מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
כארם ג׳אבר זה שחקן בלי מוח, אבל מעדיף שהוא ואלימלך יתחרו בעמדת המגן ימין מאשר שזר יתפוס את המקום ולא נוכל לנצל את זה לעמדות קריטיות יותר
יושאל לכפר סבאNOSFERATU ZODD כתב: 11 יולי 2025, 13:13 לא הבנתי למה לא נתנו צ'אנס לגטאצ'או במחנה אימון.
יכל להיות פתרון בעמדה הזאת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
רועי אלימלך לא הולך להתחרות עם אף שחקן על אף עמדה. הוא לא באירועHulk כתב: 11 יולי 2025, 13:31 כארם ג׳אבר זה שחקן בלי מוח, אבל מעדיף שהוא ואלימלך יתחרו בעמדת המגן ימין מאשר שזר יתפוס את המקום ולא נוכל לנצל את זה לעמדות קריטיות יותר
לפי דיווח בפורטוגל, מכבי חיפה הגישה הצעה על מירו, חלוץ בן 22 מטונדלה העולה החדשה לליגה הראשונה. תג המחיר שלו 1.5 מיליון יורו.
יענקל'ך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
גם בארגנטינה המאמן היה משחק עם חלוצי 9 גבוהים מוגבלים?
או שזה ליאור מחפש?
לא מבין את המועדון הזה.
או שזה ליאור מחפש?
לא מבין את המועדון הזה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
בינתיים סטיוארט מסתמן כמו פיירו של קיץ 22
כל יום "מתקרב לחתימה" בואו נראה כמה זמן יקח למועדון לסגור אותו
כל יום "מתקרב לחתימה" בואו נראה כמה זמן יקח למועדון לסגור אותו
ברגע שדין עזב ומלמד לא פונקציה, ברור שצריך 2 חלוצים זרים.
אי אפשר להתבסס על אחד גם אם פלורס משחק עם חלוץ אחד.
חוץ מזה, שלדעתי שניהם יכולים לפתוח במשחקים מסוימים.
חלוץ כמו סטיוארט הוא תוספת כח חשובה להתקפה.
יחד עם זאת, שוב, לא מבין למה לוקח כל כך הרבה זמן לסגור עם מישהו שעל פניו היה סגור ורק המלחמה הרחיקה אותו...
יחד עם זאת, שוב, לא מבין למה לוקח כל כך הרבה זמן לסגור עם מישהו שעל פניו היה סגור ורק המלחמה הרחיקה אותו...
הסיבה היא שהוא לא באמת היה סגור פה והמלחמה הייתה סתם תירוץsilvas כתב: 12 יולי 2025, 13:12 ברגע שדין עזב ומלמד לא פונקציה, ברור שצריך 2 חלוצים זרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
כמה קבוצות יביאו שמונה זרים?
"אני חושב שאולי רק מכבי ת"א, אני לא חושב שב"ש תפסיד את הכסף הזה, אני לא מדבר בשמם. אולי באמת רק שני המועדונים האלו, אני חושב שמכבי חיפה, משיחות איתם, לא יביאו.
אברמוב
"אני חושב שאולי רק מכבי ת"א, אני לא חושב שב"ש תפסיד את הכסף הזה, אני לא מדבר בשמם. אולי באמת רק שני המועדונים האלו, אני חושב שמכבי חיפה, משיחות איתם, לא יביאו.
אברמוב
אוקיי כי אם אברמוב אמר זה בטוח נכוןShocking4U כתב: 12 יולי 2025, 13:32 כמה קבוצות יביאו שמונה זרים?
אברמוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שהוא מדבר יותר על 8 זרים ועל 8 על המגרש. גם בהמשך הציטוט שהבאת הוא אמר שיכול להיות שיביאו 8 זרים וירשמו 7 בטופס (שזה המתווה שמכבי חיפה תלך עליו לדעתי)Shocking4U כתב: 12 יולי 2025, 13:32 כמה קבוצות יביאו שמונה זרים?
אברמוב
מישהו יודע להסביר מה ההתלהבות של המועדון מסטיוארט הזה?
מרגיש לי שחקן שלרוב הולך למכבי נתניה הפועל חיפה מה הקשר אלינו
- KevinDurant
- חבר בבורד
ממתי שחקן שהבקיע 16 גולים ובישל 5 בליגה הסרבית הראשונה בעונה החולפת מגיע למכבי נתניה ולהפועל חיפה?אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:46 מישהו יודע להסביר מה ההתלהבות של המועדון מסטיוארט הזה?
כל עוד לא יוצא מהכוכב האדום או פרטיזן?KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 13:50ממתי שחקן שהבקיע 16 גולים ובישל 5 בליגה הסרבית הראשונה בעונה החולפת מגיע למכבי נתניה ולהפועל חיפה?אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:46 מישהו יודע להסביר מה ההתלהבות של המועדון מסטיוארט הזה?
בקלות...
זו ליגה של 2 קבוצות
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז אני אומר, תבדוק לי מתי הגיע לארץ שחקן עם המספרים האלה לקבוצות כמו נתניה והפועל חיפה.אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:55כל עוד לא יוצא מהכוכב האדום או פרטיזן?KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 13:50ממתי שחקן שהבקיע 16 גולים ובישל 5 בליגה הסרבית הראשונה בעונה החולפת מגיע למכבי נתניה ולהפועל חיפה?אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:46 מישהו יודע להסביר מה ההתלהבות של המועדון מסטיוארט הזה?
בקלות...
זו ליגה של 2 קבוצות
מכבי ת''א רכשו את יובאנוביץ' מצ'וקריצקי שהיא קבוצה בינונית ב2 מיליון יורו
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
איגור זלטנוביץ' אומנם בא מספרד אבל לפני זה היה שחקן של דו ספרתי 2 עונות בסרביה.KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 13:57אז אני אומר, תבדוק לי מתי הגיע לארץ שחקן עם המספרים האלה לקבוצות כמו נתניה והפועל חיפה.אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:55כל עוד לא יוצא מהכוכב האדום או פרטיזן?KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 13:50
ממתי שחקן שהבקיע 16 גולים ובישל 5 בליגה הסרבית הראשונה בעונה החולפת מגיע למכבי נתניה ולהפועל חיפה?
בקלות...
זו ליגה של 2 קבוצות
אני לא מבין איך אנשים פה חיים בשלום עם הבניה לרוחב הזאת. לשמוע על עוד שם של חלוץ שיש לך את מלמד זאת הזיה אחת גדולה.
בכללי אני לא מבין למה לא פונים אצלנו לשוק הסקנדינבי והפורטוגלי בטוח שיש שם זרים מפלצות
בכללי אני לא מבין למה לא פונים אצלנו לשוק הסקנדינבי והפורטוגלי בטוח שיש שם זרים מפלצות
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה רק מחזק אותי.NOSFERATU ZODD כתב: 12 יולי 2025, 14:00איגור זלטנוביץ' אומנם בא מספרד אבל לפני זה היה שחקן של דו ספרתי 2 עונות בסרביה.KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 13:57אז אני אומר, תבדוק לי מתי הגיע לארץ שחקן עם המספרים האלה לקבוצות כמו נתניה והפועל חיפה.אצבעוני כתב: 12 יולי 2025, 13:55
כל עוד לא יוצא מהכוכב האדום או פרטיזן?
בקלות...
זו ליגה של 2 קבוצות
זלטנוביץ' עשה דו ספרתי בסרביה בקבוצה "קטנה" ונמכר לליגה שנייה בספרד ב1.3 מיליון יורו. הוא לא עבר למכבי נתניה או הפועל חיפה
אחרי זה הוא עשה שנתיים של כלום בליגה ספרדית שנייה ואז הגיע לנתניה
- KevinDurant
- חבר בבורד
הסקנדינבי לדעתי יחסית סגור בגלל ענייני אנטישמיות. היה שחקן מנורבגיה לא מזמן שאמר שפנינו אליו ואמר שהוא לא רוצה כסף דמים וכאלה.greenguy כתב: 12 יולי 2025, 14:01 אני לא מבין איך אנשים פה חיים בשלום עם הבניה לרוחב הזאת. לשמוע על עוד שם של חלוץ שיש לך את מלמד זאת הזיה אחת גדולה.
אני חושב שכן פונים לשוק הפורטוגלי אגב (לא רק אנחנו, גם שאר הליגה מחפשת שם שחקנים)
לגבי חלוץ נוסף, יש סיפור עם מלמד מאחורי הקלעים. לא סתם בכר לא נתן לו, לא סתם פלורס לא נותן לו וגם עכשיו מדברים על מכירה שלו חצי שנה בלבד אחרי שהגיע
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
הבעיה שלי עם הפרופיל שמחפשים.
לא אוהב את השחקני 9 המוגבלים שחייבים שיספקו להם כדורים.
יש לנו שרי חדש בקבוצה ולא ידעתי?
יש מיכאל אוחנה מה אתה דואגNOSFERATU ZODD כתב: 12 יולי 2025, 14:26 הבעיה שלי עם הפרופיל שמחפשים.
מלמד יעזוב אם יביאו עוד חלוץ. אז בשביל מה להביא עוד חלוץ?
ואם הוא רוצה לעזוב בלי קשר לחלוץ נוסף לא הייתי נותן לו. הסגל שלנו כל כך גרוע ולא מאוזן, וחסר בישראלים טובים, שאין לנו את הלוקסוס לשני חלוצים זרים. עדיף להמר על יובאנוביץ ומלמד ממורמר.
בינתיים חסר פה קשר 6 ומגן ימני. אחר כך צריך גם לחשוב על מגן ימני מחליף, קשר 8 ושני קיצוניים שהם סימני שאלה. איך הם חושבים שצריך פה עוד חלוץ 9 זה רק שניים יודעים - אלוהים ומי שהביא לפה את מיכאל אוחנה.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
שחקן אחד אמר משהו, בסדר, זה לא אומר שהשוק סגור בגלל אנטישמיות.KevinDurant כתב: 12 יולי 2025, 14:08הסקנדינבי לדעתי יחסית סגור בגלל ענייני אנטישמיות. היה שחקן מנורבגיה לא מזמן שאמר שפנינו אליו ואמר שהוא לא רוצה כסף דמים וכאלה.greenguy כתב: 12 יולי 2025, 14:01 אני לא מבין איך אנשים פה חיים בשלום עם הבניה לרוחב הזאת. לשמוע על עוד שם של חלוץ שיש לך את מלמד זאת הזיה אחת גדולה.
אני חושב שכן פונים לשוק הפורטוגלי אגב (לא רק אנחנו, גם שאר הליגה מחפשת שם שחקנים)
לגבי חלוץ נוסף, יש סיפור עם מלמד מאחורי הקלעים. לא סתם בכר לא נתן לו, לא סתם פלורס לא נותן לו וגם עכשיו מדברים על מכירה שלו חצי שנה בלבד אחרי שהגיע
המדינות הסקנדינביות הן קטנות יחסית, מה שאומר שהשוק מצומצמם ומה לעשות אנחנו לא יעד אטרקטיבי במיוחד. זה לא חייב להיות אנטישמיות, יש אנשים בעולם שפשוט יודעים שזה המקום הזה מהחדשות ויש כאלו שחושבים שזה מדבר עם גמלים.
מכבי הוכיחה שצשא ומתן זה משהו שאפשר לעבוד עליו, בלשון המעטה וגם יש מצב שלא פונים מספיק.
אני מאמין הכי הרבה בשני שווקים שמביאים לפה את הזרים הטובים ביותר
אחד זה הליגה הפורטוגלית שם יש כל מיני קבוצות כמו גיל וינסנטה וכאלה שיש שם שחקנים מעל הרמה של הליגה (לפעמים כמה רמות) ומרוויחים שכר נמוך מאוד יחסית למה שאנחנו מציעים כסטנדרט לזרים שחותמים אצלנו
השוק השני זה הליגה הטורקית ופה מדובר בשחקנים שנזרקים מהליגה מסיבות כאלה ואחרות, בין אם לא מצליחים לשמור שם על רמה מספיק טובה בשביל שיחזיקו אותם שם או מסיבות אחרות כמו שרי בזמנו. הליגה הטורקית מביאה אליה שחקנים שהם כמה רמות מעל הליגה שלנו ולכן זה שמישהו לא מספיק טוב גם לקבוצות הקטנות שם לא אומר שהוא לא רמה מעל מה שיש פה.
היסטורית אלה שני השווקים שהכי הצליחו פה מבחינת זרים שהשאירו חותם. שוק נוסף שיותר קל להביא ממנו שחקנים זה הליגה השניה בצרפת אבל זה הימור גודל יותר טיפה והגיעו לפה גם כאלה שהיו טובים מאוד וגם כאלה שלא היו טובים בכלל.
אחד זה הליגה הפורטוגלית שם יש כל מיני קבוצות כמו גיל וינסנטה וכאלה שיש שם שחקנים מעל הרמה של הליגה (לפעמים כמה רמות) ומרוויחים שכר נמוך מאוד יחסית למה שאנחנו מציעים כסטנדרט לזרים שחותמים אצלנו
השוק השני זה הליגה הטורקית ופה מדובר בשחקנים שנזרקים מהליגה מסיבות כאלה ואחרות, בין אם לא מצליחים לשמור שם על רמה מספיק טובה בשביל שיחזיקו אותם שם או מסיבות אחרות כמו שרי בזמנו. הליגה הטורקית מביאה אליה שחקנים שהם כמה רמות מעל הליגה שלנו ולכן זה שמישהו לא מספיק טוב גם לקבוצות הקטנות שם לא אומר שהוא לא רמה מעל מה שיש פה.
היסטורית אלה שני השווקים שהכי הצליחו פה מבחינת זרים שהשאירו חותם. שוק נוסף שיותר קל להביא ממנו שחקנים זה הליגה השניה בצרפת אבל זה הימור גודל יותר טיפה והגיעו לפה גם כאלה שהיו טובים מאוד וגם כאלה שלא היו טובים בכלל.
אופטימיות במכבי חיפה