מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
קאני שחקן נחמד, לא יצליח פה. זה עובד למתפרצות מהספסל בבית״ר מול הגנות עייפות עם שטחים. לא כשחקן בקבוצה שצריכה ליזום מול הגנות מתגוננות. לא שאני חושב שהעסקה הזאת תקרה
גם אם הבאת אותו כחלוץ שלישי מחליף הרווחתShocking4U כתב: 27 יולי 2025, 21:46 קאני שחקן נחמד, לא יצליח פה. זה עובד למתפרצות מהספסל בבית״ר מול הגנות עייפות עם שטחים. לא כשחקן בקבוצה שצריכה ליזום מול הגנות מתגוננות. לא שאני חושב שהעסקה הזאת תקרה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם הוא יבוא זה לדעתי ככנף ימין, משחררים את סברינה ומביאים קשר אחורי על המשבצת הזאת.HaifaWave כתב: 27 יולי 2025, 21:46גם אם הבאת אותו כחלוץ שלישי מחליף הרווחתShocking4U כתב: 27 יולי 2025, 21:46 קאני שחקן נחמד, לא יצליח פה. זה עובד למתפרצות מהספסל בבית״ר מול הגנות עייפות עם שטחים. לא כשחקן בקבוצה שצריכה ליזום מול הגנות מתגוננות. לא שאני חושב שהעסקה הזאת תקרה
כך או כך אנחנו מרוויחיםShocking4U כתב: 27 יולי 2025, 21:48אם הוא יבוא זה לדעתי ככנף ימין, משחררים את סברינה ומביאים קשר אחורי על המשבצת הזאת.HaifaWave כתב: 27 יולי 2025, 21:46גם אם הבאת אותו כחלוץ שלישי מחליף הרווחתShocking4U כתב: 27 יולי 2025, 21:46 קאני שחקן נחמד, לא יצליח פה. זה עובד למתפרצות מהספסל בבית״ר מול הגנות עייפות עם שטחים. לא כשחקן בקבוצה שצריכה ליזום מול הגנות מתגוננות. לא שאני חושב שהעסקה הזאת תקרה
קאני לא ברמה להיות פה הרכב, אתם חמים על זה שיתפנה מקום של זר אבל רוצים להרכיב שחקן סופר בינוני.
אם זה ייסגר בבן שימול+מלמד זה עסקה טובה לנו כי אלו שחקנים שלא נוציא מהם יותר מזה בחיים, אבל אל תצפו שקאני יהיה כוכב
אם זה ייסגר בבן שימול+מלמד זה עסקה טובה לנו כי אלו שחקנים שלא נוציא מהם יותר מזה בחיים, אבל אל תצפו שקאני יהיה כוכב
בדרך כלל לא קופץ להסיק מסקנות אבל אקח הימור ואומר שאם קאני חותם פה אנחנו קיץ הבא מתחננים שמישהו יקח אותו
אופטימיות במכבי חיפה
אף אחד לא מצפה כלום אבל תשימו לב מה מונח על הכף כאן כן? כולה בן שימול ואולי עוד קצת כסף ממה שאנחנו מבינים בינתייםHulk כתב: 27 יולי 2025, 22:23 קאני לא ברמה להיות פה הרכב, אתם חמים על זה שיתפנה מקום של זר אבל רוצים להרכיב שחקן סופר בינוני.
מסכים עסקה מעולה לנו משחקן שבמילא לא יהיה פה, רק אומר שמבחינת יכולות זה לא מספיק לרמה שאנחנו מכוונים אליהHaifaWave כתב: 27 יולי 2025, 22:28אף אחד לא מצפה כלום אבל תשימו לב מה מונח על הכף כאן כן? כולה בן שימול ואולי עוד קצת כסף ממה שאנחנו מבינים בינתייםHulk כתב: 27 יולי 2025, 22:23 קאני לא ברמה להיות פה הרכב, אתם חמים על זה שיתפנה מקום של זר אבל רוצים להרכיב שחקן סופר בינוני.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
סילבה קאני שחקן טוב מאוד שיכול לסגור לנו פינה בעמדת כנף ימין והחלוץ.
והכי חשוב הוא יגיע כישראלי, מה שיפנה לנו מקום של זר עם עזיבה של סברינה
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 27 יולי 2025, 23:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מרגיש שבן שימול הלך מפה מהר מדי
כיכב בנוער וגם בבני יהודה עשה השאלה טובה
היה שווה להשאיל אותו השנה לקבוצה בליגת העל ולראות מה קורה, גם השנה אגב הייתי מעדיף אותו על אוחנה
היה שווה להשאיל אותו השנה לקבוצה בליגת העל ולראות מה קורה, גם השנה אגב הייתי מעדיף אותו על אוחנה
כנף ימיןירוק רפואי כתב: 27 יולי 2025, 23:06 סילבה קאני שחקן טוב מאוד שיכול לסגור לנו פינה בעמדת כנף שמאל והחלוץ.
הוא שונא לשחק חלוץ
אופטימיות במכבי חיפה
במידת הצורך הוא יסגור לך גם את החלוץ השלישי. הוא לא אמור לשחק שם הרבה.Apoc כתב: 27 יולי 2025, 23:21כנף ימיןירוק רפואי כתב: 27 יולי 2025, 23:06 סילבה קאני שחקן טוב מאוד שיכול לסגור לנו פינה בעמדת כנף שמאל והחלוץ.
הוא שונא לשחק חלוץ
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
ימין כמובןApoc כתב: 27 יולי 2025, 23:21כנף ימיןירוק רפואי כתב: 27 יולי 2025, 23:06 סילבה קאני שחקן טוב מאוד שיכול לסגור לנו פינה בעמדת כנף שמאל והחלוץ.
הוא שונא לשחק חלוץ
וישחק כחלוץ במידת הצורך (נקווה שזה לא יקרה יותר מדי)
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מניח שכל הרעיון פה עם קאני לעת הנוכחית זה לחתוך את סברינה ולהביא תחליף דומה לו בכנף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הוא לא בלט יותר מדי בבני יהודה, יש לו מגבלות פיזיות מאוד ברורות, לא הצליחו (כרגיל) לסכם אתו על חוזה לפני ההשאלה ועכשיו הוא בעצמו גם רוצה לעזוב.benrey כתב: 27 יולי 2025, 23:09 אני מרגיש שבן שימול הלך מפה מהר מדי
צריך לשים לב לגבי בן שימול שזה לא שחקן שגדל אצלנו במחלקה, הוא הגיע ממעלה אדומים בגיל 16 ויכול להיות שגם בגלל זה הוא רוצה לעזוב ולא מרגיש יותר מדי שייכות למועדון.
בואו נשים את הדרישות בצד רגע.
למה שבית"ר תוותר על סילבה קאני? אם הוא מספיק איכותי ופוטנציאל, למה שיעבירו אותו ליריבה לצמרת?
ואם הוא לא מספיק איכותי, למה אנחנו רוצים אותו פה?
למה שבית"ר תוותר על סילבה קאני? אם הוא מספיק איכותי ופוטנציאל, למה שיעבירו אותו ליריבה לצמרת?
ואם הוא לא מספיק איכותי, למה אנחנו רוצים אותו פה?
היה אחד השחקנים החלשים שם בעונה שעברה ורק בסוף העונה שכבר לא היה להם על מה לשחק נתן כמה משחקים טובים.benrey כתב: 27 יולי 2025, 23:09 אני מרגיש שבן שימול הלך מפה מהר מדי
לדעתי הוא לא ברמה, סוג של מאור לוי רק יותר טכני
בול.Apoc כתב: 27 יולי 2025, 22:27 בדרך כלל לא קופץ להסיק מסקנות אבל אקח הימור ואומר שאם קאני חותם פה אנחנו קיץ הבא מתחננים שמישהו יקח אותו
אני דווקא חושב שקאני שחקן מעניין. ולטעמי עדיף על סברינה החלבי בטח גם שהוא ישראלי. בעיניי הכי חשוב זה לסגור את הבור במרכז המגרש הרי ברור שהם לא יביאו לנו שני מפלצות. כשחקן סגל אני יהיה סבבה עם קאני אם נניח בינואר יחליטו להביא שחקן על המשבצת שלו
לא חושב שבקיץ אחד אפשר לתקן את כל הליקויים שיש לנו בסגל והחוסר איכות. כישראלי הוא סבבה בטח עדיף על העוגה שיש לנו עכשיו
לא חושב שבקיץ אחד אפשר לתקן את כל הליקויים שיש לנו בסגל והחוסר איכות. כישראלי הוא סבבה בטח עדיף על העוגה שיש לנו עכשיו
מה הליקויים? עוד קשר אחורי קשר אמצע כנף ימין ומגן ימני מחליף ומגן שמאלי מחליף? יכלו לתקן גם את זה הקיץ.greenguy כתב: 28 יולי 2025, 09:35 אני דווקא חושב שקאני שחקן מעניין. ולטעמי עדיף על סברינה החלבי בטח גם שהוא ישראלי. בעיניי הכי חשוב זה לסגור את הבור במרכז המגרש הרי ברור שהם לא יביאו לנו שני מפלצות. כשחקן סגל אני יהיה סבבה עם קאני אם נניח בינואר יחליטו להביא שחקן על המשבצת שלו
אופטימיות במכבי חיפה
במועדון שמתנהל בצורה תקינה בוודאי שהיו יכולים.Apoc כתב: 28 יולי 2025, 09:49מה הליקויים? עוד קשר אחורי קשר אמצע כנף ימין ומגן ימני מחליף ומגן שמאלי מחליף? יכלו לתקן גם את זה הקיץ.greenguy כתב: 28 יולי 2025, 09:35 אני דווקא חושב שקאני שחקן מעניין. ולטעמי עדיף על סברינה החלבי בטח גם שהוא ישראלי. בעיניי הכי חשוב זה לסגור את הבור במרכז המגרש הרי ברור שהם לא יביאו לנו שני מפלצות. כשחקן סגל אני יהיה סבבה עם קאני אם נניח בינואר יחליטו להביא שחקן על המשבצת שלו
אצלנו אנחנו יכולים לחלום
כל העניין סביב קאני מרגיש לי יותר ניסיון של השחקן והסביבה שלו לדחוף לעסקה מאשר מהצד שלנו
לא חושב. יש לנו אינטרס מובהק פה שהעזקה תצא לפועל.כובע קש כתב: 28 יולי 2025, 12:46 כל העניין סביב קאני מרגיש לי יותר ניסיון של השחקן והסביבה שלו לדחוף לעסקה מאשר מהצד שלנו
אין מה להשלות את עצמנו שיבואו שלושה שלקנים תותחים. התסריט הריאלי הכי אופטימי זה קאני על סברינה, קשר 6 זר ואבו פאני בהמשך.
וזה סופר אופטימיHaifaWave כתב: 28 יולי 2025, 13:00לא חושב. יש לנו אינטרס מובהק פה שהעזקה תצא לפועל.כובע קש כתב: 28 יולי 2025, 12:46 כל העניין סביב קאני מרגיש לי יותר ניסיון של השחקן והסביבה שלו לדחוף לעסקה מאשר מהצד שלנו
אין מה להשלות את עצמנו שיבואו שלושה שלקנים תותחים. התסריט הריאלי הכי אופטימי זה קאני על סברינה, קשר 6 זר ואבו פאני בהמשך.
לא חושב שיש סיכוי שהם מחזירים את פאני
קאני על סברינה לדעתכם זה שדרוג?
תניחו לרגע בצד את העובדה שהוא לא זר.
תניחו לרגע בצד את העובדה שהוא לא זר.
כל שחקן בינוני שתשים במקומו יהיה שדרוג
הבן אדם דחליל, נקווה שבאמת המשחק הקרוב הוא עף מפה על טיל
איך שילמו עליו מיליון וחצי יורו זה פשע ספורטיבי
הבן אדם דחליל, נקווה שבאמת המשחק הקרוב הוא עף מפה על טיל
איך שילמו עליו מיליון וחצי יורו זה פשע ספורטיבי
אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא ישראלי.
אבל כן לדעתי הוא הרבה יותר מהיר ממנו,יש לו עוד לאן להתפתח והוא גם משמעותית יותר פיזי ממנו
שוב זאת דעתי לפי מה שאני עקבתי אחרי קאני וגם יש לי חברים אוהדי בית״ר שממש תופסים ממנו,מה לעשות שעל העמדה שלו יש להם את הישראלי הכי איכותי וטוב קשה להתחרות עם זה.
אגב אני מסכים שבשבילנו הוא לא מספיק טוב. אבל הוא יותר טוב מסברינה.
אבל כן לדעתי הוא הרבה יותר מהיר ממנו,יש לו עוד לאן להתפתח והוא גם משמעותית יותר פיזי ממנו
שוב זאת דעתי לפי מה שאני עקבתי אחרי קאני וגם יש לי חברים אוהדי בית״ר שממש תופסים ממנו,מה לעשות שעל העמדה שלו יש להם את הישראלי הכי איכותי וטוב קשה להתחרות עם זה.
אגב אני מסכים שבשבילנו הוא לא מספיק טוב. אבל הוא יותר טוב מסברינה.