מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
בסוף הלכו 3 ישראלים מאוד בכירים
ג'אבר
סבע
דוד
אם את דוד יהיה ניתן לפתור עם החלוצים הזרים, ואת ג'אבר יחליף קשר אחורי זר, את סבע לא יהיה מי שיחליף. נהואל ואוחנה לא יכולים לעשות חצי מהמספרים של סבע.
ג'אבר
סבע
דוד
אם את דוד יהיה ניתן לפתור עם החלוצים הזרים, ואת ג'אבר יחליף קשר אחורי זר, את סבע לא יהיה מי שיחליף. נהואל ואוחנה לא יכולים לעשות חצי מהמספרים של סבע.
אתם שואלים למה הם הביאו 2 חלוצים זרים, כשבאוויר מרחפת אפשרות העזיבה של סבע.. אתם לא מבינים שהם בונים על נהואל כ-10?
לכן גם לא שחררו אותו ללגיה.
הם חוטאים שוב ביוהרה הזאת של "אנחנו הבאנו אותו, וחשבנו שהוא יהיה טוב, אז הוא יהיה טוב".
ועכשיו מול נהואל התירוץ העצמי שלהם זה שהוא לא הצליח כי ברק נתן לו לשחק בכנף במקום ב-10...
הם לא יודעים להודות בטעות עד שזה מגיע לנקודה שכבר אי אפשר להתכחש לזה יותר. סטייל מקרה שואו.
ולכן גם סברינה חשבו שיהיה בסדר איתו, וכל הזמן מסוף העונה שעברו פמפמו שהוא נשאר, והופ, תחילת עונה פחות טובה, והנה, דיבורים על לזרוק אותו.
אלברמן הלך, אבל הרוח עדיין כאן, וגם רובם הגדול של אותם אנשים שהביאו את השחקנים שלא הצליחו כאן בשנים האחרונות.
הם חוטאים שוב ביוהרה הזאת של "אנחנו הבאנו אותו, וחשבנו שהוא יהיה טוב, אז הוא יהיה טוב".
ועכשיו מול נהואל התירוץ העצמי שלהם זה שהוא לא הצליח כי ברק נתן לו לשחק בכנף במקום ב-10...
הם לא יודעים להודות בטעות עד שזה מגיע לנקודה שכבר אי אפשר להתכחש לזה יותר. סטייל מקרה שואו.
ולכן גם סברינה חשבו שיהיה בסדר איתו, וכל הזמן מסוף העונה שעברו פמפמו שהוא נשאר, והופ, תחילת עונה פחות טובה, והנה, דיבורים על לזרוק אותו.
אלברמן הלך, אבל הרוח עדיין כאן, וגם רובם הגדול של אותם אנשים שהביאו את השחקנים שלא הצליחו כאן בשנים האחרונות.
בסוף צריך מספר מסוים של ישראלים טובים בקבוצה שאפשר לסמוך עליהם. גם אם המחליף של סבע יהיה שרי בשיא זה לא יעזור לנו להרכיב פזל שירוץ לאליפות. אי אפשר כל הזמן רק להחליף ישראלים בזרים. זה בלתי אפשרי מספרית ולא פחות חשוב אנחנו כל הזמן מחליפים שחקנים שאנחנו יודעים מה נרבל מהם בשחקנים שאנחנו לא יודעים מה נקבל מהם.רק מכבי כתב: 29 יולי 2025, 23:54 בסוף הלכו 3 ישראלים מאוד בכירים
ג'אבר
סבע
דוד
צריך להביא את אבו פאני וקשר אחורי זר. אלה שני מהלכים שחייבים לקרות בהקדם. לא שאני חושב שנעסור את ראקוב, אבל גם העונה אוטוטו מתחילה.
מועדון בפשיטת רגל.
חובבנות לשמה.
Hulk תפסיק להטריל עם דיבורים על אליפות זה מביך אח שלי. בלי ישראלים איכותיים אין לך סיכוי.
ההישראלים שלך זה חזיזה שפרש לפני עונה וחצי, תתעורר אח שלי.
את האמת שכואב לי שככה פירקו לנו את המועדון ואת הרוח
נקווה לתקומה בדמות בעלים חדש ומקווה שהקהל יעשה לו סיוט כמו שהוא עושה לנו ימח שמו
חובבנות לשמה.
Hulk תפסיק להטריל עם דיבורים על אליפות זה מביך אח שלי. בלי ישראלים איכותיים אין לך סיכוי.
נקווה לתקומה בדמות בעלים חדש ומקווה שהקהל יעשה לו סיוט כמו שהוא עושה לנו ימח שמו
נערך לאחרונה על ידי greenguy ב 30 יולי 2025, 00:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
itaybenji
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 103 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
כשאתה אומר רובם הגדול של אותם אנשים שהביאו את השחקניםרק מכבי כתב: 30 יולי 2025, 00:00 אתם שואלים למה הם הביאו 2 חלוצים זרים, כשבאוויר מרחפת אפשרות העזיבה של סבע.. אתם לא מבינים שהם בונים על נהואל כ-10?
אתה מדבר על המנכל הדגול? על יענקלה? כמה אנשים כבר יש?
יעקב נחנקנו
אני מבין שבונים על נהואל כ10 (טני יודע שהוא שיחק רוב הקריירה בצד, לדעתי מתאים לו יותר 10), אבל זה לא העניין. גם אם יש לך 10 זר בקבוצה שאתה סומך עליו ואתה לא רוצה להביא עוד אחד כזה, אתה לא מביא שני חלוצים זרים כשיש לך בור בכנפיים ובקישור.רק מכבי כתב: 30 יולי 2025, 00:00 אתם שואלים למה הם הביאו 2 חלוצים זרים, כשבאוויר מרחפת אפשרות העזיבה של סבע.. אתם לא מבינים שהם בונים על נהואל כ-10?
עד שלא ניפטר מצורת הניהול המיושנת לא תהיה תקומה.
כדאי שתפנימו את זה.
מכבי חיפה צריכה להיבנות מחדש - בעלים חדשים, צמרת ניהול חדשה.
אחרת אנחנו רק נלך אחורה ולא קדימה.
שום דבר אחר לא יעזור פה וגם אלה שסוגדים ליעקב שחר צריכים להבין את זה.
תם עידן, צריך דם חדש מכבי חיפה צריכה לשנות את פניה.
כדאי שתפנימו את זה.
מכבי חיפה צריכה להיבנות מחדש - בעלים חדשים, צמרת ניהול חדשה.
אחרת אנחנו רק נלך אחורה ולא קדימה.
שום דבר אחר לא יעזור פה וגם אלה שסוגדים ליעקב שחר צריכים להבין את זה.
תם עידן, צריך דם חדש מכבי חיפה צריכה לשנות את פניה.
יש יתרון אחד מעזיבה של סבע וזו האפשרות לעבור לשחק עם שלןשה שחקני קישור. הבעיה היא שכרגע חסרים לפחות שניים מתוך השלושה.
אומרים שהטורקים מציעים לו מיליון יורו לעונה, לא אתפלא אם המיסים זה סיפור כיסוי בשביל להצדיק את המעבר הזה.
מבחינת סבע זה חוזה חלומי לסוף קריירה
מבחינת סבע זה חוזה חלומי לסוף קריירה
אין שום סיכוי לאליפות עם לא מעיפים את האלפחורס מחזירים את בכר מביאים את פאני + מביאים קיצוני מהיר עם דריבל.greenguy כתב: 30 יולי 2025, 00:03 מועדון בפשיטת רגל.
חובבנות לשמה.
אבל עם מחזירים את בכר ופאני ופוגעים בשחקן כנף טוב מצטער אני לדעתי יהיה לנו את ההרכב הכי חזק ומאוזן בליגה.
כרגע אנחנו לא באירוע, מצד שני המרחק זה 3 מהלכים טובים לא בשמיים.
אין מה לבנות על נהואל ואוי אבוי אם זה התכנון שלהם, צריך לבנות מרכז שדה עוצמתי של 3 בולדוגים באמצע, קאסה פאני ועלי זה אמצע מעולה מבחינתי.
עם אמצע כזה אתה לא תבקיע בחייםHulk כתב: 30 יולי 2025, 00:17 אין מה לבנות על נהואל ואוי אבוי אם זה התכנון שלהם, צריך לבנות מרכז שדה עוצמתי של 3 בולדוגים באמצע, קאסה פאני ועלי זה אמצע מעולה מבחינתי.
מתי ראית את קאסה משחק?Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:17 אין מה לבנות על נהואל ואוי אבוי אם זה התכנון שלהם, צריך לבנות מרכז שדה עוצמתי של 3 בולדוגים באמצע, קאסה פאני ועלי זה אמצע מעולה מבחינתי.
מציע לך לבדוק מה המספרים של פאני בעונה הראשונה שלו בפ.צ קיורטוש, אזולאי וקאסה לדעתי גם יכולים לתרום קצת מספרים.
העניין זה שאנחנו נצטרך לפגוע בזר שנביא לכנף ולקבל את המספרים מהכנפיים והחלוצים.
לך תראה עם איזה שחקנים הוא שיחק.Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:23מציע לך לבדוק מה המספרים של פאני בעונה הראשונה שלו בפ.צ קיורטוש, אזולאי וקאסה לדעתי גם יכולים לתרום קצת מספרים.
העניין זה שאנחנו נצטרך לפגוע בזר שנביא לכנף ולקבל את המספרים מהכנפיים והחלוצים.
סבע היה השחקן היצרתי היחידי בסגל, ואבו פאני לא מספיק יצרתי בשביל להיכנס לנעליים שלו
קצת באיטליה וכמובן שהיה אצלינו, הוא לא שחקן מוכח אבל כישרון יש שם והמון, ואני חושב שהוא יכול העונה לפרוץ אם יקבל הרכב.
העניין זה שאתם יוצאים מנקודת הנחה שהוא יהיה נוראי פאני יגיע ויקרע צולבת דקה 15 במשחק בכורה וסטיוארט ויובאנוביץ ייתנו 2 גולים כל העונה, אז ברור שהכול נראה שחור.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
שואו היה פה רק עונה אחת ולא צריך להגזים, הוא לא היה אפס גמור. היה בינוני כזה. נהואל אפס גמור.רק מכבי כתב: 30 יולי 2025, 00:00 אתם שואלים למה הם הביאו 2 חלוצים זרים, כשבאוויר מרחפת אפשרות העזיבה של סבע.. אתם לא מבינים שהם בונים על נהואל כ-10?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
הוא לא צריך להיות יצירתי, היצירתיות צריכה לבוא מהכנפיים, מי קבע שחייב 10 כדי לשחק כדורגל טוב? יש 100שיטות לבנות קבוצה טובה, זה שלנו עבד עם שרי כ10 זה לא אומר שרק ככה אפשר להצליח.כובע קש כתב: 30 יולי 2025, 00:27לך תראה עם איזה שחקנים הוא שיחק.
סבע היה השחקן היצרתי היחידי בסגל, ואבו פאני לא מספיק יצרתי בשביל להיכנס לנעליים שלו
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
לי נאמר כבר לפני חודש ומשהו שדיא ודין הולכים לעזוב.
בהתחלה היה נשמע לי הזוי, אבל היום בדיעבד שום דבר לא מופרך שמדובר במכבי חיפה.
רק לשחקנים שלנו יש "תחושת מיצוי" "ובעיות מס"
כמו שרק אצלנו אישה של שחקן שמה ותו על הגעה או הישארות
שורה תחתונה, הניהול פה הוא חובבני על גבול השערורייה!
ובסוף יש רק אשם אחד וזה יענקלך, ביום שהוא ילך הכל ישתנה.
בהתחלה היה נשמע לי הזוי, אבל היום בדיעבד שום דבר לא מופרך שמדובר במכבי חיפה.
רק לשחקנים שלנו יש "תחושת מיצוי" "ובעיות מס"
כמו שרק אצלנו אישה של שחקן שמה ותו על הגעה או הישארות
שורה תחתונה, הניהול פה הוא חובבני על גבול השערורייה!
ובסוף יש רק אשם אחד וזה יענקלך, ביום שהוא ילך הכל ישתנה.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
1. אמצע חזק בליגה הזו בעיניי הרבה יותר חשוב מאשר אמצע עם קשר 10 יצירתי.
2. אמצע של קשר 6 זר, פאני ועלי מוחמד לצורך העניין זה אמצע עדיף בדי הרבה לדעתי מאמצע של פאני עלי וסבע (כל עוד יש כנפיים איכותיות)
3. המודל הניהולי של המועדון הזה לא יכול להצליח. שיח מקצועי הוא עקר, כי יש לנו הנהלה כושלת. הבלחות פעם בעשור זה משהו סטטיסטי, בגלל הכסף הגדול והקהל. לא לשם אנחנו מכוונים, אבל שם אנחנו נמצאים.
משהו חייב להשתנות
2. אמצע של קשר 6 זר, פאני ועלי מוחמד לצורך העניין זה אמצע עדיף בדי הרבה לדעתי מאמצע של פאני עלי וסבע (כל עוד יש כנפיים איכותיות)
3. המודל הניהולי של המועדון הזה לא יכול להצליח. שיח מקצועי הוא עקר, כי יש לנו הנהלה כושלת. הבלחות פעם בעשור זה משהו סטטיסטי, בגלל הכסף הגדול והקהל. לא לשם אנחנו מכוונים, אבל שם אנחנו נמצאים.
משהו חייב להשתנות
מניח שהיה פה ריבוי גורמים לעניין עם סבע:
1. ידעו שדין עוזב ומאד רצו את סטיוארט. מחשש שלא יצליחו להחתים אותו, הביאו את יובאנוביץ׳ כגיבוי, אבל עדיין כשחקן בכיר. הוא הושאל לעונה ולא נרכש גם מסיבות כלכליות, אבל גם כי עדיין רצו את סטיוארט לעתיד ואכן השיגו אותו. המהלך הזה גם הכביד על תקציב השכר כי לשניהם יש שכר גבוה וגם סתם לנו את מכסת הזרים. עכשיו, מחפשים איפה לקצץ, כדי להשלים את הפאזל. לכן, אני מאמין, גם מנסים לדחוף את מלמד החוצה בכוח.
2. ידעו שסבע יכוון החוצה, אם מסיבות פיננסיות ואם בגלל היחסים עם הקהל, אז הכינו את הקרקע והביאו את אוחנה.
3. המועדון לא מצליח להתמודד עם היחסים של סבע וקהל, סבע מכביד על תקציב השכר והוא לא מתאים לסגנון של פלורס שרוצה 10 פליימייקר וקיצוניים אגרסיביים. כל אלו, לצד העובדה שנהואל מתאים יותר ל-10 של פלורס מאשר כקיצוני, מעודדים יחד את המועדון לקדם גם מצדו את העזיבה של סבע. אני משער שאם כנעאן היה חותם כאן, סבע היה עוזב בשלב הרבה יותר מוקדם בחלון. אני גם חושב שהיו שאננים עוד עם כנעאן כי הם בעצמם לא היו סגורים אם המהלך הזה נחוץ או שכל הצדדים רוצים שסבע ימשיך במועדון.
1. ידעו שדין עוזב ומאד רצו את סטיוארט. מחשש שלא יצליחו להחתים אותו, הביאו את יובאנוביץ׳ כגיבוי, אבל עדיין כשחקן בכיר. הוא הושאל לעונה ולא נרכש גם מסיבות כלכליות, אבל גם כי עדיין רצו את סטיוארט לעתיד ואכן השיגו אותו. המהלך הזה גם הכביד על תקציב השכר כי לשניהם יש שכר גבוה וגם סתם לנו את מכסת הזרים. עכשיו, מחפשים איפה לקצץ, כדי להשלים את הפאזל. לכן, אני מאמין, גם מנסים לדחוף את מלמד החוצה בכוח.
2. ידעו שסבע יכוון החוצה, אם מסיבות פיננסיות ואם בגלל היחסים עם הקהל, אז הכינו את הקרקע והביאו את אוחנה.
3. המועדון לא מצליח להתמודד עם היחסים של סבע וקהל, סבע מכביד על תקציב השכר והוא לא מתאים לסגנון של פלורס שרוצה 10 פליימייקר וקיצוניים אגרסיביים. כל אלו, לצד העובדה שנהואל מתאים יותר ל-10 של פלורס מאשר כקיצוני, מעודדים יחד את המועדון לקדם גם מצדו את העזיבה של סבע. אני משער שאם כנעאן היה חותם כאן, סבע היה עוזב בשלב הרבה יותר מוקדם בחלון. אני גם חושב שהיו שאננים עוד עם כנעאן כי הם בעצמם לא היו סגורים אם המהלך הזה נחוץ או שכל הצדדים רוצים שסבע ימשיך במועדון.
לא רוצה לחשוב מה יהיה אם נודח בחמישי.
האוירה במועדון תהיה שלילית מאוד.
זה משהו שיכול להשליך על כל העונה והיא עוד לא התחילה.
לא זוכר מתי היינו במצב כל כך גרוע עוד לפני שהתחילה העונה.
האוירה במועדון תהיה שלילית מאוד.
זה משהו שיכול להשליך על כל העונה והיא עוד לא התחילה.
לא זוכר מתי היינו במצב כל כך גרוע עוד לפני שהתחילה העונה.
צריך זעזוע של הדחה ולהחזיר את בכר לצערי, עשו טעות גדולה בהחלטה קפריזית שפיטרו אותו ועכשיו אנחנו תקועים על הליצן הארגנטינאי.
הפחד שלי זה שהאגו שלהם לא ייתן להם להחזיר אותו ונסיים עם רוני לוי.
בכר לא יחזור בחיים, הוא נפגע מאוד משחר ובצדק.Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:41 צריך זעזוע של הדחה ולהחזיר את בכר לצערי, עשו טעות גדולה בהחלטה קפריזית שפיטרו אותו ועכשיו אנחנו תקועים על הליצן הארגנטינאי.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
וטוב שכך. לא מבין מה נשתנה כבר מהעונה שעברה? שימשיך לטייל בקייטנות באירופה.
השחקנים שלנו כאלה חסרי שאיפות שכל מה שאכפת להם זה ללכת לשחק בקבוצות הזויות בליגות משנה או ליגות רחוקות.
דין נטע ועכשיו סבע. הזויים סוכנים שדוחפים אותם רק בשביל הכסף. מה עם אתגר מקצועי?
דין נטע ועכשיו סבע. הזויים סוכנים שדוחפים אותם רק בשביל הכסף. מה עם אתגר מקצועי?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
יש רק 3 מאמנים בעולם?Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:41 צריך זעזוע של הדחה ולהחזיר את בכר לצערי, עשו טעות גדולה בהחלטה קפריזית שפיטרו אותו ועכשיו אנחנו תקועים על הליצן הארגנטינאי.
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם אצילי. אין מה לעשות בשביל להתמודד עם זה צריך בעלים אחר. כזה שרוצה להצליח.greenguy כתב: 30 יולי 2025, 00:53 השחקנים שלנו כאלה חסרי שאיפות שכל מה שאכפת להם זה ללכת לשחק בקבוצות הזויות בליגות משנה או ליגות רחוקות.
לא כתבתי 2 זרים.hezildo כתב: 29 יולי 2025, 21:36קשר 6 וכנף זרים? כי גם אם מחליפים את סברינה עדיין אין מקום לעוד זר, אז אחד מהם יהיה חייב להיות יהודי/מתאזרח,Smile כתב: 29 יולי 2025, 20:46יתפנה להם תקציב שכר ועוד כסף שיכנס מההעברה (כאילו חסר) שיופנה בתקווה לעמדות אחרות - קשר 6 וכנף במקום סברינה.hezildo כתב: 29 יולי 2025, 19:39
מי כבר הם יכולים להביא במקום סבע? הם בונים על נהואל ואוחנה.
אל תפתח ציפיות.
אם נהואל יכנס לכושר משחק סביר+, לדעתי בתרחיש כזה אפשר להיות מתחרים ראויים לאליפות.
או שמשחררים עוד זר ואני לא רואה את זה קורה.
תנו לנטע את השכר של סבע והוא כאן.
תביאו זר ברמה גבוהה לכנף, בתקווה שקנג'י שחקן ונהואל יתן קצת מספרים, אפשר לבנות על קבוצה כזו.