מעבר לשיא זה רפאלוב בעונה החולפת
חזיזה זה לא מעבר לשיא זה שחקן שגמר את הסוס עם פציעות, היום הוא לא מוסגל לתרום יותר מדי
מנהל: Shocking4U
מעבר לשיא זה רפאלוב בעונה החולפת
במקרה של פאני הסיפור הכללי הוא די פשוט, הוא ילך למקום שמשלמים בו הכי הרבה כסף.רק מכבי כתב: 18 יולי 2025, 17:47 אני אכתוב לגבי פאני - זה לא מגיע בחלל ריק. זה על הפרק. זה מורכב, זה תלוי בכמה ענייניים, זה עדיין לא קרוב. אבל זה רלוונטי. אני כן אגיד שלהבנתי יש עוד קבוצות שרוצות אותו(לא ישראליות).
נ. ב. פאני לא בסגל של פרנצווארוש למשחק מוקדמות ליגת האלופות מול נואה הארמנית. הייתה לו פציעה קטנה, ייתכן שזה קשור לזה.
"Mohammed Abu Fani, who is reportedly leaving for his homeland"
את זה אנחנו יודעים כבר תקופה. אותו ואת וייסמן ואת לביא. לכן העלתי שאלה לאוויר לפני כמה ימים מי מבין סבע, מלמד, אבופאני, לביא ווייסמן יהיה בהפועל ת"א בעונה הקרובה.
הוא נפצע והוחלף, כבר באותו משחק הם דיברו על זה.כובע קש כתב: 18 יולי 2025, 18:27 אני לא ראיתי בשום מקום דיווח על זה שהוא נפצע במשחק אימון חוץ מאיזה אוהד שלהם שצייץ על זה בטוויטר
צריך לדייק, לא כתוב שהוא בדרך לישראל, כתוב שע''פ הדיווחים הוא יעזוב לישראל והדיווחים מתבססים על מה שכתוב בתקשורת שלנו
כן 20%.Apoc כתב: 18 יולי 2025, 19:23 ירדו מהר מ3.5-4 מיליון אירו ל2.5 בתקשורת
לא השארנו אצלנו אחוזים ממכירה עתידית שלו?
אז שימו 2.5 זה כמו לשים 2 וזה החזרה של המכירה וזה שווה כל שקל. חוזה של 500 אלף יורו נטו לעונה ל5 שנים יספיק.
כמעט תמיד, ה20 אחוז מתייחסים להפרש בין מחיר המכירה לקניה.
אני רק מזכיר לכם שפאני הוא לא 6, הוא אמנם יכול לשחק בתור ה 6 אבל זו לא העמדה הטבעית שלו.Hulk כתב: 18 יולי 2025, 19:37 זה לא כזה רחוק כבר כמו שנראה בהתחלה הכל מתיישר לכיוון חזרה שלו.
עם פאני חוזר אנחנו פייבורטים לקחת.
נקווה רק שהאלפחורס לא יהיה נפילה
וייסמן בטוח לא יקרה.