הישראלים הגדולים שיש בשוק הם בתכלס שחקנים שיכולים להגיע רק לצהבת. שחקנים כמו דסה/זהבי/יונתן כהן ודור פרץ. החיזוק המשמעותי שאנחנו צריכים לעשות בעונה הבאה זה בזרים וזה כולל השקעה כלכלית לא קטנה. צריך להביא לפה חלוץ איכותי ולא שחקן ב250 אלף דולר שהוא זר שישי כמו דוניו, צריך מגן שמאלי ברמה של סאבוריט או במינימום הלדר לופס.
אז אני מצפה ממועדון גדול כמו מכבי חיפה שישנה פאזה, וימצא את המודל שמאפשר להגדיל את התקציב בצורה משמעותית, כדי שנוכל להחתים גם לגיונרים בכירים.
אחרת אין לנו מה לחפש בעונה הבאה.
למה לכולם ברור שאם זהבי חוזר לישראל, זה רק למכבי ת"א???
הוא הרי לא גדל שם, בניגוד לדור פרץ ויונתן כהן נניח...
עזוב לגבי זהבי אני לא מסכים איתך. אם הוא יחזור זה רק לצהובים גם מבחינה כלכלית וגם כי הוא מזוהה איתם ורוצה לסיים שם את הקריירה. לדעתי הרבה יותר צריך לשאול למה שלא נתחרה איתם על אלי דסה במידה והוא מוכן לחזור לישראל כי הוא באמת שחקן שאין לו איזה זיהוי מטורף איתם ולא ידרוש סכומים הזויים כמו זהבי
1. קשה לי להאמין שדסה יחזור בכלל לארץ
2. מאמין שאם יחזור נתחרה עליו
ברור לי שכבר עובדים על עונה הבאה (גם בכר אמר את זה בפיו) וזה שלקחנו אליפות בשלב הזה יכול לעזור מאוד במו''מ עם שחקנים כרגע כדי להגיד להם בוודאות יש ליגת אלופות.
בנוסף גם על פי הדיווחים יש את העניין שהעפלנו שלב נוסף באירופה בגלל כל העניין עם הרוסיות שייתן עוד מרווח נשימה ויותר זמן הכנה.
אז אני מצפה ממועדון גדול כמו מכבי חיפה שישנה פאזה, וימצא את המודל שמאפשר להגדיל את התקציב בצורה משמעותית, כדי שנוכל להחתים גם לגיונרים בכירים.
אחרת אין לנו מה לחפש בעונה הבאה.
למה לכולם ברור שאם זהבי חוזר לישראל, זה רק למכבי ת"א???
הוא הרי לא גדל שם, בניגוד לדור פרץ ויונתן כהן נניח...
עזוב לגבי זהבי אני לא מסכים איתך. אם הוא יחזור זה רק לצהובים גם מבחינה כלכלית וגם כי הוא מזוהה איתם ורוצה לסיים שם את הקריירה. לדעתי הרבה יותר צריך לשאול למה שלא נתחרה איתם על אלי דסה במידה והוא מוכן לחזור לישראל כי הוא באמת שחקן שאין לו איזה זיהוי מטורף איתם ולא ידרוש סכומים הזויים כמו זהבי
1. קשה לי להאמין שדסה יחזור בכלל לארץ
2. מאמין שאם יחזור נתחרה עליו
ברור לי שכבר עובדים על עונה הבאה (גם בכר אמר את זה בפיו) וזה שלקחנו אליפות בשלב הזה יכול לעזור מאוד במו''מ עם שחקנים כרגע כדי להגיד להם בוודאות יש ליגת אלופות.
בנוסף גם על פי הדיווחים יש את העניין שהעפלנו שלב נוסף באירופה בגלל כל העניין עם הרוסיות שייתן עוד מרווח נשימה ויותר זמן הכנה.
ליגת אלופות (בכל אופן שלב בתים) אי אפשר לדעת, אבל צריך 3 הדחות רצופות מאירופה בשביל לא להיות בשלב בתים כלשהו
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
זהבי סגור שם .
פרץ וכהן לא יחזרו אחרי עונה אחת .
על דסה בכלל אין מה לדבר הוא לדעתי יתקדם לאיזו ליגה בכירה עשה עונה מצוינת הולנד, אין סיבה שיחזור לארץ בעד שום סכום .
אנחנו צריכים ללכת על זרים טובים כי אין ישראלים שוברי שיוויון שאפשר להביא .
3 זרים - חלוץ ו 2 מגנים שיהיו 2 רמות מעלה הליגה, מבחינתי שכל זר יעלה 2-3 מיליון יורו .
ההיגיון הבריא זה לשחרר את דוניו אלפונס ורודריגז ולהביא במקומם מגן ימני שמאלי וחלוץ.
העניין הוא שאז נהיה עם 6 זרים שעל פניו כולם אמורים להיות שחקני הרכב. לכן יש מצב שאת הצב הספרדי משאיר כגיבוי כזר השישי ואז מתפשר על מגן שמאלי / ימני ישראלי.
Shocking4U כתב: ↑11 מאי 2022, 00:39
מקור די אמין אמר לי שזהבי סגור בצהבת. מחכים לסוף הליגה ההולנדית ואז יכריזו על זה.
אנחנו צריכים חיזוק מטורף כי הצהבת הולכים להשתולל בקיץ
הם בכלל לא הגישו לו הצעה וגם אם יגישו, הם לא מסוגלים להתחרות בקבוצות שרוצות אותו.
אין לו הצעות מספיק אטרקטיביות בשביל לא לחזור לכאן .
בברזיל ישדדו אותו כל שבוע, וטורקיה זו מדינה מוסלמית עוינת ליהודים הוא לא ילך לשם .
הוא יחזור לכאן ונקווה שהוא רק יהרוס להם .
Shocking4U כתב: ↑11 מאי 2022, 00:39
מקור די אמין אמר לי שזהבי סגור בצהבת. מחכים לסוף הליגה ההולנדית ואז יכריזו על זה.
אנחנו צריכים חיזוק מטורף כי הצהבת הולכים להשתולל בקיץ
הם בכלל לא הגישו לו הצעה וגם אם יגישו, הם לא מסוגלים להתחרות בקבוצות שרוצות אותו.
בברזיל ישדדו אותו כל שבוע, וטורקיה זו מדינה מוסלמית עוינת ליהודים הוא לא ילך לשם .
יש לו יותר הצעות ממה שאתה חושב והוא מאוד רוצה לשחק בברזיל. הוא בנאדם שאוהב אתגרים וכמובן כסף. שם הוא יקבל את זה.
יש לו יותר הצעות ממה שאתה חושב והוא מאוד רוצה לשחק בברזיל. הוא בנאדם שאוהב אתגרים וכמובן כסף. שם הוא יקבל את זה.
כמה הצעות כבר יכולות להיות לשחקן ישראלי בן 35 בשלהי הקריירה ? מניח שהוא היה רוצה לMLS אבל לא קיבל משם הצעה .
אני הבנתי שהוא כבר רכש פה לא מזמן רכב יוקרה ומתעניין על קניית אדמה בסביון, כל הרמזים לכך שהוא בדרך חזרה .
כמה הצעות כבר יכולות להיות לשחקן ישראלי בן 35 בשלהי הקריירה ? מניח שהוא היה רוצה לMLS אבל לא קיבל משם הצעה .
אני הבנתי שהוא כבר רכש פה לא מזמן רכב יוקרה ומתעניין על קניית אדמה בסביון, כל הרמזים לכך שהוא בדרך חזרה .
אתה יודע כמה נכסים יש לו כאן בארץ? אין לזה שום קשר.
אם היה אפשר להנחית את אלי דסה, זה היה מעולה. לפתות אותו בכסף ובמוקדמות האלופות.
בנוסף אם ליידנר זה פתרון סביר למגן שמאלי, עדיף שיהיה ישראלי מאשר זר.
בגזרת הזרים משאיר את רודריגז, מוחמד, שרי ופלאניץ'. (לגבי מוחמד, כדאי להתאמץ לאזרח אותו)
אם אפשר להביא 2 זרים - חלוץ חובה והייתי מביא שחקן כנף זר איכותי.
מכיוון שאלי דסה, ככל הנראה לא ריאלי, אז נאלץ להביא מגן זר בצד ימין במקום שחקן כנף.
אם עלי מוחמד לא מקבל אזרחות, לא הייתי פוסל אפשרות להביא את קארצב על חשבונו ולפנות עוד מקום לזר.
יש פה בעיה, הרבה שדרוגים שנדרשים, ומעט מדי ישראלים טובים.
עוד פעם מתחילים עם השטויות?
מה חמד מה?
מה אנחנו מועדון ברידג׳?
לא רוצה לראות את החונטה הזקנה הזו מגיעה לכאן חאלס. לא חמד לא ניר ביטון לא צריך את כל הליגיונרים המתים האלה, שיתקדמו.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
מאוד מבאס שבכר לא יודע לשלב צעירים
לא קונה את זה שמכל הצעירים שלנו אין שחקן התקפה אחד שאפשר לשלב בעונה הבאה בסגל הקבוצה הבוגרת
הרמה פה כך כל נמוכה. כל שחקן צעיר עם קצת כישרון יכול להשתלב בכל קבוצה בליגה הזאת