור על פליימיקר סגנון שרי.
כל השנים שסבלנו לפני ההגעה שלו, היו המחסור בשחקן כזה.
כל המשחקים שהוא לא שיחק, ועדיין שיחקו אצילי וסבע וכו' עדיין היינו משמעותית חלשים יותר.
שחקן בסגנון כזה, משנה לנו את כל המשחק.
כמובן שהיינו חייבים גם אמצע חזק של נטע ופאני/מוחמד .
אבל המחסור בשחקן שיוצר משום מקום, מחלק מסירות ובעיטות מכל מקום במגרש זה הכרחי.
אני מסכים אתך.HaifaWave כתב: 04 יולי 2025, 12:41 יש שלוש עמדות שחייב בהן חיזוק, אם נתעלם מהכנפיים שהן סימן שאלה גדול מאוד:
חלוץ שובר שיוויון
קשר 6 שובר שיוויון
מגן ימני ברמה גבוהה
יש שני זרים להביא בהנחה של 7 זרים. זה אומר שאחד מהשלושה לא יהיה כי אני לא רואה איך מצליחים לשלוף איזה ליגיונר.
צאו מנקודת הנחה שכנראה מבינים במועדון שזה לא משנה. גם אם נביא שלושה זרים שוברי שיוויון בשלוש העמדות הללו אני לא חושב שנרוץ לאליפות, וכנראה גם במועדון מבינים את זה. ככה או ככה נסיים 3-4.
באופן די מצחיק, בעמדת ה"10" הקלאסי אנחנו כנראה הכי טובים בליגה או ה טופ של הקבוצה.amitoima כתב: 04 יולי 2025, 13:02 לא מבין למה אין דיבור על פליימיקר סגנון שרי.
כל השנים שסבלנו לפני ההגעה שלו, היו המחסור בשחקן כזה.
כל המשחקים שהוא לא שיחק, ועדיין שיחקו אצילי וסבע וכו' עדיין היינו משמעותית חלשים יותר.
שחקן בסגנון כזה, משנה לנו את כל המשחק.
כמובן שהיינו חייבים גם אמצע חזק של נטע ופאני/מוחמד .
אבל המחסור בשחקן שיוצר משום מקום, מחלק מסירות ובעיטות מכל מקום במגרש זה הכרחי.
בגדול, יש להם 4 דרכים להתגבר על זה:HaifaWave כתב: 04 יולי 2025, 12:41 יש שלוש עמדות שחייב בהן חיזוק, אם נתעלם מהכנפיים שהן סימן שאלה גדול מאוד:
חלוץ שובר שיוויון
קשר 6 שובר שיוויון
מגן ימני ברמה גבוהה
יש שני זרים להביא בהנחה של 7 זרים. זה אומר שאחד מהשלושה לא יהיה כי אני לא רואה איך מצליחים לשלוף איזה ליגיונר.
צאו מנקודת הנחה שכנראה מבינים במועדון שזה לא משנה. גם אם נביא שלושה זרים שוברי שיוויון בשלוש העמדות הללו אני לא חושב שנרוץ לאליפות, וכנראה גם במועדון מבינים את זה. ככה או ככה נסיים 3-4.
זה לא פרסום ראשון זה ידוע כבר תקופה שיש לו הצעה מחו"ל, וברור לכל האוהדים שעזיבה שלו ושל סבע בחלון הנוכחי היא סופר ריאלית.KevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:44 ספורט5 עם פרסום ראשון שדין מחזיק בהצעה מחו''ל ועשוי לעזוב
מה שמסביר ומחזק למה מחפשים 9 זר
אני דווקא לא חושב שיש לו הצעה מחו''ל, לדעתי אם הייתה הוא היה עוזב מזמןApoc כתב: 04 יולי 2025, 15:48זה לא פרסום ראשון זה ידוע כבר תקופה שיש לו הצעה מחו"ל, וברור לכל האוהדים שעזיבה שלו ושל סבע בחלון הנוכחי היא סופר ריאלית.KevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:44 ספורט5 עם פרסום ראשון שדין מחזיק בהצעה מחו''ל ועשוי לעזוב
מה שמסביר ומחזק למה מחפשים 9 זר