מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
מדברים על גוני ושוכחים מרועי אלימלך. צריך לשים לתופעה הזאת סוף. בושה שהוא קיבל פה הארכת חוזה
בושה שהוא גדל פה בכלל, מה זה החוסר יסודות האלה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
חד משמעי אני מביא 2 מגנים ימניים, לא יודע מי יש ישראלי שאפשר להביא אבל הייתי עושה את זה.
בכנות, הייתי מביא את כארם ג'אבר ועוד 2 זרים לאמצע.
ג'אבר שחקן אגרסיבי וטוב הגנתית, עם כושר משחק טוב שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו.
בכנות, הייתי מביא את כארם ג'אבר ועוד 2 זרים לאמצע.
ג'אבר שחקן אגרסיבי וטוב הגנתית, עם כושר משחק טוב שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו.
איפה עסקו בו סתם בשביל הקטע?Apoc כתב: 09 יולי 2025, 19:41 [quote=ברק.י post_id=147259 time=<a href="tel:1752078596">1752078596</a> user_id=115]
בכל יום השם שכולם עסוקים בו מתחלף.
היום - אבו פאני.
ספוילר: לא ריאלי כלכלית.
[/quote]
יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
משחק האגפים כשיש לך חלוץ כמו יובאנוביץ הוא קריטי.
זה לא פיירו, ולא דין דוד.
אם רוצים להוציא מיובא את המיטב, חייבים כאן אגפים חזקים. וזה מגנים וקישור.
בינתיים אין בכלל מגן בצד ימין.
לא לוקח את ג'אבר. לא ברור ממה מתלהבים. וגם לא ברור בכלל מה הכיוון של הבעלים החדש של נתניה.
צריך קשר אחורי - 6.
וצריך מגן ימני זר.
קאסה, עלי, אזולאי, זה מספיק לעמדת ה-8.
מזכיר שעלי משחק הרבה יותר כשיש איתו 6 נורמלי. גם קאסה שאני מאוד מאמין בן יכול לפרוח ככה.
אי אפשר להביא 2 קשרים זרים ולחשוב שייצא משהו מקאסה שלא יראה דשא אחרי שיהיה שלישיה ברוטציה של ה8 אחרי הזר ועלי.
לא לוקח את ג'אבר. לא ברור ממה מתלהבים. וגם לא ברור בכלל מה הכיוון של הבעלים החדש של נתניה.
צריך קשר אחורי - 6.
וצריך מגן ימני זר.
מזכיר שעלי משחק הרבה יותר כשיש איתו 6 נורמלי. גם קאסה שאני מאוד מאמין בן יכול לפרוח ככה.
אי אפשר להביא 2 קשרים זרים ולחשוב שייצא משהו מקאסה שלא יראה דשא אחרי שיהיה שלישיה ברוטציה של ה8 אחרי הזר ועלי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ראיתי את קאסה, אזולאי, גוני ומוחמד במחנה (ומה שראינו מהם עוד קודם) והם לא נראים באירוע.רק מכבי כתב: 09 יולי 2025, 20:32 משחק האגפים כשיש לך חלוץ כמו יובאנוביץ הוא קריטי.
צריך קשר אחורי - 6.
וצריך מגן ימני זר.
ג'אבר שחקן נחמד מאוד שיכול לסגור פינה ולפנות זרים לעמדה אחרת
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
גוני נאור זה השחקן הכי פרווה שראיתי בחיים שלי
כל מסירה או אחורה או לצדדים.
שום עומק, שום דריבל, שום.יצירת יתרון מספרי.
באמת מתבייש ששחקן כזה חלק מהסגל שלנו
כל מסירה או אחורה או לצדדים.
שום עומק, שום דריבל, שום.יצירת יתרון מספרי.
באמת מתבייש ששחקן כזה חלק מהסגל שלנו
שתדע בכללי ציוצים זה לא מדד לכלום, רק אם זה אנשים שיש להם רקורד ופגיעות בשחקנים שהגיעוברק.י כתב: 09 יולי 2025, 20:30 יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
אופטימיות במכבי חיפה
שתדע בכללי ציוצים זה לא מדד לכלום, רק אם זה אנשים שיש להם רקורד ופגיעות בשחקנים שהגיעוApoc כתב: 09 יולי 2025, 21:23 [quote=ברק.י post_id=147275 time=<a href="tel:1752082214">1752082214</a> user_id=115]
יש הרבה ציוצים עליו, מניח בעקבות הפרסום באחד הפודקאסטים (נדמה לי בקיקטוק דיברו עליו).
[/quote]
לא מסתכל על זה כמו ידיעה, אבל כשם של שחקן מתחיל לרוץ בהרבה ציוצים, אתה תוהה מאיפה זה מגיע.
השם של פאני עלה כי וייס זרק חצי מילה באיזה פודקאסט, ואחרי זה עוד סייג את זה מאוד. ולכן התחילו הדיבורים. תוסיף את העובדה שהוא טס עם הקבוצה להונגריה, ושהוא ביקר במחנה, פלוס זה ששחר טס להונגריה וצפה במשחק היום, ותקבל קונספירציה על פאני.
אגב, אם אני צריך להמר, וזה גם קצת עם מידע פנים, העובדה שהחליפו את אלברמן ברגע האחרון, המינוי של רפאלוב מעכשיו לעכשיו, פלוס העיכוב עם מינוי מאמן, שגם הוא היה צריך זמן ללמוד את הקבוצה והמערכת, גרמו לזה שההכנות לעונה הזאת התחילו מאוד מאוחר, חלק מהמחשבות נגנזו, ותוכניות אחרות באו במקום, כל זה גורם לכך שהבנייה היא תוך כדי תנועה. וזה דבר שבסוף יוביל לעוד לא מעט שינויים בקיץ הזה. כך שהסגל עוד ישתנה לא מעט עד סוף החלון.
כולל זרים וישראלים.
וברור שזה יבוא מן הסתם על חשבון הסיכוי להתקדם באירופה.
כמו תמיד, דברים עובדים עקום ולא כמו שצריך. אבל זה היה די ברור אחרי שזורקים מאמן ומנהל מקצועי שעובדים מאחורי הקלעים כבר על העונה הבאה.
כולל זרים וישראלים.
כמו תמיד, דברים עובדים עקום ולא כמו שצריך. אבל זה היה די ברור אחרי שזורקים מאמן ומנהל מקצועי שעובדים מאחורי הקלעים כבר על העונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 09 יולי 2025, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא מאמין שאשכרה הוא בונה על נאור. למה תמיד עושים לנו דווקא
לא מבין את זה.
לא מבין את זה.
רק מכבי יקירי, הם טוענים שאלסרמן מינואר היה ידוע שבחוץ. קניאס גם מפטפט כל הזמן על זה שפאני רוצה לחזןר ותן לו את ה500 שהוא מקבל בהונגריה והוא חוזר. אפשר וצריך לעשות את זה והוא יהיה 6.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם בחלון, בסוף יישפטו על הסגל שיעמוד פה לקראת המשחק הראשון באירופה והסיבוב הבא.רק מכבי כתב: 09 יולי 2025, 22:25 אגב, אם אני צריך להמר, וזה גם קצת עם מידע פנים, העובדה שהחליפו את אלברמן ברגע האחרון, המינוי של רפאלוב מעכשיו לעכשיו, פלוס העיכוב עם מינוי מאמן, שגם הוא היה צריך זמן ללמוד את הקבוצה והמערכת, גרמו לזה שההכנות לעונה הזאת התחילו מאוד מאוחר, חלק מהמחשבות נגנזו, ותוכניות אחרות באן במקום, כל זה גורם לכך שהבנייה היא תוך כדי תנועה. וזה דבר שבסוף יוביל לעוד לא מעט שינויים בקיץ הזה. כך שהסגל עוד ישתנה לא מעט עד סוף החלון.
כולל זרים וישראלים.
וברור שזה יבוא מן הסתום על חשבון הסיכוי להתקדם באירופה.
סגל עם כל כך הרבה בעיות כמו זה שהיה פה בשנה שעברה לא סוגרים ב1.7
לא הייתי מתייחס ברצינות לדיבורים בטוויטר שהתחילו מזה שמישהו אמר משהו בתכנית רדיו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
פאני לא יהיה. בלי קשר לדרישות שכר, מכבי חיפה לא תשלם עליו לפנצווארוש אפילו חצי ממה שהם ידרשו עליו.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
הזוי להעיף מנהל מקצועי בגלל משחק אחד. היה ברור הרבה קודם שאלברמן כבר מזיק. התנהלות שרק מוכיחה שהכל בשלוף במועדון הזה.רק מכבי כתב: 09 יולי 2025, 22:25 אגב, אם אני צריך להמר, וזה גם קצת עם מידע פנים, העובדה שהחליפו את אלברמן ברגע האחרון, המינוי של רפאלוב מעכשיו לעכשיו, פלוס העיכוב עם מינוי מאמן, שגם הוא היה צריך זמן ללמוד את הקבוצה והמערכת, גרמו לזה שההכנות לעונה הזאת התחילו מאוד מאוחר, חלק מהמחשבות נגנזו, ותוכניות אחרות באו במקום, כל זה גורם לכך שהבנייה היא תוך כדי תנועה. וזה דבר שבסוף יוביל לעוד לא מעט שינויים בקיץ הזה. כך שהסגל עוד ישתנה לא מעט עד סוף החלון.
כולל זרים וישראלים.
לא הייתה סיבה לחכות עם כל הדברים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
נשגב מבינתי נושא המגן הימני.
אם ג'אבר מועמד, למה מחכים? שהוא גם לא יהיה רלוונטי?
גם אם חושבים על מגן זר, שיתחילו מלהחתים את ג'אבר. קודם כל לסגור פינה.
אח"כ אם יביאו זר יותר טוב ממנו, שיהיה גיבוי. לא מבין את ההמתנה.
השיקול הכלכלי של לא להוציא חלילה 1% יותר מסך ההכנסותsilvas כתב: 10 יולי 2025, 07:34 נשגב מבינתי נושא המגן הימני.
אופטימיות במכבי חיפה
דב"ד:
מכלן רוצה את עיסאת
מכבי לא מוכנים לשחרר
מכלן לא הולכים להרפות
חחחח נו באמת תגדילו כבר ל12 זרים
אגב דב"ד, הוא חזר לעמדה שלו שמכבי תתחזק במגן ימני וחלוץ זרים ולא בקשר אחורי
מכלן רוצה את עיסאת
מכבי לא מוכנים לשחרר
מכלן לא הולכים להרפות
אופטימיות במכבי חיפה
בונים על גוניApoc כתב: 10 יולי 2025, 08:15 דב"ד:
מכלן רוצה את עיסאת
מכבי לא מוכנים לשחרר
מכלן לא הולכים להרפות
פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
המאמן הזה על סמים או שדורון על סמים
ברוב המקרים דורון הוא שופר של אנשים במועדון שרוצים להכניס דברים לראש של אוהדים...Nirgreen כתב: 10 יולי 2025, 09:59 פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
מה עוזרת לי אינטליגנציה אם הבן אדם לא יודע לתת פס קדימהNirgreen כתב: 10 יולי 2025, 09:59 פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
סתם אוסף מילים יפות. לא חוכמה לשחק לרוחב.כובע קש כתב: 10 יולי 2025, 10:16מה עוזרת לי אינטליגנציה אם הבן אדם לא יודע לתת פס קדימהNirgreen כתב: 10 יולי 2025, 09:59 פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
זה לא יעבוד להם, המועדון קיבל מבול של הודעות מאוהדים על זה שחייב קשר 6. הם גם הוציאו תדרוך לכתבים באותו יום שהולכים על קשר זר. המועדון עובד רק דרך כתבות בתקשורת.אצבעוני כתב: 10 יולי 2025, 10:10ברוב המקרים דורון הוא שופר של אנשים במועדון שרוצים להכניס דברים לראש של אוהדים...Nirgreen כתב: 10 יולי 2025, 09:59 פלורס רואה חשיבות בעמידה טקטית נכונה ומאד חשוב לו לראות שחקנים במגרש עם אינטליגנציה גבוהה. אחד מהם שעומד בקריטריונים מבחינת אישיות ונלקח בחשבון להרכב ואף פתח בשלושת המשחקים הוא גוני נאור
יענקל'ך!
דבד לא היה במחנה, הוא סתם מחרטט או מדברר את המועדון.
שתי האופציות גרועות
שתי האופציות גרועות