גם הראה כשירות פיזית נהדרת שזה היה קריטי עם כל הפציעות בעמדה הזאת.ברק.י כתב: ↑02 יולי 2022, 21:27.Shocking4U כתב: ↑02 יולי 2022, 20:46תעודת כבוד למכבי חיפה שהמועדון צריך גם לנסות לשווק. אם זרים יראו שהם יכולים להתקדם מפה לליגות גדולות זה יתרום לרמת הזרים שיגיעו. הבן אדם מחצי שנה במכבי חיפה עבר מליגה שנייה לצרפת לליגה ראשונה.
בסוף יום, גם אם לא היה שחקן איכותי מספיק, הוא הראה שהוא מצליח להשתלב במהירות באמצע עונה ולהיכנס ישר להרכב של קבוצה שלוקחת אליפות. מבחינה מנטלית, הוא שחקן נהדר (לא שזה מספק כמובן).
אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי
-
- תוקע יתד בהרכב
זה לא ממש קשור. הוא לא איבד את מקומו בהרכב מסיבות מקצועיותץKevinDurant כתב: ↑02 יולי 2022, 21:33זה שחקן שאיבד את מקומו בליגה צרפתית שנייה וקפץ מפה לאחר מכן תוך חצי עונה לליגה צרפתית ראשונה (וברור שהוא לא היה ברמה לא פה ולא שם)ברק.י כתב: ↑02 יולי 2022, 21:27.Shocking4U כתב: ↑02 יולי 2022, 20:46
תעודת כבוד למכבי חיפה שהמועדון צריך גם לנסות לשווק. אם זרים יראו שהם יכולים להתקדם מפה לליגות גדולות זה יתרום לרמת הזרים שיגיעו. הבן אדם מחצי שנה במכבי חיפה עבר מליגה שנייה לצרפת לליגה ראשונה.
בסוף יום, גם אם לא היה שחקן איכותי מספיק, הוא הראה שהוא מצליח להשתלב במהירות באמצע עונה ולהיכנס ישר להרכב של קבוצה שלוקחת אליפות. מבחינה מנטלית, הוא שחקן נהדר (לא שזה מספק כמובן).
הישג גדול של המועדון
בכל מקרה, גם אם מקצועית היה חלש - מבחינת אישיות הוא היה אחלה התאמה לקבוצה. מקווה שהזרים שהבאנו יתאימו כמוהו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 01:23זה לא ממש קשור. הוא לא איבד את מקומו בהרכב מסיבות מקצועיותץKevinDurant כתב: ↑02 יולי 2022, 21:33זה שחקן שאיבד את מקומו בליגה צרפתית שנייה וקפץ מפה לאחר מכן תוך חצי עונה לליגה צרפתית ראשונה (וברור שהוא לא היה ברמה לא פה ולא שם)
הישג גדול של המועדון
בכל מקרה, גם אם מקצועית היה חלש - מבחינת אישיות הוא היה אחלה התאמה לקבוצה. מקווה שהזרים שהבאנו יתאימו כמוהו.
בכל אופן, מבחינתו, המעבר לפה היה שיחוק והחלטה מצוינת (גם עשה פה אחלה כסף, חוויה, לקח אליפות ועוד לאחר מכן קפץ לליגה הראשונה בצרפת).
אם אני המועדון זה סיפור שאני מספר בכל מו''מ עם זר
-
- תוקע יתד בהרכב
הוא הסתכסך עם המאמן ולכן נמחק. משחקן שמשחק 90 דקות כל משחק לשחקן שלא נמצא בסגל.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 11:45הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 01:23זה לא ממש קשור. הוא לא איבד את מקומו בהרכב מסיבות מקצועיותץKevinDurant כתב: ↑02 יולי 2022, 21:33
זה שחקן שאיבד את מקומו בליגה צרפתית שנייה וקפץ מפה לאחר מכן תוך חצי עונה לליגה צרפתית ראשונה (וברור שהוא לא היה ברמה לא פה ולא שם)
הישג גדול של המועדון
בכל אופן, מבחינתו, המעבר לפה היה שיחוק והחלטה מצוינת (גם עשה פה אחלה כסף, חוויה, לקח אליפות ועוד לאחר מכן קפץ לליגה הראשונה בצרפת).
אין שם קשר לסיבות מקצועיות.
כמובן שבגילו ומעמדו המעבר לכאן הייתה אחלה החלטה - גם אם לא היה משיג חוזה בליגה הראשונה.
אני חושב שרוב הזרים רואים את החוויה כאן כנהדרת, ואני יודע על עוד מקרים בהם המועדון משתמש בהם כשגרירים כדי לשכנע זרים להגיע לכאן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 12:43הוא הסתכסך עם המאמן ולכן נמחק. משחקן שמשחק 90 דקות כל משחק לשחקן שלא נמצא בסגל.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 11:45הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.
כמובן שבגילו ומעמדו המעבר לכאן הייתה אחלה החלטה - גם אם לא היה משיג חוזה בליגה הראשונה.
אני חושב שרוב הזרים רואים את החוויה כאן כנהדרת, ואני יודע על עוד מקרים בהם המועדון משתמש בהם כשגרירים כדי לשכנע זרים להגיע לכאן.
בכל אופן זה לא משנה, עובדתית, הייתה לו חצי שנה אדירה לקריירה
-
- תוקע יתד בהרכב
אני לא סותר את הטענה שאחרי שנזרק התגלה שם שחקן צעיר שהיה טוב כטוב יותר.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 12:50אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 12:43הוא הסתכסך עם המאמן ולכן נמחק. משחקן שמשחק 90 דקות כל משחק לשחקן שלא נמצא בסגל.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 11:45
הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.
בכל מקרה, שחקן לא עובר ממצב של שחקן הרכב קבוע שלא מוחלף לשחקן שלא מתלבש מסיבות מקצועיות.
זה לא משנה באמת, אבל זה כן מעיד על כך שלא מדובר בשחקן זניח שבזכותינו עשה קפיצה מקצועית לליגה הבכירה, אלא שחקן שהיה שחקן בכיר בליגה השניה ועבר לקבוצת תחתית בליגה הראשונה.
בלי קשר, אין ספק שמבחינת החוויה מדובר בשדרוג.
אגב - הסתכלתי במספרים. ממוצע הקהל שלנו הוא במקום השישי בליגה הצרפתית הראשונה!
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא הייתי קורא לזה שחקן בכיר בליגה השנייה, הוא היה שחקן הרכב בקבוצת תחתית שכמעט ירדה ליגהab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 12:57אני לא סותר את הטענה שאחרי שנזרק התגלה שם שחקן צעיר שהיה טוב כטוב יותר.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 12:50אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 12:43
הוא הסתכסך עם המאמן ולכן נמחק. משחקן שמשחק 90 דקות כל משחק לשחקן שלא נמצא בסגל.
בכל מקרה, שחקן לא עובר ממצב של שחקן הרכב קבוע שלא מוחלף לשחקן שלא מתלבש מסיבות מקצועיות.
זה לא משנה באמת, אבל זה כן מעיד על כך שלא מדובר בשחקן זניח שבזכותינו עשה קפיצה מקצועית לליגה הבכירה, אלא שחקן שהיה שחקן בכיר בליגה השניה ועבר לקבוצת תחתית בליגה הראשונה.
-
- תוקע יתד בהרכב
לא מכיר את הליגה הצרפתית. ברזומה הוא הגיע אחרי שנתיים כשחקן רוטציה בליגה הראשונה אז הנחתי שהוא נחשב לבכיר.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 13:00לא הייתי קורא לזה שחקן בכיר בליגה השנייה, הוא היה שחקן הרכב בקבוצת תחתית שכמעט ירדה ליגהab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 12:57אני לא סותר את הטענה שאחרי שנזרק התגלה שם שחקן צעיר שהיה טוב כטוב יותר.KevinDurant כתב: ↑03 יולי 2022, 12:50
אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.
בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה. לא היה מספיק טוב מקצועית, אבל אחלה גבר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסוכן שהחתים את אלפונס עכשיו בליגה הראשונה בצרפת וגם תיווך בעסקת אלפונס יונתן בן ברון אמר שהוא היה מעדיף להישאר במכבי חיפה על פני ליגה ראשונה בצרפת ושהוא מאוד רצה להישאר כאן
-
- תוקע יתד בהרכב
מבחינה כספית ואיכות חיים - אין לי ספק שאנחנו יכולים להתמודד גם מול קבוצות מרכז טבלה בליגה הצרפתית הראשונה.Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2022, 14:35 הסוכן שהחתים את אלפונס עכשיו בליגה הראשונה בצרפת וגם תיווך בעסקת אלפונס יונתן בן ברון אמר שהוא היה מעדיף להישאר במכבי חיפה על פני ליגה ראשונה בצרפת ושהוא מאוד רצה להישאר כאן
החיסרון הגדול שלנו הוא במידת החשיפה ואפשרויות הקידום, ושחקן בן 25 יודע ששנה טובה כאן לא מתקרבת אפילו לשנה טובה בקבוצת תחתית בליגה הצפרתית.
- Judokan
- סמל ירוק
זה בכלל לא מובן מאליו. עונה כאן עם אפשרות לשחק באירופה היא חשיפה ניכרת יותר מאשר להיות שחקן בקבוצה שלאף אחד לא אכפת ממנה בליגה הצרפתית הראשונה כי גם ככה הפוקוס הוא על 5 הבכירות וזהו.ab1729 כתב: ↑03 יולי 2022, 14:43מבחינה כספית ואיכות חיים - אין לי ספק שאנחנו יכולים להתמודד גם מול קבוצות מרכז טבלה בליגה הצרפתית הראשונה.Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2022, 14:35 הסוכן שהחתים את אלפונס עכשיו בליגה הראשונה בצרפת וגם תיווך בעסקת אלפונס יונתן בן ברון אמר שהוא היה מעדיף להישאר במכבי חיפה על פני ליגה ראשונה בצרפת ושהוא מאוד רצה להישאר כאן
החיסרון הגדול שלנו הוא במידת החשיפה ואפשרויות הקידום, ושחקן בן 25 יודע ששנה טובה כאן לא מתקרבת אפילו לשנה טובה בקבוצת תחתית בליגה הצפרתית.
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- מכונת תארים
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
איזה קלאס של שחקן! איזה חמד של בחור!
לא רק שהוא גדול מימדים והתעלה על שון בכמעט כל מאבק
לא רק נתן בישול שהזכיר את האחד ההוא ב-3-3 המפורסם נגד פורטוגל
זה המנהיגות הורסטאליות הלחץ
איזה פספוס ענק
ובמקום זאת קיבלנו חזרה איזה דחליל עם עיניים כחולות שמתחבא מאחורי הבלמים
איזה פספוס ענק
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
בוא נדבר בסוף העונה מה ה״דחליל עם עיניים כחולות״ יעשה.RakMaccabi31 כתב: ↑17 יולי 2022, 01:25 איזה קלאס של שחקן! איזה חמד של בחור!
איזה פספוס ענק
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
נדבר על זה כל שבוע
עם המזל שלי הוא החלוץ הראשון שלנו
-
- שחקן העונה
מרכז הגנה כמו שלנו זה טרף קל לחלוצים מהסגנון של חמד
לגולדברג ופלאניץ' אין מושג קלוש מול חלוצים מהסגנון הזה
חמד ייבחן מול בלמים שיודעים להתמודד מול חלוצים מהסגנון שלו.
לגולדברג ופלאניץ' אין מושג קלוש מול חלוצים מהסגנון הזה
חמד ייבחן מול בלמים שיודעים להתמודד מול חלוצים מהסגנון שלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קובי מיכאלי שהיה דאטה אנליסט שלנו בתקופת אלאך ועזב איתו לויטסה חתם בימים האחרונים באולימפיאקוס.
- Judokan
- סמל ירוק
יאללה שיעשה גיס חמישי
-
- קפטן ירוק
טאלב פותח את הג'ורה.
אין לי אפילו חשק לצרף לינק...
הוא "רוצה לשחק כדורגל".."בכר מחק אותו" וערימות בולשיט על כמה הוא כן שיחק בגרמניה ובבולגריה.
אין לי אפילו חשק לצרף לינק...
הוא "רוצה לשחק כדורגל".."בכר מחק אותו" וערימות בולשיט על כמה הוא כן שיחק בגרמניה ובבולגריה.
- Judokan
- סמל ירוק
מעודד שהוא לא פה. אישיות מסריחה ובפשטות גם שחקן לא טוב
-
- קודם כל נאמנות
-
- קודם כל נאמנות
דוניו, עטא ג'אבר וקני סייף בהרכב נפצ'י למשחק החוץ מול אריס לימסול במוקדמות הקונפרנס
יוליוס סוקה, עונה שעברה בק"ש, בהרכב של לימסול
יוליוס סוקה, עונה שעברה בק"ש, בהרכב של לימסול
-
- קודם כל נאמנות
חתם באוקספורד יונייטד מהליגה השלישית באנגליהMHFC4EVER כתב: ↑21 יולי 2022, 18:58 ווילדסחוט ירד למילואים של צסק"א סופיה
https://www.transfermarkt.com/yanic-wil ... ler/151189
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נאחל לו בהצלחה. מאוד אוהב את השחקן הזה ברמה האישית
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
-
- מכונת תארים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
למה אתה לא ממשיך במכבי חיפה?
"אני מבקש להדגיש, שיהיה ברור – בשום שלב לא החלטתי לא להמשיך במועדון. מכבי חיפה היא שהחליטה לא לחדש את החוזה שלי. היתה לי אופציה לעונה נוספת. פניתי למועדון והסברתי להם שמבחינה כלכלית מדובר בחוזה גרוע. ויתרנו על האופציה והחלטנו שלקראת העונה החדשה נשב למו"מ ואף אחד מהמועדון לא התקשר אליי".
עם איזה שחקן הכי נהנית לשחק?
"עם כולם, אבל ללא צל של ספק אני בוחר בבוגדן. הוא חבר שאקח לכל החיים. יותר מזה, אנחנו מדברים כל הזמן וגם היום ואתמול דיברנו כל היום, אבל אני מסתדר טוב מאוד עם שרי, דולב, עומר אצילי. הקבוצה של אצילי אפילו פנתה אליי והתייעצתי איתו לגביה".
מה אתה מייעץ לבוגדן פלאניץ'?
"טוב, את זה הוא צריך להחליט. אני יודע מה יקרה. הוא אמר לי מה הוא רוצה. ברור שלא אגיד את זה. אני יודע מה הוא רוצה ואני מאחל את הכי טוב למכבי חיפה ולבוגדן. אני לא יודע מה יקרה, אבל בוודאי שאם פונים אליך ממועדון כ"כ גדול, סימן שאתה שחקן טוב".
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שיחליט אם הוא יודע מה יקרה או לא יודע מה יקרה. ומה זה אומר הקבוצה של אצילי פנתה אליי ?ברק.י כתב: ↑23 יולי 2022, 13:11 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
"אני מבקש להדגיש, שיהיה ברור – בשום שלב לא החלטתי לא להמשיך במועדון. מכבי חיפה היא שהחליטה לא לחדש את החוזה שלי. היתה לי אופציה לעונה נוספת. פניתי למועדון והסברתי להם שמבחינה כלכלית מדובר בחוזה גרוע. ויתרנו על האופציה והחלטנו שלקראת העונה החדשה נשב למו"מ ואף אחד מהמועדון לא התקשר אליי".עם איזה שחקן הכי נהנית לשחק?
"עם כולם, אבל ללא צל של ספק אני בוחר בבוגדן. הוא חבר שאקח לכל החיים. יותר מזה, אנחנו מדברים כל הזמן וגם היום ואתמול דיברנו כל היום, אבל אני מסתדר טוב מאוד עם שרי, דולב, עומר אצילי. הקבוצה של אצילי אפילו פנתה אליי והתייעצתי איתו לגביה".מה אתה מייעץ לבוגדן פלאניץ'?
"טוב, את זה הוא צריך להחליט. אני יודע מה יקרה. הוא אמר לי מה הוא רוצה. ברור שלא אגיד את זה. אני יודע מה הוא רוצה ואני מאחל את הכי טוב למכבי חיפה ולבוגדן. אני לא יודע מה יקרה, אבל בוודאי שאם פונים אליך ממועדון כ"כ גדול, סימן שאתה שחקן טוב".
-
- מכונת תארים
מניח שזה תרגום חובבני.Shocking4U כתב: ↑23 יולי 2022, 13:40שיחליט אם הוא יודע מה יקרה או לא יודע מה יקרה. ומה זה אומר הקבוצה של אצילי פנתה אליי ?ברק.י כתב: ↑23 יולי 2022, 13:11 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=409038
"אני מבקש להדגיש, שיהיה ברור – בשום שלב לא החלטתי לא להמשיך במועדון. מכבי חיפה היא שהחליטה לא לחדש את החוזה שלי. היתה לי אופציה לעונה נוספת. פניתי למועדון והסברתי להם שמבחינה כלכלית מדובר בחוזה גרוע. ויתרנו על האופציה והחלטנו שלקראת העונה החדשה נשב למו"מ ואף אחד מהמועדון לא התקשר אליי".עם איזה שחקן הכי נהנית לשחק?
"עם כולם, אבל ללא צל של ספק אני בוחר בבוגדן. הוא חבר שאקח לכל החיים. יותר מזה, אנחנו מדברים כל הזמן וגם היום ואתמול דיברנו כל היום, אבל אני מסתדר טוב מאוד עם שרי, דולב, עומר אצילי. הקבוצה של אצילי אפילו פנתה אליי והתייעצתי איתו לגביה".מה אתה מייעץ לבוגדן פלאניץ'?
כנראה התכוון לזה שהוא יודע מה יקרה מבחינת בוגדן, מה הוא רוצה, אבל לא יודע להגיד בוודאות שהרצון של בוגדן יתאם את העתיד.
לגבי אצילי, בטח התייחס לקפריסין.