מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
במקרה ראיתי עכשיו ששון וייסמן בן 29, הייתי בטוח שהוא באיזור 32+.
אם לא ניסו לפנות אליו, זה טמטום. היו צריכים להחתים אותו במקום יובאנוביץ'.
WIN-WIN.
WIN-WIN.
הוא לא רוצה לחזור לארץsilvas כתב: 06 אוגוסט 2025, 11:41 במקרה ראיתי עכשיו ששון וייסמן בן 29, הייתי בטוח שהוא באיזור 32+.
WIN-WIN.
למה לא?
נטו כלכלי, הוא מסריח את הדשא באירופה, מקבל משכורות עתק.
מבחינתו כמה שיותר למשוך באירופה, לא משנה אם יצליח או לא שיחזור לארץ יקבל אחלה חוזה מהקבוצות הגדולות.
לעומת זאת, אם יחזור לארץ עכשיו ויסריח את הדשא, הוא לא ימשוך משכורות גבוהות עוד הרבה..
נטו כלכלי, הוא מסריח את הדשא באירופה, מקבל משכורות עתק.
מבחינתו כמה שיותר למשוך באירופה, לא משנה אם יצליח או לא שיחזור לארץ יקבל אחלה חוזה מהקבוצות הגדולות.
לעומת זאת, אם יחזור לארץ עכשיו ויסריח את הדשא, הוא לא ימשוך משכורות גבוהות עוד הרבה..
נגד צמד המשחקים באירופה עולים עם השחקן החילוש גוניוס נאוריוס
שאפו למי שאחראי על זה
שאפו למי שאחראי על זה
אני יודע כבר מעל שבוע שיש זר סגור.
מוזר הקטע פה כי גם אנשי המדיה וראשי המועדון בפולין. אז וולאקם נקבל כנראה שבוע הבא או בשישי
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אם כל הגדולות החתימו חלוץ ואף אחת לכאורה אפילו לא פנתה אליו כנראה שיש סיבה (אולי לא רוצה לחזור, אולי לא מחזיקים ממנו)silvas כתב: 06 אוגוסט 2025, 11:41 במקרה ראיתי עכשיו ששון וייסמן בן 29, הייתי בטוח שהוא באיזור 32+.
WIN-WIN.
גם הסוכן שלו אמר שצריך הצעה חריגה כדי שיחזור
יכול להיות שיש לו גם ענייני מס וכאלה על רווחים גדולים שעשה בקריירה והוא לא ממהר לחזור.
הוא בטח רוצה חוזה 3-4 שנים על חצי מיליון דולר או משהו כזה ואני לא בטוח שקבוצות בארץ יתנו לו (או יותר נכון, בטוח שלא)
אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
בינתיים לא רושמים את פדראו..Greengo כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:57 אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
יכול להיות שאנלי הזה סיכם אבל לא הגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו. לא יודע.
לא רלוונטי, פדראו לא רשום. אפשר ועוד איך להחתיםGreengo כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:57 אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
אני דיי בטוח שיגיע קשר 6 בסופו של דבר, אבל ממש לא סגור ובטח לא עד רביעי כמו שרשמו פה כל המקורבים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מסכים. אין פה שום עניין של "הגבלה" בגלל זר כזה או אחר להערכתי.Gutti כתב: 07 אוגוסט 2025, 07:39לא רלוונטי, פדראו לא רשום. אפשר ועוד איך להחתיםGreengo כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:57 אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
אני דיי בטוח שיגיע קשר 6 בסופו של דבר, אבל ממש לא סגור ובטח לא עד רביעי כמו שרשמו פה כל המקורבים
יכול להיות שיש מישהו במו''מ מתקדם או על סף סיכום וכו' אבל לא היה done deal לדעתי.
בן דור עם הטרלה חדשה שרוצים להשאיל את פדראו ולהחזיר אותו בינואר.
מי בדיוק יקח שחקן פצוע לחצי שנה? הקבוצה היחידה בעולם שיכולה לעשות שטות כזאת, זאת הקבוצה שהוא משחק בה עכשיו, אז היא לא רלוונטית.
מי בדיוק יקח שחקן פצוע לחצי שנה? הקבוצה היחידה בעולם שיכולה לעשות שטות כזאת, זאת הקבוצה שהוא משחק בה עכשיו, אז היא לא רלוונטית.
ברור שיש כמה קשרים במומ, יש כבר מעל חודשKevinDurant כתב: 07 אוגוסט 2025, 07:42אני מסכים. אין פה שום עניין של "הגבלה" בגלל זר כזה או אחר להערכתי.Gutti כתב: 07 אוגוסט 2025, 07:39לא רלוונטי, פדראו לא רשום. אפשר ועוד איך להחתיםGreengo כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:57 אני חושב שכן יש סיכום עם איזה זר אבל קודם ממתינים למצוא קבוצה לסברינה או לפדראו ורק לאחר שיסגרו עם זה יפרסמו על הזר כדי לא "להיתקע" עם 9 זרים.
יכול להיות שיש מישהו במו''מ מתקדם או על סף סיכום וכו' אבל לא היה done deal לדעתי.
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
אולי מחכים לסיום ההתבזות באירופה, כדי לנסות להשכיח לאוהדים את ההפסד עם החתמה.
זה שעדיין מפרסמים על "אולי ישאילו את פדראו" "אולי ישחררו את סברינה" וכו' מראה שלא סגורים פה על כלום בשלב הזה, כרגיל.
אופטימיות במכבי חיפה
יותר הגיוני אצלנו שמחכים כדי לעוף מאירופה ואז להגיד שבשביל הליגה כאן לא צריך להחליף זרים.Amit Green כתב: 07 אוגוסט 2025, 10:49 אולי מחכים לסיום ההתבזות באירופה, כדי לנסות להשכיח לאוהדים את ההפסד עם החתמה.
או שכל הכתבים חסרי מושג כמו שהוכיחו כל הקיץ הזה.Apoc כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:46 זה שעדיין מפרסמים על "אולי ישאילו את פדראו" "אולי ישחררו את סברינה" וכו' מראה שלא סגורים פה על כלום בשלב הזה, כרגיל.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אפשר עוד לרשום שחקנים חדשים לסיבוב הזה או שזה אפשרי רק בסיבוב הבא?
רק בסיבוב הבא.ירוק רפואי כתב: 08 אוגוסט 2025, 00:24 אפשר עוד לרשום שחקנים חדשים לסיבוב הזה או שזה אפשרי רק בסיבוב הבא?
אני רושם את זה כבר חודש ונראה לי שאחרי היום ושאנחנו רואים את שאר הגדולות זה ברור שאנחנו מרחק אבו פאני וקיצוני זר מלהיות עם ההרכב ההכי חזק