מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

שליחה על ידי The real Tsepo »

המסרים לתקשורת שלא מחפשים 6 כן גורם לחשוב שכן מחפשים. אם יש משהו שמכבי חיפה טובה בו זה מניפולציה תקשורתית, הם מבינים את רחש הקהל והיו רוצים להרגיע עם הנפצות למועמדים.
מצד שני זה מועדון שהביא את איתמר ניצן במקום ג'וש כהן
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 19:52 אלימלך שווה גול למשחק לפחות. מצחיק שאנשים חושבים שאפשר לשרוד עם דבר כזה. אין בו כלום, 0 תרומה למשחק. עושה קארדיו על המגרש
זה מה שאני אומר מרוב החוסרים שיש פה שכחנו בכלל שאים לנו מגנים מחליפים שלא לדבר על זה שהכנפיים הם סימן שאלה.
בקיצור זה לא שעכשיו מגן ימני תותח וקשר אחורי תותח וזו קבוצה לאליפות.

בגלל זה נשגב מבינתי איך לא הביאו לפה את גרופר. אבל מצד שני גם נשגב מבינתי איך כבר שלוש שנים מחפשים קשר 6 ולא מוצאים כשכל שנה עוזב אותנו עוד קשר.

הסגל הזה צריך לעבור חריש עמוק. הבעיה היא שלהחליף 10 שחקנים בחלון אחד זה מתכון לאסון כי מתפשרים במלא מקומות, אבל להביא את בן הרוש בינואר ואת גרופר היה בגדר חובה כדי שנתחיל לקבל פה צורה לפחות.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

The real Tsepo כתב: 06 יולי 2025, 19:58 המסרים לתקשורת שלא מחפשים 6 כן גורם לחשוב שכן מחפשים. אם יש משהו שמכבי חיפה טובה בו זה מניפולציה תקשורתית, הם מבינים את רחש הקהל והיו רוצים להרגיע עם הנפצות למועמדים.
מצד שני זה מועדון שהביא את איתמר ניצן במקום ג'וש כהן
הלוואי שזה מהלך על מרטין אבל למדנו להתאכזב כבר
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

אסור להיות יונייטד ולהתעקש על טעויות. לא צריך לא נהואל ולא סברינה. זה בזבוז של שני זרים, שאפשר לעשות עם זה הרבה יותר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

בן דור המביך מעלה כתבה שבמכבי חיפה מבינים שצריך קשר אחורי דחוף. 😂
יענקל'ך!
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

חזיזוש כתב: 06 יולי 2025, 16:15
nk1230 כתב: 06 יולי 2025, 16:14 לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.
ברוך הבא אחי אוהדי מכבי חיפה זה הלוזרים הכי גדולים בספורט
לוזריות זה להנות מהעובדה שהיריבות שלך נחלשות יותר להתעצבן מהעובדה שהקבוצה שלך לא מתחזקת

אמרתי יריבות? כמה נקודות יצאנו מהמפגשים מהם בשנה האחרונה? מה ההפרש היה בסוף העונה?
לא חושב שהמילה יריבות זאת ההגדרה הנכונה
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

nk1230 כתב: 06 יולי 2025, 16:14 לא ראיתי חבורה של בכיינים ופחדנים מימיי... כל שנה אתם מתדרדרים יותר ויותר... הכי אני אוהב את אלו שחושבים שבמצב היום אנחנו לא בפלייאוף העליון. ראיתם את הליגה? בינתיים מכבי תל אביב בדרך להפסיד את 2 הכוכבים הגדולים באמת תורגמן ופטאצי.. זהבי נלך אבל זה דווקא יעשה להם טוב. ובאר שבע, בואו נראה אם ישאר שם קנגוואה, בלעדיו חצי קבוצה... דן ביטון היה בשנה יוצאת דופן שנה שעברה. מה יש להם עוד?. מזכיר ששנה שעברה כמעט לקחו אליפות פה עם תורגמן חלוץ ובלטסקה בלם.
איזה כיף
יש פליאוף עליון!!!!
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

Kaka כתב: 07 יולי 2025, 07:56 בן דור המביך מעלה כתבה שבמכבי חיפה מבינים שצריך קשר אחורי דחוף. 😂
הטמבל הזה אמר אתמול ברדיו שכולם מדברים על קשר 6 אבל במועדון זה לא עולה
בונים על גוני נאור.
לא יאמן שהחמור הזה מכתיב פה את דעת הקהל.
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

חייב להביע רגע את דעתי:

דבר ראשון - זה שהשאירו את סק שכבר 2 עונות לא פוגע זו בושה.
בעונה הקרובה הוא לא יהיה יותר טוב הוא יהיה יותר גרוע וימשיך לזיין אותנו עם טעות של גול למשחק.
דבר שני - איך משאירים זר כושל כמו סברינה? מי מקבל את ההחלטות המקצועיות כרגע? אם זה רפאלוב זה סימן לא טוב.
דבר שלישי - איך השחקנים מבינים שצריך קשר אחורי ובצוות המקצועי בשלהם? זה מרגיש חובבני ברמות כל ההתנהלות הזאת בדיוק כמו בעשור השחור.

הקהל חייב לצאת ולעשות רעש אחרת אנחנו נתרסק העונה ואני לא מגזים עם התחזיות שלי.
צריך להתערב כי זה נראה שהמועדון לא יודע לקבל החלטות ועד שהוא מקבל אלה החלטות שגויות.
יש כאן קהל ענק שלא מגיע לו לחוות שוב עשור שחור, פשוט לא.
הזילזול של יעקב שחר באוהדים הוא מביש.
בראש ובראשונה צריך לדרוש את פיטוריו של איציק עובדיה שאין לו שום הבנה בכדורגל ונראה שהוא מנהל בפועל את המועדון.
אם במכבי חיפה לא יתאפסו אנחנו נהיה בדרך הבטוחה למועדון שמדשדש ונלחם על פלייאוף עליון ואני לא מגזים.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

Daniel123 כתב: 07 יולי 2025, 10:02 חייב להביע רגע את דעתי:

דבר ראשון - זה שהשאירו את סק שכבר 2 עונות לא פוגע זו בושה.
בעונה הקרובה הוא לא יהיה יותר טוב הוא יהיה יותר גרוע וימשיך לזיין אותנו עם טעות של גול למשחק.
דבר שני - איך משאירים זר כושל כמו סברינה? מי מקבל את ההחלטות המקצועיות כרגע? אם זה רפאלוב זה סימן לא טוב.
דבר שלישי - איך השחקנים מבינים שצריך קשר אחורי ובצוות המקצועי בשלהם? זה מרגיש חובבני ברמות כל ההתנהלות הזאת בדיוק כמו בעשור השחור.

הקהל חייב לצאת ולעשות רעש אחרת אנחנו נתרסק העונה ואני לא מגזים עם התחזיות שלי.
צריך להתערב כי זה נראה שהמועדון לא יודע לקבל החלטות ועד שהוא מקבל אלה החלטות שגויות.
יש כאן קהל ענק שלא מגיע לו לחוות שוב עשור שחור, פשוט לא.
הזילזול של יעקב שחר באוהדים הוא מביש.
בראש ובראשונה צריך לדרוש את פיטוריו של איציק עובדיה שאין לו שום הבנה בכדורגל ונראה שהוא מנהל בפועל את המועדון.
אם במכבי חיפה לא יתאפסו אנחנו נהיה בדרך הבטוחה למועדון שמדשדש ונלחם על פלייאוף עליון ואני לא מגזים.
אני אענה לך על זה בקצרה
דבר ראשון- אתה צודק, סק לא היה צריך להישאר.
דבר שני- סברינה פה כי שילמו עליו הרבה כסף ולא יחתכו אותו, אני לא אוכל את הסיפורים שהוא מרשים מקצועית. אם הייתה יד חופשית לשינויים סברינה היה נחתך.
דבר שלישי- כן היה דיבור בצוות על קשר אחורי זר ורשמתי את זה פה לפני שבועיים, פשוט זה יוחלט לפי מכסת הזרים.
יענקל'ך!
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

לגבי סק:
1. הוא בשנת חוזה, אנחנו צריכים בלם ימין מוביל ונראה שהמועדון בונה על פדראו להמשך. הגיוני לתת לסק לסיים את החוזה, בין אם יהיה הבלם הראשון העונה ובין אם יירד לספסל כשפדראו יחזור לכשירות. להיפרד ממנו ולהביא בלם זר אחר בסיטואציה כזו זה מיותר. לסמוך על בלם ישראלי שיוביל את ההגנה בעונה הקרובה כשעוד לא ברור איך שון ופדראו יחזרו זה הימור גדול מדי.
2. אני מאמין שהוא לא ירד ברמה, אלא בלם עם יתרונות וחסרונות ברורים. אם רוצים להפיק ממנו את המירב, צריכים לשחק כמו בכר בעונה השלישית שלו - משחק לחץ גבוה מאד והנעת כדור של הקישור. ברגע שמשחקים נסוג כמו בשתי העונות האחרונות, מבטלים את היתרונות שלו. ברגע שנותנים לו להוביל כדור, מדגישים את החסרונות שלו. אין שום היגיון בלשחק איתו על שטחים קטנים, עם הכדור או בלעדיו.
3. כשיהיה פה קשר אחורי ומגן ימני, סק גם יראה טוב יותר. כשכיוף בשער כולם בטוחים שזה מוריד את הביטחון לשחקנים מסביבו, אבל מה לגבי אלימלך ונאור שהם אלו שקרובים לסק במגרש?
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

הכתבים המסקרים את הקבוצה מתחילים לדבר על קשר אחורי.
זה כבר מבורך
תמונה
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

עוד פעם אתם מתחילים עם סק, כמו שהתלוננו פה על פיירו. סק בלם על, אם תהיה הגנה יציבה עם מגנים נורמלים ושוער עם ידיים ולא השכונה שעברה פה שנה שעברה אתם לא תדברו ככה. הוא היחיד שהיה יציב שנה שעברה, כל משחק ההגנה הייתה שונה ומאמצע השנה בכלל לא היו לנו מגנים וכל משחק שני היה בלם אחר בהרכב עקב פציעות.
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Ganjot כתב: 07 יולי 2025, 10:32 עוד פעם אתם מתחילים עם סק, כמו שהתלוננו פה על פיירו. סק בלם על, אם תהיה הגנה יציבה עם מגנים נורמלים ושוער עם ידיים ולא השכונה שעברה פה שנה שעברה אתם לא תדברו ככה. הוא היחיד שהיה יציב שנה שעברה, כל משחק ההגנה הייתה שונה ומאמצע השנה בכלל לא היו לנו מגנים וכל משחק שני היה בלם אחר בהרכב עקב פציעות.
אם יביאו את איתמר שבירו ולידו ישחקו קבווארצחליה, ברקולה ומאחורה ויטיניה נקבל חלוץ על!
תגיד לי איך את יכול להגיד שסק היה הכי יציב בעונה שעברה? אין לי כוח להתחיל לחפש עכשיו את הכתבות אחרי משחקים של עונה שעברה שהוא כל פעם זימבר אותנו עם השטויות שלו והמיקום הגרוע שלו.
זה פשוט הזוי שאתה רושם את זה באמת.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Daniel123 כתב: 07 יולי 2025, 10:58
Ganjot כתב: 07 יולי 2025, 10:32 עוד פעם אתם מתחילים עם סק, כמו שהתלוננו פה על פיירו. סק בלם על, אם תהיה הגנה יציבה עם מגנים נורמלים ושוער עם ידיים ולא השכונה שעברה פה שנה שעברה אתם לא תדברו ככה. הוא היחיד שהיה יציב שנה שעברה, כל משחק ההגנה הייתה שונה ומאמצע השנה בכלל לא היו לנו מגנים וכל משחק שני היה בלם אחר בהרכב עקב פציעות.
אם יביאו את איתמר שבירו ולידו ישחקו קבווארצחליה, ברקולה ומאחורה ויטיניה נקבל חלוץ על!
תגיד לי איך את יכול להגיד שסק היה הכי יציב בעונה שעברה? אין לי כוח להתחיל לחפש עכשיו את הכתבות אחרי משחקים של עונה שעברה שהוא כל פעם זימבר אותנו עם השטויות שלו והמיקום הגרוע שלו.
איזה אנלוגיה, ממש אותו דבר. אתה מאלה שמקשיבים לתום בנאדו הנכה שכלית הזה ושאר חבריו ברדיו. בלם נבחרת סנגל, הבלם הכי טוב בפער בליגה, היה הכי יציב בהגנה שלנו בלי שאלה בכלל שנה שעברה.

כן הוא עשה טעויות כמו שכל בלם עושה טעויות, זה פשוט הרגיש גרוע יותר כלצידו לא משחקים מגנים או בלם אחר כל משחק אבל בסדר, תאשימו את סק, הוא הבעיה אין ספק.
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Ganjot כתב: 07 יולי 2025, 11:03
איזה אנלוגיה, ממש אותו דבר. אתה מאלה שמקשיבים לתום בנאדו הנכה שכלית הזה ושאר חבריו ברדיו. בלם נבחרת סנגל, הבלם הכי טוב בפער בליגה, היה הכי יציב בהגנה שלנו בלי שאלה בכלל שנה שעברה.

כן הוא עשה טעויות כמו שכל בלם עושה טעויות, זה פשוט הרגיש גרוע יותר כלצידו לא משחקים מגנים או בלם אחר כל משחק אבל בסדר, תאשימו את סק, הוא הבעיה אין ספק.
אני מעולם לא שמעתי אפילו את הקול של תום בנאדו ואני גם לא מאזין לרדיו חיפה.
אני אומר את מה שאני רואה על המגרש.
לפני 2 עונות שיחקו ליד סק שון, וסונדגרן וקורנו בצדדים ועדיין הוא היה לא טוב.
שלא נדבר על המשחק נגד ת"א בסמי שאם היינו מנצחים אותם היינו יכולים לקחת אליפות והוא נתן שם משחק בלהות בנוסף לפנדל שעשה על זהבי.
הוא למעשה נתן פה חצי עונה טובה וזה היה בעונה ששיחקנו בצ'מפיונס.
זהו.
מדובר בבלם אוברייטד.
כל משחק - טעות שעולה בגול.
זה מצדיק בעיניך להחזיק בלם זר כזה?
אז מה אם הוא משחק בנבחרת סנגל, רז שלמה משחק בנבחרת ישראל מה זה אומר?
הוא פשוט לא טוב.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Daniel123 כתב: 07 יולי 2025, 11:17
Ganjot כתב: 07 יולי 2025, 11:03

אני מעולם לא שמעתי אפילו את הקול של תום בנאדו ואני גם לא מאזין לרדיו חיפה.
אני אומר את מה שאני רואה על המגרש.
לפני 2 עונות שיחקו ליד סק שון, וסונדגרן וקורנו בצדדים ועדיין הוא היה לא טוב.
שלא נדבר על המשחק נגד ת"א בסמי שאם היינו מנצחים אותם היינו יכולים לקחת אליפות והוא נתן שם משחק בלהות בנוסף לפנדל שעשה על זהבי.
הוא למעשה נתן פה חצי עונה טובה וזה היה בעונה ששיחקנו בצ'מפיונס.
זהו.
מדובר בבלם אוברייטד.
כל משחק - טעות שעולה בגול.
זה מצדיק בעיניך להחזיק בלם זר כזה?
אז מה אם הוא משחק בנבחרת סנגל, רז שלמה משחק בנבחרת ישראל מה זה אומר?
הוא פשוט לא טוב.
אתה פשוט לוקח פוזיציה ולא מסתכל מעבר אליה. לך תראה שנה שעברה כמה מצבים של גול וודאי הוא הציל בזכות המהירות והאתלטיות שלו ששום בלם אחר שלנו לא מסוגל אפילו לחשוב על פעולות כאלה (ועשרות כאלה בשנה). גם עלי מוחמד היה בעונה רעה עם מלא טעויות של גולים, זה לא אומר שצריך לפרק את הקבוצה ולהחליף גם אותו. זה קל להסתכל רק על הדברים הרעים אבל כל בלם כולל של אלה שרצות לתואר עשו טעויות, אצלנו זה הכל בקיצון.

אם אתה חושב שהמועדון מסוגל להביא מחליף טוב יותר מסק, אז כל הכבוד על האמונה. בינתיים הם מכרו או שחררו את כל השחקנים שהחזיקו אותנו 4 שנים ולא הביאו אפילו מחליף אחד טוב ככה שהעובדות מדברות בעד עצמן.

ואגב פדראו, בלם חביב, לא מתקרב לרמה של סק.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

יהיה קשר בוודאות. מסתבר שהם לא עיוורים לחלוטין.
בירקי
הענק הירוק
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

רק מכבי כתב: 07 יולי 2025, 11:56 יהיה קשר בוודאות. מסתבר שהם לא עיוורים לחלוטין.
אנדזי? או רק ישראלי? למה לא מתאבדים על נטע?
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

לי זה היה ברור מהרגע הראשון שיגיע קשר.
אין לי מושג למה תדרכו את הכתבים שזה לא יקרה
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

השאלה באיזה עמדה ילכו על ישראלי/יהודי
חלוץ קשר או מגן...
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

רק מכבי כתב: 07 יולי 2025, 11:56 יהיה קשר בוודאות. מסתבר שהם לא עיוורים לחלוטין.
הם לגמרי עיוורים אם לקח להם עד עכשיו להבין שצריך קשר. זה מראה שהחמצן שם לא מגיע למוח
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

Shocking4U כתב: 07 יולי 2025, 13:09
הם לגמרי עיוורים אם לקח להם עד עכשיו להבין שצריך קשר. זה מראה שהחמצן שם לא מגיע למוח
נראה לי שזה די ברור שהם הטרילו אותנו בכוונה ושלחו את בן דור להגיד שלא יגיע כדי שלא ישגעו אותם כל הזמן עם שאלות איפה הוא ולמה לא הגיע עדיין או משהו בסגנון
:!: יענקלך
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

אחרי שאושר רשמית חוק 8 הזרים אין תירוצים כבר, חובה מגן ימני וקשר.
יענקל'ך!
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

קשר היה צריך לנחות ראשון. הרבה לפני חלוץ יש לנו חור שאי אפשר לסגור. לא מבין איך לא עבדו על זה כבר משנה שעברה
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

מידיעה? תוכל לפרט?
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

HaifaWave כתב: 07 יולי 2025, 14:23
מידיעה? תוכל לפרט?
כן, מידיעה.

אני מכיר מו"מ עם קשר בעמדה הזאת. ואני מסיק מזה ומעוד כמה אינדיקציות שרוצים להביא לשם שחקן.

הקיץ הזה הוכיח שהתקשורת לא באמת יודעת משהו.
אתמול כתבו שהוא סומך על גוני, והיום כותבים שצריכים קשר.
מציע לא לקחת אותם יותר מידי ברצינות.
HaifaWave
חבר בבורד

שליחה על ידי HaifaWave »

רק מכבי כתב: 07 יולי 2025, 14:33
מידיעה? תוכל לפרט?
כן, מידיעה.

אני מכיר מו"מ עם קשר בעמדה הזאת. ואני מסיק מזה ומעוד כמה אינדיקציות שרוצים להביא לשם שחקן.

ואתה יודע מי השחקן ויכול לפרט?
Nirgreen
אלוף המדינה
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

HaifaWave כתב: 07 יולי 2025, 14:41

מידיעה? תוכל לפרט?
כן, מידיעה.

גוניוס ואר נאורויס שחקן הולנדי בן 26
תמונה
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

Nirgreen כתב: 07 יולי 2025, 14:44
HaifaWave כתב: 07 יולי 2025, 14:41

כן, מידיעה.

גוניוס ואר נאורויס שחקן הולנדי בן 26
תן לי לפחות קרדיט
יענקל'ך!
נעול