חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 12 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
אני חושב שדווקא בשנים האחרונות השימור סגל מצויין. אם תסתכלו קצת בהלך רוח אצל הצהבת התלונות שעולות מאוהדים שלהם זה שאצלנו שחקנים פשוט לא עוזבים. דעתי היא שחייבים לעשות מאמצים גדולים כדי להשאיר את בוגדן אבל אם הוא יעזוב לא צריך להיות בגישה שמגדל הקלפים יקרוס
אני חושב שדווקא בשנים האחרונות השימור סגל מצויין. אם תסתכלו קצת בהלך רוח אצל הצהבת התלונות שעולות מאוהדים שלהם זה שאצלנו שחקנים פשוט לא עוזבים. דעתי היא שחייבים לעשות מאמצים גדולים כדי להשאיר את בוגדן אבל אם הוא יעזוב לא צריך להיות בגישה שמגדל הקלפים יקרוס
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.The real Tsepo כתב: 19 יולי 2022, 14:39 מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
מאז לא היה פה בלם נורמלי.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
אין עוררין שזו אבדה ענקית. אבל הגישה של הרבה מהאוהדים שלנו שאנחנו תמיד על סף תהום ורק צריך דחיפה קלה מכיוון כלשהו כדי שהכל יילך, זו גישה רעילה למועדון כדורגל. אבל זו דעתיNOSFERATU ZODD כתב: 19 יולי 2022, 14:47ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.The real Tsepo כתב: 19 יולי 2022, 14:39 מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 19 יולי 2022, 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
הגישה מוצדקת. יש לך בלם וחצי נורמליים בסגל ואתה משחרר את הבלם הכי טוב שלך באמצע המשחקים על העונה האירופית שלך ורגע לפני פתיחת העונה? זה טירוף
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כששני אנשים כאלה שעבדו כל כך הרבה שנים ביחד ויש ביניהם מערכת יחסים כזאת, הכל על השולחן. והנשיא של מכבי חיפה יודע גם איפה הוא מרשה לעצמו לשחרר ואיפה לא, הכל היה שם בידיעה ברורה. השאלה הראשונה לשלמה הייתה איך סבטקוביץ' מאשדוד. שלמה אמר שהוא מחזיק ממנו מאוד ושאל למה. יענקל'ה אמר 'אנחנו לא נצליח להחזיק את פלאניץ', יש לו סעיף והם יממשו אותו, אני לא יכול להתמודד עם ההצעה שלהם בכלל'".
יונתן כהן המשיך לספר את דברי של יעקב שחר: "פלאניץ' הוא המשתכר הבכיר ביותר במכבי חיפה, אבל אי אפשר להתחרות עם ההצעה היוונית כי גם אי אפשר לייצר פערים גדולים מדי בין השחקנים כי אז זה ימשוך את כולם למעלה. הוא עשה שנתיים נהדרות, אליפויות, זמן להתקדם. מה גם שזה כסף טוב לקבוצה, ואא"ק השנה לא באירופה - זה מאפשר לנו לשחרר אותו אחרי אולימפיאקוס או אחרי הסיבוב הבא בכלל".
יונתן כהן המשיך לספר את דברי של יעקב שחר: "פלאניץ' הוא המשתכר הבכיר ביותר במכבי חיפה, אבל אי אפשר להתחרות עם ההצעה היוונית כי גם אי אפשר לייצר פערים גדולים מדי בין השחקנים כי אז זה ימשוך את כולם למעלה. הוא עשה שנתיים נהדרות, אליפויות, זמן להתקדם. מה גם שזה כסף טוב לקבוצה, ואא"ק השנה לא באירופה - זה מאפשר לנו לשחרר אותו אחרי אולימפיאקוס או אחרי הסיבוב הבא בכלל".
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אהבתי שהולכים לשלמה כדי לשאול אותו מה הוא חושב על סבטקוביץ. מקצועי מאוד.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
העיקר הסתלבטו פה על שלמה.Shocking4U כתב: 19 יולי 2022, 15:37 כששני אנשים כאלה שעבדו כל כך הרבה שנים ביחד ויש ביניהם מערכת יחסים כזאת, הכל על השולחן. והנשיא של מכבי חיפה יודע גם איפה הוא מרשה לעצמו לשחרר ואיפה לא, הכל היה שם בידיעה ברורה. השאלה הראשונה לשלמה הייתה איך סבטקוביץ' מאשדוד. שלמה אמר שהוא מחזיק ממנו מאוד ושאל למה. יענקל'ה אמר 'אנחנו לא נצליח להחזיק את פלאניץ', יש לו סעיף והם יממשו אותו, אני לא יכול להתמודד עם ההצעה שלהם בכלל'".
היה ברור שזה נכון והכי ברור שעובדים על האוהדים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גם אני חשבתי שזה נכון. שלמה שרף אמנם אין לו מקום יותר כפרשן אבל לא מבין למה אנשים שללו את האפשרות שיענקלה באמת דיבר איתו סמול טוק לפני המשחק והנושא הזה עלה. לי ברור כבר כמה ימים שכל הנושא הזה כמעט תפור לחלוטין ועובדים על האוהדים עד אחרי המשחק באולימפיאקוס. תכף יתחילו גם התדרוכים אצל כתבי החצר על חוסר המחוייבות של פלאניץ, שהראש שלו כבר באתונה ושלא צריך להחזיק שחקן שלא רוצה להיות פה.NOSFERATU ZODD כתב: 19 יולי 2022, 15:44העיקר הסתלבטו פה על שלמה.Shocking4U כתב: 19 יולי 2022, 15:37 כששני אנשים כאלה שעבדו כל כך הרבה שנים ביחד ויש ביניהם מערכת יחסים כזאת, הכל על השולחן. והנשיא של מכבי חיפה יודע גם איפה הוא מרשה לעצמו לשחרר ואיפה לא, הכל היה שם בידיעה ברורה. השאלה הראשונה לשלמה הייתה איך סבטקוביץ' מאשדוד. שלמה אמר שהוא מחזיק ממנו מאוד ושאל למה. יענקל'ה אמר 'אנחנו לא נצליח להחזיק את פלאניץ', יש לו סעיף והם יממשו אותו, אני לא יכול להתמודד עם ההצעה שלהם בכלל'".
היה ברור שזה נכון והכי ברור שעובדים על האוהדים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
למה? 1.3 מיליון יורו לא שווים בעינייך להקריב את ההגנה ואת ההצלחות האפשריות של הקבוצה? בכל זאת לא בכל יום אפשר לקבל ומיד להוציא סכום כזה על בלם מאשדוד שלקח חלק באחת ההגנות הגרועות בליגה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
קניאס מקורבו של יענקלה, אמר שזה נאמר בכוונה כדיי ששלמה יגיד בשידור… למען יעבור לסוכנו הסרבי של השחקן…
- Shocking4U
- מנהל הבורד
במועדון ישמחו למכור את פלאניץ וגם את אבו פאני. מעניין אם הם יודעים שאנחנו מכבי חיפה ולא מכבי פתח תקווה
על אף שאני לא מאמין לקניאס, זה הסבר הגיוני יותר לשיחה מההסבר ששחר התייעץ ברצינות עם שליימה ושיתף אותו בפרטים ממו״מ.בירקי כתב: 19 יולי 2022, 16:06 קניאס מקורבו של יענקלה, אמר שזה נאמר בכוונה כדיי ששלמה יגיד בשידור… למען יעבור לסוכנו הסרבי של השחקן…
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא הבנתיבירקי כתב: 19 יולי 2022, 16:06 קניאס מקורבו של יענקלה, אמר שזה נאמר בכוונה כדיי ששלמה יגיד בשידור… למען יעבור לסוכנו הסרבי של השחקן…
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שחר לכאורה ידע ששלמה יילך יפטפט ישר בתקשורת…. וזה יגרום לסוכן לרדת מהעץ עם דרישות השכר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בסדר, כל השופרות של המועדון בתקשורת מנסים למרוח את האוהדים עד אחרי המשחק מול אולימפיאקוס.
מדהים שהיה להם שנה לשבת עם פלאניץ על הארכת חוזה אבל הם לא הגיעו לזה. היה יותר חשוב להאריך חוזה למאור לוי אחרי שכבר מימשו עליו את האופציה
מדהים שהיה להם שנה לשבת עם פלאניץ על הארכת חוזה אבל הם לא הגיעו לזה. היה יותר חשוב להאריך חוזה למאור לוי אחרי שכבר מימשו עליו את האופציה
אם פלאניץ ישוחרר ובאמת יביאו את סטקוביץ צריכה להתחיל מחאה רצינית ואמיתית כדי שימכור נמאס כבר
אני אשמח מאוד, אתה לא?Shocking4U כתב: 19 יולי 2022, 15:59למה? 1.3 מיליון יורו לא שווים בעינייך להקריב את ההגנה ואת ההצלחות האפשריות של הקבוצה? בכל זאת לא בכל יום אפשר לקבל ומיד להוציא סכום כזה על בלם מאשדוד שלקח חלק באחת ההגנות הגרועות בליגה.
מכירת שחקנים לחו״ל זו מטרה של הקבוצה, אני מאושר כשהקבוצה מגשימה את מטרותיה.
מי שלא שמח מהגשמת המטרות לא אוהד.
נערך לאחרונה על ידי gargy ב 19 יולי 2022, 17:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
סלטיק החתימה את ארון מוי, קשר אמצע אוסטרלי. כנראה ירדו מאבו פאני.
יענקל'ך!
אם פלאניץ' היה ברמה של טשיירה .....NOSFERATU ZODD כתב: 19 יולי 2022, 14:47ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.The real Tsepo כתב: 19 יולי 2022, 14:39 מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
רק האוהדים שלנו מחזיקים מפלאניץ' איזה בלם על וזה אומר הכל .
עזוב שאת מי זה מעניין, אבל מי אמר?Daniel123 כתב: 19 יולי 2022, 20:05אם פלאניץ' היה ברמה של טשיירה .....NOSFERATU ZODD כתב: 19 יולי 2022, 14:47ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.The real Tsepo כתב: 19 יולי 2022, 14:39 מבין פה את כל הבאסה מהאופציה שפלאניץ' יעזוב, ואני הראשון שיתלונן על הנטיה ההיסטורית של המועדון להוריד רגל מהגז כשאנחנו במומנטום חיובי. אבל מפה ועד התחושת חורבן שעולה מעזיבה של פלאניץ מוגזמת. הכדורגל דינמי ושחקנים עוזבים ובאים. אי אפשר להלחים כל שחקן שאנחנו אוהבים ל5-6 עונות במועדון כי פשוט העולם לא עובד ככה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הנרטיב החדש של דוברי המועדון:
פלאניץ ימכר אם לא יסכים להאריך חוזה במכבי חיפה בתנאים שמוצעים לו. לא יתנו לו להיכנס לשנת חוזה ולעזוב בקיץ בחינם.
ואני שואל? לא ידעתם שהוא בשנת חוזה עד לפני שבוע? לפני רגע לא רציתם למכור אותו וגם לא מיהרתם לשבת איתו על חוזה חדש אז מה קרה? נוכלים.
פלאניץ ימכר אם לא יסכים להאריך חוזה במכבי חיפה בתנאים שמוצעים לו. לא יתנו לו להיכנס לשנת חוזה ולעזוב בקיץ בחינם.
ואני שואל? לא ידעתם שהוא בשנת חוזה עד לפני שבוע? לפני רגע לא רציתם למכור אותו וגם לא מיהרתם לשבת איתו על חוזה חדש אז מה קרה? נוכלים.
מה זה מי אמר ? יש כאן אוהדים שכותבים שהוא אחד הבלמים הטובים ששיחקו במועדון ואני לא מסכים עם זה .Apoc כתב: 19 יולי 2022, 20:14עזוב שאת מי זה מעניין, אבל מי אמר?Daniel123 כתב: 19 יולי 2022, 20:05אם פלאניץ' היה ברמה של טשיירה .....NOSFERATU ZODD כתב: 19 יולי 2022, 14:47
ככה גם אמרו אי שם ב2010 שטיישיירה עזב.
כל הסאגה של פלאניץ' גורמת לי לחשוב על להחזיר את החתימה הישנה שלי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
לא הבנת, אמרת ש"רק האוהדים שלנו" מחזיקים מפלאניץ' כאילו שהוא בלם גדול. על זה שאלתי מי אמר. למרות ששוב, לא מעניין מה אוהדים אחרים אומרים.Daniel123 כתב: 19 יולי 2022, 21:18מה זה מי אמר ? יש כאן אוהדים שכותבים שהוא אחד הבלמים הטובים ששיחקו במועדון ואני לא מסכים עם זה .
אופטימיות במכבי חיפה