מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
לא משנה מה יעשו בהנהלה הכושלת הזאת, הם יצאו טמבלים.
אני לא מאמין שינחיתו כאן קשר ברמה גבוהה, שחר לא יוציא סכומים כאלה לא משנה מה ובאיזה מצב נהיה.
ואם יוציא, עוד יותר יצא מטומטם היה יכול להחזיר את אבו פאני שהוא ישראלי ואתה יודע בוודאות מה תקבל ממנו.
ועל הדרך גם מפנה מקום של זר בעמדה אחרת.
בכל מצב, הם יוצאים טיפשים.
אני לא מאמין שינחיתו כאן קשר ברמה גבוהה, שחר לא יוציא סכומים כאלה לא משנה מה ובאיזה מצב נהיה.
ואם יוציא, עוד יותר יצא מטומטם היה יכול להחזיר את אבו פאני שהוא ישראלי ואתה יודע בוודאות מה תקבל ממנו.
מבין את הייאוש והתסכול מהמועדון, אבל:Daniel123 כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:12 לא משנה מה יעשו בהנהלה הכושלת הזאת, הם יצאו טמבלים.
1. הקיץ הנחיתו רק זרים שיש היגיון ברור מאחורי הבחירה בהם, גם אם לא בעמדות שרצינו. לפחות ברמת השחקנים עצמם, לא היה זר שתהינו מה לעזאזל עבר להם בראש כשצפו בו. אפשר לתת להם את המקום לספק שגם פה הם יביאו פרופיל מתאים.
2. אני לא יודע מה הפער הכלכלי בין עסקה על פאני לבין על זר. גם אם יקבלו את אותו שכר, יכול להיות שהמחיר יהיה פחות ב-2 מיליון בערך. השאלה המהותית היא אם 2 המיליון ההיפוטתיים האלו יהיו שווים זר, במקום ישראלי מוביל שאין לנו בסגל כנראה בכלל. מעבר לזה, אני לא יודע כמה פאני באמת רלוונטי. יכול להיות שלפני שבועיים חשב שההונגרים לא יורידו מחיר וחשב לבוא ועכשיו כשהוא רואה שהם מוציאים אותו החוצה והמחיר עלול לרדת, הוא גם רוצה לבחון מחדש את האופציות. במובן הזה, יכול להיות שבעוד שבועיים הוא יהיה שוב ריאלי ועל הפרק. השאלה אם זה יהיה מאוחר מדי.
אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
מסכים וזה מבליט מאד את הפער בין יכולת הסקאוטינג שלנו לבין בניית הסגל עצמה. יודעים לאתר שחקנים איכותיים, אבל בוחרים באוחנה והשני חלוצים זרים. מעניין איפה עובר הגבול בין הדברים בעבודה של המועדון, כשליאור ממש התנער מהאמירה שהוא מנהל מקצועי, אבל התקשור של המועדון לגביו כלפי חוץ היא כאילו כן מדובר במנהל מקצועי. במילים אחרות - תוהה כמה זה עליו וכמה על עובדיה.benrey כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:36 אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
זה ההיגיון העקום שלו, חוסך איפה שלא צריך ומבזבז איפה שלא צריך.Smile כתב: 04 אוגוסט 2025, 21:48הוא כבר שנים לא שומר על שפיות, הוא מגלגל כסף מהעסק ולא מביא כסף מהבית.
זה לא שפיות זה באנקר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אני תוהה איך זה לעבוד עם יענקל'ה
נשמע טירוף מוחלט
הוא בא אומר לך אנחנו רוצים את כל התארים, נותן לך וי על שחקנים מסוימים בפרופיל הנכון, נותן לך תחושה שהנה זה סוף סוף נפתח ואז מוכר לך שחקן הרכב הכי חשוב בקבוצה או שורף לך מועמד על 20 אלף יורו
נשמע טירוף מוחלט
הוא בא אומר לך אנחנו רוצים את כל התארים, נותן לך וי על שחקנים מסוימים בפרופיל הנכון, נותן לך תחושה שהנה זה סוף סוף נפתח ואז מוכר לך שחקן הרכב הכי חשוב בקבוצה או שורף לך מועמד על 20 אלף יורו
לי זה מריח שידעו שסבע עוזב מזמן, הם בונים על נהואל לאמצע ואולי גם חזיזה.ברק.י כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:51מסכים וזה מבליט מאד את הפער בין יכולת הסקאוטינג שלנו לבין בניית הסגל עצמה. יודעים לאתר שחקנים איכותיים, אבל בוחרים באוחנה והשני חלוצים זרים. מעניין איפה עובר הגבול בין הדברים בעבודה של המועדון, כשליאור ממש התנער מהאמירה שהוא מנהל מקצועי, אבל התקשור של המועדון לגביו כלפי חוץ היא כאילו כן מדובר במנהל מקצועי. במילים אחרות - תוהה כמה זה עליו וכמה על עובדיה.benrey כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:36 אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
החליטו להביא מחליף לעמדה הזו (אוחנה) ולכן לא השקיעו שם.
2 חלוצים זרים זה היה מאסט, כמו גם שני מגנים.
צריך קשר אחורי זר ברמה וכנף ימין.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אנלי זה נחמד פעם ב..אבל עדיף מיסיונרי ונילה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא צריך לעבוד איתו.DelPiero כתב: 05 אוגוסט 2025, 07:48 אני תוהה איך זה לעבוד עם יענקל'ה
נשמע טירוף מוחלט
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
מוזר הסיפור על האנלי הזה... אמרו שיש כבר קשר סגור, אז אני מניח שזה לא האנלי הזה כי הוא לא סגור . אז איך יש מקום גם בשבילו, שכרגע אין מקום לקשר שסגור.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
א.א.ק מנסה להפטר מפיירו. עסקה כושלת מלכהתחילה. היה ברור שהוא מוגבל מדי בשבילם. גם אנחנו סבלנו ממכירתו.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
אגב פיספסתי את זה אבל נסטרנקו האוקראיני/בספק יהודי שהוזכר בהקשר שלנו חתם לבסוף באובולון קייב מהליגה הבכירה באוקראינה.
שיחק אתמול מול קרופסקי מיודענו.
שיחק אתמול מול קרופסקי מיודענו.
אתה בכיוון הנכון.ברק.י כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:51מסכים וזה מבליט מאד את הפער בין יכולת הסקאוטינג שלנו לבין בניית הסגל עצמה. יודעים לאתר שחקנים איכותיים, אבל בוחרים באוחנה והשני חלוצים זרים. מעניין איפה עובר הגבול בין הדברים בעבודה של המועדון, כשליאור ממש התנער מהאמירה שהוא מנהל מקצועי, אבל התקשור של המועדון לגביו כלפי חוץ היא כאילו כן מדובר במנהל מקצועי. במילים אחרות - תוהה כמה זה עליו וכמה על עובדיה.benrey כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:36 אני דווקא די אופטימי לגבי איכות הזר, השנה באו עד כה חמישה זרים ( אחד נשוי ליהודיה ) וכולם בפרופיל די גבוה
מחלקת האיתור, הסקאוטינג, ברמה גבוהה - ליאור סקאוט ראשי.
הוא מביא את השמות שצריך ועובדיה את שחר נותנים לו ברקסים משיקולי עלות או פילוסופיה (ג'נטלמניות, הערכת שווי וכו').
ספציפית לדוגמה שלך בבחירה ב2 חלוצים זרים, ככה אני חושב שהדברים קרו מאחורי הקלעים:
ליאור הביא שמות של חלוצים זרים כי בכל מקרה היה צריך שחקן לעמדה הזו בגלל שדין לבד לא מספיק ואת מלמד אף אחד לא סופר כי זו החתמת קפריזה של שחר.
ואז מה שקרה בפועל זה שבהנהלה החליטו לוותר על דין בשביל לעשות כמה שקלים ולהיות ג'נטלמנים עם השחקן
ובמקומו החתימו את אופציה 2 של רפאלוב.
בסוף עובדיה הוא החותמת, הוא המנהל המקצועי בפועל.
רפאלוב אולי מעורב יותר מסקאוט ראשי אבל לא ברמה של לבנות את הקבוצה לבד.
וזה בסדר, הוא עוד לא בשל לזה. אבל אסור למועדון לערבב אותנו שהוא המנהל המקצועי, זה בעיקר לא הוגן כלפי ליאור.
אנלי זה הזר בפרופיל גבוה שמדליפים עליו שלא יגיע כדי אחר כך להודיע על איזה פלופ ידוע מראש שהביאו בעשרים שקל. כמו שקרה קיץ עם המאמן.
אופטימיות במכבי חיפה
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 1 פעם
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
לא הגיע עד כדי מו"ם רציני.
עכשיו זה מסביר על השמועות להפועל ת"א
פיירו כישראלי זה אחד המצחיקים
פיירו כישראלי זה אחד המצחיקים
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
אז כאילו אם עד מחר בשעה 21:00, שזה 24 שעות לפני המשחק הראשון מול ראקוב, אין וולקאם לאיזה שחקן או שניים, אז אנחנו מולם שני משחקים עם הסגל הקיים?
אפשר כבר להניח שזה הסגל למשחקים מולם כןKandaurov כתב: 05 אוגוסט 2025, 23:31 אז כאילו אם עד מחר בשעה 21:00, שזה 24 שעות לפני המשחק הראשון מול ראקוב, אין וולקאם לאיזה שחקן או שניים, אז אנחנו מולם שני משחקים עם הסגל הקיים?
אופטימיות במכבי חיפה
התכנית היא לעשות להם את המהלך של רולינס בסאמרסלאם - כשיפורסמו ההרכבים גורה יופיע בהרכב, הוא יעלה לדשא על קביים ואז יזרוק אותם לצדדים ויתחיל את החימום.
זה הדבר היחיד שישנה את הסגל חוץ מוולקאמים שסביר שלא יקרו. אולי אחד. שניים נשמע בדיוני.
זה הדבר היחיד שישנה את הסגל חוץ מוולקאמים שסביר שלא יקרו. אולי אחד. שניים נשמע בדיוני.