יש לו צו מעצר בארץ ובאופן כללי גם בשיא לא היה וואו והוא אחרי פציעות וירידה רצינית ברמה.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
אולי יצליחו להביא את פאני, במקרה המאוד ריאלי שזה לא קורה יסחבו ככה עד ינואר.
בינואר כבר יחתכו אחד מבין סברינה/נהואל/סק/פדראו וילכו על כיוון של 6 זר כי לדעתי הדיבור על נטע בינואר זה בולשיט.
בינואר כבר יחתכו אחד מבין סברינה/נהואל/סק/פדראו וילכו על כיוון של 6 זר כי לדעתי הדיבור על נטע בינואר זה בולשיט.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
לדעתי אי אפשר לסחוב ככה עד ינואר.Smile כתב: 19 יולי 2025, 14:23 אולי יצליחו להביא את פאני, במקרה המאוד ריאלי שזה לא קורה יסחבו ככה עד ינואר.
עד אז גם המאמן וגם ליאור עלולים לעוף.
ספורט 5 מדווחים שהדרום אפריקאי בדרך לקבוצה ערבית כלשהי.
הוא רצה אירופה לא?
הוא רצה אירופה לא?
היה דיווח שבוע שעבר על PSV בסכום של קרוב ל6 מיליון יורו אבל מניח שהסעודים הציעו הרבה יותר שכרgreenguy כתב: 19 יולי 2025, 14:47 ספורט 5 מדווחים שהדרום אפריקאי בדרך לקבוצה ערבית כלשהי.
הוא רצה אירופה לא?
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.
מצחיק שהם אומרים על גוני שהוא אינטליגנט. מעולם לא ראיתי ממנו שום דבר מעבר למסירות לרוחב. הוא לא יכול להציע עוצמה, משחק לעומק, ניהול משחק אמיתי, יכולת לעבור שחקן או אפילו לסגור כמו שצריך. הוא צנום ואם אני לא טועה גם לא מהיר במיוחד.
אין שום סיכוי בעולם שאחרי הרכש שהביאו הם לא ינסו לסגור את הפינה הזאת. אני מקווה רק שגם יצליחו.
מצחיק שהם אומרים על גוני שהוא אינטליגנט. מעולם לא ראיתי ממנו שום דבר מעבר למסירות לרוחב. הוא לא יכול להציע עוצמה, משחק לעומק, ניהול משחק אמיתי, יכולת לעבור שחקן או אפילו לסגור כמו שצריך. הוא צנום ואם אני לא טועה גם לא מהיר במיוחד.
אין שום סיכוי בעולם שאחרי הרכש שהביאו הם לא ינסו לסגור את הפינה הזאת. אני מקווה רק שגם יצליחו.
לא סתם הביאו 8 זרים והשאירו את הקשר 6 לסוף. מניח שיש פה תכנית פעולה כלשהי. השאלה היא מה היא. לא חושב שאבו פאני זו התכנית, גם אם יצליחו להביא אותו. מניח שמקווים שקורנו יקבל אזרחות או שיקפיאו את פדראו, מה שיקרה קודם.
לא הייתי ממהר להסיק שיש תוכניתHaifaWave כתב: 19 יולי 2025, 16:19 לא סתם הביאו 8 זרים והשאירו את הקשר 6 לסוף. מניח שיש פה תכנית פעולה כלשהי. השאלה היא מה היא. לא חושב שאבו פאני זו התכנית, גם אם יצליחו להביא אותו. מניח שמקווים שקורנו יקבל אזרחות או שיקפיאו את פדראו, מה שיקרה קודם.
בשנים האחרונות כבר כמה פעמים הגיעו חלוצים זרים פתאום כשכולם חשבו שצריך קשר אחורי זר
אופטימיות במכבי חיפה
גם אומרים שהוא "חושב מהר" כשבפועל מתכוונים שהוא מוסר מהר אחורה איך שהוא מקבל את הכדור חחחDelPiero כתב: 19 יולי 2025, 16:03 בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.
אופטימיות במכבי חיפה
נקווה שגוני לא יהיה טוב היום מול ביתר
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
אני לא מבין למה אתם מזלזלים באינטליגנציה שלו, הוא עשה תואר במדעי המחשב.Apoc כתב: 19 יולי 2025, 16:41גם אומרים שהוא "חושב מהר" כשבפועל מתכוונים שהוא מוסר מהר אחורה איך שהוא מקבל את הכדור חחחDelPiero כתב: 19 יולי 2025, 16:03 בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא יודע אם אתה ציני או לא אבל מצדי הוא יכול להיות דוקטור לפיזיקהgargy כתב: 19 יולי 2025, 18:02אני לא מבין למה אתם מזלזלים באינטליגנציה שלו, הוא עשה תואר במדעי המחשב.Apoc כתב: 19 יולי 2025, 16:41גם אומרים שהוא "חושב מהר" כשבפועל מתכוונים שהוא מוסר מהר אחורה איך שהוא מקבל את הכדור חחחDelPiero כתב: 19 יולי 2025, 16:03 בלי קשר נורמלי לאמצע, שיכול לכתוש ולשחרר קצת מעלי, כל הרכש הנוצץ שעשו לא שווה כלום. זה חשוב בעיקר למאבק נגד הגדולות, אבל לא רק.
קשר אחורי לקבוצה שרצה לאליפות הוא לא
יעקב נחנקנו
השופר הראשי של המועדון טוען שהם רוצים את נטע ופאני ביחד בקיץ ולא בינואר.
אבל זה לא יקרה ובספק אם אחד מהם יגיע
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי זה הראשי?Nirgreen כתב: 19 יולי 2025, 18:50 השופר הראשי של המועדון טוען שהם רוצים את נטע ופאני ביחד בקיץ ולא בינואר.
בן חורKevinDurant כתב: 19 יולי 2025, 18:59מי זה הראשי?Nirgreen כתב: 19 יולי 2025, 18:50 השופר הראשי של המועדון טוען שהם רוצים את נטע ופאני ביחד בקיץ ולא בינואר.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אותו שופר חסר מושג רק לפני שבוע צעק על ניסן שיפסיק לפנטז ויפסיק להמציא דברים לא ריאליים
חסר מושג על מלא
חסר מושג על מלא
עם בעלים אחר זה בכלל לא היה תלוש מהמציאות.Nirgreen כתב: 19 יולי 2025, 18:50 השופר הראשי של המועדון טוען שהם רוצים את נטע ופאני ביחד בקיץ ולא בינואר.
זה פשוט היה קורה בלי לחשוב פעמיים.
אבל שניהם לא יגיעו.
במכבי חיפה לא יודעים אף פעם לסיים את העבודה כמו שצריך.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
זאת בדיוק המחשבה שהייתה לי בסיום המשחק.
אם כבר להפסיד זה במשחק כזה בשלב כזה של העונה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
הייתה להם כל שנה שעברה להבין שיש בעיה באמצע.
לא יודע אם משחק אחד ישנה משהו.
הלוואי .
לא יודע אם משחק אחד ישנה משהו.
הלוואי .
ההפסד לא ישנה שום דבר, הם ידעו על הבעיות כבר לפני.
צריך 2 קשרים לאמצע וכנף ימין.
רפאלוב לא מחזיק מסברינה, למה הוא עדיין פה? אין לי תשובה.
יענקל'ך!
-
Daholio
- תוקע יתד בהרכב
סברינה נותן הבלחות מדי פעם וזהו, לדעתי טיפה לוקסוס להחזיק אותו כזר, וואלה אפילו לשים את חאליילי וחזיזה במקומו כבר ייתן את אותו אפקט אם לא יותר. לדעתי שישחררו אותו ויביאו קשר אחורי ( שלא ברור לי כמו לכולם טיך זה לא הדבר הראשון שהגיע לפה)
הזיה שכולם זועקים לקשר כבר שנתיים והם אשכרה לא באו לזה מוכנים גם הקיץ. לא פחות מביזיון
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע אישית לגבי רפאלוב אבל כשהדבר היחיד שהמאמן מדבר עליו בשבועיים שהוא פה זה על שחקנים שרצים ועושים הגנה והתקפה ועובדים על המגרש ולחץ גבוה וכל מה שקשור לפן הפיזי אין לי ספק שהוא לא רואה את סברינה גם.Kaka כתב: 20 יולי 2025, 07:31 ההפסד לא ישנה שום דבר, הם ידעו על הבעיות כבר לפני.
לא סתם במחנה חלאיילי וסוף הועדפו על פניו.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
בכדורגל של היום לחץ גבוה זו מילת קסם. לא חוכמה להגיד. אין לנו סגל עכשיו ללחץ גבוה. גם לא היה מן הסתם בעונה שעברה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
בוא נראה. עם קורנו ובטאי זה אמור להיראות יותר טוב, כנ''ל סטיוארט. עלי מוחמד יודע ללחוץ.lemmacantor כתב: 20 יולי 2025, 15:55 בכדורגל של היום לחץ גבוה זו מילת קסם. לא חוכמה להגיד. אין לנו סגל עכשיו ללחץ גבוה. גם לא היה מן הסתם בעונה שעברה.
חסר פה עוד שחקן באמצע שמרוויח כדורים ולדעתי גם עוד כנף ימין. נראה איך הסגל יהיה בסוף
אני באמת לא מצליח להבין מה הרעיונות לעמדת הקשר האחורי. לחכות לנטע? לקוות שיצליחו לסגור איצו או עם אבו פאני הקיץ? זה לא נשמע מבטיח.