מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
בין הישראלים בליגה בשנה וחצי האחרונות רציתי בעיקר את דאפה, מדמון ובן הרוש. לא הייתי מתנגד לקניקובסקי אחרי עזיבת סבע, אבל היה לא ריאלי בכל מקרה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
איתמר נוי רק הגיע, זו לא דוגמא
אבל על קניקובסקי ודוידה אני זוכר את אותם דיבורים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הסיפור פה זה שילוב של הדברים.HaifaWave כתב: 02 אוגוסט 2025, 20:42 כל הסיפור פה הוא אוזלת היד של המועדון הזה לשמור או להביא ישראלים איכותיים, זה מה שמייצר את החורים בסגל
אוזלת יד שמשקפת יותר מהכל את המיקום שלנו בשרשרת המזון
אין בעיה, אתם רוצים לממש שחקנים, מרגישים מיצוי, יש דברים שאי אפשר לעמוד בהם, הכל בסדר.
איפה נעלמתם בשוק הישראלי בשנתיים וחצי האחרונות? מאז דיא סבע הישראלים "הבכירים" שהגיעו לפה זה ליאור קאסה, איתן אזולאי, גיא מלמד וגדי קינדה ז''ל.
במשך שנתיים וחצי, זה מה שהצליחו להביא בשוק הישראלי. נכון, השוק דל, אין הרבה אפשרויות, אבל אם אתה מוכר/מוותר על ג'וש, סונדגרן (כישראלים), נטע, ג'אבר, פאני, סבע, אצילי ודין דוד ומפרק לגמרי את השלד הישראלי שלך, אתה צריך לעשות הכל כדי לחזק במחליפים
גם אם אתה לא מפרק את השלד הישראלי שלך אתה צריך להביא ישראלים איכותיים כל הזמן.KevinDurant כתב: 02 אוגוסט 2025, 21:25הסיפור פה זה שילוב של הדברים.HaifaWave כתב: 02 אוגוסט 2025, 20:42 כל הסיפור פה הוא אוזלת היד של המועדון הזה לשמור או להביא ישראלים איכותיים, זה מה שמייצר את החורים בסגל
אוזלת יד שמשקפת יותר מהכל את המיקום שלנו בשרשרת המזון
אין בעיה, אתם רוצים לממש שחקנים, מרגישים מיצוי, יש דברים שאי אפשר לעמוד בהם, הכל בסדר.
איפה נעלמתם בשוק הישראלי בשנתיים וחצי האחרונות? מאז דיא סבע הישראלים "הבכירים" שהגיעו לפה זה ליאור קאסה, איתן אזולאי, גיא מלמד וגדי קינדה ז''ל.
במשך שנתיים וחצי, זה מה שהצליחו להביא בשוק הישראלי. נכון, השוק דל, אין הרבה אפשרויות, אבל אם אתה מוכר/מוותר על ג'וש, סונדגרן (כישראלים), נטע, ג'אבר, פאני, סבע, אצילי ודין דוד ומפרק לגמרי את השלד הישראלי שלך, אתה צריך לעשות הכל כדי לחזק במחליפים
אגב, יש מישהו פה שהיה מהמר שאם סדריק דון היה ישראלי הוא היה מגיע לפה? או דיארה?
מאז ינואר 24 שהחתמנו את קינדה וקאסה כמה ישראלים בכירים לא החתמנו שהיו בשוק? עולים לי לראש רק יחזקאל שבנתיים די אכזבה, כנעאן ואולי אצילי למרות שלדעתי הוא אחרי השיא. כל השאר בינוניים להחריד.
השוק הישראלי במצב נוראי.
השוק הישראלי במצב נוראי.
מדמון, בן הרוש, יחזקאל, אצילי, כנעאןHulk כתב: 02 אוגוסט 2025, 22:22 מאז ינואר 24 שהחתמנו את קינדה וקאסה כמה ישראלים בכירים לא החתמנו שהיו בשוק? עולים לי לראש רק יחזקאל שבנתיים די אכזבה, כנעאן ואולי אצילי למרות שלדעתי הוא אחרי השיא. כל השאר בינוניים להחריד.
השוק הישראלי במצב נוראי.
איבדנו את ירין לוי ליריבה ישירה
ויש לך עוד שכבה של שחקני סגל משלימים כמו משפתי (שעדיף על כיוף), רז שלמה (שהיה סוגר לך את עמדת הבלם הרביעי במקום שחקן זר) וגרופר
ואל תגיד לי שהם בינוניים, כל אחד מהם עדיף על השחקנים המשלימים שלנו
בשנה וחצי זה הרבה
אפילו אם היו מביאים רק את אצילי אפשר היה עכשיו להביא שני שחקנים לאמצע, ולפחות אחד במקום אחד הזרים (סברינה)
אם היו מביאים את בן הרוש ואצילי בכלל לא הייתה בעיה להביא שני זרים לאמצע
וזה רק ההרכב
גם ברמת הסגל המצב לא טוב
ואגב, אם השוק הישראלי במצב נוראי ואנחנו לא מצליחים להחתים אחד מתוך שלושה שחקנים טובים שאפשר להביא בשנה אחת אז גם המצב שלנו נוראי
בינתיים אף אחד מהרשימה כאן לא הוכיח משהו, אם כבר דוידה היחיד שהיה יכול להיות פה וטעות שלא הגיע(בזמנו היה את חלאיליי אז אפשר להבין) ואולי בן הרוש ובעיקר כי הוא מפנה לך מקום של זר.HaifaWave כתב: 02 אוגוסט 2025, 22:52מדמון, בן הרוש, יחזקאל, אצילי, כנעאןHulk כתב: 02 אוגוסט 2025, 22:22 מאז ינואר 24 שהחתמנו את קינדה וקאסה כמה ישראלים בכירים לא החתמנו שהיו בשוק? עולים לי לראש רק יחזקאל שבנתיים די אכזבה, כנעאן ואולי אצילי למרות שלדעתי הוא אחרי השיא. כל השאר בינוניים להחריד.
השוק הישראלי במצב נוראי.
איבדנו את ירין לוי ליריבה ישירה
ויש לך עוד שכבה של שחקני סגל משלימים כמו משפתי (שעדיף על כיוף), רז שלמה (שהיה סוגר לך את עמדת הבלם הרביעי במקום שחקן זר) וגרופר
ואל תגיד לי שהם בינוניים, כל אחד מהם עדיף על השחקנים המשלימים שלנו
בשנה וחצי זה הרבה
אפילו אם היו מביאים רק את אצילי אפשר היה עכשיו להביא שני שחקנים לאמצע, ולפחות אחד במקום אחד הזרים (סברינה)
אם היו מביאים את בן הרוש ואצילי בכלל לא הייתה בעיה להביא שני זרים לאמצע
וזה רק ההרכב
גם ברמת הסגל המצב לא טוב
את ירין לוי לא איבדת שנה הבאה הוא חוזר לפה או שהוא יימכר ונגזור עליו סכום יפה וכרגע אני לא חושב שהוא היה פותר לנו את הבעיה באמצע.
הבעיה היא זה לא שלא הביאו את אצילי אני עדיין חושב שהוא אחרי השיא הבעיה זה שנפלו עם סברינה הרי אם היו פוגעים בכנף ימין לא היינו מתלוננים.
לגבי השאר זה בדיחה אין הבדל בין כיוף למשפתי/גראפי גרופר וקני סייף זה גם אותו רמה.
אחלה רז שלמה אבל הוא בלם רגל שמאל שכנראה לא היה מסכים להיות פה בלם רביעי ואפשר להחזיר את סירוטה שטוב ממנו.
מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
לא יפה להטריל ככה.Kozmo כתב: 03 אוגוסט 2025, 09:04 מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב
Kozmo כתב: 03 אוגוסט 2025, 09:04 מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב
ציניות משובחתKozmo כתב: 03 אוגוסט 2025, 09:04 מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
זקן הזוי שמשחרר את השחקן הכי טוב של הקבוצה תמורת נזיד עדשים, בלי מחליף ועוד לפני יריבה קשה באירופה.
חח קיבלו על הכוכב הכי גדול של הקבוצה 650 אלף יורו שיכולים להגיע למיליון. איזו בדיחה.
התנהלות הזויה של ההנהלה החובבנית שלנו.
התנהלות הזויה של ההנהלה החובבנית שלנו.
זה בצחוק?Kozmo כתב: 03 אוגוסט 2025, 09:04 מרגיש לי שחלק מהאנשים לא מבינים איזה גשם של החתמות הולך להיות פה החל מ8 וחצי בערב
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
הייתי דורש 2 מיליון יורו כיאה לשחקן הכי טוב בליגה. למה מכבי חיפה לחוצה פה למכור?
ציניות.
כל הזמן מדברים על ט באב כגורם סיבה לזה שאין רכש כאילו שלפני ואחרי יש רכש.
לא היינו מקבלים ובוא נגיד את האמת לשני הצדדים היה אינטרס להיפרד, סבע חסך לעצמו 4 מיליון שקל וקיבל חוזה עם שכר כפול ומכבי חיפה נפטרה מחוזה עצום שעוד שנתיים יראה רע מאוד ומשחקן שהוא סופר מוכשר אבל לא יכול להוביל קבוצה, וזה בלי קשר למטען עם הקהל וכל המסביבlemmacantor כתב: 03 אוגוסט 2025, 11:16הייתי דורש 2 מיליון יורו כיאה לשחקן הכי טוב בליגה. למה מכבי חיפה לחוצה פה למכור?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
עכשיו הוא בועט אותו מהר מאוד. ככה עושים כשמתים להפטר משחקן.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
נשארנו בלי אמצע.
חוץ מעלי מוחמד יש לנו רק בינוניים להחריד או שחקנים שלו הוכיחו את עצמם.
אנחנו חייבים 3 שחקני אמצע ברמה גבוהה, ושיתחילו בפאני, יעלה כמה שיעלה.
חוץ מעלי מוחמד יש לנו רק בינוניים להחריד או שחקנים שלו הוכיחו את עצמם.
אנחנו חייבים 3 שחקני אמצע ברמה גבוהה, ושיתחילו בפאני, יעלה כמה שיעלה.
כרגע אנחנו שווים מקום 6, עדיף שנסיים ב 7 שלא נתבזה בפלייאוף העליון עם רביעיות וחמישיות.
מועדון בפשיטת רגל.
לא מבין למה הוא עדיין רוצה להיות בעלים שאין לו שום כוונה ושאיפות
לא מבין למה הוא עדיין רוצה להיות בעלים שאין לו שום כוונה ושאיפות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אין סיבה אחת זה כמה דברים ביחד שמצטברים.lemmacantor כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:09 האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
תשים את עצמך בנעלי סבע למה לו להישאר פה אם יכול לקבל כפול בטורקיה ולא לשלם שקל לרשות המסים? מילא זה היה במועדון שרץ לאליפות והיה לו תמיכה וחום מהקהל אבל שהקהל נגדו והמועדון מת להיפטר ממנו הפרידה מתבקשת
יותר מפריע מסבע זה שיצאנו סמרטוטים מול ביתר כבר פעם שניה אחרי מקרה קינדה, איציק עובדיה פשוט חלש
אבל למה מקבלים עליו רק 650,000 יורו?Hulk כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:25אין סיבה אחת זה כמה דברים ביחד שמצטברים.lemmacantor כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:09 האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
תשים את עצמך בנעלי סבע למה לו להישאר פה אם יכול לקבל כפול בטורקיה ולא לשלם שקל לרשות המסים? מילא זה היה במועדון שרץ לאליפות והיה לו תמיכה וחום מהקהל אבל שהקהל נגדו והמועדון מת להיפטר ממנו הפרידה מתבקשת
למה משחררים אותו לפני ראקוב?
זה ניהול משא ומתן ברמה של כיתה ד.
כי הוא בן 32זה פלוס מינוס הסכום שהיה אפשר להוציא עליו.hezildo כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:35אבל למה מקבלים עליו רק 650,000 יורו?Hulk כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:25אין סיבה אחת זה כמה דברים ביחד שמצטברים.lemmacantor כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:09 האינטרס פה של שחר בלבד. מי שמאמין שהסיבה היא מיסים, הוא אדם תמים. שחר לא אהב את סבע מהרגע הראשון.
הוא הכוכב של הקבוצה, יכלו לדרוש ולקבל יותר, הם מוותרים מהר.Hulk כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:38כי הוא בן 32זה פלוס מינוס הסכום שהיה אפשר להוציא עליו.hezildo כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:35אבל למה מקבלים עליו רק 650,000 יורו?Hulk כתב: 03 אוגוסט 2025, 12:25
אין סיבה אחת זה כמה דברים ביחד שמצטברים.
ולמה שיחררו לפני ראקוב? זה בטח לא בגלל הגיל שלו.