שלוש שנים אין פה קשר 6 נורמלי אתה מדבר איתי על חודשייםGreenGlory כתב: 10 אוגוסט 2025, 21:09 ההכנסה של המועדון מעניינת את התחת כשלא מוציאים ומבטיחים לנו חודשיים קשר 6 ולא מביאים ומכבי ת"א שבוע רוצה 6 ומביאה.
שידחפו את הידיעות על כספים שנכנסים ממכירות כאלה לעין. זה לתקוע סכין בעין של האוהדים, חבורת חלאות ההנהלה של המועדון הזה
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
למי איכפת כמה כסף נקבל ממכירה עתידית?
לי איכפת שעוד שחקן שהיה יכול לעשות פה שינוי ירד מהפרק.
השוק הישראלי כ"כ דל ואנחנו במכסת זרים מלאה.
היה צריך להתאבד פה על כל ישראלי בכיר.
לצערי זה לא המצב וחבל מאוד
לי איכפת שעוד שחקן שהיה יכול לעשות פה שינוי ירד מהפרק.
השוק הישראלי כ"כ דל ואנחנו במכסת זרים מלאה.
היה צריך להתאבד פה על כל ישראלי בכיר.
לצערי זה לא המצב וחבל מאוד
נטע לביא בן אדם הזיה. לדעתי בקלות היה יכול לשחק באיזה קבוצה גנרית בליגה האוסטרית וכאלה,בשביל זה עד יפן? אין לבחור שאיפות ספורטיביות
זה עולה לי בדם אבל הגרמנים עשו רכד מעולה לעמדה 6 אחלה שחקן בגיל טוב עם אופציה במחיר שיכול להתברר כגנבה
תבדוק אצל אשתו. ואצל אבא של אשתו.greenguy כתב: 10 אוגוסט 2025, 21:29 נטע לביא בן אדם הזיה. לדעתי בקלות היה יכול לשחק באיזה קבוצה גנרית בליגה האוסטרית וכאלה,בשביל זה עד יפן? אין לבחור שאיפות ספורטיביות
לא סתם הוא נסע ליפן, ולא סתם הוא בחר להישאר ביפן.
אני לא חושב שיש אוהד שקונה את זה.GreenGlory כתב: 10 אוגוסט 2025, 21:09 ההכנסה של המועדון מעניינת את התחת כשלא מוציאים ומבטיחים לנו חודשיים קשר 6 ולא מביאים ומכבי ת"א שבוע רוצה 6 ומביאה.
שידחפו את הידיעות על כספים שנכנסים ממכירות כאלה לעין. זה לתקוע סכין בעין של האוהדים, חבורת חלאות ההנהלה של המועדון הזה
לכן כתבתי קודם ״תדמיינו״.
הזייה שהמועדון ממשיך להוציא את אותם ספינים שנשחקו כבר שוב ושוב.
רק מכבי, אתה אופטימי על רכש ? או שהמועדון נח על זרי הדפנה אחריי הגניבה בחמישי?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
לא חושב שזה תלוי במשחק זה או אחר. הקבוצה מנוהלת רע.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.בירקי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:25רק מכבי, אתה אופטימי על רכש ? או שהמועדון נח על זרי הדפנה אחריי הגניבה בחמישי?
בכל מקרה, צריך לקוות שנעבור את ראקוב גם בגלל עניין הרכש. הם אומרים לסוכנים שהם מתנים מו"מ כזה או אחר בהתקדמות באירופה. אז יש לזה משמעות.
אם אני צריך להמר, יגיעו 2 שחקנים עד סוף החלון. ואם תהיה אירופה אז 3.
אני לא רוצה להקדים את המועד, אבל יש כאן גם ענייני מועד אחרון לרישום לאירופה, מול מועד סגירת החלון בארץ, ובמקביל לכל זה המירוץ עם קורנו. וגם לזה תהיה השלכה. אם לא על הכמות, אז לכל הפחות על זהות השחקן (יהודי/זר).
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
באמת שנמאס לשמוע על שחקנים סגורים שבורחים
איציק עובדיה למד מטראמפ איך לעשות The art of the deal ?
מביך
איציק עובדיה למד מטראמפ איך לעשות The art of the deal ?
מביך
מה זה שחקן ״שסגור נפל״?רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:34יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.
בכל מקרה, צריך לקוות שנעבור את ראקוב גם בגלל עניין הרכש. הם אומרים לסוכנים שהם מתנים מו"מ כזה או אחר בהתקדמות באירופה. אז יש לזה משמעות.
אני לא רוצה להקדים את המועד, אבל יש כאן גם ענייני מועד אחרון לרישום לאירופה, מול מועד סגירת החלון בארץ, ובמקביל לכל זה המירוץ עם קורנו. וגם לזה תהיה השלכה. אם לא על הכמות, אז לכל הפחות על זהות השחקן (יהודי/זר).
כנראה שלא היה סגור והטעו אותך
דווקא זה מעניין לדעת איך הוא התפספס.רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:34יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.
כאילו לא היו פה מקרים כאלה בעבר.Gutti כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:48מה זה שחקן ״שסגור נפל״?רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:34יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.בירקי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:25
רק מכבי, אתה אופטימי על רכש ? או שהמועדון נח על זרי הדפנה אחריי הגניבה בחמישי?
יענקל'ך!
קרו מקרים ויהיו עוד מקריםKaka כתב: 10 אוגוסט 2025, 23:09כאילו לא היו פה מקרים כאלה בעבר.Gutti כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:48מה זה שחקן ״שסגור נפל״?רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:34
יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.
אני לא בא בטענות אליו, אומר שאולי יש מצב הטעו אותו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא מעניין נטע לביא
יש לנו סגל שלא מסוגל לשחק משהו שמתקרב לכדורגל יוזם וחיובי ולא נראה שנעשה שום מאמץ כדי לשנות את זה
יש לנו סגל שלא מסוגל לשחק משהו שמתקרב לכדורגל יוזם וחיובי ולא נראה שנעשה שום מאמץ כדי לשנות את זה
נו מה לא שמעת על נהואל?Shocking4U כתב: 10 אוגוסט 2025, 23:19 לא מעניין נטע לביא
אני מתפלא עליך
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
איך הכושלים מצליחים להפיל עסקה שהכל סגור עם שחקן זר.
זה שאלה שצריכה להשאל בשלישי בעליה למטוס את איציק עובדיה המהולל.
זה שאלה שצריכה להשאל בשלישי בעליה למטוס את איציק עובדיה המהולל.
אוסקה זה לא חור. אני חוזר לשם בעוד שבועיים, אחלה מקום.רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 20:52קודם כל היא משחקת בטוקיו. לשם השוואה אוסקה רחוקה 6 שעות ברכב מטוקיו. וזה לבדו יתרון עצום.Apoc כתב: 10 אוגוסט 2025, 19:22 על פניו קבוצה יותר ענייה מגמבה אוסקה אם כי עושה תוצאות טובות יותר ומעליה בטבלה בפער יחסית גדול.
בסדר, אפשר להוריד אותו מהלו"ז.
דבר שני, הוא הולך לעבור לקבוצה תחרותית. הוא הולך לשחק בליגת האלופות של אסיה. הוא עובר לקבוצה שרחוקה 4 נקודות מהפסגה כאשר יש עוד 12 מחזורים לשחק.
מבחינת שכר לדעתי אין כאן שינוי גדול. אולי אפילו ירידה מינורית.
אופטימיות במכבי חיפה
מישהו כתב שאוסקה זה חור?Apoc כתב: 11 אוגוסט 2025, 00:31אוסקה זה לא חור. אני חוזר לשם בעוד שבועיים, אחלה מקום.רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 20:52קודם כל היא משחקת בטוקיו. לשם השוואה אוסקה רחוקה 6 שעות ברכב מטוקיו. וזה לבדו יתרון עצום.Apoc כתב: 10 אוגוסט 2025, 19:22 על פניו קבוצה יותר ענייה מגמבה אוסקה אם כי עושה תוצאות טובות יותר ומעליה בטבלה בפער יחסית גדול.
בסדר, אפשר להוריד אותו מהלו"ז.
דבר שני, הוא הולך לעבור לקבוצה תחרותית. הוא הולך לשחק בליגת האלופות של אסיה. הוא עובר לקבוצה שרחוקה 4 נקודות מהפסגה כאשר יש עוד 12 מחזורים לשחק.
מבחינת שכר לדעתי אין כאן שינוי גדול. אולי אפילו ירידה מינורית.
אמרתי שטוקיו עדיפה עליה. חד משמעית.
וזה נכון גם לגבי שיר והקידום של העסקים שלה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
משתמע כאילו נטע מנהל את הקריירה לפי אישתו.
ולא שחלילה אני סקסיסט.
ולא שחלילה אני סקסיסט.
לא מעניין מי השחקן, אבל אפשר לדעת בגדול איך הוא היה סגור וזה נפל? כאילו לרשום רק מה הסיבה לנפילה?רק מכבי כתב: 10 אוגוסט 2025, 22:34יש דברים שאני מעדיף שלא לכתוב כאן על ההתנהלות ההזויה שלהם. שוב הם הצליחו לפספס שחקן שהיה סגור כאן. ואני לא ארחיב על זה. מי שיודע יודע. לשמוע ולא להאמין.
באמת שכבר אין שום תירוץ לזה ששנה שלישית ברציפות הקישור וכנף ימין ללא מחליפים ראויים. זה ברמת הלעשות דווקא
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
אם היה פה איזה זר אכזר שהיה סגור וזה נפל על חוסר יכולת שלנו לפי דעתי שווה להדליף ולהוציא את הסיפור הזה החוצה(בין אם זה כתבים מיינסטרים או טוויטר)
חאלס כבר עם הזריקת זין הזאת.
חאלס כבר עם הזריקת זין הזאת.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
לא חושב. נראה כמו זר מהיכרות עם לאזטיץ'.