חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
עם כל הכבוד לפלאניץ', לא בלם ששווה 700 אלף יורו שכר בעונה. זה שכר מפלצתי לשחקן בגיל כזה.
אם זה באמת השכר שהם מציעים לו, שיהיה לו בהצלחה.
אין טעם להשאיר אותו בכוח ושילך בחינם עוד שנה מאשר שלפחות נקבל עכשיו כסף ונביא בלם אחר.
אין טעם להשאיר אותו בכוח ושילך בחינם עוד שנה מאשר שלפחות נקבל עכשיו כסף ונביא בלם אחר.
-
SaTla
- אלוף המדינה
האוהדים שם לא כזה רוצים את פלאניץ, מי יתן והמועדון שלהם יקשיב להם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם פלאניץ עוזב אני נותן לאלברמן ציון כושל על החלון. הביא אותנו למצב שהעוגן של ההגנה עוזב לקראת תחילת אוגוסט והמחליף היחיד שנראה שיש לו בקנה זה בלם בינוני מאשדוד (ממש בחירה מעוררת השראה)
נו אז מה? הם הולכים לשלם לפי הפרסומים סביבות 4 מיליון יורו על כל העסקה אז למה שיסיכמו לזה שהוא ישחק נגד אולימפיאקוס? אם הוא נפצע בגלל זה הם אוכלים חרא והבלם שבונים עליו לא מגיע.Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:40הם לא משלמים את הסעיף יציאה שלו אז אין להם ממש say באם הוא ישחק או לא. המועדון (אנחנו) מחליט מתי הוא מוכרKaka כתב: 18 יולי 2022, 18:36 נניח וזה נכון... מה ההיגיון בלתת לו לשחק? מה ההיגיון של קבוצה שהולכת לשלם כל כך הרבה כסף על בלם שהם מאוד רוצים שהוא ישחק ועלול להיפצע?
יענקל'ך!
-
David
- מחוזר באירופה
מה הקשר אלברמן יש אשם אחד וזה יענקלה שחר אם כול הכבוד לאלברמן אין לו פה סיי וגם לבכרShocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:41 אם פלאניץ עוזב אני נותן לאלברמן ציון כושל על החלון. הביא אותנו למצב שהעוגן של ההגנה עוזב לקראת תחילת אוגוסט והמחליף היחיד שנראה שיש לו בקנה זה בלם בינוני מאשדוד (ממש בחירה מעוררת השראה)
איזה הגזמה.
בעונה הלפני אחרונה, היה בלם טופ 3 בליגה, היה בעונה מפחידה באשדוד.
ירד בעונה האחרונה, בהתאם לזה שכל הקבוצה שם בירידה.
אין מה לעשות, ככה זה קבוצה שמצליחה, לוקחים לה שחקנים. בדיוק כמו שאמאדור הלך ממכבי ת"א אחרי האליפויות שם ומאז הם לא מצאו בלם נורמלי.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
מה עם הישראלי הבכיר שהבטחת?
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
אין עשן בלי אש.
לדעתי הכל כבר סגור אבל לא רוצים לעצבן את הקהל לפני המשחק אז עובדים עליו.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
דרך אגב המנהל הספורטיבי של אא"ק זה ברונו אלבש הבלם האגדי של נבחרת פורטוגל
הוא לא ברמה של פלאניץ ולא יהיה.Ganjot כתב: 18 יולי 2022, 18:43איזה הגזמה.
בעונה הלפני אחרונה, היה בלם טופ 3 בליגה, היה בעונה מפחידה באשדוד.
ירד בעונה האחרונה, בהתאם לזה שכל הקבוצה שם בירידה.
אין מה לעשות, ככה זה קבוצה שמצליחה, לוקחים לה שחקנים. בדיוק כמו שאמאדור הלך ממכבי ת"א אחרי האליפויות שם ומאז הם לא מצאו בלם נורמלי.
מעדיף את טיבי ולא אותו.
תתקשר לאור תשאל אותו למה לא מוציאים כסף על עוד רכש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חד משמעית. אל תתפלא אם תראה הודעה שיוצאת מיידית בסיום המשחק ביוון.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יולי 2022, 18:45 אין עשן בלי אש.
-
SaTla
- אלוף המדינה
מהמר על שישי הבא, לא בסיום המשחקShocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:47חד משמעית. אל תתפלא אם תראה הודעה שיוצאת מיידית בסיום המשחק ביוון.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יולי 2022, 18:45 אין עשן בלי אש.
-
David
- מחוזר באירופה
בלם זר ואלחמיד המכירה הזאת עוד תעבור בגרון מאוד מקווה שזה לא יהיה סבטקוביץ אחרת אנחנו בדרך לעוד עשור כושל שבלם חלש כזה יהיה תחליף לפלאניץ אוי לבושה
אין כרגע שום מכירה תפסיקו לאכול את הראש. תיהיה פגישה עם פלאניץ׳ בנוגע לחוזה חדש ואחריה נהיה חכמים יותר.
יענקל'ך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
בהתחלה הכחישו את ההצעה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:51 אין כרגע שום מכירה תפסיקו לאכול את הראש. תיהיה פגישה עם פלאניץ׳ בנוגע לחוזה חדש ואחריה נהיה חכמים יותר.
אחרי זה הכחישו את הסעיף שחרור.
עכשיו מכחישים את זה שהסכימו למכור אחר צמד המשחקים.
אם זה יקרה נדע שעבדו עלינו לכל אורך הדרך.
מה זה אומר בגיל כזה? הוא בן 30 בסך הכל.Ganjot כתב: 18 יולי 2022, 18:41 עם כל הכבוד לפלאניץ', לא בלם ששווה 700 אלף יורו שכר בעונה. זה שכר מפלצתי לשחקן בגיל כזה.
זה גיל אידיאלי לבלם.
עדיף בלם בן 30 מאשר בלם חסר נסיון.
אני רשמתי את זה אתמול, אם הוא לא יחתום על חוזה חדש (תיהיה פגישה בארבע עיניים ויציעו לו שדרוג) אז מן הסתם שימכרו אותו.
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני לא בא לקרוא לך שקרן, ההפך הוא הנכון אבל המועדון שיקר לאורך כל הדרך. הם אמרו שאין לו סעיף שחרור, אחרי זה אמרו שהסעיף שחרור זה 2 מיליון ולא 1.8 והוא לא ימכר בשקל פחות ועכשיו אומרים שהוא ימכר גם בפחות אם לא יאריך חוזה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:51 אין כרגע שום מכירה תפסיקו לאכול את הראש. תיהיה פגישה עם פלאניץ׳ בנוגע לחוזה חדש ואחריה נהיה חכמים יותר.
המועדון גם טען שג׳וש יהיה כשיר ב100 אחוז לגמר כשהוא לא השלים אפילו אימון אחד מהרגע שנפצע עד ללפני בערך חודש. המועדון שקרן ולא יפתיע אותי אם כל הסיפור הזה כבר כמעט סגור שפלאניץ יעזוב ומחכים עם זה אחרי אולימפיאקוס.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
השאלה היא אם תהיה פגישה או לא ומה המטרה שלה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:54 אני רשמתי את זה אתמול, אם הוא לא יחתום על חוזה חדש (תיהיה פגישה בארבע עיניים ויציעו לו שדרוג) אז מן הסתם שימכרו אותו.
אם שיקרו עד עכשיו איך אפשר להאמין?
תלוי מה זה שווה.Ganjot כתב: 18 יולי 2022, 18:41 עם כל הכבוד לפלאניץ', לא בלם ששווה 700 אלף יורו שכר בעונה. זה שכר מפלצתי לשחקן בגיל כזה.
שווה זה מה שישלמו לו.
פלאניץ' היה אמור לחתום בקבוצה בטורקיה לפני שהגיע לפה וזה נפל על הסטטוס המשפטי שלו.
בטורקיה משלמים לשחקנים כמוהו מיליון יורו בקל. אין שם כמעט שחקנים זרים שלא מרוויחים את הסכומים האלה. ולדעתי הוא לא נופל מהרבה מהם.
אופטימיות במכבי חיפה
מה שהמועדון מעביר לעיתונאים כדי שיפרסמו באמת לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה מה שאני שומע. אין שום סיכום או משא ומתן על מכירה שלו.Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:56אני לא בא לקרוא לך שקרן, ההפך הוא הנכון אבל המועדון שיקר לאורך כל הדרך. הם אמרו שאין לו סעיף שחרור, אחרי זה אמרו שהסעיף שחרור זה 2 מיליון ולא 1.8 והוא לא ימכר בשקל פחות ועכשיו אומרים שהוא ימכר גם בפחות אם לא יאריך חוזה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:51 אין כרגע שום מכירה תפסיקו לאכול את הראש. תיהיה פגישה עם פלאניץ׳ בנוגע לחוזה חדש ואחריה נהיה חכמים יותר.
המועדון גם טען שג׳וש יהיה כשיר ב100 אחוז לגמר כשהוא לא השלים אפילו אימון אחד מהרגע שנפצע עד ללפני בערך חודש. המועדון שקרן ולא יפתיע אותי אם כל הסיפור הזה כבר כמעט סגור שפלאניץ יעזוב ומחכים עם זה אחרי אולימפיאקוס.
יענקל'ך!
תיהיה פגישה וזה כדי להציע לו חוזה משודרג לכמה שנים.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יולי 2022, 18:56השאלה היא אם תהיה פגישה או לא ומה המטרה שלה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:54 אני רשמתי את זה אתמול, אם הוא לא יחתום על חוזה חדש (תיהיה פגישה בארבע עיניים ויציעו לו שדרוג) אז מן הסתם שימכרו אותו.
יענקל'ך!
-
David
- מחוזר באירופה
אתה רואה את יענקלה משלם לו 600 אלף יורו לא ולכן הוא יעזובKaka כתב: 18 יולי 2022, 18:58תיהיה פגישה וזה כדי להציע לו חוזה משודרג לכמה שנים.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יולי 2022, 18:56השאלה היא אם תהיה פגישה או לא ומה המטרה שלה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:54 אני רשמתי את זה אתמול, אם הוא לא יחתום על חוזה חדש (תיהיה פגישה בארבע עיניים ויציעו לו שדרוג) אז מן הסתם שימכרו אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מזכיר שיש אנשים פה כולל אותי שכבר חודשיים אומרים שהעובדה שלא ישבו עם פלאניץ ואצילי על חוזים חדשים זה שערורייה. שזה שהמועדון אומר שלא ישבו איתם עד שהעונה תגמר זה מחדל. עכשיו הגענו למצב שאאק אתונה מחזיקים אותנו בביצים בעיתוי קריטי במקום להיות עם פלאניץ עם חוזה לעוד שלוש שנים וגם אם הוא היה רוצה לעזוב את היכולת להוציא מחיר הרבה יותר גבוה עליו.
אנשים פה אמרו שלא צריך לדאוג כי יש להם חוזים אבל הם לא מבינים שצריך לדעת לממש מנייה כשהיא בשיא. דבר דומה היה עם רוקאביצה שלא ישבו איתו להאריך ודחו את זה עד סוף העונה ואז היו צריכים לרדוף אחריו בקיץ ובסוף זה נגמר בזה שהוא לא המשיך.
עבודה עלובה מאוד של אלברמן, עוזי מור ויענקלה שחר.
אנשים פה אמרו שלא צריך לדאוג כי יש להם חוזים אבל הם לא מבינים שצריך לדעת לממש מנייה כשהיא בשיא. דבר דומה היה עם רוקאביצה שלא ישבו איתו להאריך ודחו את זה עד סוף העונה ואז היו צריכים לרדוף אחריו בקיץ ובסוף זה נגמר בזה שהוא לא המשיך.
-
SaTla
- אלוף המדינה
עזוב את זהShocking4U כתב: 18 יולי 2022, 19:00 מזכיר שיש אנשים פה כולל אותי שכבר חודשיים אומרים שהעובדה שלא ישבו עם פלאניץ ואצילי על חוזים חדשים זה שערורייה. שזה שהמועדון אומר שלא ישבו איתם עד שהעונה תגמר זה מחדל. עכשיו הגענו למצב שאאק אתונה מחזיקים אותנו בביצים בעיתוי קריטי במקום להיות עם פלאניץ עם חוזה לעוד שלוש שנים וגם אם הוא היה רוצה לעזוב את היכולת להוציא מחיר הרבה יותר גבוה עליו.
כל שחקן מנג'ר יודע שלהגיע לעונה אחרונה של חוזה זה בעייתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אהבתי גם את הדיווחים שאנחנו נשמח למכור את אבו פאני. לא תגידו ימכרו בלית ברירה כי השחקן רוצה להתקדם אלא ממש מתלהבים למכור אותו. גם כששומעים את אלברמן בראיונות אפשר לחשוב שאנחנו מכבי פתח תקווה שצריכה למכור שחקנים כדי להתקיים ולא מכבי חיפה.
כרגיל שחר אחרי הצלחות מפרק את הקבוצה ומתפשר על בינוניות. מה חדש.
כרגיל שחר אחרי הצלחות מפרק את הקבוצה ומתפשר על בינוניות. מה חדש.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
איפה המועדון אמר את כל זה?Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 18:56אני לא בא לקרוא לך שקרן, ההפך הוא הנכון אבל המועדון שיקר לאורך כל הדרך. הם אמרו שאין לו סעיף שחרור, אחרי זה אמרו שהסעיף שחרור זה 2 מיליון ולא 1.8 והוא לא ימכר בשקל פחות ועכשיו אומרים שהוא ימכר גם בפחות אם לא יאריך חוזה.Kaka כתב: 18 יולי 2022, 18:51 אין כרגע שום מכירה תפסיקו לאכול את הראש. תיהיה פגישה עם פלאניץ׳ בנוגע לחוזה חדש ואחריה נהיה חכמים יותר.
דיווחים בתקשורת "בחיפה טוענים" - לא מעניינים
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
מה שחבל זה שצריך להתעסק עם כל הדבר הזה בעיתוי לפני משחקים באירופה....
מוכנים לתת לו 500. צריכים להגיע לעמק השווה. בסוף הוא רוצה להישאר פה אבל לכל דבר יש מחיר.David כתב: 18 יולי 2022, 18:59אתה רואה את יענקלה משלם לו 600 אלף יורו לא ולכן הוא יעזובKaka כתב: 18 יולי 2022, 18:58תיהיה פגישה וזה כדי להציע לו חוזה משודרג לכמה שנים.NOSFERATU ZODD כתב: 18 יולי 2022, 18:56
השאלה היא אם תהיה פגישה או לא ומה המטרה שלה.
יענקל'ך!