אכפת לו מהתדמית ואיצטדיון ריק פוגע מאוד בתדמית.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:4797 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
נראה לך שאכפת ליענקל'ך אם אותו מנוי שכבר שילם יגיע או לא?
להיפך, שלא יגיע. פחות אוהדים שווה פחות סדרנים ואבטחה.
מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
רוב מי שמגיע זה מנויים. ככה שההבדל לא כזה דרמטי בעלויות האלה.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:4797 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
להיפך, איצטדיון ריק עדיף לו כי אז כיסאות מיותמים לא יכולים לעצבן אותו עם שלטים.hezildo כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:55אכפת לו מהתדמית ואיצטדיון ריק פוגע מאוד בתדמית.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:4797 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
הנה, מי שהניף את השלט ביום חמישי, לטענתו, הרס את התדמית.

כשיהיו הרבה משחקי בית עם כיסאות ריקים זה ייפגע לו בתדמית כי זה ידובר בתקשורת.
יענקל'ך!
השלט זה סיפור אחר, זה כבר עניין דיפלומטי.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 10:21להיפך, איצטדיון ריק עדיף לו כי אז כיסאות מיותמים לא יכולים לעצבן אותו עם שלטים.
הנה, מי שהניף את השלט ביום חמישי, לטענתו, הרס את התדמית.
כסאות ריקים שולחים מסר שהקהל איבד אמון, שהמועדון ובעצם שחר עצמו נכשל, ואת זה הוא לא יכול לסבול.
הכי טוב היה אם לא היו קונים מנויים, אבל כבר קנו, אז מה שנשאר זה לא להגיע למשחקים.
גם בשנתיים הקרובות כולם יחדשו מנויים.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:4797 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
לדעתי אכפת לו אם לא יהיו אוהדים.
יש גם 9000 כרטיסים בכל משחק. מניח שהשנה יהיה פחות ביקוש לכרטיסים והיציעים לא יהיו מלאים.
זה לא נכוו. לראשונה העונה היו מאות מנויים למכירה. שנים שעברו יכלת רק לחלום על כך.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 10:53גם בשנתיים הקרובות כולם יחדשו מנויים.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:4797 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 08:44 לא להגיע לאיצטדיון ומחאות חוקיות אבל בקנה מידה חסר תקדים אלה הדברים היחידים שיעזרו.
יש גם 9000 כרטיסים בכל משחק. מניח שהשנה יהיה פחות ביקוש לכרטיסים והיציעים לא יהיו מלאים.
מצוין. מי יתן והמגמה תמשיך גם בכרטיסים, ואם לא יהיה שינוי הלוואי שהיא תתעצם גם בעונות הבאות.בירקי כתב: 16 אוגוסט 2025, 10:55זה לא נכוו. לראשונה העונה היו מאות מנויים למכירה. שנים שעברו יכלת רק לחלום על כך.HaifaWave כתב: 16 אוגוסט 2025, 10:53גם בשנתיים הקרובות כולם יחדשו מנויים.adoram כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:47
97 אחוז חידשו מנוי, ומי שלא כבר קנו במקומם.
מגיע לקהל הכי גדול במדינה בעלים אחר. בעלים צעיר שאפתן ורעב. לא מנותק אגוצנטרי שחושב על עצמו.
בסוף מה יזכרו ממנו? אני אזכור איך להרוס אימפריה ב60 שניות.
אפס מאופס
אפס מאופס
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
כשיבוא בעלים חדש, כל אוהדי שחר ישאלו את עצמם למה הבעלים החדש לא הגיע הרבה קודם.greenguy כתב: 16 אוגוסט 2025, 11:45 מגיע לקהל הכי גדול במדינה בעלים אחר. בעלים צעיר שאפתן ורעב. לא מנותק אגוצנטרי שחושב על עצמו.
אפס מאופס
אם יהיו כשלונות אצל הבעלים החדש, הם יגידו שהם צדקו ושחר הבעלים הכי טוב.lemmacantor כתב: 16 אוגוסט 2025, 12:10כשיבוא בעלים חדש, כל אוהדי שחר ישאלו את עצמם למה הבעלים החדש לא הגיע הרבה קודם.greenguy כתב: 16 אוגוסט 2025, 11:45 מגיע לקהל הכי גדול במדינה בעלים אחר. בעלים צעיר שאפתן ורעב. לא מנותק אגוצנטרי שחושב על עצמו.
אפס מאופס
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
רק חורבן יביא תקומה. רדו ליגה יא מנאייק
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
עשיתי עכשיו השוואה עם הגרמנים
צריך להגיד שאנחנו לא מוציאים פחות מהם על רכש, מלבד קיאטרסון וראיקוביץ
הם גם לא שוברים את רף 2 מיליון היורו
אבל הם קולעים בול
על פטאצי הם הוציאו פחות ממה שהוצאנו על סברינה ועכשיו הם מוכרים אותו ב7 מיליון בזמן שאנחנו מנסים למצוא את הפרייאר שיקח את סברינה
שואו ב1.2, ציבוטה ב1.3 וכמובן גולת הכותרת נוהאל ב2.5
נפילות קשות מאוד של רכש יקר, אני לא מחסידו של יענקלה אבל זה משהו ששווה התייחסות
אבל הם קולעים בול
על פטאצי הם הוציאו פחות ממה שהוצאנו על סברינה ועכשיו הם מוכרים אותו ב7 מיליון בזמן שאנחנו מנסים למצוא את הפרייאר שיקח את סברינה
הסקאוטינג שלנו לא פחות טוב. תחשוב כמה מהזרים שלהם בשנים האחרונות היית רוצה שיהיו פה וכמה לא. אחוזי הפגיעה שלנו לדעתי אפילו גבוהים יותר.Amit Green כתב: 16 אוגוסט 2025, 21:23 עשיתי עכשיו השוואה עם הגרמנים
אבל הם קולעים בול
הבעיה היא בניית סגל בעייתית - ביד אחת, אנחנו מוכרים הרבה שחקנים מובילים וזה יוצר תחלופה מהירה וביד השניה, אנחנו מוותרים על השוק הישראלי, מתבססים על שחקני בית, אבל מאבדים לא מעט מהם מהר מדי, כך שאנחנו מתקשים לבסס סגל לאורך זמן.
לאורך זמן, זה מקצין את המצב שיש פה זרים איכותיים מאד (קורנו, בטאי, סטיוארט, יובאנוביץ וכו׳), לצד ישראלים שהשווי שלהם לא במגמת עליה (חג׳ג׳, חזיזה, אזולאי, אוחנה וכו׳) וצעירים שלא ברור כמה ישארו פה אם יהיו במגמת עלייה (חלאיילי, קאסה וכו׳). כמובן, שבשלב מסוים, הקבוצה תדרדר ככה ואז גם זרים איכותיים יהיו פה פחות.
בנוסף לזה, יש מרכיבים נוספים בבניית הסגל שבעייתים - חוסר יכולת לסגור עסקאות (ולא חסרות דוגמאות), חוסר היכולת לפעול במציאות דינמית (שמביאה לשגיאות כמו רכישת שני חלוצים בינואר ושני חלוצים זרים הקיץ) ועוד.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
סאגת פלורס והקיץ הזה די מסכמת את מכבי חיפה בגדול:
בלי קשר להאם הוא מאמן טוב או לא, אין ספק שמדובר במאמן בפרופיל נמוך, עם שכר די נמוך ובלי ניסיון אימון באירופה. לא המאמן שאף אחד מאתנו היה חותם עליו, ספק אפילו אם היה מכניס לרשימת המועמדים שלו לתפקיד.
לכן, אם מישהו "אשם" פה זה מי שמינה אותו מראש ולא הוא.
משכבר מינו אותו, מכרו לו את הכוכב של הקבוצה במהלך קמפיין אירופי והשאירו לו סגל עם בורות ובמקום לתת "גב" למינוי שחתמתם עליו כבר אחרי שבועיים התחלנו לשמוע על זה שהאימונים שלו קשים, שהוא לא עושה משחקונים, שהוא מריץ את השחקנים ועוד השבוע יצאה ידיעה שביקשו מהכתבים לא להדליף שהולכים לשחק 3 בלמים.
אני בספק אם פלורס או אחד מעוזריו "הדליפו" את הידיעה או מדליפים משוה באופן כללי, אז מי מדליף?
נוסיף לזה שאחרי ההדחה לקבוצה פייבוריטית במקום לדבר על זה שהחלישו פה את הסגל באמצע הקמפיין עם השחרור של סבע וזה (ששוב) הגיעו לקמפיין בלי סגל מוכן ועם הרבה חוסרים (לפחות 2-3 שחקנים), כל החיצים מופנים למאמן במקום לדבר על מי שבנה את הסגל, לא נתן למאמנים כלים להצליח וגם בחר בעצמו את המאמן.
מי שקורא בפורום באדיקות בטח שם לב שאני "מגן" על פלורס ולא מבין למה. מן הסתם אין לי שום דבר אתו (וגם אין לי ספק שעוד חודשיים הוא כבר לא פה).
אני מגן כי אני מרגיש שזרקו אותו מתחת לאוטובוס (כמו שתמיד עושים למאמן במכבי חיפה) ולא נתנו לו שום כלים להצליח. אומנם זה "אשמתו" שהוא קיבל את המשרה אבל עדיין.
הכי קל במכבי חיפה לבוא ולערוף את הראש של המאמן ולהאשים אותו בהכל אבל נניח ופיטרנו אותו, מה אז? מה עם להביא 3-4 שחקני רכש נוספים? מה עם לייצר פה מערכת ומעטפת אמיתית ולא סיסמאות לתקשורת?
בלי קשר להאם הוא מאמן טוב או לא, אין ספק שמדובר במאמן בפרופיל נמוך, עם שכר די נמוך ובלי ניסיון אימון באירופה. לא המאמן שאף אחד מאתנו היה חותם עליו, ספק אפילו אם היה מכניס לרשימת המועמדים שלו לתפקיד.
לכן, אם מישהו "אשם" פה זה מי שמינה אותו מראש ולא הוא.
משכבר מינו אותו, מכרו לו את הכוכב של הקבוצה במהלך קמפיין אירופי והשאירו לו סגל עם בורות ובמקום לתת "גב" למינוי שחתמתם עליו כבר אחרי שבועיים התחלנו לשמוע על זה שהאימונים שלו קשים, שהוא לא עושה משחקונים, שהוא מריץ את השחקנים ועוד השבוע יצאה ידיעה שביקשו מהכתבים לא להדליף שהולכים לשחק 3 בלמים.
אני בספק אם פלורס או אחד מעוזריו "הדליפו" את הידיעה או מדליפים משוה באופן כללי, אז מי מדליף?
נוסיף לזה שאחרי ההדחה לקבוצה פייבוריטית במקום לדבר על זה שהחלישו פה את הסגל באמצע הקמפיין עם השחרור של סבע וזה (ששוב) הגיעו לקמפיין בלי סגל מוכן ועם הרבה חוסרים (לפחות 2-3 שחקנים), כל החיצים מופנים למאמן במקום לדבר על מי שבנה את הסגל, לא נתן למאמנים כלים להצליח וגם בחר בעצמו את המאמן.
מי שקורא בפורום באדיקות בטח שם לב שאני "מגן" על פלורס ולא מבין למה. מן הסתם אין לי שום דבר אתו (וגם אין לי ספק שעוד חודשיים הוא כבר לא פה).
אני מגן כי אני מרגיש שזרקו אותו מתחת לאוטובוס (כמו שתמיד עושים למאמן במכבי חיפה) ולא נתנו לו שום כלים להצליח. אומנם זה "אשמתו" שהוא קיבל את המשרה אבל עדיין.
הכי קל במכבי חיפה לבוא ולערוף את הראש של המאמן ולהאשים אותו בהכל אבל נניח ופיטרנו אותו, מה אז? מה עם להביא 3-4 שחקני רכש נוספים? מה עם לייצר פה מערכת ומעטפת אמיתית ולא סיסמאות לתקשורת?
גם להם היו לא מעט נפילות בגזרה הזאץ בשנים האחרונות..Amit Green כתב: 16 אוגוסט 2025, 21:23 עשיתי עכשיו השוואה עם הגרמנים
אבל הם קולעים בול
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
אבל אצלם "יש גם עונות כאלה" זה באמת "יש גם עונות כאלה"Rmc כתב: 17 אוגוסט 2025, 14:16גם להם היו לא מעט נפילות בגזרה הזאץ בשנים האחרונות..Amit Green כתב: 16 אוגוסט 2025, 21:23 עשיתי עכשיו השוואה עם הגרמנים
אבל הם קולעים בול
מאז האליפות הראשונה של גולדהאר הם תחרותיים ומאיימים גם בעונות כושלות שלהם. המינימום שהייתי מצפה מקבוצה שיושבת על תקציב דומה זה להיות תמיד רלוונטיים.
אני מוכן לקבל שמדי פעם עושים גם עונה כזאת ולא לוקחים אליפות.
ואגב גם העונה של דגו היא לדעתי כישלון. אם הם לא מחזירים אותנו שוב ושוב למאבק הם מסיימים ב - 20+
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
עד כמה המצב שלנו קשה שהמועדון מוחק מהאינסטגרם והפייסבוק את הפוסטים של תוצאת המחצית ושל סיום המשחק?
מה קרה לא מסוגלים להתמודד עם הביקורת של האוהדים? מי מוחק פוסטים??
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
עוד שנייה הם מקימים ארגון אוהדים חדשDaniel123 כתב: 17 אוגוסט 2025, 23:02 עד כמה המצב שלנו קשה שהמועדון מוחק מהאינסטגרם והפייסבוק את הפוסטים של תוצאת המחצית ושל סיום המשחק?
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
תמיד התנהלו פה כמו צפון קוריאהDaniel123 כתב: 17 אוגוסט 2025, 23:02 עד כמה המצב שלנו קשה שהמועדון מוחק מהאינסטגרם והפייסבוק את הפוסטים של תוצאת המחצית ושל סיום המשחק?
מה שטוב זה שלמי שממלא ווינר על מספר השערים יהיה 50 אחוז הצלחה כי בכל משחק העונה אנחנו נכבוש בין 0 ל-1 שערים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
היום גוגל המליץ לי על כתבה
"כדי להימנע מפירוק: חיפה פתחה בקמפיין מימון"
נשבע לכם לרגע חשבתי מדובר בקבוצת הכדורגל, כי הכל אפשרי איתם כמובן שהתכוונו לכדורסל
יענקל'ה אני שונא אותך
נשבע לכם לרגע חשבתי מדובר בקבוצת הכדורגל, כי הכל אפשרי איתם כמובן שהתכוונו לכדורסל
יענקל'ה אני שונא אותך
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
חבל שהכדורסל הם אלה שמועמדים לפירוקDelPiero כתב: 18 אוגוסט 2025, 17:32 היום גוגל המליץ לי על כתבה
יענקל'ה אני שונא אותך
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
עוד 4 ימים מתחילה הליגה ואנחנו נמצאים בפוזיציה הכי גרועה שיש- מאמן חסר מושג שהוא כבר עכשיו ברווז צולע, סגל חסר מעוף ולא מאוזן ואווירה רעה סביב הקבוצה.
כמה מהלכים כמו פיטור המאמן וצירוף קשר זר, אבו פאני ועוד איזה קאני או כנף זר(אם אזרוח קורנו באמת קרוב), יכולים לשנות הכול.
אבל נראה שאין לאף אחד את הרצון לשנות ולהשקיע.
אנחנו במו ידינו זורקים עוד עונה לפח.
כמה מהלכים כמו פיטור המאמן וצירוף קשר זר, אבו פאני ועוד איזה קאני או כנף זר(אם אזרוח קורנו באמת קרוב), יכולים לשנות הכול.
אבל נראה שאין לאף אחד את הרצון לשנות ולהשקיע.
אנחנו במו ידינו זורקים עוד עונה לפח.
אתה אומר כל שנה צריך לדאוג שלא יהיה לנו אף שחקן ישראלי ברמה לנבחרת
אופטימיות במכבי חיפה
יש לנו כמה שחקנים בסגל ששווים זימון וטוב שלא זומנו.
אין מיותר כמו המשחקי נבחרת
- yanivst9
- גול ראשון בבוגרים
- הודה ל־: 11 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
המשחק במחזור השלישי נגד אשדוד נקבע ליום שני 15.9 בשעה 20:00
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
הדיבור הזה ברדיו עם אייטמים שלמים ושעות של צעקות על האם יענקל'ה בגילו צריך לעלות על מטוס או אבו פאני רק ממחיש לכם כמה המצב שלנו דעוך
אין אדם סמכותי אחד עם ראש שחושב בבהירות וזאת הבעיה היחידה
כל שאר הדיונים הם מיותרים
אין אדם סמכותי אחד עם ראש שחושב בבהירות וזאת הבעיה היחידה
כל שאר הדיונים הם מיותרים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
זה לא שבאמת יש הבדל בין שחר בגיל 64 או 84.
אני טוען שגם בעלים מצוין לא צריך לנהל מועדון בגיל כזה. זה לא נכון לעשות משום בחינה שאני מעלה על הדעת.
אני טוען שגם בעלים מצוין לא צריך לנהל מועדון בגיל כזה. זה לא נכון לעשות משום בחינה שאני מעלה על הדעת.