גוני נאור - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גוני נאור - נושא רשמי
ב70~ דק' משחק ששיחק:
מהלך אחד יפה של השתחררות ליד הרחבה ושחרור כדור מהיר קדימה שבנה אחלה התקפה.
עוד כמה חילוצי כדור שאפשר לספור על יד אחת.
איבודים קריטיים, אחד מהם הוביל להתקפה מאוד מסוכנת.
משחק מאוד פרווה, אין לו פיזיות בכלל.
הוא משחק עם משקולות ברגליים מהביקורת או שזו פשוט היכולת וצריך לארוז יפה ולשלוח לראשון שמוכן לקחת.
מהלך אחד יפה של השתחררות ליד הרחבה ושחרור כדור מהיר קדימה שבנה אחלה התקפה.
עוד כמה חילוצי כדור שאפשר לספור על יד אחת.
איבודים קריטיים, אחד מהם הוביל להתקפה מאוד מסוכנת.
משחק מאוד פרווה, אין לו פיזיות בכלל.
הוא משחק עם משקולות ברגליים מהביקורת או שזו פשוט היכולת וצריך לארוז יפה ולשלוח לראשון שמוכן לקחת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
אני אזכיר לכולם פה שגם אצל דגו הוא פתח ב3 משחקים באירופה ומאז נמחק לגמרי.
אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.KevinDurant כתב: 20 יולי 2025, 15:39 יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י כתב: 21 יולי 2025, 23:03אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.KevinDurant כתב: 20 יולי 2025, 15:39 יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 09:46הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י כתב: 21 יולי 2025, 23:03אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.KevinDurant כתב: 20 יולי 2025, 15:39 יש מצב שהוא מסוג השחקנים שמרשימים מאוד באימונים ותחת הלחץ פחות הולך לו, אחרת אין לי הסבר לזה.
מניח שהם בנו על שחרור שלו מאיתנו ואז מימשנו עליו אופציה, כשמהצד שלנו חשבו שאפשר יהיה להשתמש בו עד שיגיע קשר אחורי ובינתיים לתת לו קרדיט ודיווחים חיוביים שאולי יאפשרו להרוויח עליו או לעשות טרייד.Rmc כתב: 22 יולי 2025, 10:15להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 09:46הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י כתב: 21 יולי 2025, 23:03
אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זהRmc כתב: 22 יולי 2025, 10:15להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 09:46הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותוברק.י כתב: 21 יולי 2025, 23:03
אין לי ספק שזה משפיע. הוא בחור חיובי ומקצוען, אז מאמנים מאמינים בו ורוצים ״להשקיע בו״. מה גם שלהפועל ירושלים ולהפועל ת״א בלאומית הוא התאים, אז אני משער לעצמי שזה הטעה את מקבלי ההחלטות שצפו בו.
400 אלף יורוKevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 12:14הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זהRmc כתב: 22 יולי 2025, 10:15להפועל הייתה אופציה לרכוש אותו בסיום ההשאלה והם לא עשו את זה.KevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 09:46
הפועל ת''א רצו אותו גם השנה פשוט כשחקן סגל ולא כשחקן הרכב. אין לי ספק שאם הוא היה משוחרר מאתנו רוב הליגה הייתה רוצה אותו
זה פחות ממה ששילמנו עליו כשהיה לו חצי שנה לחוזה
קבוצה שיכולה לשלם על דאאפה 2 מיליון יורו יכולה להביא שחקן שהיא מחשיבה לשחקן סגל לגיטימי בסכום הזה
הם כנראה פחות התלהבו
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
סה"כ עוד עקיצה שאלברמן האכיל אותנו בקיץ הקודם.
מאמין ומקווה שבינואר גג בקיץ הבא הוא כבר לא פה.
מאמין ומקווה שבינואר גג בקיץ הבא הוא כבר לא פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc כתב: 22 יולי 2025, 16:25400 אלף יורוKevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 12:14הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זה
קבוצה שיכולה לשלם על דאאפה 2 מיליון יורו יכולה להביא שחקן שהיא מחשיבה לשחקן סגל לגיטימי בסכום הזה
הם כנראה פחות התלהבו
אני לא חושב שהם היו שמים 400 אלף יורו (גם מכבי חיפה לא ככ) על שחקן סגל.
מכבי חיפה שמה גם פי 2 מזה על שחקן סגל אבל אני חושב שבמקרה של הפועל ת"א זה היה פשוט עניין של רמה מקצועית, הוא לא כזה הרשים אותם, אחרת היה שם בוודאות.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 10:04יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc כתב: 22 יולי 2025, 16:25400 אלף יורוKevinDurant כתב: 22 יולי 2025, 12:14
הייתה אופציה של מיליון וחצי-שתיים לדעתי. לגיטימי שלא רצו לשלם את זה
הם כנראה פחות התלהבו
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שהוא כן הרשים אבל לא מספיק כדי לשים עליו חצי מיליון יורו, זה הכל (וזה לגיטימי).Apoc כתב: 23 יולי 2025, 10:22מכבי חיפה שמה גם פי 2 מזה על שחקן סגל אבל אני חושב שבמקרה של הפועל ת"א זה היה פשוט עניין של רמה מקצועית, הוא לא כזה הרשים אותם, אחרת היה שם בוודאות.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 10:04יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.Apoc כתב: 22 יולי 2025, 16:25
400 אלף יורו
הם כנראה פחות התלהבו
הם כבר אמרו שהם רוצים אותו בחינם אם הוא ישוחרר אבל לא מוכנים לשלם את האופציה.
זה בדיוק מאפיין את גוני נאור, שחקן סגל רחב בסדר, לא מעבר לזה וגם בהפועל הבינו את זה.
הייתי קונה את הטיעון אם זו לא הייתה קבוצה ששמה 2 מיליון יורו על רכש, יכולה בכיף לשים את ה350-400 אלף יורו שרצו פה על גוני.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 10:41אני חושב שהוא כן הרשים אבל לא מספיק כדי לשים עליו חצי מיליון יורו, זה הכל (וזה לגיטימי).Apoc כתב: 23 יולי 2025, 10:22מכבי חיפה שמה גם פי 2 מזה על שחקן סגל אבל אני חושב שבמקרה של הפועל ת"א זה היה פשוט עניין של רמה מקצועית, הוא לא כזה הרשים אותם, אחרת היה שם בוודאות.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 10:04
יש להם אפשרות להביא 6-7 זרים ברגע שהם עלו לליגת העל ולחזק משמעותית את המשבצות האלה.
הם כבר אמרו שהם רוצים אותו בחינם אם הוא ישוחרר אבל לא מוכנים לשלם את האופציה.
זה בדיוק מאפיין את גוני נאור, שחקן סגל רחב בסדר, לא מעבר לזה וגם בהפועל הבינו את זה.
אופטימיות במכבי חיפה
לא רוצים אותו במחיר הזה כי הם חושבים שהוא שחקן סגל ולא משתלם לשים על שחקן סגל מחיר כזה
לכן אמרתי שאת הטיעון הזה על קבוצה שרכשה שחקן ב2 מיליון יורו אני פחות קונה.Adi81 כתב: 23 יולי 2025, 19:31 לא רוצים אותו במחיר הזה כי הם חושבים שהוא שחקן סגל ולא משתלם לשים על שחקן סגל מחיר כזה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?
נגיד אם שיא הרכישה של ברצלונה הוא 150 מיליון יורו והיא לא מוכנה לשים 30 מיליון יורו על שחקן מסוים היא חושבת שהוא לא מספיק טוב ולא שווה אצלה סגל? שאני אבין את המתמטיקה
אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 19:53אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?
נגיד אם שיא הרכישה של ברצלונה הוא 150 מיליון יורו והיא לא מוכנה לשים 30 מיליון יורו על שחקן מסוים היא חושבת שהוא לא מספיק טוב ולא שווה אצלה סגל? שאני אבין את המתמטיקה
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc כתב: 23 יולי 2025, 20:04אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 19:53אז כל קבוצה שלא מוכנה לשלם סכום על שחקן חושבת שהוא לא מספיק טוב?Apoc כתב: 23 יולי 2025, 19:51
לכן אמרתי שאת הטיעון הזה על קבוצה שרכשה שחקן ב2 מיליון יורו אני פחות קונה.
מלמדKevinDurant כתב: 24 יולי 2025, 10:35מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc כתב: 23 יולי 2025, 20:04אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 19:53
גיא מלמד בסכום דומהKevinDurant כתב: 24 יולי 2025, 10:35מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc כתב: 23 יולי 2025, 20:04אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.KevinDurant כתב: 23 יולי 2025, 19:53
ועוד מלמד וגוני זה שחקנים שהיה להם חצי שנה אחרונה לחוזה, אז בכלל
אופטימיות במכבי חיפה
אני חושב שנוכל לבלוע אותו בתור שחקן סגל, גם הלחץ קצת ישתחרר אצלו, כרגע הוא על תקן שחקן שאין לו מחליף
- KevinDurant
- חבר בבורד
מקבל, אבל זה די נדיר.Apoc כתב: 24 יולי 2025, 12:12גיא מלמד בסכום דומהKevinDurant כתב: 24 יולי 2025, 10:35מי השחקן האחרון שהוא לא צעיר שמכבי חיפה רכשה ב350 אלף יורו "לסגל"? אולי גוני נאור?Apoc כתב: 23 יולי 2025, 20:04
אם מכבי חיפה לא מוכנה לשים 350 אלף יורו על שחקן סגל, מה זה אומר? אז מה ההבדל? אין הבדל.
ועוד מלמד וגוני זה שחקנים שהיה להם חצי שנה אחרונה לחוזה, אז בכלל
הקבוצה היחידה שרוכשת שחקני סגל בסכומי עתק על בסיס קבוע זה מכבי ת''א. מכבי חיפה וב''ש (ומן הסתם גם הפועל ת''א) מביאות את שחקני הסגל שלהם בדרכ או ממחלקת הנוער או בהעברה חופשית.
אני אתן לך סתם דוגמה. הפועל ת''א הביאו החלון את אנאס מחמיד להיות שם חלוץ שלישי בחינם. אתה חושב שאם הוא היה עולה 350 אלף יורו הוא היה מגיע לשם?
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
וואלה אם היה לי כסף זרוק בצד הייתי משלם ליענקלה שישלח אותו מפה
אני באמת לא מבין איך הבן אדם פותח לפני עלי מוחמד
אני באמת לא מבין איך הבן אדם פותח לפני עלי מוחמד
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
מה הבעיה היה לחתוך אותו לפני המחנה אימון.
אין לו מקום בסגל.
הרי הוא בקרוב לא יראה פה דקות.
לא מבין את ההתעקשות על השחקן הזה.
אין לו מקום בסגל.
הרי הוא בקרוב לא יראה פה דקות.
לא מבין את ההתעקשות על השחקן הזה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים